Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doki J. (törölt)

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
463       Február 11. Szerda   Még 66 hét. Ma nagy szopást találtak ki az öregek nekünk, különösen nekem. Nagytakarítás a konyhán. Megtöltötték vízzel az összes üstöt, felmelegítették, majd a földre engedték. Gumilapokat húztak a lefolyókra, így…..
465       Február 9. Hétfő   Négy harminckor a Kónya próbált ébreszteni, hogy délelőttös szolgálatra rendeljen. Nem keltem fel, közöltem, hogy hajnal kettőig szopatott a Horváth és esetleg jelentse a zászlósnak, hogy megint megtagadtam a…..
Nehéz felismerni a valóságot. Akkor is nehéz, ha az képünkbe vigyorog, ha kupán csap bennünket göcsörtös bunkójával, ha elgáncsol, földre taszít, ránk tapos és hintázva üldögél hátunkon egy kicsit. Álmaink, fantáziáink, a világról alkotott mesés hiedelmeink, képzelt…..
Doki J. (törölt) 2013.04.08 09:30:20
@nu pagagyí: Teljesen igazad van, a kultúrára szánt pénzt az állam osztja ki, úgy, hogy a "művészek választott kuratóriumai osztották a pénzt" a baloldali kormányok alatt, ahol a kuratóriumokba a politikai vezetés a saját seggnyalóit ültette be előtte, vagy jobboldali kormány esetén, mikor a pénz szétosztását kézi vezérléssel oldják meg. A módszer lehet más, a nagy lényeg nem változik: A mindenkori hatalom kegyeltjei kapják a zsét, a másik oldal addigi üdvöskéi pedig távolabb kerülnek a húsosfazéktól. Gerendás pechje, hogy 20 éves kora óta eltelt aktív 37 éve alatt kapott díjak, kitüntetések, gázsik forintjai kifolytak a keze alól és most ezért mindenki más a hibás és természetesen náci is, csak ő nem és ráadásul az adóhivatal is baszogatja. Felelősség tudat nulla, a művészi parazita életmód mellett meg büdös a munka és most itt a tél , mint a tücsöknek La Fontaine meséjében.
Doki J. (törölt) 2013.04.08 09:45:08
@dr. Kóser Malac: Köszönöm!
Egyre érdekesebb kampányfogásokkal jönnek elő a pártok ahogy lassan de biztosan élesedik a verseny. A Jobbik és Vona Gábor személyesen meghirdette a faszbúkon a Nagyszülők Felvilágosítási Kampányát. Nem hagyják ezek az aktivistákat ücsörögni a lengymelegben annyi szent. A…..
ProgBlog Értelem és érzelem 2013.04.03 14:06:35
Fenn a létrán áll két walesi,hogy ott majd pár szivart elszí.De a létra széjjelcsusszan,s a két walesi végsőt szusszan.Kék füst írja levegőbe,ami széttör, nem forr össze! Eörsi István - Szigetországi tragédia – 1980(?)     Nem vitás: a határon túli…..
Doki J. (törölt) 2013.04.04 11:33:30
@Đđ: Mennyire tartod helyesnek azt a gyakorlatot, hogy izraelben élő, több százezer, magyar állampolgársággal is rendelkező egyének szavazatai:
"eltorzítja Magyarország politikai véleményviszonyait. Olyan új „attraktorokat” hoz be a játékba, amelyek érdekviszonyai és motivációi nem biztos, hogy egybeesnek az ország lakosságának valós érdekeivel."? És " tesz szert valós belföldi befolyásánál nagyobbra egy politikai erő."
Vagy csak a határon túl élő magyarokkal van a baj?

Az idézetek a te posztodból valók...
Doki J. (törölt) 2013.04.04 11:42:03
@Đđ: Esetleg egy korrektebb poszt megírása előtt, azért légyszíves kérdezz meg a témáról külhoni, magyar embereket is, hátha azért ők meg tudják fogalmazni azt, hogy nekik mit is jelent a magyar indentitás és hogy mennyire játszik ebben közre a magyar állampolgárság megszerzése!
Ez segítene neked abban, hogy meg tudd fogalmazni az ő szemszögükből is a tartalmat és ne neked keljen kitalálni azt, hogy ők mit gondolnak erről a témáról. Mindannyian jól járnánk vele! Köszi!
Nehezen kopik le Pártunkról ez a huszonötödik születésnap. Mondjuk meg is tettek érte mindent, hogy a köznyelv megelőzve az újabb névváltoztatást megelőlegezze nekik az Új MSZMP megszólítást. A minden erőlködés ellenére - székházfoglalók előállítása, Sirály foglalás -…..
Doki J. (törölt) 2013.04.03 09:44:37
"ellenzék irtó töketlen, és csak egymás elől kapkodják a szűk számú szavazóikat a nehezen definiálható "demokratikus" pártok,"

Fábius egyik linkjéből idézve:
hallgatoihalozat.blog.hu/2013/04/02/mi_a_helyzet_bajnai_gordonnal
No comment!

MÁS!
Fábius!

Tételezzük fel, hogy valami csoda folytán a PM kerülne hatalomra, és áldásos kormányzása ellen a Jobbik úgy tiltakozna, hogy "spontán"
demonstrálni szottyan kedvük úgy, hogy behatolnak a PM székházába/elé/mellé/stb.
Kérdéseim:
- Mit tesz a PM? Hogyan reagál?
- Ha nem kér rendőri intézkedést, akkor kínálgatja-e süteménnyel (holland típusú)a demonstrálókat?
- Ha kér rendőri intézkedést, akkor azt mire alapozza? Közben kínálgatja-e süteménnyel (holland típusú)a demonstrálókat?
- Mit tesz a PM által felügyelt rendőrség?
- Demokratikus állampolgári megmozdulásnak értékeli-e az eseményt a PM?
- Ha nem, akkor minek?
- Hogyan értékeli a történteket a drága Bolgár Úr?
- Elítéli-e a tüntetőket vagy értékeli állampolgári elégedetlenségüket Fábius egy frappáns posztban ?
Varánusz Boldog hónyulat! 2013.04.01 01:27:25
Doki J. (törölt) 2013.04.03 09:05:16
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Angyal!
Csak gratulálni tudok türelmedhez, amivel kezeled ezt az aberrált, libsi csűrhét, én már rég elküldtem volna őket a kurva anyjukba!
Úgy, ahogy ők teszik a jobboldali kommentelőkkel, művelten, toleránsan, liberális értelmiségi módon, amint a hozzászólásaikból rendre kiderül . Hiszen ők nem félművelt ázsiaiak, nem lószagú levédiaiak,nem is magyarok persze, hiszen az ciki és náci is egyben, amitől kiütést kapnak, hanem ők a mindent jobban tudó europer polgárok, akik különben is elhúznak innen az első nehézség esetén nyugatra meg keletre meg délre, Ámerikába, és onnan böfögnek teli szájjal, mint rodeo36, ha éppen józan, hogy azoknak, kik maradunk a hazában, mégis mit kéne csinálni és hogyan, hogy még ezek után is jó legyen.. ..nekik!
Szebb Jövőt!
518       December 18. Csütörtök   Egy héten csak egyszer volt fehérnemű csere. Nagyon vártuk. Múlt héten ez valamiért teljesen elmaradt, ráadásul a tegnapelőtt elázott holmijaink sárosak, vizesek voltak még. Hatalmas kupacba, a földre hajigáltuk a zoknit,…..
Szombat reggel még azt találgattuk vajon mit fognak lépni okosék, miután a saját alkotmánybírójuk, Stumpf István is meg találta állapítani, hogy átlépték az alkotmányosság határait. Mindenre számítottunk talán csak arra nem, hogy az egyetlen reakciója a hétvégi…..
ReCenzor Bayerköpet. 2013.03.24 14:45:53
Magyar Hírlap 2013.03.23.  Igazi "bayerzsoltos" opusszal jelentkezett a keresztény-konzervatív publicista ikon a Magyar Hírlap szombati számában. Vizsgáljuk meg kicsit alaposabban hát a "Bagolyköpet" címen megjelent írást a tartalom és forma tükrében egyaránt (a…..
Doki J. (törölt) 2013.03.25 09:11:17
@Faszt vagytok ti lovas nemzet:

"Egy faszt a tietek. Ez a föld egy itt elő népé volt, amikor idejöttetek Ázsia pusztáiból és elraboltátok tőlük."

Igen, a szkítáké volt, rokon nép, ha nem éppen az őseink ők! Egy biztos az a nép, és az, amelyik 1000 éve idejött nem a ti ősötök, akkor meg meg mit keresel te és a hozzád hasonlóak itt,és legfőképpen miért és milyen jogon pofázol bele a mi dolgainkba!?

"Lehet, hogy már ezer éve ide táboroztatok le, de akkor is csak bitorlók vagytok, nem pedig őslakosok..."

És te mi vagy? Buckalakó egy kibucban? Felvidéki szlovák? Erdélybe betelepülő oláh? Délvidékre török elől bemenekülő rác? Egy biztos, magyar nem vagy, úgyhogy :KUSS!

"...Barmok. Arra sem voltatok képesek, hogy méltók legyetek rá, és a hozzátok hasonló agyhalottak miatt még újabb ezer év sem lesz elég..."

Liberális csőcselék! Na és te mire vagy méltó? Részleteznéd?
A nemzeti ünnepen megkapta a NER-től "jól megérdemelt" kitüntetését a rasszista ufókutató és összeesküvés-elméletész Szaniszló Ferenc, valamint Magyarország ki tudja, hanyadik leggázabb rockzenésze, a revizionista dalszövegeket író Petrás János is. Ma már mindenki szinte azt…..
Majdhogynem könnyes, drámai momentum volt:  a megindultsággal küzdő Szaniszló Ferenc térdre borult a „pusztuló aljas világrend” előtt. Már nem kell neki a Táncsics-díj, lemondott róla, vigye az amerikai nagykövet, ilyen áron nem tart rá igényt. Tulajdonképpen semmi…..
Egyszervolt offshore sziget most bajban van. Nem kell csodálkozni, előfordul ez egy adóparadicsommal is, ahol a bankrendszer mérlegfőösszege az ország GDP-jénél nyolcszor nagyobb, és amelyik pont a végtelenül kedvező adórendszere miatt képtelen a saját szükségleteihez mért…..
Varánusz Sósavat az alkotmányba! 2013.03.08 04:56:49
Tegnap elég világosan kiderül mivel lehet a frászt ráhozni a Fideszre. Ráadásul akkora frászt, amitől összezavarodik a létező összes kommunikációs gépember, a teleszaladt gatyához pitbull szindrómás nyugdíjastól ráérő, munkásőr lelkű békemenet aktivistákon keresztül a…..
Doki J. (törölt) 2013.03.08 10:13:06
A cigó újabb alkotmánymódosítást rendelt el, ami jól jött a ballibásoknak, mivel a diákbuli leült, a matolcsy trónra lépésével sem dőlt össze az únió, és már kellene egy újabb csinnadratta , hogy foglalkozzon velük a TV, és miután az ukáz is megjött Brüsszelből és a soros Soros apanázs Ámerikából, az éppen erre járó Ron fiú iránymutatása alapján, megkérték a HAHA-s hülyegyerekeket, hogy ugyan már, két kender füstölés és vizsga dátum között nincs-e kedvük egy kicsit bulizni, balhézni:
- A feladatot a szintjükhöz mérik majd, mindösszesen három magyar szót kell betanulniuk, és ha-ha a kamera feléjük fordul majd, majd csak akkor skandálják, ha nem is túl meggyőződéssel, de legalább félhangosan, hogy ALKOTMÁNYT, DEMOKRÁCIÁT, JOGÁLLAMOT!!!
Azt, hogy ezt miért kell, azzal ne törődjenek, majd Fábius úgy is megmagyarázza, a zümmögő kórus is rá tesz majd egy lapáttal, és Gábriel blogrobotot úgy is elküldik a pecsába.
Legyenek nyugodtak, lesznek "ellentüntetők" is , nem kell tőlük félni, olcsó nyuggerek, de hát ennyi pénzért csak ilyenekre futja majd. A többi csőcselék meg majd úgy is odamegy magától és Bencsik elvtárs is küld még egy embert. Mulat a pesti nép. A Gabika sütijét elfogadni tilos, mert nem is házi sütésű, és nem is kóser. Az Olgika már felkészült, az EU is csak a jelre vár. Induljon a banzáj!
Gordon nevét kiejteni tilos, nem tud róla, és ha igen, lebukás esetén a cég mindent tagad.
Este hűvös lesz, ne üljetek a hideg földön, sétáljatok, mondjuk az Alkotmánybíróság elé, ott aztán nagyon várnak majd bennetek. Főleg este. TGM ott lesz, hiszen ennek a spontán tüntetésnek nincs pártkötődése. Beszédet is fog mondani, nagyon kérünk benneteket, hallgassátok végig! 11-ig maradjatok csak, addig lesz TV közvetítés, utána minden öntudatos demokrata és náci úgy is átvált egy pornócsatornára.
Hosszan jött utánam. Végig, Tahitótfalutól Szentendréig egyfolytában telefonált. Kézből. Időnként megpróbált előzni. Én 54-gyel mentem, tehát legalább hetvenre kellett volna gyorsítania. Nem jött össze neki, mindig érkezett valaki szemből. Ott kezdte el az új számot beütni…..
Doki J. (törölt) 2013.03.06 10:30:23
@Pikk:
@PiszkosFreddy:

"fél/negyedművelt embereknek is kell ideológia,akik morálisan a béka segge alatt vannak,de mindenki más felett valónak érzik magukat."
"lakosság selejtje"
Ugye itt most a buzikra, a kendermagos millásokra, a cigány matricával tündöklő DK-sokra, a vörös csillagos Che-pólós önmutogatókra (is) gondoltok?
Varánusz Mit üzen a választó? 2013.02.28 04:39:12
"most, hogy őszinte ember voltammára már a múlt igazmondó tükrénekfoncsorán fakult"merengve a múltak ütemén"-én ki nem okult-úgy sajnálom, rámnézve,hogy így alakult!" (via) Jóóóóóóó reggelt valóság! Ebben a hónapban is itt vannak a rettegett, a nem nézett, a…..
Kíváncsi lettem volna Fénylő Csillagunk arcára, mikor szembe jött saját magának, és belehajolt egy jelképes kussolj, köcsög! - nyaklevesbe. Hiába no, mikor két ekkora szellem találkozik annak bizony hajhúzás és diplomáciai cicaharc a vége. A román kormánytól kétséget…..
Doki J. (törölt) 2013.02.08 08:53:25
@rodeo36:

Nálad még egy román is okosabb,lásd:Lucian Mandruta-t! (Gábriel idézett cikkében!)

Ja és még valami! Idézet tőled?
"a katalán zászlót nem rakják ki Andalúcia-ban és Basque zászlót Madridban hacsak nem a királyi palotában az összes többivel együtt

amikor valamit annak jogos helyétől távol azaz jogtalanúl lengetnek az provokáció"

Magyarországon az utóbbi időben hányszor és hányan lengettek nem magyar zászlót, akkor azok az események is "provokációk voltak?"
Brühühüüüü!
Game over.  Végül is ennyivel és egy átrajzolt, gyászkeretes "nem erről volt szó" plakáttal elintézhető lenne ez a poszt, és az LMP.  De talán mégse menjünk el szó nélkül amellett, hogy az LMP lett a második párt a rendszerváltás óta amelyik lecseréli a…..
Doki J. (törölt) 2013.01.28 11:34:35
Fábius!

Szerintem pedig a választók rúgták tökön az LMP-t, veled az élen!

Bár személy szerint nekem az LMP mindig is SZDSZ 2.0 volt, azért most had védjem meg őket!

A lehet más a politika, pontosan arról szólt, hogy nem kurválkodnak politikai értelemben, hanem a saját irányukat követik. Schiffer és "fegyverhordozói" a mai napig ezt vallják, és teszik. Akik kiváltak, és akik ezzel egyetértenek, azok lettek politikai kurvák, veled együtt, mert ahhoz a platformhoz igyekeznek csatlakozni, ahol az általad is megvetett SZDSZ (most még a háttérben), az MSZP leszerepelt izzadságszagú bolsiai, a DK liberálfasiszta hazaárulói, és a Soros pénzen összetrombitált Millások gyülekeznek. Csak azért, hogy Orbán leváltásával a szart a szarra cseréljék.
Talán nem bűn, ha Schiffer kitart a lehet más a politika elvnél, még ha ezáltal ki is írja pártját a következő parlamentből. Lehet állva is meghalni egy párt számára, ez lesz most.
És ez a rá szavazó 300 valahány ezer szavazó bűne is lesz, akik most hátat fordítanak a lehet más a politika elvének. Ahelyett, hogy inkább erősítenék és meghatározó és megkerülhetetlen politika elemmé tennék az LMP-t. Ezért felesleges Schiffert lemondásra ösztökélni, ugyanis Ő nem azt ígérte 2010-ben, amit Te most elvársz tőle!Ha azt tették volna, akkor tényleg SZDSZ 3.0 vált volna belőlük. Már akkor! A Te igényed fogalmazódott át, nem az LMP alappelve.
Ez van! Szavazhatsz másra.
Bayer Zsolt egy brutális támadást etnicizált a napokban, és ez ellen tüntettek ma fiatalok a Magyar Hírlap szerkesztősége előtt. Korábbi népirtásokra utaltak, amelyek mind úgy indultak, hogy emberek embertársaikat állatnak nyilvánították, így mentve fel magukat mindenfajta olyan…..
Proszektúra Bayer Zsolt reterátja 2013.01.08 13:36:42
Mint az utólagos magyarázkodásokból tudjuk, Gyöngyösi Márton nem úgy gondolta, ahogy mondta. Most pedig Bayer Zsolt magyarázkodik Tényleg mi legyen? című glosszájában. Ő sem úgy gondolta azt a megoldást azonnal bárhogyan, ahogy a gonosz ellenségei állítják, hogy ő hogy…..
A kormány bízik Bayer Zsolt szakértelmében és kikezdhetetlen éleslátásában, amit megannyi glosszája és nyilatkozata bizonyít. Mint a Magyar Hírlapban megjelent ombudsmani expozéjában kifejtette, „Legyen minden Oláh Gergő, és éljen velünk boldogan. Az állatok meg ne…..