Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rewew

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha igaz a sajtóértesülés, az alkotmánybíróság holnap bejelenti az előzetes regisztráció alkotmányellenességét. A Fidesznek innentől két választási lehetősége lesz: ragaszkodva az eredeti szándékához, kétharmados többségével élve alkotmányba erőltetni az…..
Rewew 2013.01.04 12:49:09
@Balibgeczyk:

"A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila." - Orbán Viktor, 1989 augusztus 26.

IGAZAD VAN, NE ENGEDJÜK HATALOMBA A BALLIBEKET! :)))
Rewew 2013.01.04 13:05:36
@Csetepaté márki:

Magyar ékezetek nincsenek ott külföldön ahonnan a magyar választókért aggódsz?

"Nem hülyen, csak szarul. Az utolso pillanatban is lehet majd bedobni szar älläs eseten a legnagyobb demagog baromsägokat."

Jajj istenem. Én még emlékszem arra a rendszerre, ahol az emberek felett gyámkodó elvtársak igyekeztek megóvni minket az ilyen "demagóg" információktól. Köszi, nem kérünk ebből többet, majd mi eldöntjük, hogy mi a demagóg és mi nem és, hogy akarunk-e szavazni vagy sem. Nincs szükségünk arra sem, hogy a 300 Ft-os vizitdíj és az azóta újra bevezetett tandíj eltölrése ellen "szociális népszavazást" rendeztető Fidesz mondja meg nekünk, hogy mi a demagóg.

"Az koräntsem azt jelenti, hogy hülyeseg."

Pedig de. Ha valami ellentétes Magyarország alkotmányával az pontosan azt jelenti, hogy hülyeség.

"Keszithetitek a läncszavazäst, a lejärt szavatossägu szäraztesztät meg a delutäni telefonälgatäst a meg nem szavazott nyugdijasoknak. "

Eddig egyetlen jogerős ítélet született ilyen típusú választási csalással kapcsolatban, abban is ez állt: "a választási csalást Papcsák Ferenc fideszes képviselő érdekében követték el."
A Zágrábi Megyei Bíróságra ma érkeztek meg a magyarországi hivatalos iratok, ami alapján a volt horvát kormányfőhelyettes, Radimir Čačić a saját kérelmére Horvátországban töltené le a jogerős, 22 hónapos börtönbüntetését. Az M7-esen Chryslerével egy Skoda Fabiába…..
Rewew 2013.01.04 11:08:58
@Anti Anyag:

Annyira tetszik ez a fene nagy érzékenység, te aztán mindenhol ott vagy, ahol kicsit is "báncsák a Viktort". :)) Remélem te is kapsz majd valami kitüntetést mint a birkamenet, igazán megérdemelnéd.

Amúgy kössz a kiemelést, ez valóban fontos dolog és nem lehet eléggé hangsúlyozni: Igen, Orbán Viktor személyes döntéssel engedett szabadon egy baltásgyilkost.