Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CrL

16 bejegyzést írt és 5196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyentájt, amikor a közélet is a strandon sütteti magát, vagy legalábbis romkocsmák félhomályában mereng, nos, akkor figyelhető meg igazán, milyen mélyről tör elő az aggodalom, a krízis érzülete, a reményvesztettség marcangoló érzése. Az uborkaszezon depressziója ilyenkor…..
CrL 2013.09.22 01:31:23
@Shenpen: Mikor lesz saját borod? Mintha régen erről ábrándoztál volna :)
Mondhatnánk, hogy nagyon jól tudjuk, milyen világ is a politikáé: nem is kupleráj feltétlenül, hiszen abban korlátozott módon zajlik valamiféle tevékenység, és onnan kilépve az ember attól teljesen elszigetelt szférákba vonulhat el. Inkább a Lila Akác Közhöz hasonlatos világot…..
CrL 2012.12.15 03:45:43
+1
Tökéletesen egyetértek Aristoval abban, hogy a mai európai balliberalizmus a marxizmus és a liberalizmus frankfurti összeházasításából ered, és alapvetően azért zúdul a magyar kormányra össztűz, mert ebből az ideológiai képből erősen kilóg, sokkal inkább, mint a kilúgozott,…..
CrL 2012.02.25 06:32:57
@Shenpen: Meglehetősen opportunista off, milyenek az osztrák borok?
A kis házinyúl mindjárt nagyon megtetszett, mikor a konyhában letették: buta, kedves kis feje, ijedt szemei és lágy, sima szőre. Azt a jellemző, gyöngéd, pártoló szeretetet érzem, amit nagyon jól ismernek kezdő szerelmesek, akiknek kicsi és macskaszerű nőkkel akadt dolguk. Nem…..
Árokásó Top100 Gréczy Zsolt 2008.07.04 11:45:00
Az árokásók haladó fiataljainak egyik állócsillaga Gréczy Zsolt, akinek önéletrajzában olyan médiumok és sztárok szerepelnek mint a Népszabadság, az ATV, az Omega együttes, Szabó István vagy Bródy János. A végzett bölcsész és újságíró igazi reneszánszember, karrierjének…..
  Mióta a közelgő orbánfasizmus előszele kiszorította a köztévé főműsoridejéből, Juszt László az ATV-n viszi tovább a Magánbeszélgetést és A TV ügyvédjét. Előbbi műsorában másfél hete Tamás Gáspár Miklós volt a vendége, s ott hangzott el a…..
CrL 2011.01.24 20:41:07
khm
Kabinet Nyitány (hamarosan) 2011.01.16 21:01:00
   ..
Mivel az alkotmánybírókat a népszuverenitás kizárólagos letéteményese, a parlament választotta, s mivel a nép négyévenként ugyan lecserél(het)i a képviselőket, de a törvényhozó hatalom ettől még nem szűnik meg, ezért az adott országgyűlés által megválasztott…..
CrL 2010.11.09 21:12:41
@tölgy: haha. a szerző sajtszagú tanulmányainak korlátain képtelen túllépni

kár érte :)
Az ausztrál zöldek olyanok, mint a dinnye: kívül zöldek, belül vörösök – írta George Pell bíboros, Sydney érseke a közelgő, augusztus 21-i ausztrál választások alkalmából megjelent cikkében, amelyben arra figyelmeztetett: a zöld etikát arra találták ki, hogy…..
Konzervatórium Bokros-retro 2009.03.08 16:20:00
Bokros Lajos olyan, mint a fehér-fekete (mosás után sötétkék) kínai tornacipő. A kilencvenes években, amikor nekem ilyen kínai tornacipőm volt - gondolom nem kell részletezni -, az valami hihetetlenül cikinek számított. Adidast akartam vagy valami menő márkát, de hát arra nem…..
CrL 2009.03.10 11:45:20
@tölgy: teakrácia?
CrL 2009.03.10 12:29:33
@tölgy: isten ments.

Bokrosnak valóban elege van a kifáradt kétpártrendszerből (lol):

hvg.hu/itthon/20090310_bokros_mtv.aspx

Bokros Lajos úgy látja, Magyarországon kialakult egy "koravén, kóros-káros kétpártrendszer", amelyet szerinte "meg kell törni", ezért szükség van harmadik, negyedik pártformáció megjelenésére is.

A szadesz, madöf már nem is pártok??
Tisztelt hölgyeim és uraim! A gazdaság változik. Ázsia, a globalizáció szele kelet felé fúj. Újraértelmezzük az állam szerepét neoliberális illúziók erős nemzet, erős nemzetgazdaság erőerőerő erőerőerőerőerőerőerőerőerőerőerőerő (ész..) Méret, kishitűség…..
Későn szólunk, de hát erre még mi sem számítottunk. Az utcákat ellepték ilyen izék: Ismerve a budapesti plakátolási szokásokat, elsőre úgy tűnhet, valami ezeréves poszterhalom alól bukkant elő egy hirdetés a ,,fantasztikus Microsoft Office 95-ről, amely forradalmi WordArt…..
Árokásó Top100 Nap-kelte 2008.07.16 05:59:00
Üdvözlöm a kedves nézőket, blogolvasókat! Az újkori magyar történelem legemblematikusabb reggeli tv-műsorát, a Nívó-Díjas Nap-kelte Árokásó különkiadását látják, olvassák. A lassan 20 évessé váló politikai-bulvár-közéleti show az ország napi ébredéséhez nyújt…..
Árokásó Top100 Juszt László 2008.07.24 17:00:00
Igazi nehézsúlyú árokásó, botránygyáros újságíró és perprovokátor. Juszt László a Rádió Krónikában és a 168 órában kezdte karrierjét a szürke Kádár-érában, a Népszavában és a Napkeltében folytatta, majd a Kriminális c. műsorral futott fel igazán a naposabb 90-es…..
A XX. századi zsidóság egy jelentős része a forradalommal és a progresszióval szemben a hagyományt, a vallást és a Nyugat zsidó-keresztény örökségét képviselte. Bármilyen mértékben térjenek is el egymástól – a gyakorló katolikussá lett Polányi, az ortodox Talmon, a…..
Van egy nagyon speciális jellemzője a magyar külkapcsolatoknak (amellett, hogy ijesztően gyakran használják a különböző pártok belpolitikai céljaik érdekében), ez pedig a különböző nemzetközi döntőbírók iránti vágy, akik az igazság, a szépség vagy bármi más nevében…..
CrL 2009.08.28 19:58:14
@szempontpuska: nem én döntök erről szerencsére de ezzel számolni kell majd kormányváltás után. ha mégsem, akkor csak Fico bukása után lesz csak bármilyen megoldás erre az ügyre. Addig ők magyarutálnak ahol csak tudnak.
Az egymáshoz közeledő „nemzeti radikális” párt és a szélsőjobboldal szervezetei nem jobboldaliak a szó semmilyen értelmében sem és a konzervativizmussal semmilyen szinten nem állnak kapcsolatban. A szélsőjobboldallal, a „jobboldali” Marat-kkal szembeni…..
CrL 2009.08.27 17:21:18
@francesco lorenzo:

sztem ez az elözönlés már megtörtént sok 'mainstream' blogon. talán még a konzi a legradimentesebb. és hol van még a durva 2010-es kampányidőszak.
Sárdobáló Szlovákia vs Sólyom 2009.08.21 19:15:00
A szlovák kormányról nyugodtan kijelenthetjük, hogy xenofób soviniszták gyülekezete. Azzal, hogy kitiltották Sólyom Lászlót (na nem karhatalmilag, csak diplomáciailag) újabb bizonyítékot szolgáltattak nekünk a szerdai hiszti, a nyelvtörvény, a Malina Hedvig és egyéb ügyek után…..
Megvan a HVG Goldenblog 2009 mainstream kategóriájának végeredménye: a tavalyi győzelem után idén a második helyet szereztük meg! Köszönjük mindenkinek, aki szavazott ránk, és természetesen minden olvasónknak, kommentelőnknek, szerzőnknek! Továbbá versenytársainknak…..
Ma, augusztus 17-én zárul a Goldenblog mainstream kategóriájának közönségszavazása. A legutóbbi részeredmények szerint a harmadik helyen állunk, a Vastagbőr és a Reakció után. De most még lehet ezen változtatni: szavazz ránk!..
Annyira, de annyira uborkaszezon van, hogy még a Népszabadság és egyik publicistája/fő/almunkatársa közötti összezördülés/félreértés/kibékülés is hírértékű. A sztori alapja eléggé ismert már: Bächer Iván valamelyik barátja fasisztákkal barátkozik, és elküldte a…..
  1. Ne úgy köszönjünk be, hogy "Adjon az Isten jó reggelt!", és ne úgy köszönjünk el, hogy "Szebb jövőt!", különben hamar a Modorosblogra kerülünk! 2. A gallérunkat hajtsuk be! Ha mégis kihajtjuk, akkor mindkét oldalon hajtsuk ki, ne csak az egyiken! 3.…..
CrL 2009.08.15 04:12:57
Vona elégedetten pacsizhat majd Döry Miklóssal:

index.hu/belfold/lemond071116/

amúgy lehet tudni mitől mindig ilyen idegileg zilált VG?