Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MagyarPéter

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael 2012-ben gondolt egyet, öt év után felmondott munkahelyén, kivett némi pénzt a számlájáról és finn barátnőjével együtt a skandináv országba költözött. Nagyon bejött neki, azóta is ott él, tapasztalatai pedig akár az oda vágyó magyar határátkelőknek is hasznosak lehetnek...
via GIPHY A futár is ember. Ez egy nehéz nap volt, sok csomag, kilométerek, dugó, türelmetlen ügyfelek, ez meg itt folyamatosan hívogat? Hát kiszakadt belőle, na. Tamás meg hiába várta a csomagját, az csak nem akart megérkezni. Az Express One futárszolgálatnak küldött panaszlevele következik,…..
E kétségtelenül kényes és sikamlós téma aktualitását egy most megjelent, igencsak megosztó könyv, Annie Shadow: Megkötözött vágyak című műve adja. Egyes vélemények szerint nem szabadna engedni sem, hogy egy ilyen mű egyáltalán megjelenhessen, mások szerint ma már ez természetes velejárója a…..
Még a legalaposabb tesztelés mellett is becsúszhat valami hiba, legyen szó tervezésről vagy dizájnról. Aztán az internet jól sárba döngöli a kiadót érte. Ilyenkor a gyors reagálás a legjobb megoldás, ha komoly sebek nélkül akarnak kimászni a slamasztikából. Három estet szedtem össze, amikor nem…..
MagyarPéter 2018.10.25 17:15:34
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
MagyarPéter 2018.09.19 12:58:43
@Rekcsek: Számomra a "nagycsaládos" egy szitokszó. Azt jelenti, képtelen volt védekezni és hiába túlnépesedett a föld, ő ennek ellenére tovább növeli az amúgy is magas lélekszámot úgy, hogy a gyerekek eltartására a mi adónkból igen tisztességes összegű támogatást kap. Nekem is van két gyerekem, de szerintem már ez is sok.
Szóval ezzel, hogy azt hangoztatja, hogy nagycsaládos, nem mindenkinél lopja be magát a szívébe.
MagyarPéter 2018.09.22 11:39:01
@LKerekes:
Én igen. De úgy látszik hogy te meg sokan mások nem.
A Homár ugye dedikáltan másból sem áll, mint olyan esetekből, ahol a fogyasztók úgy érzik, valami méltánytalanság érte őket. A tapasztalatok alapján, bár tényleg sokszor csorbulnak a fogyasztói jogok, azért  levélíróinknak nem mindig van igazuk. Ilyen eset sajnos Marianné is, akinek otthon kiderült …..
Hosszútáv blog Szabad-e szabadon? 2018.07.26 10:00:00
Ártatlan arccal futottam kifele a biai erdőből a munkanap megérdemelt zárásaként. Péntek volt, napszállta, hőguta, két kilométer a parkolóig, kb. tíz a lábamban. Egy utolsó emelkedő, egy hosszú egyenes. Ritka pillanat, szemből érkezett egy futó, bevártam, hogy köszönjek neki. Akkor realizáltam, hogy…..
A legtöbb ember nem szívesen beszél a fogamzásgátlókról, mert egyfajta erkölcsi akadályt és szégyent érez, ha szóba kerül. Pedig egyiket sem kell! Ez egy nagyon fontos kérdés, amiről igenis beszélnünk kell. Uram, ne hidd, hogy ez kizárólag a nők dolga, mert ha baba érkezik, az a te egész életedet is…..
MagyarPéter 2018.04.28 22:05:18
Nem mintha nem lennénk maximálisan boldogak egy 65 millió dolláros Gulfstream G650-nel vagy valamelyik hasonló megfelelőjével, de az a helyzet, hogy ezek a gépek a fasorban sincsenek az Airbus és a Boeing csúcsdarabjaihoz képest, amikből ráadásul elképesztő luxusváltozatokat is…..
Érdekes ötlettel állt elő egy ausztrál luxusszálloda, amely egy napra ingyen fogadott egy párt, akiknek egyetlen szolgáltatásért sem kellett fizetniük. Cserébe egyetlen dolgot kértek tőlük: a napot a hallban felállított, teljesen nyilvános lakosztályban töltsék. Te…..
MagyarPéter 2017.12.08 17:19:18
@Dr.Démonmac1: Ja. Meg még kapok egy szem szaloncukrot is. Baromira megéri. Egy hajléktalannak.
Bár kíváncsi lennék, mit tenne a szálloda vezetése, ha valaki tényleg úgy viselkedne, mint ahogy a szobában szokott.