Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(Jeannie)

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NapiApp Finger Army 1942 2013.02.01 08:00:00
Mindenki ropogtassa meg az ujjait, élesítse a refelxeit, mert a címben említett játék letöltésével a Tin Planet lab egy sereg mutáns ujjat hoz el a képernyőjére. Egyik elsöprő ujj-hullám a másik után, a félelmetes ellenség lerohanja a kijelzőt, és csak egy felkészült…..
A suliban nekem még azt mondták, hogy meg kell tanulni megoldani minden matekfeladatot, mert nem lesz mindig kéznél a számológép. Most már mindenkinek van a telefonjában kalkulátor, de az alapműveleteknél komplexebb matematikai feladatok azért még így is sokunknak kihívást…..
NapiApp Temple Run 2 2013.01.29 12:00:00
Az Imangi Studios a napokban mutatta be androidra is a Temple Run 2-t, ami végre méltó kihívója a legjobb endless-runner appoknak. A játék tulajdonképpen egy erős frissítése az első résznek, szebb grafikával, új akadályokkal, és a játékos által irányítható és testre…..
Van aki méretbeli kompromisszumot köt, esetleg inkább a hüvelykujját, vagy egy stylust használ: a nők nagy része megszenved az okostelefon-használattal, mert a kapacitív kijelzőket ujjal való tapizásra tervezték, hosszú körömmel ez pedig szinte lehetetlen. Az…..
A Sony a napokban jelentette be, hogy a CES-en bemutatott felső kategóriás okostelefonja mellé prémium tabletet is készít, amely nem csak a nevében hasonlít az Xperia Z okostelefonhoz, hanem tudását, megjelenését és ellenálló képességét is örökölte tőle. A Tablet Z egy…..
Mindenkivel előfordult már, hogy felébredt hajnalban, és vagy nem tudott visszaaludni, vagy fél óra múlva az ébresztő jelére alig tudott kimászni az ágyból, bár ez utóbbira nyolc óra tisztességes alvás után is gyakran van példa. A telefonunk ebben is segíthet. Tudományos…..
Nemrég indult egy különös honlap, amely egy mobilos szerepjátékra invitál. A leendő játékosok Android vagy iOS színekben kalandozhatnak majd, és alakíthatják a kitalált sci-fi és fantasy világ keverékének történelmét. A Mantra, a fejlesztők rövid bemutató leírása…..
Itt ki kell irtani az emberiséget, nincs mese, ha bárki túléli, akkor vesztettünk, lehet elölről kezdeni az egészet. Az Ndemic Creations a tavalyi év egyik legösszetettebb, legnehezebb és legbetegebb logikai játékát hozta el Androidra és iOS-re. Itt a tél, az igazi hidegek és a…..
NapiApp Ingress 2013.01.21 12:00:00
Az Ingress az a játék, amikor lemegy az ember tejért, aztán három óra múlva egy plázában melegszik és tölti a telefonját. Igaz ugyan, hogy haladt vagy négy villamosmegállónyit, de a bolttal ellentétes irányba, ráadásul rettenetesen átfagyott, farkaséhes, és a tejet, azt…..
NapiApp Zene a felhőből 2013.01.17 10:00:00
Az online vásárlás, köztük a zeneszolgáltatások piaca is világszerte egyre népszerűbb, az előrejelzések szerint a felhőalapú rádióhallgatás lesz az idei év egyik nagy robbanása. Bár sok, torrenthez szokott zenekedvelőnek fura lehet fizetni egy zeneszám meghallgatásáért,…..
A Tactus kitalálta, hogy lehet a megjelenítő sík felületéből, szükség szerint, kidudorodó gombsort létrehozni. Azoknak, akik a gombnyomás élményére vágynak. A szoftveres billentyűzetet még mindig divat szidni, mert lehet bármilyen okos és világmegváltó a prediktív szótár,…..
A japán gyártó napokban bemutatott zászlóshajójában debütált az akkumulátort kímélő üzemmód, amellyel a készenléti idő akár az eredeti négyszerese is lehet. De nem mindenki fog Xperia Z-t venni, az akksi fogyasztásának optimalizálására viszont nekik is szükségük…..
Samsung a múlt hét elején (az első) hajlított kijelzőjű OLED TV bemutatásával szerepelt a hírekben, most pedig azt is megmutatta, hogy a hajlékony képernyőt akár egy mobil köré is lehet tekerni. A bemutatott koncepció-telefonban a képernyő a készülék jobb oldalára hajlik…..
Több új mobil operációs rendszer is érkezik a közeljövőben, Tizen-t futtató telefonjait még az idén piacra dobja a Samsung, de a Jolla, és az Ubuntu mobil rendszere is szinte már csak gyártó partnereket keres az induláshoz. Utóbbiak elé vágódnak be lendületből a Mozilla és a…..
Az OUYA a világ első “open source”, azaz nyílt forráskódú, Android alapú játékkonzolja, amely kereskedelmi forgalomban ugyan még nem kapható, de máris hatalmas rajongótábora van. A projekt alapítója, Julie Uhrman, a kickstarteren minden idők legsikeresebb kampányát hozta…..
A Teknision által fejlesztett egyik leghasznosabb tabletes alkalmazás, a kicsit borsos árú (jelenleg 902Ft) képernyőkezelő, melynek mobiltelefonokra optimalizált verziója is bemutatásra került a CES 2013-on kedden. A Chameleon egy speciális asztalkezelő alkalmazás, ami lehetővé…..
A Syntellia, a Fleksy fejlesztője megoldotta az érintőképernyőn gépelés problémáját. A prediktív szövegbevitel következő generációs motorját mutatták be a CES-en, ami lehetővé teszi a vakon is pontos szövegbevitelt. Persze minden virtuális billentyűzetet fejlesztő cég azt…..
Az e-papír kijelzővel felszerelt Pebble az első pillanatától kezdve a kütyürajongók kedvence és instant sikertörténet volt. Az óra bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál bármilyen androidos és iPhone okostelefonnal, megjeleníti az emlékeztetőket, a bejövő hívásokat,…..
Az indukciós töltést legtöbben az elektromos fogkefékből ismerhetik, és bár a kétezres évek eleje óta próbálják használni telefonok töltésére is, csak a tavalyi évben kezdett igazán elterjedni, amikor a Nokia és a Google is beépítette a technológiát új telefonjába. A…..
Plastic Logic, Intel, és az angliai Queen’s Egyetem egy közösen fejlesztett, rugalmas ePaper kijelzős tablet koncepciót mutatott be tegnap. Bár a PaperTab csak egy Intel Core i5 processzor által meghajtott, 10,7 hüvelykes műanyag kijelző, úgy néz ki, és érzésre is…..
A Vuzix, a Google új kihívója, tegnap a nagyközönségnek is bemutatta saját intelligens szemüvegét. A novemberben bejelentett mobil ezköz leginkább egy túlméretezett Bluetooth headsetre hasonlít, egy kijelzővel az ember egyik szeme előtt, beépített Wifi és Bluetooth antennával,…..
A gyártó tegnap bejelentette a márka 2013-as telefon-portfólióját, köztük van a világ legvékonyabb okostelefonja, az ONE TOUCH Idol Ultra, és a cég első négymagos készüléke is. Az Alcatel, szokásához híven idén is azokat a vásárlókat célozza meg, akik divatos telefont…..
Frissült a Facebook Messenger alkalmazás, mostantól mindenki küldhet hangos üzenetet is ismerőseinek, a kanadaiak pedig már az élő, ingyenes telefonálást tesztelik. A Viber és a Skype pozíciója is veszélybe kerülhet, ha a százmilliós, mobil platformról facebookozó…..
A Nokia az Intellel közösen fejlesztett, Linux alapú, nyílt forráskódú MeeGoo rendszere remekül debütált két éve, az N9 szoftverét elismeréssel fogadta a szakma, de a Microsofttal kötött megállapodás után a finnek magára hagyták a projektet. Azóta többen is lecsaptak az…..
NapiApp Mobilok 2013-ban 2013.01.04 12:00:00
Eljött az új esztendő, mindenki évet értékelt, fogadkozott, kijózanodott és kitalálta, mihez kezd majd 2013-ban. Nincs ez másképp a telekommunikációban sem, sok cég jelentett be világmegváltó eladási célokat, de van aki már csak a túlélésért küzd a folyton változó…..