Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Posztoló Péter

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasút fejlődésének elengedhetetlen része, hogy folyamatosan mindenből nagyobb, hosszabb, gyorsabb és erősebb készül. Évek óta a vasúti rekordok többsége Kínából érkezik: itt található a leggyorsabb vonat, a legtöbb nagysebességű vonat, a leghosszabb híd és most már a legerősebb mozdony is! A…..
Posztoló Péter 2020.09.03 13:40:00
@sncf: De nem mozddítja meg a 10000 tonnát. A tengelyterhelés a kulcsszó.
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása   Őszinte köszönet illeti Speidl Biankát a Mandineren megjelent, Abdelsamad Belhaj iszlám-kutatóval készült interjújáért. Mély, de laikusok számára is érthető analízist olvashattunk a dzsihádizmus és a neoliberális gazdasági rendszer összefonódásának…..
Posztoló Péter 2016.08.01 23:19:56
@Gaál Károly: Volt egy híres inkvizítor, aki a védenceidnek egy isteneset odabaszott 560 éve: Kapisztrán (Szent) János. És voltak előtte-utána is inkvizítorok, akik a deviánsokat ritkították. Néha védett fajokat is megritkítottak, ez vezetett azokhoz a rémtörténetekhez, amivel a te birkaagyadat is átmosták.
Pervenimus Erdogan csinálta? [10] 2016.07.17 21:46:29
Napról napra többet tudunk a július 15 –én este lezajlott török puccskísérletről és mára egyértelművé vált: Recep Tayyip Erdoğan győztesen került ki az egészből. A puccs-kísérletben egyébként a 600 ezres török haderőnek alig néhány százaléka vett csupán részt, néhány vezérkari tiszt (ezredes és…..
Hétfőtől a me­ne­dzse­re és sajtófőnöke is elköszönt a másodszor is verekedésbe keveredő Kállay-Saunders Andrástól, harsogja a Bors. Az ügy valószínűleg összefüggésben van azzal, amit a Stenk is megírt: az egykori megasztárost nemrég egy fővárosi szórakozóhelyen…..
Posztoló Péter 2015.05.21 04:18:16
@keményen drogozó kisember: be vagy tépve, faszjancsi?
A román rendőrök eltávolíttatták a szombati csíksomlyói búcsú árusainak standjairól a Wass Albert által írt könyveket - közölte kedden a Székelyhon.ro portál. A könyvek kiadója hatalommal való visszaélésnek minősítette a történteket. A beszámoló szerint a Hargita…..
Posztoló Péter 2014.06.11 00:46:21
@devadel: Szerintem Te pedofil vagy. Ha holnapra lefizetek pálinkával egy busz népe cigányt és tanúsítják, hogy az vagy, attól az leszel? Ennyit a népbíróságokról. Ha Singer elvtársnak budai villa kellett, máris készen állt a népbíróság és a nyilvános kivégzés... És ha elég hangosan nyivákolta a parókás kurva, hogy "a csuhást is", akkor bizony felkötötték a kivégzéshez kirendelt lelkészt is. Ilyen világ volt. Dehát hogy magyarázzam el annak, aki még hisz a felszabadulásban és a krisztusarcú szovjet katonák meséjében?
Posztoló Péter 2014.06.11 00:47:28
@bikmakk: olvasd már el a másik véglény beokádását is előtte! Amilyen a mosdó, olyan a törölköző!
Posztoló Péter 2014.06.11 00:50:02
@éntudumalegjobban: '89 után még a köztiszteletnek örvendő Mihály királyt se engedték az országukba. Azt a királyt, aki a NÁCI Antonescut becsukatta.
Életem legnagyobb Európa-élménye 2002-ben történt az Újpest-Haladás magyar kupadöntőn Győrben. Az országban mindenki vágyakozott Európába, el akartuk érni azt a szintet, ahol jogállamban, biztos gazdasági háttérrel, tisztán élhetünk, kb. mint Ausztriában, de úgy, hogy azért…..
Naiv ügyfelet elfelejtették értesíteni, hogy ne narancs, hanem fehér színű buszt keressenek Krakkóban. Az sem volt egyértelmű, honnan indult nélkülük végül a jármű, mert a megadott helyen hiába vártak órákat.Ha rendesen elolvastuk volna a posztjaitokat az Orangeways nevű…..
Ha egyszer majd világbajnokságot rendeznek a „visszaszámlálás” nevű sportágban, az összes pontszerző helyet egykori sorkatonák fogják megszerezni. A matekból leghülyébbek is reflexszerűen vágták, hogy napban, esetleg órában számolva mennyi van még hátra a katonai…..
A Kutyostat egy fős, reprezentatív mintán végzett felmérése szerint a lakosság döntő többsége örömmel venné, ha a Margit-szigetet leúsztatnánk a Parlament elé. Ezért mi így fogunk tenni. Úgy tudjuk, más pártok gyárak, hulladéklerakók, és mindenféle egyéb ronda hátterek…..
Annyi ötlet felmerült itt az irodában. Mi ezeket tartjuk a legvalószínűbbnek: Click Here for PollOnline SurveyEnterprise Feedback Management | Polls | Email Marketing | Crowdsourcing SoftwareView MicroPoll..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Posztoló Péter 2010.03.15 22:38:56
Megszakítva Lowetinszky János József (1866–1935) naplójának folyamatos közlését, következzék – kissé előre ugorva – az 1898. március 15-i bejegyzés: Kedd. Nemzeti újjászületésünk 50-ik évfordulója. Reggel 7-kor fel, toilette, felöltözve, el, hivatalba…..
A Köztársasági Elnök aláírta a holokauszt nyilvános tagadásáról szóló törvényt. Ez alapján bárki, aki nyilvánosan tagadja, kétségbe vonja, vagy jelentéktelen színben tünteti fel a holokausztot, és ezzel a holokauszt áldozatának emberi méltóságát megsérti, akár három év börtönbüntetéssel is…..
Posztoló Péter 2010.03.12 17:13:01
Az MI5 (brit katonai hírszerzés) hétfőn nyilvánosságra hozott dokumentumaiból kiderül, hogy 1937-ben német fiatalok érkeztek Nagy-Britanniába, akikről azt gyanították, hogy turistának álcázva magukat Németországnak kémkednek. Spyclists-nek nevezték őket (értitek: spy +…..
Levélírónk érdekes cikket talált az óvodáskorú gyerekek nevelésére vonatkozóan. Új irányelv jelenik meg, kerülni kell a nemi szerepek megjelenését, meggátolva ezzel a társadalomra ezek szerint káros hagyomásnyos nemi szerpek beidegződését. Nagy szerencséjük van a…..
Posztoló Péter 2010.03.02 10:14:17
Vannak, akik újra szeretnének csendőrséget, nekik ajánljuk az alanti szívderítő sztorit arról, hogyan bánik a Tesco az olyan vásárlóval, akit lopással gyanúsít. Anita kozmetikai apróságokat és gyümölcsöt vett a Tescóban, közben alapozókat is nézegetett a pipererészlegnél.…..
Posztoló Péter 2010.03.01 16:25:33
@SpencerBarnes: Az csendbiztos volt és nem csendőr. A kettőnek annyi köze van egymáshoz, mint egy csendőrnek a rebiszdroidhoz. Nem hiába hozták létre a csendőrséget 1881-ben teljesen új személyi állománnyal.

@Páneurópai Harci Kos: Ezt meg honnan szoptad? Ha visszaolvasol, világosan meg van írva, hogy '45 után a 11000 fős csendőrállományból 238 ember kivételével (akik a háború idején bizonyíthatóan hazaáruló tevékenységet folytattak) B-listás lett, tehát "reakciós, politikailag megbízhatatlan". Na most ezekből ugyan, hogy a vérbe csinálnának ÁVÓST. Megmondom: az ÁVÓSOK a lágerszökevényekből lettek, akiket fűtött a vérbosszú a mondvacsinált holokauszt-meséjük címén. És ezek tények, nincs is mit vitatni vagy tagadni rajtuk. Dehát neked vitakultúrád sincs, mert egy troll vagy, aki csak ellentmondani tud, érvelni nem. A deportálásokhoz meg már megírtam, mennyi közük volt. A te apádnak lehet, hogy több.
Posztoló Péter 2010.03.01 16:28:35
@Páneurópai Harci Kos:
"Náci erőszakszervezet, demokratikus országba, köszönettel: nemszükséges.

A mostani változatuk meg egyenesen arculköpése a keresztény értékrendnek."

Én tudok egy kimondottan náci erőszakszervezetet: Israeli Defense Forces és a magyarországi leányvállalatuk, az In-Kal. Tényleg semmi szükség rájuk egy demokratikus államban.
Posztoló Péter 2010.03.01 16:30:06
@Fricibá': Ott a pont!
Híven, Becsülettel, Vitézül!
A ballib tábor egyet kipipálhat a követelései közül. Most, hogy már közel a hatalom, de pont az egykori segéderő miatt veszélyben a kétharmad, a FIDESZ vezetése (maga Orbán többször is) végre megtette azt, amit évek óta elsunnyogott az "egy a tábor, egy a zászló" elv…..
Posztoló Péter 2010.02.27 20:50:04
@Max, a Birca: nézd már a kis toleráns demokratát. Hát a jó kurva anyádat, birkácskám! Azt, aki gombért szop a Készruhagyárban, és talicskával hordja haza!
Beküldött intő következik megint, a szót át is adom Zsófinak. Ez az intő úgy keletkezett,hogy utolsó óránk volt a drága földrajz tanárnővel,akiről tudni kell,hogy rühellt engem,de ez az érzés kölcsönös volt ... A lényeg az,hogy folyton "kóstolgatott" engem,mert…..
de Sade márki Padre 2010.02.10 19:52:00
A gyóntatófülke barna színű fából van, a két térfél között sűrű, sötét rács, még a plébános körvonalát sem látom. Atyám, vétkeztem, mondom, és közben előveszem a farkam, viszonyom van egy 17 éves Jázmin nevű lánnyal. Ideges székreccsenés a túloldalról. Nem…..
Posztoló Péter 2010.02.11 10:47:57
@Nathan D'Xantine:
Vagy ha más nem, lapozd fel őseid történetét, az ószövetséget. Más sincs benne, csak öldöklés, lopás, csalás, testvérgyilkosság és tömény rasszizmus.
Posztoló Péter 2010.02.11 10:48:49
@Muki77: Nem te, hanem akit idéztél fentebb.
Posztoló Péter 2010.02.11 10:51:30
@magyar-magyar szótár: Én meg a mocskos, gyerekgyilkos holokausztkárogó takonygyűjtő biboldók tetűhintáját borotválnám le! Mennyivel jobban hangzik mi, kisgeci?
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
Képviselő Funky Kósa, lovon 2010.01.25 16:52:00
Amikor néhány hónapja Kósa Lajos polgármester saját szobrának kiállítását tiltotta le Debrecenben, sokan tették fel magukban a kérdést: vajon milyen művészeti alkotás nyerné el a város vezetőjéne tetszését. Szerencsére most megkaptuk a választ:     Ez a meseszép…..
 A balkáni háború kitörése óta először indítottak közvetlen járatot a szerb és a bosnyák főváros között. Az érdeklődés egyelőre nem csapja ki a biztosítékot, az első járatra (január 10.) mindössze 17 utas váltott jegyet, de végül csak kilencen tették meg a teljes,…..
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
Posztoló Péter 2010.01.18 13:05:06
@Közöd??: Neked a gyurcsányi "kösztárssaság" fontos, nam a szentistváni Magyar (apostoli) Királyság, ami nem mellesleg Mária országa Szent István óta!
Posztoló Péter 2010.01.18 13:18:17
@Közöd??: A nyilasok lassan 65 éve eltávoztak. Vagy pedig átálltak kommunistának, aztán forradalmi munkás-parasztnak, most meg az ivadékaik és az utódaik fasisztáznak-nyilasoznak.
Posztoló Péter 2010.01.18 13:19:32
@Közöd??: Az, hogy te kielégültél rajta, egy dolog. De Görgényi, Petrétei, Tinesz, Vágó ésa többi gazember még mindig köztünk járnak!