Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadvi

6 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most érett be igazán a három évvel ezelőtti GrandCentral-felvásárlás. A Google tegnap jelentette be, hogy a Gmailbe integrált VoIP-telefonnal immár ingyenesen hívhatunk amerikai és kanadai mobilszámokat. Ha jól látom, a Voice ezen verziója nem csak az amerikaiak számára érhető…..
pattern Estrella 2010.08.22 20:41:00
Ma moziban voltam, megneztem a Saltot, aminek foszereploje a szepszaju Angelina Jolie. A film elott szokas szerint megannyi elozetes es reklamaradat, viszont most volt egy igazan jol eltalalt darab is, ami a hossza miatt talan mar nem is csak reklam: Ez egy 2009-es video, aminek van idei verzioja…..
A múltkori post kommentjeiben felmerült, hogy jó lenne összeszedni pár olyan alapvető dolgot, tippet, tanácsot, ami segítheti a dizájnolásra kényszerülő fejlesztő munkáját. Megkerestem pár webdizájnert, hogy adjanak tanácsot azoknak, akik bár nem webdizájnerként dolgoznak, de…..
vadvi 2010.05.10 15:41:05
@sydo: igaz, de addig nincs gond amig nem klikkelunk a hamis viruskeresos oldalon egy linkre sem, csak bezarjuk (a figyelmeztetes ellenere) a lapot.
Immár a második magyar árösszehasonlító szájt jelentkezik hasznos iPhone-alkalmazással. Múltkor az Olcsóbbat.hu, most pedig az Árukereső szolgáltat élő példát arra, hogy a vásárlási szokásokat nálunk is masszívan átalakíthatják az okostelefonok.  Az Árukereső appja…..
pattern Metric 2009.06.16 20:04:00
Sick Muse   Gimme Sympathy - Acoustic  ..
pattern low rider 2009.05.30 10:45:36
pattern Oddisee - Camera 2009.05.23 19:39:43
pattern A Moment in Tokyo 2009.05.21 20:42:00
Vetélkedők és tudományos klipek is lesznek az ősztől induló új, tematikus csatornán, ahol magyar tudósok is vezethetnek majd műsort. Kérdés, hogy hol lehet majd fogni a csatornát, hiszen a kábelszolgáltatóknál túlkínálat van tudományos adóból. Tovább erre>>..
Subba Random kínzó kérdés 2007.04.11 13:11:00
Mindenképpen szükséges egy szerencsétlen, rákban meghalt kamaszlány blogját a szüleinek folytatni, képekkel a ravatalról meg mindennel?..
vadvi 2007.04.11 16:19:41
Subba Megaszopatás 2007.03.29 10:35:00
Szegény Megatáncos Csanád! (Hagyunk egy pár másodperces pihenőt, hogy mindenki előkotorhassa ki is ő.) Nem elég, hogy gyakorlatilag senki sem emlékszik rá, most úgy hírlik, hogy még a nyereményét sem kapja meg. A jópofa TV2 a nézettségtől tette függővé a fődíjat, így a…..
Erősítse már meg valaki az internetet, mert ezt a sok szart nem sokáig fogja bírni. Mai különösen perverz online sztárunk a "Budapest - Galgamácsa" buszjáratának emelt oldalt. Az biztos, hogy nem sok minden történhet arra, és az is nagyon ritka…..
Subba Eeuauaughhhuauaahh! 2007.03.27 16:52:27
Most. Mindenki. Beszarik. Hanggal...
E csodálatos nap lezárásaként foglalkozzunk egy kicsit Robertóval, a mulatós masszőrrel. Igazából olyan nagyon nem akarnánk, de ha már egyszer megtettük, úgy érezzük, elemi kötelességünk ez Drága Olvasóinkkal szemben, A tájékoztatás felelőssége és a média őrkutya-szerepe,…..
Folytatva a Hatalmas Hétfői Hangholokausztot itt van a lány, akivel kapcsolatban egyszer már nem értettük, hogy miként is vihette egyáltalán bármire. A válaszhoz továbbra sem vagyunk közelebb, a "szegény ember Galambos Dorinája" annyira megalázó feltételezés, hogy…..
Először is minden kedves olvasónk elnézését kérjük, sajnos erről az eseményről már lekéstetek, Drágák. Illetve a dedikálásra még odaérhettek, de ahhoz is nagyon gyorsan kell szaladni. A No Thanx-el már máskor is a teljesség igényével foglalkozzunk, így talán nem meglepő,…..
vadvi 2007.03.26 16:08:50
Az utóbbi néhány napban valami szörnyűség történt a magyar popiparban. Napfolt lehetett talán, vagy valami gömbvillám. Egyébként sem szoktak a srácok és a lányok - meg persze a sajtósaik! - csúcsformában lenni, de az, hogy kötésig kelljen gázolnunk a fosban postaládánk…..
vadvi 2007.03.26 16:05:29
Mindenki azt hiszi pornózni könnyű. Kell hozzá pár testnyílás, minimális motiváció, és bele is lehet vágni. Mi viszont nem is tudjuk kit röhögjünk itt ki jobban: a csajt, akit sehogy sem lehet beindítani, és még robot táncot is nyom? Vagy az idiótát aki öt perc után sem adja…..
Tisztában vagyunk azzal, hogy legtöbb igényes olvasónknak ez a tömör, ám tökéletes cím önmagában is olyan gyönyörűséget okoz, hogy nincs is mit tovább magyarázni, de a többiek kedvéért azért megtesszük. Szóval Zsóka kocsiját már megint összeszarozták. Régebben ez…..
Subba Van love? 2007.03.21 12:43:00
Itt a tavasz, dagad a fasz, ahogy már Petőfi Sándor is megírta, de akkor persze még rendes tavaszok voltak, nem olyanok, hogy egyik héten még húsz fok volt, a következőn meg öt. Ez csak arról jutott eszünkbe, hogy drága videógyűjtő olvasónk, Kicsi Skip egy rendkívül erotikus…..
vadvi 2007.03.22 09:33:39
Nem elég, hogy a mopszlik ilyen külsővel vannak megátkozva, a szemétláda tulaj visszaél szegény kiskutyával! Direkt videót nézet vele, hogy aranyosan visítson!..
Csak jelezni szeretnénk, hogy a Subbának már van kedvenc növénykereskedése. Fogalmunk sincs, hogy ha mi lennénk a márka tulajdonosai, inkább más néven vezettük-e volna be virágbirodalmunkat a magyar piacra, azt viszont pontosan tudjuk, hogy ha már így alakult a dolog, infantilisen…..
A megfellebbezhetetlen zsenialitás és a totális idiotizmus között csak egy nagyon keskeny vonal húzódik. A T-csoport reklámjából faragott háromperces stadiontechno-remix tökéletes illusztrálja ezt a tételt, ám mi mégis azt gondoljuk, ez egyszerűen fergeteges. Hangfalakat fullra,…..
Az újságírók a legtöbb sajtóközleményt olvasás nérkül törlik a mailboxukból, és ez bizony végtelen szomorúsággal tölti el a világ sajtósait. Ezért is figyelemre méltó az RTL Klub igyekezete, hogy olyan címmel küldjék szét az uncsi közlendőjüket, hogy Magyarország…..
vadvi 2007.03.02 20:11:26