Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bAndriska

76 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Figyelem, ami most következik, repülő utam jegyzeteiből való. A national geographic chanel magazin üres fehér helyeire irkáltam az első repülés során! Ezért az írói túlzásokat nézzék el nekem, mert valljuk be, volt, hogy jobban paráztam a kelleténél. :) Az első…..
Itt van pár kép a 2011-es őszi portyáról, Patcáról...   Nézegessétek egészséggel! ..
Hello mindenki! Már többször eljutottam odáig, hogy nekifogjak a posztolásnak. Chicago nagy falat volt. Vettem egy nagy levegőt - ezt javaslom Nektek is - és nekilendültem.Ami azt illeti, elég tanulságos út volt. Sok kalanddal és élménnyel. Ebbe szeretnék betekintést nyújtani! Jó…..
Sziasztok!   Szeptember utolsó teljes hétvégéjén Fillmore-ba utaztam, hogy részt vegyek az Észak-Amerikában élő külföldi magyar cserkészek ún. regös hétvégéjén. Az itteni élményeimről számolnék be és közben egy kicsit kitérnék arra is, mit jelent - az én…..
No. Itt az első adandó alkalom, hogy Amerikából írjak Nektek. Mert ugye azt már előzőleg tisztáztam, hogy elsősorban Nektek írom ezt a blogot, és csak másodsorban magamnak. (Magamnak is írok elsősorban valamit, csak az kevésbé publikus). Okay! Csak jelzem, hogy most NYC-ből kifele…..
Ti hallottatok már a Hahn-ról? Én nem. Pedig Ausztrália egyik közkedvelt sörmárkájáról van szó, amely immáron 25 éve oltja a szomját a férfiaknak. Legújabb reklámfilmjükben is mindent megtesznek, hogy macsó színben tüntessék fel terméküket, a Super Dry sört. Az egyperces…..
A kettő persze nem függ össze, de valahogy azért mégis. Történt ugyanis, hogy ismét kolbászsütögetésre adtuk a fejünket, azonban most a magyarokkal tettük mindezt, körülbelül 8-10-en gyűltünk össze egy közeli tó mellett, és ott csináltuk mindezt. Mivel a fiatalok 90…..
Azért nem egyszerű összefoglalni több mint egy hónapot egy bejegyzésben, de megpróbáljuk. Anglia, új szemeszter, munka Magyarországon, új lakók, és ami még eszembe jut. Lássuk hát. Valahol ott hagytuk abba, hogy megyek Londonba egy hétre, hátha kiválasztanak. Nos a…..
bAndriska 2011.05.17 11:31:58
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
bAndriska 2011.05.17 11:08:32
Nagy szeretettel üdv mindenkinek!Láthatjátok, ismét próbálok életjelet adni magamról, bár egy kicsit remélem csinosabb formában. A váltás oka nagyon egyszerű volt: A németek néhány funkciót letiltottak, így nem tudtam tovább szerkeszteni a roppant egyszerű blogomat. Így most…..
Az idén 71 éves dobos-énekes és csapata európai turnéja keretében lép fel a magyar fővárosban. Ringo Starr a második, aki a Beatles tagjai közül Budapesten zenél: Paul McCartney 2003. május 15-én szintén az Arénában koncertezett csaknem 13 ezer néző előtt. Mint ismert, a…..
bAndriska 2011.03.04 13:01:28
217. Munkásifjú Naptár 2011.02.20 02:17:00
Itt a 217 KMI. naptára. Lehet benne keresni és figyelemmel lehet kísérni,hogy mikor mi fog történni.Használjátok!  ..
A terciátus egyik tapasztalatát szeretném megosztani Veletek. A jezsuita képzés utolsó fázisa, a szív iskolája, különösen is a "megtalálni Istent mindenben" Ignáci jelmondat jegyében zajlik, amiben főleg a 30 napos lelkigyakorlat és a szegények közti probáció segít bennünket. Decemberben a Teréz…..
217. Munkásifjú 217... 2011.02.17 13:43:00
217 a világban: Kr. u. 217 április 8.: Caracalla római császár halála1899- Mafeking ostroma 217 napig tartottSzelén olvadáspontja: 217 Celsius fokA világon 217 bagoly faj él.Ha beírod a google-ba, hogy 217- a második találat mi vagyunk. ..
Ismét elérkezett az idő, hogy a szokásos, évi téli portyáról közvetítsünk a nyájas Olvasónak! 2011. január 28-án, nem kis viszontagságok árán (elalvás, vonat autót gázolt= 2,5 órás késés), de megérkeztünk Pécsre. Otthon még átrámoltam a cuccomat az egyik táskából a…..
bAndriska 2011.02.05 14:43:25
Reggelre sajnos a mákszemnyi kályhában kialudt a tűz, így a hőmérséklet bent is egészen lecsökkent. Viszont Barni és Zalán is megérkeztek hajnalban, így már ők is részt vehettek a felmelegítő reggeli tornán. Futottunk, hajlongtunk, majd visszatérhettünk a fűtetlen szobába.…..
Lezártunk egy évet ismét, ahogy erről a vezetőségi kirándulás posztban már szóltunk is. Ilyenkor szokás, hogy kicsit visszatekintünk az elmúlt évre és számot vetünk.   Itt most némiképp a számokon van a hangsúly, hiszen a programokról és a tevékenységről a blogot…..
 Kedves 217.K.M.I.-s cserkészek!  Csapatunk 2011.01.28.-án téli portyára indul, melynek állomása az Orfű melletti Gubacsos kulcsos ház lesz (http://gubacsos.lapunk.hu/)   Az idei téli portya saját magunk illetve társaink megismeréséről fog szólni, valamint az…..
Felleltem pár képet a számítógépemen. Jól esik nosztalgiázni, a táborra visszagondolni. Nézegessétek a pusziharcos, légiós, Kajszis képeket! Mit csináltak az emberek mielőtt feltalálták a nosztalgiát?!  ..
Íme a vasárnapi kirándulás rövid "összefoglaló" videója. Vigyázat majdnem felnőtt tartalom :D:D ..
bAndriska 2011.01.06 16:23:28
2010. december 29-én a 217. KMI cserkészcsapat vezetősége kirándulásra indult.Az előzetes tervek szerint a a Villányi- hegységbe mentünk volna, de jobbank láttuk, ha a havas Mecseket hódítjuk meg.   Szerdán délelőtt, a Dömörkapunál gyűltünk össze, persze most is volt aki…..
 Az elmúlt hét szombatján újabb csapatprogramra került sor. Délután kettőtől hatig a cserkészek adventi készülődésen vehettek részt a csapatotthonban. A gyerekek jobbnál jobb programokon vehettek részt. Volt mézeskalácssütés, gyertyakészítés, díszkészítés, ezen…..
bAndriska 2010.12.19 20:44:24
2010. november 26.-án reggel 10.30kor a Dömörkaputól indulva kezdtük a kirándulást, amin a napsütés végigkísérte utunkat. Első állomásunk Kis-rét volt, ahol reggeliztünk majd lebattyogtunk a Hideg-kúti forráshoz amit nagy lelkesedéssel kitisztítottunk, a három…..
bAndriska 2010.12.01 14:24:37
 Üdv mindenkinek, íme az első bejegyzés az egyik új tagtól.Kicsit megkésve ugyan, de íme néhány szóban az évnyitó csapatkirándulásunk.A kirándulást a T.O.B.O.z őrs szervezte, Kelemen Gergő vezetésével. A helyszín ismerős volt, hiszen a Dömörkaputól mentünk…..
7-8 hónap után újra jelentkezünk. A 217. KMI új generációs vezetése ráteszi a kezét a csapatblogra is. Reméljük a fiatalos lendület kitart és új színt és nem utolsó sorban írásokat hoznak majd az éterbe. Hamarosan új írásokkal mutatkozik be 3 új…..