Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csipetke Léna

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ferihegyi bádogsátorról sok rosszat el lehet mondani, mondtuk már mi is, de pár percet azért el lehet viselni benne. Egy kis odafigyeléssel megoldható lenne, hogy minimalizálják az utasok ott tartózkodását. Ezért igazi tahóság, amikor a késő gép ellenére nagyon hamar…..
Abszurd országban bármi megtörténhet. Még az is, hogy az el nem költött fizetésed vissza kell adnod a munkáltatódnak. Olvasom a hírt, hogy a 2013-as, SZÉP-kártyákra utalt fizetésekből mintegy 1 milliárd forintot nem költöttek el az emberek, így ez a pénz lejárt, a…..
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
Reggel 5:50-kor kezdődött, és még mindig tart a Nemzeti Hírtévé első ingyencirkusza, a Nap, Amikor Mindent Sikerült Elbaszni, azaz mostantól NAMSE. Nem elég, hogy a műsorfolyamot néha ad hoc jelleggel megszakítja egy húszperces önfaszszopás, a Nemzeti Hírtévé születéséről…..
A héten egészen nosztalgikus hangulatba kerültem, és persze, ilyenkor mi más jönne elő az elme mélyéről, ha nem a nőkkel való kapcsolatom és kalandjaim. Nézzék el nekem, maholnap ugyanis ismét a gyengébbik nem kerül a középpontba: nőnap lesz. A bátor, önmagukért kiálló, de legfőképpen a minden…..
Vidéki nagymamámat meglátogatva nagyjából 3 dologban lehettünk biztosak: lesz húsleves, paprikás csirke nokedlivel és kókuszkocka. Nos, sajnos Ő már nincs velünk, viszont a kókuszkockájának nosztalgiája annál inkább. Hogy mitől volt különleges az ő kókuszosa? Például mézes piskótából készítette, jó…..
A héten eljutott az ebola New Yorkba is, így Amerikában ez már a negyedik megbetegedés a nyugat-afrikai járvány kitörése óta. A 33 éves harlemi Dr. Craig Spencer bő egy hete tért haza Guineából és egészen szerdáig tünetmentesen élte mindennapjait. Azonban csütörtökre láz…..
Mit lehet ilyenkor írni? Számban a kakaó ízével, lelkemben a gasztronómiai élménnyel, fejemben a hitetlenkedéssel. Őrületes „csigaszezon” van és a Butter Brothers őrületes holtversenyben került az élre. Arra az élre (a kakaós csiga ranglista élére), ahol már eleve…..
A Sztárban sztár második adásában az ötvenéves Keresztes Ildikó olyat spárgázott a levegőben, hogy a fal adta a másikat, Koós Réka szétvert egy hungarocell-falat, Pál Dénes búgott, ahogy szokott, Dukai Regina műmellekkel csücsörített, Nagy Sanyi meg kimozogta magát a…..
Moha és Sáfrány Sós perec 2014.08.03 17:13:33
Ezt a receptet egy régi kedves iskolatársamnak küldöm sok szeretettel, akinek még tavaly ígértem meg Instagramon, hogy föl fog kerülni a blogra. Kedves Judit, remélem nektek is annyira fog ízleni, mint nekem!Sok receptet néztem meg és azokból gyúrtam össze a sajátomat, ami…..
Csipetke Léna 2014.08.05 11:45:14
@moha és sáfrány: koszi, ki is fogom probalni a pereccel egyutt :)
Problémája van a csajozással? Van megoldás, percek alatt! Úgy hangzik, mint egy férfiakat célzó teleshop, ami a nőket húspiacnak tekinti? Az is: az interneten különböző, állítólag kommunikációs technikák tárházát találjuk, pillanatok alatt PUA-k lehetünk, tapadni fognak…..
Csipetke Léna 2014.07.09 11:15:40
@Barbaarb: a mesterseges eszkozokkel a legnagyobb gond, hogy mestersegesek, es legtobbszor izzadsagszaguak is. egy gatlasos, visszahuzodo pasibol semmilyen pua tanfolyam vagy mi a szosz nem fog segiteni. onbizalmat nem mastol kell tanulni, hanem olyan dolgokkal lehet novelni, amikben sikereket er el az ember.
Csipetke Léna 2014.07.09 14:17:42
@Ferkó Gergó: beleolvastam ebbe a pua forumba, ez vmi luzer ferfiak tarsasaga, akik ossze-vissza kombinaljak a nok viselkedeset.

eleve milyen mar, hogy egy no ele all a pasi es megkerdezi-e, hogy jarnak? adok innen egy jotanacsot ingyen: hivja el a pasi kavezni, fagyizni, moziba, akarhova es majd alakulnak a dolgok anelkul is, hogy megkerdezne jarnak-e.

megyek vissza olvasni :)
Csipetke Léna 2014.07.09 18:16:34
@Sadist: mivel nem a sajat nememhez vonzodom, igy nem hogy nem sok novel, de egyel sem volt meg dolgom
Az egyik még nem kurva, a másiknak kicsi a farka a pörgetéshez, a harmadiknak megmagyarázhatatlan nehézséget okozott az érettségi. Persze ez a nagy merítés ugye, ezek közül egyet sem látunk majd viszont a képernyőn, az tuti. A két videó ettől még atomkemény. …..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Pályakezdő, egyben álláskereső nőként szeretném megírni önöknek a személyes történetemet. A BGF-en végeztem kommunikáció és médiatudomány szakon, nemrég tettem le a nyelvvizsgát mellé, így végre kézhez kaptam a diplomámat. Azóta a…..
Nem túlzás kijelenteni, hogy az elküldött álláspályázatok válasz nélkül hagyása szüli a legtöbb ellentétet álláskereső és álláshirdető között. Más országokban van egy egyszerű, nálunk ritkán látott megoldás. Jópár éve olvastam erről először egy fórumon, és…..
Csipetke Léna 2014.06.11 08:36:45
@levendulabandi: ilyen nekem is volt. minden olyannal rendelkeztem, ami az elonyoknel volt felsorolva, aztan megsem hivtak be. mondjuk ez egy olyan munkahely lett volna, ahova hatszel nelkul lehetetlenseg bejutni.
Volt idő, amikor kifejezetten cikinek tartottam muffint sütni. Ez akkoriban volt, amikor azt gondoltam, csak a francia cukrászat létezik, minden süteményt élére kell vágni, és ha nem igényel mérnöki precizitást az elkészítése, akkor mit sem ér.  Manapság újra rászoktam a…..
Csipetke Léna 2014.06.09 11:25:39
Alibanya jegyzetel Pasi pedagógia 2014.05.03 22:11:11
Érdekes jelenség figyelhető meg egyes pasik viselkedésében, nem tudtam mást kitalálni rá, mint, hogy ez egy sajátságos "férfi pedagógia", amelyet a nők fegyelmezésére használnak, annak érdekében, hogy nehogy túlságosan elbokrosodjanak holmiféle érzelmek, egy-egy bimbózó…..
Csipetke Léna 2014.05.05 08:10:28
@Alibanya1: idaig jutottam a kommentek olvasasaban. szerintem lehet jelentkezni, csak utana nem szabad ketsegbeesette valni. tehat ha a pasi nem jelentkezik rogton (ennek okai: 1. nem erdekled; 2. eppen nem er ra; 3. taktikazik, nehogy mar a no azt higyje rogton ugrik), akkor hagyni es varni. elfoglalni magad es nem elmeleteket gyartani. ugyanis elobb-utobb ugyis kiderul mi a helyzet. a labda a pasinal van. ha idoben lep, lehet meg az egeszbol vmi, ha csak egy het mulva reagal, akkor viszont siman elkuldeni a picsaba, mert aki az elejen taktikazik, az maskor is fog.
A VV6 ma esti, rém hangos és meglehetősen prosztó párbajából a villa jócsajának kikiáltott modellaspiráns VV Iza tért vissza győztesen a villába, hogy ott aztán tovább folytathassa megjátszottnak tűnő (?) viszonyát VV Krisztiánnal. A győzelmi arány meglepően magas, 67-33%…..
Szolgálati közlemény az április 1-től vadonatúj részekkel folytatódó Pimasz úr ottalszikról: Az új évad első epizódjában Schobert Norbi és Rubint Réka mozgalmas 24 óráját követi végig Gergő és felesége, Judit és töltik a házaspár házában az éjszakát. Nem maradhat…..
Csipetke Léna 2014.04.01 20:12:08
@Csipetke Léna: bevallaljak nem baballaljak
Ismét lemerülünk a magyar bulvár legaljára, csak hogy önnek, kedves olvasó, semmiképp ne kelljen. A rémesen lerobbant VV Szandika az RTL-ről a TV2-re nyergelt, úgy látszik, az egyik levetett realitysztárjai a másikon még futhatnak egy lazább kört. A csalánszájáról, felfújt…..
Csipetke Léna 2014.03.13 12:18:45
Average Citizen Férfi intimitás 2014.03.08 06:04:31
Hektikus férfi vagyok - és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Vannak dolgok amiket egyik pillanatban szeretek, egy másikban meg nem, egy harmadikban pedig ki nem állhatok. És vannak dolgok, amiket sosem állhatok. Ilyen az ápolatlanság.Sokan vannak ezzel így tudom. Önmagunkra igényesnek…..
Lilut kapjuk mára, szívderítő látvány a kis piros zakóban, az meg különösen fasza, hogy olyan gyorsan ledarálja a kötelező szarságokat az ingyenes vvappról, hogy nincs ideje az embernek még bosszankodni sem hogy már megint elmondják ezt a szart, nem tudom, hogy képes leszek-e…..
Csipetke Léna 2014.02.02 08:58:58
@never again:

ez a ne haragudj, de most nem szeretnék beszélni, majd később - dolog a vikifélékkel szemben hatástalan. egy határozott nem-mel el lehet küldeni az ilyet a picsába, bár tény, hogy utána ott is kell hagyni és a továbbiakban levegőnek nézni. ugyanis az baromira zavarja az ilyeneket.
Csipetke Léna 2014.02.02 10:01:44
@jog-ász: de ha mindenkibe beleköt, mindenkit provokál, egyedül marad. ezt a játékot meg az elején nehéz egyedül játszani. én várom, hogy mikor lesz parasztlázadás ellene
Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de…..
    ..
Csipetke Léna 2014.01.25 18:21:58
@Haynau: koszi :) akkor ez nekem olyan mint a star wars, abban is csak azt lattam mindig, hogy feher robotok/katonak szaladnak. ebben meg hogy izan nagykabat van :)