Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Farkas49

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csapatjátékos? Jobban szeret önállóan dolgozni? Mik az erősségei és a gyengeségei? Hogyan képzeli a karrierjét tíz év múlva? Egy átlagosan értelmes álláskereső nagyjából el tudja dönteni, milyen választ akar hallani a HR-es. Előre készül, a sablonos kérdésekre kigondolja…..
István Farkas49 2013.09.14 10:57:24
@csakhalkanszólok: Öreg motoros vagyok,amijól működött a mult rendszerbenamiket láttam,jelentkezik a kliens varrógépműszerésznek mester elállit egy varrógépet jelentkezőnek egy órájavan megjavatja.Igen-Nem.mindent elárult képességeiről.De hasonlópéldát mondhatok többetis ,ha megoldotta biztosan nem okozott csalódást ha nemismerte konkrétan a tipust de kapizsgálta lemérhető volt menyire kreativ.
Reggel beszámoltunk arról, hogy a BME GTK elég furcsa feltételeket szab a gólyatábori jelentkezéshez. Például egész alakos képet kell küldeniük a gólyáknak, amit a HK hivatalosan azzal magyarázott, hogy "a táborban a csapatodat vezető instruktoroknak könnyebb dolga legyen (nevek…..
István Farkas49 2013.08.09 22:02:14
@cukkerrépa: szerinted még csodálkoznak rata hogy csökkentik a támogatást? erre na nemá:((
Bajnai Gordon Felcsútra látogatott. A volt miniszterelnököt egy maréknyi tüntető fogadta, a település határában pedig egy lezárt út várta a delegációt. A biztonsági őrök szerint Bajnai magánterületre érkezett, ugyan ezt tábla nem jelezte.  ..
István Farkas49 2013.07.19 12:20:44
@droctor: kaptatokrá közpénzt? Jókisfalu biztos valami fejes lakik ott:(
Aztán elkezdett vizsgálni. Úgy az első 1 percben 3 mozdulat után kinyögte, hogy nekem bizony semmi bajom nincs, csak beképzelem. Nem hagytam, hogy lerázzon , ha már ennyit vártam egy beutalóért,így hamar vita alakult ki köztünk. Szép jó…..
István Farkas49 2013.06.22 14:56:29
@Mercel: szivemből szóltál.A mainap első értelmes hozzászólójavagy.Mindenki a beteget pocskondiázza,bárnem tudja valójába mi a baja,de sajnos az orvosok nagyrészeis hasonló mentalitásu.És akkor csodálkoznak ,hogy nincs megelégedve az egészségüggyel senki.
István Farkas49 2013.06.22 15:06:58
@zellerlevél: ha egészségügyben dolgozol kérdeznék valamit.
István Farkas49 2013.06.22 17:02:54
@zellerlevél: köszönöm.Dicsérem az optimizmusod úgyvélem beteg nem voltálmég komolyabban.Ha nincs tömött pénztárcád neis kivándmegtapasztalni milyen a magyar egészségügy.Vannak nagyon rendes orvosok ezt tapasztaltamis,de sajnos a többség elvtelen pénzsóvár elhiheted tapasztalat beszél belőlem sajna.Anyámmal voltam úgy például dokiszerint kutyabaja öreg ennyi,zsebbe boriték maradhatmásnap kómába esett strók mondta a másik doki,képzeld hazaviszem otthonhalmeg milyen lelkiismeretfurdalásom lettvolna.:(De ha orvos hogy mondhatta rá hogy kutyabaja?Utánna átolvastam a tüneteket sajna mindmegvolt. Hogy kapott ő diplomát? vagy csak belexarok?
A Spektrum kicsit emberibb szinten közelíti meg az árverések világát, de lényegében ez is ugyanarról fog szólni, mint bármilyen más árverés. Lesz egy hadarva, köpködve beszélő ceremónia mester, aki jól feltornáztatja az árakat, majd egy „ÉS ELKELT” felkiáltással rátér…..
István Farkas49 2013.06.16 17:48:54
@Chat Géza: gondolom aki bélyegetgyüjt őis fikázásra érdemesül nálad ugye? Csak kiváncsivagyok a véleményedre.
István Farkas49 2013.06.16 20:05:04
@Chat Géza: kedves barátom: ha a te felmenőid nem csövesek akkor a hagyatékkal két lehetőségedvan,vagy kiszórod a szemétbe vagy értékesited mert az ő értékeik másnakis értékek !Aki az ilyen aukcióról hozzád hasonlókat ir hát mit szóljak magát minősiti de sajnos mélyen lefele. nEHARAGUDJ DE ÚGYÉRZEM NAGYON KIVERTED SOKUNKNÁL A BIZTOSITÉKOT.Képzeldel én kormány váltást szeretnék ,de az ilyen liberálisok ellen nem lehet érvelnem,sajnos ennyit áldásos irományaidról.

EL ÉN SZERETNÉK KO
Még évekkel ezelőtt láttam az El Caminito Del Rey-ről készült videókat a Youtube-on, de akkoriban az anyagiak hiánya mellett azzal együtt, hogy néhol a mai napig azt írják róla, hogy illegális meg így-úgy életveszélyes, annyira valószínűtlennek tűnt eljutni ide, hogy el sem…..
István Farkas49 2013.04.30 22:48:39
@Mészáros Laci: valahogy nálamis az optikai támasz hiánya okoz tériszonyt.Voltam 40méteres kémény tetején,külső hágcsón másztunkfel addig semmigond ,de odafent amikor a felhőkre felnéztem úgy éreztem dől az egész,kellemetlen érzés eztény.Mega láblógatásról anyit hogy széles fala volt annak a kéménynek de azért szüknek éreztem.:))AM A 10 EMELETES SZÉLÉN LÓBÁLTAM A LÁBAM OTTNEM ZAVART.
Megmagyarázhatatlan dolog történt pénteken. A Hírtévé óránként leadott egy kis nyilatkozatot a Profit című műsorába készített hosszabb riportból, s e szakembertől (Dohánykereskedők Egyesülete) származó információ szerint a trafikpályázat koncessziónyertesei sorra…..
István Farkas49 2013.04.27 20:34:28
@Behajtó70: Magyarázdel nekem mia fészkes fenének akkor szakismeret meg Kamarai tagság.Amenyiben a hülyénekismegy akkor minek a koncesszió?Vagy akkor odajukadunkki ,hogy mégis helyzetbekell hozni pár havert? Kiváncsivagyok mit enged reflektálni a központ.:D
István Farkas49 2013.04.27 20:39:34
@hazug fidesznyik: Tudod eszembe jutott gyermekkorom hülyesége cipőt a cipőboltból,mostmeg 2013-ban eljutottunk oda mint matyi idejében cigit a cigiboltból.Amig főorvos asszony koncessziótnyer addig nebeszéljünk a dohányzás ártalmairól mint körités ugyebár:DDDDDDDDDDD
István Farkas49 2013.04.27 21:05:44
@greatwideopen: De nemossuk össze a korábiakat sem mert a kötelező KISZ TAGSÁG NEM JELENTETTETT KARIERT !A karierért tenni kellett.Akimeg tett érte az ne akarja magyarázni a bizonyitványt,ezt utálom nem aki kommunista tag volt ennyi.
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - A fényevőket valahogy úgy képzelem el, hogy ha éjjel, suttyomban fölkelnek nassolni, akkor csak kinyitják a hűtőajtót, és állnak előtte egy darabig. A gyerekek meg lámpaoltás után a takaró alá bújnak egy zseblámpával, hogy némi tiltott desszertet…..
István Farkas49 2013.04.22 12:03:54
@_zulu_: :DD Igen keresik de lehethogy a takaritónő leverte a levelet attólfélek.DDD
István Farkas49 2013.04.22 13:33:34
@braue: Bocsánat de én végig a felelőségi sorrendet fejtegettem.ha félreértetted akkor elnézést. De amit leirtam a sorrenben azért tudom vállalni a feleősségek,nem sároztam senkit.De valaki vagy valakik nagyivben sz....ak rá a szerencsétlen gyerekre. Amugy érdeklődéssel figyelem a majdani magyarázatot,mert felháboritott mint nagyszülőt.Ennyi.
István Farkas49 2013.04.22 19:28:33
@Macropus Rufus: Bizony bizony menyire igazadvan XII.Piuspápával kapcsolatban.Voltak papok akik megbotránkoztak XXIII.jános törekvésein anyira ,hogy a hittantanárom például felakasztotta magát. Nagyon megrázottmert ővolt aki keményen elitélt mindenkit aki öngyilkoslett.((( És őis ugy végezte inkább mainapig nem értem menyire elkötelezett lehetett a dogmával kapcsolatban.
Az állami erőszak, korlátozás és irányítás hiányát veti fel a BM hóhelyzetről szóló jelentése, amely szerint a mentésben minden rendben volt, a felelőtlen polgárok okozták a dugót. Ennél sokkal érdekesebb kérdés, amit egyelőre csak karcolunk: ki és milyen utasítást…..
István Farkas49 2013.04.07 15:01:36
@fermion: De pont a fideszvolt a legnagyobb kritikusa az aug 20-i viharkezelésének.Mondván mimásképpen kezeljükmajd ha hatalmon leszünk,nálunk a bölcsekköve.Erre maszatolás,sms sógorék meg küldik a hótolókat,na eza szégyen meg az utólagos maszatolás.
István Farkas49 2013.04.08 09:55:37
@fermion: Tudod ilyenkor eszembejut idős barátom mondása,pedig ő németországba él,hogy aki politikára adja a fejét rendes ember nemlehet.Van egy képviselő ismerősöm aki benn ül a patkóba elsütöttem neki ezt mondja ő azért nem mindenki olyan ,mondom úgy legyen. Figyelem ténykedését ugyanolyan ő is a csordával tart:(
Kecskés Áron Angliában vendégmunkás, tervei szerint ősztől, szintén a szigetországban, történelmet fog tanulni. Azért választotta az angliai diplomaszerzést, mert az Orbán Viktoréhoz "hasonló rezsimek szeretnek belenyúlni, hogy mit is taníthatnak történelem címén". Emellett…..
István Farkas49 2013.04.07 09:40:10
@exlex: Ez nagyon tetszik hulladéknak nevezni valakit akit nemis ismersz.((Tudod erről a szocializmus jut eszembe ez ottvolt bejáratva,ismertem sok 56ban leépő embert akik a Rákosi elől menekültek nyugatra őket szerette a rendszerselejtnek definiálni.Csak érdekes módon ahogy apám szokta mondani egyszál alsóba elment és milett belőle kétkezi munkával,sajnos úgy érzékelem mostis ez zajlik szavak terén:(
István Farkas49 2013.04.07 13:36:20
@GERI87: a magad szemszögéből igazadvan ez tény. De akkor a nálunk fejlettebb civilizált országok hülyék szerinted?Várom a válaszod köszi.
Másképp növelné a foglalkoztatást az IMF, mint az Orbán-kormány, és kétharmados arányban igazuk is van. Ha alaposabban megnézzük az IMF pénteken nyilvánosságra hozott riportját (pdf), itt-ott mintha a sietség nyomait fedeznénk föl.  Az 5. oldalon a 2012-es 18 százalékos…..
István Farkas49 2013.04.02 10:54:01
@panelburzsuj: Valahogy igy:)
István Farkas49 2013.04.02 10:57:08
@panelburzsuj: Igaz vaz nem unortodox lenne ha úgy csinálnák mint a 29-es válságután.Pedig értelme annak lenne akkor büszkevolt rá aki közmunkát kapott és ahogy hallottam idős uraktól lehetőségis volt visszatérni a munkaerőpiacra.Amig ezvan nyugodtan kiszórhatnák a pénzt jelentősége ugyanannyi.
István Farkas49 2013.04.02 11:47:48
@panelburzsuj: de kiegésziteném mifelénk gyermekkoromba úgy működött a dolog ,hogy mindenki maga a saját telke elött kitakaritotta !Ingyen és bérmentve ! Igaz szülőhelyem a nyugativégeken van.
Keletenmeg azt mondja a pogár miközöm hozzá.Na erre mondták volna apámék dögöljmeg.:)))
Olvasom, elmegy, elég volt. Mint sokan mások: testvéreink, barátaink, gyermekeink. Mert mindenki próbál kicsit jobban élni, megélni: a szakács, a kőműves, a szakma nélküli, a zenész. Nagyon sajnálom, hogy mennie kell. Zenéből élt, vagy csak élt volna, de a mindenható piacnak…..
István Farkas49 2013.04.01 20:29:11
@Fejesrob: szerinted aki szedi sátorfáját nem az országot hibáztatja? Szerinted jókedvébe húzel az a félmilliómagyar?
István Farkas49 2013.04.01 20:56:35
@M_R: Sajnos errőlirtam énis és figyeldmeg rövidesen mégnagyobb elvándorlásindul.A sok tanult ember akinek megvan a nyelvi tudása nem sokat gondolkodik főleg ha értékelhető tudássalis rendelkezik.
Vezérünk szivózik Merkellel milenne velünk ha nem lenne audi és merci.Ma olvastam németek is recesziót várnak odahaza ,ha véletlenül egy kicsit leáll a merci matolcsi számitása hova vezet?Szopunk nem kicsit nagyon:((
István Farkas49 2013.04.01 21:08:52
@zsola78: Tudod nagyon nem kedveltem az előző bandát de azért túl mélyek az árkok,sajna szkeptikusvagyok.Egy ciprusi krach és lógna néhány zsidó elhiheted.
Ha visszanézünk a történelembe a gazdasági helyzet miatt tudott megerősödni az antiszemitizmus,ebben nagy kockázatot látok,nem biztos csak sejtésemez.
Múlt héten Orbán Viktor az őt cikiző német rajzfilm hatása alatt úgy fogalmazott, hogy sajnálja a német gyermekeket, Magyarországon ugyanis elképzelhetetlen lenne, hogy "hazugságokat és valótlan tényeket gyermekműsorrá alakítsanak. Ha ez előfordulna a Magyar Televízióban, itt…..
István Farkas49 2013.04.01 14:00:01
@Reszelő Aladár: kordonbontás az reálisvolt meg szép dolog ugye? Végülis voltak akik követendő példeának állitották anno.))
István Farkas49 2013.04.01 14:17:28
@fal_adja_a_masikat: mivel a jelenlegi álláspontod az ,hogy most törvényes,akkor a korábbi törvénnyel szembemenni is törvénytelen ,nem?
István Farkas49 2013.04.01 15:58:59
@fal_adja_a_masikat: A hazaszeretetre hivatkozni sztem az idősebb korosztálynál a KÁDÁRI RENDSZERT JUTATJA ESZÜNKBE,náluk volt divat arra hivatkozni a diszidensekkel kapcsolatba.Ugyanakkor a java nyugatra dobbantot,nem azt mondom , hogy nem voltak köztük kalandorokis de sajnos a többség ellett üldözvenem kényszerrel /bár olyanokisvoltak tény/szakmailag hátrasorolva.Néz neki papolhatnak a hazaszeretetről elhiheted.Politikának élhető teretkell kialakitani a többi lózung ha lecsuszunk marad a megszállott meg a képzetlen elhiheted.Képzett nyelvet vagy nyelveket beszélő fiatal elhiheted nem gondolkozik megy sajna igy érzem és tapasztalom
Az utolsó gasztróval foglalkozó bejegyzésem óta megjelent pár olyan hír, ami nagyon is jellemzi a jelenlegi állapotokat, és amelyek mellett emiatt sem lehet szó nélkül elmenni. Amennyire fény az éjszakában-jellegű volt Széll Tamás győzelme, legalább annyira jól jellemzi az…..
Naiv szülő egyik reggel a gyermeke telefonját piszkálva (ejnye) szexuális tartalmú spamot talált. Valószínűleg a telefonszám előző tulajdonosa fizetett elő egy lemondhatatlan szolgáltatásra, ami azonban továbbra is lemondhatatlan: Nemrégiben tapasztaltam, hogy a 14 éves fiam…..
István Farkas49 2013.03.14 14:54:59
@kutya vacsorája: nem kötözködés csak valakinek kikell fizetni a hülyeséget.Nekemis vagy 3-4 ezresem bánta a szolgáltatónál nekemis azt mondtákcsak teljes tiltással lehet törölni eztnem értettem,de nem foglalkozok emeltdijjas hivásokkal mondtam rögtön azonnal tiltani,egy telefonment valahova központba és visszaadta ügyfeles a készüléket mondván ok.Azóta nyugivan:DDDD
Néhány alkalommal már jeleztem a „nagy politikusi beszédek” elemezésével kapcsolatos szkepszisemet. Téved, aki azt hiszi, hogy ezek a beszédek önmagukban bármit is eldöntenek, meghatároznak, hogy elhangzásuk után bármi is egy csapásra megváltozna. Ugyanakkor arra…..
István Farkas49 2013.02.23 09:48:35
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Számodra ha nem református akkor nemis ember? Csak kérdem hogy tisztába legyek a dolgokkal.
István Farkas49 2013.02.23 14:40:56
@aszekelyek: Remélem azsem kerülteel az emlékezeted amikor orbán ellene szavazott olyannak aminek illett volna ha ő olyan nagy hazafi ! Ha lehetne kérnék liswtát. köszi.
Mindig tudtuk, hogy vastag arcbőr kell ahhoz, ha valaki politikus akar lenni. Hoffmann Rózsa ismét bizonyította ezt a tételt: most éppen 49 középiskolai pedagógus nyílt levelére reagált olyan mértékű kamuzással, amit tanítani kellene. A kérdés akkor a legszomorúbb, ha eszünkbe…..
István Farkas49 2013.01.11 19:34:38
@ursus artos: :)
sommásan látom egyetértünk:) de az kimaradt részemről hogy az a szakközép régebben technikum,jómagamis odajártam nem melegedő volt ahogy OV fogalmazott a diákokra és a műszaki továbbtanulásnál szinte garantált volt a sikeres felvételi.Én ehhez viszonyitom a katyvaszt ami mostanában megy nálukis szép lassan erodálódni látszik:((
István Farkas49 2013.01.11 20:51:19
@DezInf:

"Hoffman meddig tűri még a pofonokat,amit a fidesztől kap ? Mert helyettük kapja,miattuk csinál hülyét önmagából."

Erről az a véleményem hülyét abból lehet csinálni aki magais az vagy azzáhagyja tenni magát ! Ha van erkölcsitartása fellehet állni. Nem? Vagy a hatalom mindenenk felett?
István Farkas49 2013.01.11 21:09:24
@hackbard.celine: "milyen gerincelbir Hoffman?"

Holnap hatalomra kerülne az MSZMP belépne ha felkinálnák neki a jóhelyet. Sok ilyen van kishazánkba,ma katolikus mert az kell az előregyalogláshoz.Képzeld ők állitják magukról ,hogy ők a jópéldák.:((Szegény fiatalok akinek az ilyen a példakép..............
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
István Farkas49 2013.01.06 15:57:13
@Flúgatlan: Azért amit leirsz nagyon leegyszerüsitted barátom.Ezneaz alapon a kommunizmus/szocializmus amelyik jobban hangzik,annakis voltak jó és rosz oldalai,de manapság csak a rosszat emeledki teis gondolom.Ha számunkra nem kellemes a birálat akkor a másikat sem kellene sarkitani ugyebár. Pedig mostanában nálatok csak roszvan kiemelvea szocializmusból.Nem voltam kommunista katolikusnak neveltek de birálom mindkettőt kinek kinek a hibái szrt,igy helyes szerintem.Igaz manapsá 90 óta az a menő a pártitkár a legnagyobb katolikus,gondolom megbocsátásért közd,amig amott volt előnyös ott küzdott:))Tudod mikor a céges párttikár nekem magyarázta menyire katolikus volt annakidejénis,amikor ismertem minden megnyilvánulását amiket mondott a papokról annó hát hányingerem támadt.
István Farkas49 2013.01.06 16:26:26
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
érdekelne mia maiérv a cölibátusra? Nemtudom bocsi.
István Farkas49 2013.01.06 17:34:43
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Nekemmeg a politikai keresztényektől áll fel a szőr a hátamon:)
Arenszerváltás után megtért párttitkárok közül hány lett volna keresztény ha mondjuk 95 körül lett volna egy restauráció egy RÁKOSI-GERŐ STILUSU EMBERPÁRRAL?

Ezt megkérdeztem a volt céges párttitkártól aki sztén megtért:)) na kaptam a fejemre mondván mennyi vér folyna,mondom akkor tisztulás lenne.
Minap Ungváry Krisztián kijelentette, (köszönjük Yorgnak az ötletet) hogy ő nem liberális, mivel abban hisz, hogy "egy európai országban a kereszténységnek állami szinten is kitüntetett szerepet kell kapnia más vallásokhoz képest".  Ungváry Krisztián magánügye, hogy miért…..
István Farkas49 2013.01.04 15:08:00
@mahet: méglehetbenn monarchia csak 14ben odakell tenni az X-t.))
Ha igaz a sajtóértesülés, az alkotmánybíróság holnap bejelenti az előzetes regisztráció alkotmányellenességét. A Fidesznek innentől két választási lehetősége lesz: ragaszkodva az eredeti szándékához, kétharmados többségével élve alkotmányba erőltetni az…..
Jó, tudom, itt az ész már meg sem áll, mit nekünk egy kis cenzúra, a közmédiának hazudott pártcsatornák rég így működnek: aki barátunk, mehet, de ne mondjon bármit, aki nem barátunk, azt meg kikockázzuk, letagadjuk, nyilatkozatát elferdítjük. Most történetesen…..
István Farkas49 2013.01.04 12:27:47
@fourgee: nem vagyok ATV fan de ilyet a HIR tvis láttam a kopaszbarátunktól bocsi.Neki gondolom igazavolt ugye?
István Farkas49 2013.01.04 13:38:40
@Nikuyome: SZERINTED Csányi úr is közéjük sorolandó?Vagy csak puszta véletlen hogy ottvan aholvan,amugy mondok néhány nevetha kéred mert levezetésedben az összes bankár mind zsidó nem?
István Farkas49 2013.01.04 13:40:18
@fourgee: Csintalan Sándor volt ő de úgy látom időközben kegyvesztett lett pedig nyalt rendesen:))
Mindenekelőtt mindenkinek boldog új évet, a világ bármely pontján olvassa is e sorokat! Ráadásul furcsa módon úgy jött ki a lépés, hogy a mai a blog történetének 500. posztja, úgyhogy tulajdonképpen dupla az ünnep – remélem, a következő 500 is olyan érdekes írás lesz, mint…..
István Farkas49 2013.01.01 18:02:14
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Megtudhatom merre élnek mostanában avarok?Komolyan érdekelne mert a szülőhelyemen tárták fel a legnagyobb avarkori temetőt azt tudom de hogy mostan merre élnek lemaradtam. köszi a választ.
István Farkas49 2013.01.01 18:14:57
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Akkor lényegében onnét származnak az avarok?Mert a legnagyobb ismert ill feltárt temetkezési helyük az osztrák határ melett fekszik.Elég távolra eljutottak ezek szerint.
István Farkas49 2013.01.01 18:39:10
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Mirejó a politikának miliókkal felülbecsülni a világ magyarjait nem értettem sosem.Ebben gondolom benne van a jelenlegi USA külügyminiszter és hasonlók akik magyar felmenőkhöz köthetők de magyarul nem tudnak és nemis érdekli őket az óhaza.Őket kár magyarként létszámba venni.Ismerk jónéhány 56os menekültet akik usa kanada területén telepedtek le a kintélő gyermekek unokák magyart csak hirbőlismerik,mikor papával látogatni jönnek már tolmácsolni kell nekik,elvileg pedig szavazhatnakis ha akarnak:DD.Ezmeg vicc szerintem.