Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ibolya Duna

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Normális körülmények között arról kellene írnom, hogy Orbán Viktor brüsszeli sikeréért (hat pontból öt bejött – most tekintsünk el attól, hogy ebből négy olyan, amit már az Európai Bizottság tagjai is pedzegettek, csak lusták voltak pontokba szedni) mekkora árat fog fizetni…..
Ibolya Duna 2015.09.29 14:58:54
@Kicsilulu: ezt jól megválaszoltad. Elkented a posztoló libsi száját. Nem írtál tényeket, csak fröcsögtél. Még egy utolsót a menekülő "hordába" is belerúgtál. Szerintem elég lett volna, ha annak az "irigy, "hazug", "torzító", kommentelőnek a posztját mondatról mondatra megcáfolod. Ha meg erre nem vagy képes, akkor inkább hallgass!
A Norbi-jelenség nem csak a magyar társadalom igényszintjét és átlagos értelmi színvonalát mutatja meg jobban bármely statisztikai adatnál, de egyre látványosabban teszi ki a farkát az asztalra az…..
Áll a levitézlett fitneszguru és b. neje a Buda-Cash székház előtt és örömködik. Az udvari videós megörökíti, ahogy kimentették a bedőlt cég karmaiból a részvényeiket, közlik, mekkorát fognak pezsgőzni erre este, ujjong is a facsés rajongótábor. A rövid videó július…..
A Blikk kijelentő módban fogalmaz, mi óvatosabbak vagyunk, mert minket fel szoktak hívni a tévéből, ha nem pontos infó alapján írsogálunk mindenfélét. A lényeg, hogy a bulvárlap infói szerint a január 26-án induló Való Világ-széria (immáron a hatodik) műsorvezetői posztjára…..
Valahol azért kurva szar lehet Bálint Toncsinak, a Királynő meztelen című botránykönyv szerzőjének, aki arról híres, legalábbis a bulvársajtóban prezentált imidzs alapján, hogy csak az nem pocsíkolta meg a csúnyáját, aki nem szaladt elég gyorsan előle. Nem részleteznénk a…..
Lehet, hogy úgy tűnik, mintha rászálltam volna a Jobbikra, pedig nem így van. Csak egyszerűen nem tudok elmenni a dolgaik mellett. A múltkori nagy arculatváltás után most az ifjúsági tagozatuk rajzversenyét nem tudom szó nélkül hagyni. "Kedden tartották a Képviselői Irodaház…..
Ibolya Duna 2013.11.16 07:28:14
@ungverjaland: Éppen erre gondoltam én is. Mit magyarázhatott a szülő a gyermekének, amíg maga vette a kezébe a rajzeszközt, hogy ez a marhaság kikerekedjen. Ha meg a gyermek magától rajzolta, az még sokkal szomorúbb, mert az egy kicsit torz gondolkodásra vall.
A Népszava írta meg, hogy a CBA-boltokban egy körlevélben hívta fel a dolgozók figyelmét a Békemenetre a két tulajdonos, Baldauf László és Lázár Vilmos. Elkértük és meg is kaptuk a Népszavától (aki azóta be is linkelte a cikkébe) a levelet, hogy a saját szemünkkel láthassuk.…..
Októberre már alig több mint 200 milliárd forint maradt abból a nyugdíjvagyonból, amit a kormány a védelmébe vett. Két évvel a magánnyugdíj-pénztári rendszer államosításának kezdete, és szűk másfél évvel a vagyon államhoz kerülése után alig van már meg valami az…..
Ibolya Duna 2013.11.12 07:41:02
Pálffy Istán - állítólag - talpig bebaszva vett részt a parlamenti ülésen. Ezzel önmagában nincs is baj, mással is előfordul. Az emberek többsége minden nap részegen tartózkodik a munkahelyén. Az, hogy a Parlamentben - a Tisztelt (?) Házban - üldögél nőverő, egy…..
Subba SubbaDivat 2013.10.16 22:05:29
Ez mi???? Biztosítási ügynök 96-ból? Összementél a mosásban? Drága a benzin?  ..
Fene tudja mennyire jó ómen A Dinasztiába beházasodva mindjárt egy ilyen ügybe keveredni. Ha a tükröspusztai favágást elnézi az ember azonnal adja magát a kérdés, hogy a legifjabb oligarcha generációt látjuk éppen felnőni, vagy csak egy orbitális paraszt pofátlanságát…..
Varánusz Fábry, sóder 2013.04.07 05:04:14
Olvasom a legfrissebb Fábry interjút és nagyon röhögnöm kell. Úgy látszik általános dolog lesz még a felvilágosultabb jobbereknél is, hogy kell valami az életükbe amitől 0/24 be lehetnek szarva. Vagy ennyire fertőz az agyrágó-szaniszlóvírus, még az lehet. Na mindegy.…..
Kövér László házelnöknek megint sikerült úgy megszólalnia, mintha több kupica rövidital után verekedést akarna provokálni. Sikerült a köztévében belenyilatkoznia a nagy magyar médiavalóságba, hogy a mai tüntető fiatalok apukája olyan kommunista volt, aki ellen ő személyesen…..