Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyád, a szúnyogok!!!

0 bejegyzést írt és 1380 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gonosz tengelye, személyi kultusz, éhezés, atombomba, Rodong és Taepodong rakéták, amelyek Hawaiira és Colorado Springsre irányulnak (még szerencse, hogy nem tudják, hol van), egy jóllakott óvodás és csontvázfejű tábornokok, akik reszkető ujjukat a piros gombon tartják.”…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.05.11 16:00:27
@szellemkor:

Őcsém, te a korlátoltság bajnoka vagy és a hozzád hasonló neofiták voltak nálunk komcsik, KISZ főfunkcik.
Mesélj, a faterod mennyire nyalta fel magát a Párt szamárlétráján, mekkora privatizált és kapcsolati tőkét játszott át a fiacskájának, neked?

Szerencsétlen szemforgató fasz vagy, aki szarik a valóságra!

Menj oda hülyegyerek, nézd meg a saját szemeddel, oszt írd meg az élményeidet a saját blogodban. Mert ha nem vennéd észre te retardált köcsög, épp egy olyan ember utibeszámolóját fikázod, nevezed hazugnak órák óta, AKI VELED ELLENTÉTBEN OTT JÁRT!
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.05.11 16:43:40
@szellemkor:

Köcsög, adott egy blog, amely a szerző utibeszámolóját tartalmazza, ezzel szemben van a te retardált agyad, amely propagandát vetít.
Ráadásul annyira degenerált vagy, hogy AZ ITTENI VALÓSÁGOT SE LÁTOD, hanem itt is csak a propagandát.

Akkor meg miről beszélsz te szerencsétlen istenbarma?

A hülye fajtád önmagának hazudik, mert különös anyagból vagytok gyúrva. Ugyanaz a banda vagy, mint a Kimé!

Kínának a seggét kinyaljátok, tövig szopjátok a kínai pártitkárok farkát és általánosnak veszitek a tengerparti, Pekingi szűk fejlett sávot. Pedig Kínában naponta többtucatnyi tüntetést vernek le fegyverrel és vidéken iszonyatos a nyomor, munkatáborok, lágerek vannak, a demokráciának nyoma sincs. De mivel ők hoznak ide a kínai rabszolgákból kitaposott profitot, ezért a jó elvtársaitok, sőt PÉNZÉRT ÁRULJÁTOK NEKIK A HAZÁT!
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.05.11 16:50:43
@szellemkor:
Nesze, aprópénzért is úgy szoptok, nyaltok, mint az utolsó józsefvárosi vén ribanc:

A baltás nem volt elég
"Ennél komolyabban aligha vehetné a keleti nyitás politikáját a kormány. A baltás gyilkos elengedése után újabb látványos gesztussal udvarolnak Azerbajdzsánnak. A Magyar Posta Azerbajdzsán budapesti nagykövetségével közösen emlékbélyeget adott ki Heydar Aliyev kilencvenedik születésnapjára. Gondolom mondanom sem kell, hogy ki az a Heydar Aliyev. De ha mégis, akkor:

Heydar Aliyev gyerekkora a sajátos rendezési elvek alapján rendeződő szovjet irattárak homályába veszik. Az biztos, hogy míg a hivatalos életrajza szerint a bakui egyetemen tanult, valójában a leningrádi KGB-akadémia alumnusa. Politikai karrierjét 1944-ben az azerbajdzsáni szovjet szocialista köztársaság állambiztonsági kommiszariátusában kezdte, amit Sztálin halála után reformáltak meg a KGB-vé. Itt 1964-re vezérőrnagyi rangig és parancsnokhelyettesi beosztásig jutott.

Azerbajdszán párttitkárává maga Leonyid Brezsnyev nevezte ki, a központi bizottságba pedig Jurij Andropov vette be. Gorbacsov alatt már rosszul állt a szénája, hazájában vizsgálat indult ellene a maffiakapcsolatai miatt, mire ő kirúgatta a vizsgálódó ügyészt. Aztán valószínűleg megszervezte az első pogromokat a karabahi örmények ellen.

A Szovjetunió szétesésekor nem Aliyev volt a függetlenedő Azerbajdzsán elnöke – ő az örményországba beékelődött nahicseváni exklávét vonta uralma alá. A hatalmat puccsal szerezte meg 1993-ban, majd 2003-ban a fiának adta át. Közben elvesztette az ország 13 százalékát, amikor megpróbálta legyőzni a karabahi örményeket."
most.444.hu/2013/05/11/a-baltas-nem-volt-eleg/
Amikor már azt hittük, a mémmé vált vak komondor és az instant klasszikus interjú után nem jöhet bizarrabb fordulat Balogh "én is iszogattam, Terike is iszogatott" József, és a koponyaalapi törés történetében, egyszer csak minden megvilágosodott és a helyére került a sztori…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.05.02 17:12:32
@halaloszto:

Az hagyján, de a hapsi azt nyilatkozta, hogy már akkor is "fáradtak" voltak, amikor az esküvőre mentek.

Valszeg egy többnapos ivászat megkoronázása lehetett ez a nyolc napon túl gyógyuló feleségverés.

Nem véletlenül írtózik a Fidesz a Családon belüli erőszak büntethetőségétől, legtöbbjük ugyanilyen uborkafára felkapaszkodott, bugris, agresszív kismalac.
Fotó: Kós Károly Egyesület Vajon mit szólna a sajtó és a nép, ha bejelentenék, hogy paprikafüzérrel díszített, szájában bűvös kockát tartó óriáspuli helyett egy gyakorlatilag ablaktalan zárt héj képviselné Magyarországot a világkiállításon, aminek központi…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.04.29 07:52:15
@ohjeee:

Milyen kreativitásról beszélsz trafikos komcsi?
Hogy mennyit tudnál egy ilyen hazahozatali buliból kilopni?

Néz már meg a borítását ennek a hatalmas Nemzeti Ganajtúróbogárnak, FEKETE baszod, csak a légkondi és a tüzoltóberendezés üzemeltetése milliós nagyságrendű havonta!

Ne másokon akarjatok örök életetekben élősködni!
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.04.29 07:53:52
@Buga.Jakab:

Azaz, gyújtsák fel és hozzák haza egy zacsiban, oszt rohangásszanak vele Erdélyben :O)))
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.04.29 07:58:16
@don-kanyar:

Az hót zíher, hogy ez a pogány szakrális épület nem fog kelleni az Egyháznak, hisz ez az egyház Teremtésmítoszát cáfolja.

Ez egy teknős lenne,amely hátán hordozza a világot, semmi köze a keresztények Istenéhez.
„Tegnap éjjel az angolok bombákat dobtak Berlinre. Hát legyen így! Ezt a játékot játszhatják ketten is! És ha a brit légierő két-, vagy három, vagy négyezer kilogramm bombát dob le, akkor mi egyetlen éjszakán százötven-, száznyolcvan-, kétszázharminc-, háromszázötven-,…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.04.28 15:19:03
@piefke:

Hehe, gyere oszt elsírhatod a bánatod, hogy nem fizet eleget a Párt és rá vagy kényszerülve te is, hogy férfiprostiként keresd a kalácsot a Hedonism Klubban, mint az a másik fasz :O)))

Fingod nincs a progresszióról, te a gyáva megalkuvásaidat gondolod annak, nálad még Churchil is progresszívabb volt!

Ne is csodálkozz, hogy az efféle konformizmusra nem vevők a fiatalok!
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.04.28 15:28:11
@piefke:

Házhoz gyüssz, te kis regresszív?
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.04.28 16:16:40
@piefke:

Mit kell megvédeni képmutató Regresszív úr?

Hülyeségeket, álszenteskedést írsz!

Nézz már szét nyugaton, fingani se tud egy politikus anélkül, hogy 10 kamera ne vegye!
Kiderítik a múltját a gyerekkoráig, az összes félrelépését, az összes gazemberségét, feltérképezik a családját egy évszázadra visszamenőleg, szétcincálják minden botlását, kilopják a segge alóla szarát és bevizsgálják hogy nemkábszerezik-e, egyszóval NINCS MAGÁNÉLETE, 24 órás a politikusi lét!

Csak nálunk a maffiaelit tart össze ennyire, hogy semmi nem kerülhet ki a sajtóba a politikusok ganyéságairól, csak AZ IDEALIZÁLT babarózsaszín kép, amit a propagandagyárosok sugallnak, és ehhez cenzúrázzák, pénzes mukikon, verőlegényeken keresztül, az APEHhal, TEKkel, állami hivatalokkal befolyásolják a médiát.

NEM TŰNIK FEL HOGY HUSZONÉVE CSAK ZSAROLHATÓ EMBEREK VANNAK A POLITIKÁBAN, AKIKRŐL CÉLZOTTAN KERÜL ELŐ IDŐRŐL-IDŐRE LEJÁRATÓ ANYAG?
NEM TŰNIK FEL, HOGY HUSZONÉVE JÁTSZADOZIK A POLITIKAI MAFFIAELIT A BESÚGÓAKTÁKKAL?

Komolyan azt hiszed, hogy nálunk a politikusok nem basznak félre, nem isszák le magukat tökrészegre, nem csinálnak kül és belföldön botrányokat, nincsenek különféle gazember pénzügyi húzásaik?
Mind most született tiszta szűz kislány, fehér ruhában.
Hát persze!

Nem kell eljárni a Hedonism Klubba férfiprostiként fellépni, vagy ha már fellép, akkor ne saját gépén tartsa a fasz a promóanyagot és ha mégis, akkor LEGYEN ÖNKRITIKÁJA ÉS NEM MENJEN EL POLITIKUSNAK!

Ha ez a fasz nem bukik le, akkor jövőre akár képviselő is lehetett volna és zsarolhatná és dróton rángathatná az a kör, amelyik ismeri a múltját!
Ahogy a rezsicsökkentés mindenhatóságával kapcsolatban, úgy a 2014-es választási esélyekről is egyre biztosabb véleményeket hallok. Akár elégedetten, akár lemondóan is mondják, egyre többen ismételgetik, hogy a Fidesz nem tudja elveszíteni az egy év múlva esedékes…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.04.21 00:36:19
@Anyád, a szúnyogok!!!:
"Beszámoltunk arról, hogy a Fradi Security-ben többek között Kubatov kedvenc gyilkosa: Link (Cikk itt) is dolgozik, hogy izomagyú civilruhás rendezők vernek szurkolókat: Link (Cikk itt) amit persze a rendőrségi kamerák véletlenül nem látnak, és arról is amikor a bejáratnál kést rántottak egy szurkolóra: Link (Cikk itt)

Kubatov Gábor fidesz pártigazgató, parlamenti képviselő, a Parlament Emberjogi bizottságának a tagja, az FTC elnöke.
Kocsis Máté fideszes parlamenti képviselő, a Parlament Rendészeti bizottságának a tagja, Józsefváros polgármestere, az FTC elnökségi tagja.
Téglás Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium osztályvezetője (Volánbusz zrt), az FTC biztonsági igazgatója.

Ezek az emberek adják a fizetést a Fradi Security bűnözőinek, azaz ők pénzelik ezt a bűnszervezetet."
magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=1135
Mai facebookos fogásunkat egy random kínai kajáldájában fotózták a szomszéd tányérján. Teljesen felesleges parázni a gyógyszeres lóhústól, amikor már garantáltan nem biofarmról származó egereket sütnek a krumplival. A halál oka egyelőre ismeretlen, de a helyes megfejtők…..
A ciprusi válságkezeléssel kapcsolatban érthető módon elsősorban a mentőcsomagok történetében még újdonságnak számító betétsarcolás foglalkoztatja a közvéleményt. Ez azonban csak az egyik eleme a troika mentési feltételeinek. Korábban már hivatkoztam Schauble, és Van…..
Egy olyan vicc terjed az interneten, amely szerint a ciprusi tőkekorlátozások csak egy hétig tartanak majd. LOL. Ha a Reuters értesülései helyesek, akkor a 100000 euró feletti, biztosítatlan betétek tulajdonosai sokkal nagyobb veszteséggel számolhatnak mint az korábban lebegtették. A…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.04.01 18:13:52
@hot-spot:

Remélem, hogy a következő bebukó pénzmosodák Szingapúr és London lesznek.

Ha ezek a globális pénzmosodák is bebuknak(vagy legalább szabályzott és adózó keretek közé kényszerítik őket), akkor a tőke a spekuláció helyett tényleg csak termelésbe, fogyasztásba tud menekülni.
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.04.01 19:48:26
@Nem tudom a nevem:
"Kína olyan befolyásra és piaci szerepre tett szert, hogy függünk tőlük. "

A függés kétoldalú, ha nem vásároljuk meg a szarjaikat, akkor kínai elvtársakat felfalja a kínai nép. A japánok épp most kúrták orrba őket, vissza is vettek az arcukból.

A közhiedelemmel ellentétben az orosz energiafüggés is leginkább a volt szocilista országokat jellemzi, Mgyarországot az átlagnál is nagyobb mértékben. Az USAban, Lengyelországban épp most fut fel a palagázkitermelés, a brittek ellátják gázzal egyharmad Európát, a másik harmadát a norvégok. Olajat szintén a brittektől, norvégoktól, araboktól vesznek, az oroszoké amúgy is szar minőségű, kénes.
És a kiszolgáltatottság itt is kétirányú, ha nem veszik meg Putyintól a naftát, akkor agyonverik az orosz muzsikok.
Andrew Salmon Dél-Koreában élő szabadúszó újságíró, aki kettő könyvet is írt a koreai háborúról. Lenti írása a Koreai-félszigeten egy hipotetikus, a legrosszabb lehetőség forgatókönyve (worst-case scenario) szerinti lezajló katonai összecsapásról szól. Ázsia rémálma:…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.29 21:42:32
@Kara kán:

Retardkám, az USAkoknál is megszorítás van, de a nemzetre, hazára, háborúsveszélyre hivatkozva ott is meg lehet pumpolni a szenátust.

Ugyan ki meri vállalni annak az ódiumát, hogy hazaárulással, hazafiatlansággal bélyegezzék meg?

Ugyanezzel él a Kim kölök is.
Annyi különbséggel, hogy aki nem vonyit vele egy nyájban, azt elviheti a helyi államvédelem.

Úgyhogy a Pentagon beli héják és a telefosott gatyájú Kim kölök tulajdonképpen szövetségesek.

Tegyük fel, hogy valóban van Észak Koreának 4-5 üzemképes nagyhatótávolságú rakétája és kilövi az USAra. Az USA légelhárítása többezer Szovjet rakéta egyszerre való kilövésének elhárítására van kialakítva, tehát bőven leszedik ezt a 4-5 fapados rakettát, ha szét nem esnek menet közben.

Dél Koreát, Japánt, Kínát és az orosz távol keleti városokat tudja megzsarolni,de azokat se komolyan. Ugyan hova tudna menekülni a világban az északi nómenklatúra, ha bevetné az atomfegyvert?
Sehova.

Ez csak műsor belföldre, pont ugyanolyan, amiket a fogatlan kutya Orbán ugat nektek amikor szabadságharccal és hasonlókkal etet.
Facebookon lőtték vasárnap ezt a mennyei backdoor üzenetet, ami a Pécsi-Belvárosi Plébániatemplom ajtaján és bent a falon is látható. A faliújságon a mellette lógó plakáton "A Szentírás üzenete: Mit jelent szeretni? Odaadni mindent, odaadni az életünket" jótanács olvasható.…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.04.01 18:06:17
Az az egy biztos, hogy nem az Isten tehet róla.   ... meg vagy gyõzõdve arról is, hogy te a vakok vezetõje vagy, meg a sötétben járók világossága, az oktalanok nevelõje, és a kiskorúak tanítója, mivel tied a törvényben az ismeret és az igazság teljessége: ha tehát mást…..
Széles Gábor nemrég egy olyan "tudományos" kísérlettel foglalkozott, amely "ha a terve bejön, ötszáz éve nem látott növekedésnek indul az ország és Orbán megint kétharmaddal nyeri a választásokat."  Az index ismertetője facebook posztjáról. Széles bejegyzése "az…..
Szeretteim! Ner és Párttársak, alapítók és később mindenhonnan idecsapódó politikai morzsalék! Szeretlek Titeket!  Már akit még van miért. Mert Stumpf Pistyut momentán már nincs. De ti többiek lehúztátok velem ezt a huszonöt nehéz évet. Kitartottatok mellettem jóban és…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.30 14:15:41
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ugyanolyan fogatlan kutyák ugatása, mint ahogy Orbán és Vona is vezet benneteket az orrotoknál fogva harmadik éve a szabaccságharccal!
Fosik a taknyosorrú Kim kölök, hogy széttépik a falka, az öreg gecihuszár tábornokok akik előtt semmi tekintélye, és ezért csattogtatja a nem létező agyarait.

Itt leírtam pár kommentben, hogy mi zajlik Észak Koreában:

aztirjaa.blog.hu/2013/03/27/a_koreai_remalom_szakertok_egy_valos_konfliktus_eselyet_latolgatjak/fullcommentlist/1#c19397296

Ugyanígy működik a Fidesz és a Jobbik is, kell egy ellenségkép, aki ellen lehet tüzelni a csürhét, és aki ellen egyben lehet tartani a nyájat. Vona és Orbán is azért vonyít, nehogy széttépje a falka. No meg aki nem vonyít velük, azt ki lehet nevezni árulónak, ellenségnek.
Ilyen egyszerű ez, csoportpszichológia, a birkák is ezt követve tömörülnek nyájba a farkas ellen!
És a ciprusi bankok végül mégsem nyitottak kedden. Én szóltam. Talán majd ma. Ez persze nem azt jelenti, hogy senki nem juthatott pénzhez. Az átlagos ciprusiak akár napi 100 eurót is kivehettek a bankautomatákból, ha volt kedvük sorban állni. Azok pedig akik jobban voltak…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.28 11:18:14
@is:

Lehet, hogy Ciprust szánják elrettentő példának.
Ha ott a káosz lesz az úr(amit a média premier planban fog közvetíteni), akkor talán elgondolkodnak a térségbeli politikusok, hogy mivel is játszadoznak.
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.28 11:27:08
@Anyád, a szúnyogok!!!:

Nálunk például ilyennel játszadoznak,már nem is szégyellik kimondani,hogy a társadalom 1/3a mehet a kukába. 3-4 millió magyar az uralkodó elitek szemében felesleges.

" "Ismét a "menthetetlen rétegekről" beszélt a kormányközeli közgazdász"
hvg.hu/itthon/20130327_Ismet_a_menthetetlen_retegekrol_beszelt_a

Rendes tőlük, hogy gázkamrákat, megsemmisítő táborokat még nem állítottak fel és a Dunába se lövik bele a magyar kisparasztot. Valszeg túl nagy lenne az oszló tetemek bűze a parlamentben, Cinege utcában és az elvtársurak erre kényesek :O)))
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.28 13:56:30
@Távmunkás:
A twitteren vannak fenn képek, hogy milyen felszerelésben tölt fel bankautomatát ez a szerinted egyszerű biztonsági szolgálat.
Én iraki fotókon láttam olyan szerkót, amerikai elitkommandósokon.
Biztos vagyok benne, hogy Ciprusra külföldről vezényeltek zsoldosokat.
Olyannyira nagy, hogy az NMHH februári gyorsjelentése szerint a miniszterelnök fosta magából a szót februárban. Még szerencse, hogy az őrült szóáradot a felelős szerkesztők helyén kezelték! NMHH februári gyorsjelentése | Infographics NMHH februári gyorsjelentése |…..
Csak annyi pénzt tarts a bankban, amennyiről hajlandó vagy lemondani. Egészen a múlt hétig úgy tudtuk, hogy a bankokban lévő betétek tabunak számítanak. Ciprus óta tudjuk, hogy ez nem így van. Az egyszeri, rendkívüli esetként bejelentett betétsarcolási javaslatról a…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.27 18:59:20
@dr. mesterseges szinezek:
Azt azért nem hinném, hogy pár karakter begépelésével úgy ki lehetne fingatni, mint az agyonsztárolt Aples Unixot :O)))

Ja és amit úgy adnak el sznob parasztoknak, hogy elfelejtik közölni vele, hogy akkor matat bele a gépébe az Aple a tudtán kívűl, amikor akar.
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.28 11:41:53
@telkoe:

Semmit nem cáfoltál meg ezzel, hogy a montenegrói fizetések már magasabbak, mint a magyar.
"Idén februárban a montenegrói bruttó átlagkereset 734 euró volt, nettóban az összeg pedig 485 eurót tett ki – írja a Balkans.com a montenegrói statisztikai hivatal adatai ismertetve."

hvg.hu/gazdasag/20130327_Mar_egy_montenegroi_is_tobbet_keres_nalun

Különben javaslom, hogy figyelj oda Orbán Viktorra és Matolcsyra. Ők már nem Kínával akarnak versenyezni, hanem Afrikával és ezt nyíltan is hangoztatják.
Kína egyes térségeiben az átlagfizetés már megelőzi a magyart.
A 47 ezres közmunkásbér pedig már versenyképes az afrikaival.
Az oktatási rendszer leépítésével,a nyomor fokozásával pedig egyértelműen látszik,hogy hosszabb távon képzelik el a filléres rabszolgamunka exportjára alapozott gazdaságot fenntartani, tipikus gyarmati viszonyokban.
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.28 11:51:22
@Anyád, a szúnyogok!!!:

És egy kis beszámoló a magyar gyarmati viszonyokról, amelyhez a törvényes hátteret a magyar állam biztosítja:

"Orbán Mercedese" - a gyárban dolgozó olvasónk leírja, aminek titokban tartásáért mindent megtesz a vezetőség További részletek:
kuruc.info/r/20/109635/#ixzz2ODkrmnuf

"Bebliccelünk a munkahelyre, és talán még egy kiflire is futja - Flextronics-dolgozó olvasóink levelei"
További részletek: kuruc.info/r/20/109772/#ixzz2OpYNlkg9
Hétvégén rajtaütöttek a trükkös lóhúsexportőrökön, tegnap kiderült, hogy kik voltak, holnap pedig még azt is lehet, hogy megtudjuk, megmérgezték-e az emigráns magyarokat vagy sem. A vizsgálat egyelőre egyértelműen kiderítette, hogy 0% marha volt a kockázott marhahúsban: A…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.27 19:57:09
@Dr. Szarazkoro:

Szerinted mi a lófasz egyebet csinálnak egy magyar húskombinátban?
A körvágóba még patát is beledobálják, az csontot mindent ledarál pépessé, te meg felfalod párizsiként vagy valami hangzatos felvágottként.
A jobboldali sajtó láthatóan nem tudja feldolgozni, hogy diákok tüntetnek a kormány ellen. Tényleg érthetetlen, hogy miért tüntetnek diákok, ha egy kormány harmadával csökkenti a felsőoktatás támogatását és drasztikusan szűkíti a felvételi lehetőségeket és az…..
A Fővárosi Törvényszék jogerősen hatályon kívül helyezte a villamosenergia-szolgáltatók ez évi díjait szabályozó MEH- határozatot. Ezzel még kínosabbá vált a miniszterelnök március 11-edikei parlamenti kirohanása az energiaszolgáltatók és a bíróság ellen. S kínos volt…..
A fideszes panamákat is feltárja majd a jobboldali sajtó? - tette föl a kérdést e poszt írója 2010 nyarán. S igyekezett annyira jóindulatú, jóhiszemű, (ál)naiv lenni, amennyire csak tudott. Nos a kérdésre a válasz három év után: egyértelmű nem. Ez a médiakonglomerátum olyan…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.26 15:11:11
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ezt kár ragoznod. A Fideszes kreténeknek az a független, akinek a feje legalább nyakig benne van Orbán Viktor seggében.
Te például derékig vagy Orbán ánuszában, ezért tetszelegsz az überfüggetlen szektás sztálinista szerepében.
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.26 17:39:55
@Sir Galahad:

Kár, hogy a posztot el se olvastad.
Pl. azt a részét, hogy a Célpont kishalakat állít be cápának, miközben a cápáról aki fizeti mélyen kussol.
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.26 17:45:00
@h.kovacs:
A jobbos média nem bűnt tár fel, hanem propagandisztikus műsort csinál.

A tendenciózus műsoraikra az elhíresült kétbites Nokiásdoboz a legjellemzőbb.
Piti szar összeg, pont annyi, amennyit érez a zsigerien irígy Fideszparaszt.

A milliárdokat, 10,100 milliárdokat leszarják, hisz ők is ezekből az ellopott és kimosott milliárdokból élnek.
„Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik” (Sir Winston Churchill) Van egy emberfajta, aki többet akar látni a láthatónál, aki nem hisz abban a paradigmatikus gondolatban, mely szerint ha egy dolog magyarázatául elégséges a hülyeség, akkor kár összeesküvést sejteni. Egy…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.25 12:22:36
@Kandeláber:

Hát tudod te meg a haverjaid legalább olyan retardok vagytok, mint a kommunisták, azok is agyonverették egymást a Pártért.

De most szerintem most biznisz lehet a háttérben, sokan szeretnének felkerülni Kubatov elvtárs fizetési listáira.
A Szőke Feri és pár hangadó baromi jól keres, és a csürhe többi tagja is rájött, hogy balhékból baromi jól meg lehet élni.
20-30-40 millió egy verésért elég csábító összeg a mai csóró világban.
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.25 12:42:16
@Pável:
Van mi, a jó banda, meg a másik, azok a szemét gecik, az ellenünk összeesküvők, akikről mi a jók összeesküvés elméleteket gyártunk.

Ilyen eccerű a kétbites idegen-barát felismerő rendszer.
Forrás: Váralja Szövetség A Regnum Marianum helyének rendezéséről már volt egy poszt az Urbanistán, a legutóbbi önkormányzati választásokon ugyanis a Jobbik rukkolt elő az újjáépítés ötletével. Már akkor is leírtam a véleményem: a Rákosi által felrobbantatott…..
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.25 22:41:22
Anyád, a szúnyogok!!! 2013.03.25 22:51:29
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Arra azért kíváncsi lennék, hogy hol helyezkedik el a látványterven a szabadkőműves "kefe"? Mert ha ott, ahol én saccolom, akkor a szentkoronás csöcsök alatt lesz egy nagy szőrös punci :O)))

Így biztosan mindenki ki fog elégülni.
Ősi szittya csöcsök + szabadkőműves muff, ojjaj :O)))
- Pszt! Te, figyejjé má! Hajolj má' közelebb ne legyen muszáj kiabálni. Na, figyu, de télleg figyu mert nem mondom kéccer, szóval figyelsz? Jóvan, no akkor: Az energiaszolgáltató cégek a privatizációjuk óta több, mint ezermilliárd forint profitra tettek szert Magyarországon! Pszt!…..