Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somlodavid

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ..
Felfele zene. Fogalmam sincs mitől működik ennyire, De bármikor be lehet rakni.   ..
Ezt úgy érti is az ember meg nem.  És olyan szép, hogy csak egy perc. ..
Egyrészt nemcsak hogy ez a zenekarnév, de ráadásul Jackpot az album címe. Nyáron mindig és akárhányszor lehet rá biciklizni, a második versszak harmadik sorától kezdődő dobfikcsit sosem lehet megunni és olyan giccsesen szép amit európaiak nem tudnak. Az afrikai lovagok eléggé…..
Kié a lélek, tésztaképű mester? ..
A Hip-Hop az a zene, ami New Yorktól Pécsig mindenhol tud hiteles lenni, ahol van sok beton. Keveset hallgatok, de akkor mindig nagyon kemény városi csávónak érezem magam tőle, ami egy eléggé jó érzés, amikor Budán alsógatyában kinézek a havasesőre.   ..
Summertime-ok Summertime-ja. Az is benne van, ami nincs. 'I just play what I feel.' Oh Albert, ha valaha én is merném... És a ráadás. Beszédzene. Érezni a leheletét. ..
(ez itt) ZOMBILEND ZOMBILEND ZOMBILEND HÁROM HÁROM HÁROM HÁREM ÉBRESZTŐ TŐ TŐ MONDTA A KÖLTŐ TŐ TŐ "Zombie no go go, unless you tell am to go (Zombie) Zombie no go stop, unless you tell am to stop (Zombie) Zombie no go turn, unless you tell am to turn (Zombie) Zombie no go think,…..
Süt a nap, mégis hideg van és én Ülök egy szobában, másmilyenben mint te, és azt csinálom amit nem kéne, mert azt csináltam amit nem kellett volna. ..
Amikor még a vágás ollóval volt, akkor még voltak rendes zenék, nem olyan szarok, mint a maiak. Ez például azért odabaszhatott '66-ban.                     ..
Konkvisztádorok, német dokumentumfilmes hangulat, hipnotikus Popol Vuh és Kinski, Kinski, Kinski.  "I, the wrath of God, will marry my own daughter and with her I'll found the purest dynasty the earth has ever seen."           …..
Erik Satie úgy volt egy a XX. század fura palijai közül, hogy ezt például 1893-ban írta, miután élete egyetlen komolyabb nője elhagyta. Írta, aztán berakta a fiókba. Hogy aztán 1963-ban adják elő először egy másik fura pali John Cage kezdeményezésére, 840 ismétléssel, 18…..
Azt írja valaki a szám kommentjében, hogy Mark Sandman a vallása. Nekem Mark Sandman a barátom. Közeli, titkos, képzelt, igazi. ..