Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jéva56

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Akkor most ez egy olyan post lesz, amikor nem mondom: milyen jól néz ki még mindig. Tehát nem kell senkinek kommentelni a photoshopról, a gazdagságról stb... Csak ennyi lesz: ez a Harper's Bazaar legújabb, szingapúri verziója. Yu Tsai fotózta a képeket, Dior dzseki, bakancs, némi…..
Az idei Baselworld, azaz a legnagyobb luxusóra-kiállítás egyik szenzációja a Rolex új Sea-Dwellerre volt, amely a Yellow Rolesor nevet kapta...
jéva56 2019.04.15 17:17:21
@BéLóg: Én is veszek, így nem sokat látok belőle. Neked bejött?
Most, hogy már a decembert tapossuk, kikerülhetetlen, hogy növényfronton ne a karácsonyi fenyő vigye a prímet a témák között, ezért el is indítom rövid, idényjellegű sorozatomat, melyben a karácsonyi fenyőkkel fogok foglalkozni. A vásárlás és válogatás mikéntjétől kezdve, a szállítási, tárolási…..
Az egyik legelcsépeltebb közhely a külföldi munkavállalást ellenzők körében az, hogy aki másik országban képzeli el a jövőjét, az a könnyebb megoldást választja. Nos, aki elolvassa Erika németországi történetét, aligha gondolja majd ezt, ő ugyanis alaposan megharcolt azért,…..
jéva56 2013.08.30 18:56:24
@VHB: Ja, semmi gond, ha igen, ha nem, csak gondolom azért ment el, hogy jobb élete legyen. S a szüleinek való segítést akarta, ez benne volt. A siker csak azért említettem, mert az, ha minden jó bejön neki, az igenis siker!
jéva56 2013.08.30 18:56:24
@Barátusz: "Megtalálta helyét és már tudja,hol a jövője" Szerintem ez siker, és ez benne van.
Ez volt a nyár utolsó hétvégéje, a balatoni szezon vége. Nyilván sokakban felfrissült az élmény: a magyar tengerre tömegközlekedéssel lejutni rémálom. A vonat koszos, büdös, késik, meleg van, nincs rajta légkondi, se wifi. És persze rettenetesen lassú. Busz nincs. Autóval pedig 1,5 óra alatt lehet…..
jéva56 2013.08.26 16:21:53
@Ensiada Arkoveitie: Attól biztosan jobb, mint Debrecenből Pestre 4 óra késéssel érkezni, és állás közben másfél óráig tájékoztatás nélkül ülni a vonaton.
Ezen a mocskos, koszos vonaton!
Bornai Tibor Felhívás 2012.12.13 16:31:34
Az én hangom egymagában gyenge, ezért most felhívást teszek közzé. Kérem a könnyűzene, a rock és minden rokonműfaj képviselőjét, híreseket és kezdőket egyaránt, álljunk ki az egyetemisták és gimnazisták mellett! Szólaljatok meg! Szeretném hallani a hangját a…..