Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hitelkártyahalmozó

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor magyar miniszterelnök levélben gratulált Vlagyimir Putyinnak Oroszország elnökévé való újraválasztásához. Ezt Havasi Bertalan magyar miniszterelnök sajtótitkára jelentette be – írta az orosz közszolgálati tévécsatorna honlapja csütörtökön este. Erről a Meduza, az illegalitásban működő…..
hitelkártyahalmozó 2024.04.04 09:24:31
@birkamenet: Lehetséges hogy van olyan aki az autópályák mellől szerzi be a pelenkáját, mert nem futja rá a nyugdíjából?
hitelkártyahalmozó 2024.04.04 09:25:37
@birkamenet: Az ellenőrzés az ellenőrzött személy meghallgatását is magában foglalja. Akkor Varga hazudott a szolgálatoknak?
hitelkártyahalmozó 2024.04.04 09:27:30
@birkamenet: Hozzáteszem én ismerek olyan esetet, amikor valaki egy közhivatalban azért nem lehetett főosztályvezető, mert a testvére DK-s volt. Így nem ment át az átvilágításon.
Ideo-logikák A húsvét szentsége 2024.03.31 10:45:43
Amikor elfogadjuk valaminek a szentségét, akkor lemondunk arról, hogy részekre bontó analitikus tudással közelítsünk hozzá, tehát a megismerés másfajta módjait választjuk ilyenkor, például az átélést vagy az érzelmi hatások megfigyelését, vagy egyfajta döntés lehet az is, hogy a periferikus látáshoz…..
Ha nem, akkor öngyilkos módon magával rántja Magyarországot a mélybe... Orbán és körei már nem a pénzért csinálják azt, amit tesznek (már megszedték magukat a nemzet kárára), hanem a gyerekes és egyben szánalmas hatalomvágyból!..
hitelkártyahalmozó 2022.11.12 20:44:55
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Sajnos nem fog lemondani magától. Ha lemondana is nagy baj lenne, mert óriási káosz támadna a fideszben és egymás torkát elvágnák. Itt egy választási vereség teremtene csak normális helyzetet. De ahhoz kellene egy Gyurcsánytól megtisztított ellenzék.
Ismét bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor és köre óriási üzleti lehetőséget lát Magyarországban. A politikai hatalom képviselői és a gazdasági térnyerésben jeleskedő oligarchák kéz a kézben építik a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, amely lassan olyan éhes szörnnyé változik, amelyik mindent elnyel,…..
8:40 Orbán estéje 2018.03.16 09:56:45
Hát megtörtént. A kutyameneten valószínűleg többen voltak (őszintén elkötelezettek), mint az orbánista békemeneten. Azért ez (gyűlölet)beszédes. Buszokkal vitték mindenhonnan az enervált sokaságot. De nem lehetett őket bepörgetni a Gyuri bácsis marhaságokkal.  Orbán nem először beszélt sehová nem…..
hitelkártyahalmozó 2018.03.17 12:52:19
@VáradiJános: És mi lesz a "progromokkal"?
Idestova harminc éve gyűjtöm a mondatokat, csaknem négyszáz oldalnyi jött össze belőlük. S mert egy oldalon hét-nyolc ütős, szellemes, visszhangos mondat fér el, háromezer körüli a szállóigék száma. Tegnap bespájzoltam, a március 15-i beszédekből húsz figyelemre méltó mondatot jegyeztem föl, bár…..
hitelkártyahalmozó 2018.03.17 12:24:46
@VáradiJános: Ideges az úr? Április 9.-étől nem fizeti a Fidesz a gyógyszereid?
hitelkártyahalmozó 2018.03.17 12:30:12
@VáradiJános: "progromok" Nem érted mi a baj vele, te ki bunkó?
Újra a tudományos érdeklődés és a médiafigyelem középpontjába kerültek a gravitációs hullámok. Előbb bejelentették az európai detektor, a Virgo által detektált első (összességében negyedik) gravitációs hullámot (GW170814 a beceneve), majd a LIGO kollaboráció prominens kutatói bezsebelték már régóta…..
hitelkártyahalmozó 2017.10.21 06:20:07
@Zephyrous: Sokkal hasznosabb mint amit az oktatásodra költöttünk.
Az alábbi videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk. A baleset igen felkavaró, de egyben tanulságos is, így amikor május 1-én nyitnak a strandok, óva intünk mindenkit a hasonló baráti tréfáktól, mert akár tragédiába is torkollhat. Igaz nem tudjuk mi lett a szerencsétlen tinivel, de nekünk az a…..
hitelkártyahalmozó 2016.04.24 14:44:01
@Dr_utcai_arcos: Ami többször elő is fordult judoversenyeken. Ezért nagyon szigorúak ebben. Sajnos a versenyeken még így is előfordulnak ilyen miatt sérülések, de szerencsére komolyabb baj régen nem történt.
Most tekintsünk el azoktól, akiknek ez a végzettsége, és a munkája. Ők tudják, hogy nem értenek mindenhez az informatikán belül. Inkább azokról legyen szó, akik zsenik, mert soha nem tanulták, és mégis mindenhez értenek. A legfőbb jellemzőjük, hogy mindegyik takarékos felhasználó.  Megveszi a…..
hitelkártyahalmozó 2016.04.24 09:53:23
@bringás bosszantó: Nem keveredik senkinek semmi össze a fejében, sem a posztolónak, sem a kommentelőknek, csak te nem olvastad el a posztot.
Nem akartam ezzel a 2017-es nyugdíjemeléssel foglalkozni, annyi más irritáló szarság van még. De sajnos a hülyeség megint szintet ugrott, ami mellett már nem nagyon lehet elmenni. Azon már csak a kávét fogyasztva töprengtem el - néhány bazdmeg, Miska közbevetésével - hogy Varga…..
hitelkártyahalmozó 2016.04.21 16:36:26
@xxyati: Közismert hogy az intézetben nevelkedett @Kivlov: -nak leereszkedik a vörös köd ha nyugdíjasokról van szó. Aki nem ismerte az anyját, annak ismeretlen az az érzés hogy a szülőkről gondoskodni kell.
hitelkártyahalmozó 2016.04.21 16:37:42
@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2: "Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az MSZP soha a büdös életben nem emelte a nyugdíjat az infláció mértékével, miközben a Fidesz hozott törvényt, hogy legalább annyival kell emelni, mint az infláció, és ezt rendszerint túl is szárnyalják."
Már megint öszehordasz hetet, havat. De főképp hazudozol.
Ismét fel kell eszmélnünk egy tragédiából, ismét át kell gondolnunk azt, amit addig önmagunkról és a környező világunkról képzeltünk. Párizs után minden megváltozik, esetleg visszatérünk addigi életünkhöz? Az Iszlám Állam térdere tudja-e kényszeríteni Európát, illetve…..
hitelkártyahalmozó 2015.11.15 18:17:48
@Tudományos libsizmus: Kellemetlen kérdésekkel bombáznak? He? Kiugrott komcsika!
Mi élni szeretünk. Ti ölni szerettek. Mi békében akarunk létezni. Ti háborút akartok. Mi az alkotást díjazzuk. Ti a pusztítást. Mi a szabadságban élünk. Ti az alávetettségben. Mi este éttermekbe járunk, koncertekre, bárokba − vagy templomba, szabadba, önképzőkörbe…..
hitelkártyahalmozó 2015.11.15 08:11:02
@maroz: Te komplett elmebeteg vagy.
hitelkártyahalmozó 2015.11.15 08:12:10
@jose maria padilla: " ma a nyugat sokkal undorítóbb, mint a legszörnyűbb szovjetúnió valaha is volt."
Neked kezelésre van szükséged. Mondjuk az arzéntrioxid tűnik a legcélravezetőbbnek.
Frissített!   source: boingboing.net Párizs, Franciaország és Európa ma azon a sokkon esett át, amin az Egyesült Államok 2001. szeptember 11-én. Véget ért egy aranykor, az európai biztonság és béke kora, s egy fenyegető új helyzettel kell megismerkednünk, amelynek…..
hitelkártyahalmozó 2015.11.14 16:42:22
@♔bаtyu♔: Tudjuk hogy te a neten éled az életed. Szánalmas vagy. Szar egy életed van, de meg is érdemled.
hitelkártyahalmozó 2015.11.15 07:42:01
@Balt: Milyen háború? Mondd ezt egy fegyverhasználatot vizsgáló katonai ügyésznek!

@Ad Dio: Ez azért nem igaz, mert az IA egy nemzetközi muszlim maffia, ha szétvered a gazdasági alapjait, akkor sokkal nehezebb ezekhez verbuválni az embereket. A megszervezése, verbuválása a dolognak nem megy pénz nélkül.
A zsidók ellen is lecsökkent a terrorizmus Izraelben, mióta erősen ellenőrzik a palesztinok pénzügyeit.
hitelkártyahalmozó 2015.11.15 07:46:44
@Tudományos libsizmus: Na mi van hülyegyerek? Szépen lassan kiderül rólad minden. KISZ titkár voltál, nyaltad a főnököd seggét az előrejutásért, kezet fogtál Komócsin elvtárssal az MSZMP kongresszusán, elsunnyogtad a katonaságot.
A Fidesz seggnyalója vagy.
Szép kis lista! :-))
Tudod már végre milyen sorrendben kell leadni a lövéseket? Te kis fotelhős! Itt ugatsz, közben kiderül rólad hogy életedben nem volt fegyver a kezedben.
Szánalmas, primitív kis mitugrász vagy.
Hétvégén a Nemzetgazdasági Minisztérium bejelentette azt, amit már korábban is sejteni lehetett: a devizalapú hitelek forintosítását. A frankhiteleket 256,5, az euróhiteleket pedig 309 forintos árfolyamon váltják át forintra, egy adott nap rögzített piaci árfolyamán. Ez szöges…..
hitelkártyahalmozó 2014.11.15 05:14:17
@jobbdemokrata: Melyik kormány is hozta azt a törvényt amelyik a devizahiteleket lehetővé tette 2001-ben?

@hanta boy: Milyen jó a devizahiteleseknek hogy 309-en váltják az eurót és 259-en a CHF-et.
Tapsolni fognak! Ha meg szerinted ez a realitás, akkor mit hazudoztak eddig a devizahitelesek megsegítéséről?
hitelkártyahalmozó 2014.11.15 08:02:16
@Szúrófény: "Másrészt az idegen eredetű uralkodó osztály is rájött, "összeomlik" alattuk, az általuk gazember módon vezetett uzsorás állam valamit tenni kell!"
Elmondanád nekem, hogy Orbán, Lázár, Simicska, stb milyen eredetű is?
Mi semleges nézők - de rühellem ezt, aki nem drukkol senkinek, az mi a francnak néz meccset -  igazán örülhetünk, hogy nem valami karót nyelt méltóságosasszony vagy sótlan vénember az amerikai nagykövet, hanem helyettük Jóbarát András viszi az ügyeket. Mondd jóbarát, s lépj…..
hitelkártyahalmozó 2014.11.15 07:57:17
@fehérfarkas: Kossuth melyik nagyhatalomnak is ment neki?
hitelkártyahalmozó 2014.11.15 07:58:59
@Bona Fides: A maszopnak már szerintem itt senki sem drukkol. Amit szavazatot azok kaptak, az mind fidesz ellenes szavazat volt. A maszop foglalja csak a helyet baloldalon, el kellene tűnniük végleg, mint az eszdéesznek.
Most kéne abbahagyni/ Most kéne elrohanni/Holnap már késő/Nem lehet (Sláger a múlt század hetvenes éveiből)  Most lenne itt az ideje annak, hogy a NAV elnöke felálljon. Felálljon, és azt mondja: ő nem azért szegődött a Mavirtól a NAV-hoz, hogy mindenki őt buzerálja, neki…..
hitelkártyahalmozó 2014.11.15 07:54:05
@polyvinyl: "hogy az ellenfeleitekkel is összezárjatok, amikor a magyar belügyekbe avatkozva idegenek manipulálnak, befolyásolnak, utasítgatnak minket,"
Te ostoba! A szövetségeseink szót emelnek, mert elegük van a korrupcióból, ahogy nekünk is. Akkor a korruptakkal kellene összezárnunk? Neked teljesen elment az eszed?
Nem illik a parlament egységes arculatába az Európai Unió zászlója - mondta a parlamenti alelnök, a KDNP-s Latorcai "Irán" János, aki szerint ennyi erővel „minden nemzetiségi szószóló behozhatná a maga zászlóját". Jánost nem igazán hatja meg, hogy Magyarország egyelőre a…..
hitelkártyahalmozó 2014.11.12 11:09:03
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Azért olvasnod meg kellene tanulni. Azt mondta hogyha nem tetszik neked a demokrácia, menj Iránba. Nem azt mondta hogy ki akar téged költöztetni. Ő a szabad ország választásról, a szabad döntésről beszél, te meg rögtön kényszert vizionálsz. Na látod ez a különbség egy liberális és egy illiberális között. Kiderült hogy neked pont az illiberális dolog nem tetszik. :-))
Te narancsért álltál sorba amikor az észt osztották?
hitelkártyahalmozó 2014.11.12 12:22:03
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: És? nincs is ezzel semmi baj.
hitelkártyahalmozó 2014.11.12 12:33:55
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: " 15 perc alatt írok egy generátort, ami összerakja a kommentjeidet "
Most dicsekedni akarsz? Ilyet bármelyik közepes programozó csinál.
A sok egyéb, magyar szempontból releváns külpolitikai vonatkozású hír mellett (pl. kitiltási botrány) a hazai média ingerküszöbét még nem érte el a fejlemény, ám érdemes megjegyezni, hogy alig egy hete súlyos, saját magára nézve akár végzetes adóelkerülési ügybe…..
hitelkártyahalmozó 2014.11.12 11:11:59
Lekókadt az írhatnékom az elmúlt időszakban, tény és való, egyéni szocprobléma. Nem arról van szó, hogy a büdös baller barom énem gyászol, eleve egyiknek se tartom magam a háromból. Már nem az zavar, amit ez a nemzetgyilkos fideszes bagázs művel. Átalakították az országot…..
hitelkártyahalmozó 2014.11.07 07:36:36
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Azzal tisztában vagy, hogy ezzel a kijelentéseddel köztörvényes bűncselekményt követtél el, amennyiben nincs bizonyítékod?
Európa (vagy amit értünk alatta: Nyugat- és Közép-Európa) a személyi autonómia és a közösségi önrendelkezés szabadságára épít. Látszólag. Fennhangon és gőgösen hirdeti az egyéni és a csoportos szabadságjogok fontosságát és érvényességét. Önhitt magabiztossággal…..
hitelkártyahalmozó 2014.09.18 22:13:28
@űrszelvény:

Adatlap

űrszelvény 0 bejegyzést írt és 364 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2014.01.10. óta tag.

Ennyit rólad
hitelkártyahalmozó 2014.09.18 22:19:51
@kacsapuszi: Az hagyján, de az adósságunk is ezerrel nő, csak a sok hülye fidesz zombi nem hajlandó tudomásul venni a számokat és még mindig hisz Viki trükközéseinek.
hitelkártyahalmozó 2014.09.18 22:25:47
@Rudi Kató: Na! Te is a libsizésre élvezel? :-)) Szánalmas.

Látom ez egy tartalék nicked.

Rudi Kató

Üzenetküldés
Aktivitás
Adatlap

Adatlap

Rudi Kató 0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2014.08.20. óta tag.
"Hogy míg nyomorra milliók születnek, Néhány ezernek jutna üdv a földön,”Vörösmarty Mihály   Méltatlanul keveset foglalkozik úgy az „ellenzék”, mint a kormánypárt az ország szerintem legnagyobb gondjával a szegénységgel, illetve annak növekedésével. Nem volt…..
hitelkártyahalmozó 2014.09.18 21:53:36
@bölcsbagoly: Mi van te vén trotty dr Bubó? Ma mit diagnosztikáltál?
Azért nem áll olyan rosszul az ország ha neked az elfekvőben internetet adnak.
hitelkártyahalmozó 2014.09.18 21:57:10
@anonymand: haggyad má @bölcsbagoly: -t. Ez már a világháború alatt is túlkoros partizán volt, a gerontologia bravúrja, hogy még gépelni tud. De lehet h csak a nővér pötyögi be a hülyeségeit szánalomból.
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
hitelkártyahalmozó 2014.05.17 08:02:53
@Alfőmérnök: Csak vond el a figyelmét! Most dugtam meg @Bell & Sebastian: feleségét, mert nagyon elhanyagolja az asszonyát. Valszeg már impotens a sok netezéstől.
 1945, 1990, 2014. Vajon az idei évet is tanítják majd a suliban? Hogy lehet, hogy „fasizmus” és „kommunizmus” ismét élő fogalmak? Mi köze van az ukrán krízisnek a második világháborúhoz és a rendszerváltáshoz? És Putyinnak a fülkeforradalomhoz? Ha Orbánt nem az…..
hitelkártyahalmozó 2014.05.17 07:21:44
@Gyingizik: Te hülyegyerek! Az államadósság 19330 milliárdról 24600 milliárdra nőtt, az durván 25 százalék növekedés. A GDP meg csak 2 százalékot 4 év alatt. Ezek a mainstream tények.
Tavaly nyáron írtunk róla először, hogy a trafik-, a föld- és a patikamutyi után itt a nyerőgépmutyi. Azóta persze a mutyik száma tovább bővült a takarék-, a nyelviskola- és a felszámolómutyival, amelyeket egy kis mutyilistában összegeztünk. Aki kíváncsi, hogyan játsza át a…..
hitelkártyahalmozó 2014.05.17 07:11:43
@Istóczy Viktor: "Nem tudsz mondani egy tényt, ami a bolsik mellett szólna a Fidesszel szemben."
- dehogyisnem! Nem baszták szét az alkotmányt, nem vesztek össze a világgal, nem rabolták le annyira az országot és ilyen ütemben sem adósodtak el.
hitelkártyahalmozó 2014.05.17 07:13:25
@Istóczy Győző: Te nagyon hülye!!

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81llamad%C3%B3ss%C3%A1g

"Az államadósság egy adott országban a helyi (önkormányzati), a szövetségi és a központi kormány adósságainak (tartozásainak) konszolidált összege. Fogalmába beletartozik az állami kezesség- és garanciavállalás miatt keletkezett hiteltartozás, az elkülönült pénzalapok és az állami beruházásokat kezelő intézmények hitelei, valamint az állami vállalatoktól átvállalt hiteltartozás is. Névleges törlesztés, ha az állam az adósság törlesztésére újabb hitelt vesz fel. Hitelfelvétel történhet a kormányzat különböző szintjein (központi, szövetségi és helyi szervek adósságai)."
hitelkártyahalmozó 2014.05.17 07:17:15
@Istóczy Viktor: Ja!? Az 1998-ra persze nem tudsz válaszolni, igaz?