Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lenny

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár állítólag az EU miatt 2006 novembere óta az utasnak kötelező lenne műanyagzacskóba csomagolni a parfümöket, Frank csak március óta találkozott a rendkívül idegesítő jelenséggel Ferihegyen. Zacskót ugyanis nem biztosítanak, ezért azt az újságosnál lehet venni 100…..
Lenny 2013.04.05 20:38:23
@nandika68:
Ez az állandó nyavajgás, ami nálunk megy...külföldiek miért tudják a szabályokat elfogadni?

PÉLDÁUL: Manchester reptér, 1L-es zacskó = 1 GBP.
Ok?
Senki nem nyavajog, mint itt.
Cipőt levenni?
Kismillió USA reptér. Gond? Valahogy kibírják.
Be kell fektetni egy zárható nejlonzacskóba, amit esetleg meg lehet tartani több útra és a gond megoldva.
Miért kell minden normál dolog miatt sírni? Erre megy el az emberek energiája...
Ha meg rutinos az utazó - ilyet nem látott még soha? Ekkora rutinja van? Miért nem visz magával? Mi a meglepetés ebben? Örüljön, h. csak az újságoshoz kell elmenni érte és nem haza.

A cikk/komment egyetlen pontja jogos: hogy az egésznek semmi értelme nincs. De ez egy másik kérdés.

Ui:
A berlini reptér kb. olyan, mint a Keleit Pályaudvar 92-ben. Ez van.
DE pl. a Lufthansánál - pl. Münchenben - ingyen kapsz kávét, capuccinot, akármit miközben várakozol, számos automatájuk van...most miért nincs sírás?
A napokban osztott ki egy rakás díjat az ír fociszövetség. A most éppen sérült Richard Dunne (Aston Villa) lett az év játékosa, Darren O'Dea (Celtic, kölcsönben Leeds United) az év ifjúsági játékosa, Robbie Brady (Manchester United, kölcsönben Hull City) az év U21-ese és így…..
Tovább folytatódik a rajongók idegeivel játszó nyilatkozat-szappanopera a Guns N’ Roses eredeti tagjaival kapcsolatban. Mint ismert, az együttest idén hivatalosan is beiktatják a Rock And Roll Hall Of Fame-be, aminek kapcsán hónapok óta megy a találgatás, hogy a zenekar ennek…..
Január 6-án jelent meg a Foo Fighters These Days című kislemeze, amihez most elkészült a klip is, és aminek hivatalos magyarországi premierje itt és most van a Lángoló Gitárokon. Dave Grohl nemes egyszerűséggel a legnagyobb kedvencének titulálta a számot a saját szerzeményei…..
Bizonyára sokan emlékeznek még arra a nyilatkozatra amit egy ismeretlen bróker adott a BBC élő adásában, amelyben többek között azt is megemlítette, hogy nem a kormányok hanem a Goldman Sachs uralja a világot. Az interjú különböző reakciókat váltott ki, a műsorvezetők sem…..
Lenny 2012.01.04 10:30:36
@travis: Köszi, én láttam:), kétszer, angolul.
De azért mégegyszer hangsúlyozom - AJÁNLOTT MŰ:
vimeo.com/32873157

Aki pedig a fent sorolt huszonvalahány név után is azt mondja erre az esetre, hogy nincs "összefüggés" és nem "hisz" összeesküvéselméletekben, az legalább gondolkodjon el picit, hátha mégis van egy ici-pici összefüggés, vagy csak pusztán a véletlen műve az a sok név és a GS. Persze hogy véletlen.

Egy hatalmas, nehezen átlátható disznóság az egész, a nemzeti bankokkal, bankár családokkal, lobbikkal és az IMF-el az élen, amelynek "javaslatai" sehol nem működtek még, csak további hitelfelvételekre és adósságba kényszerítettek országokat.
Ha pedig nem úgy táncolsz, ahogy fütyülnek, repülsz - ez történik most. A nagy görög szart előre látták az EUban, évek óta tudott - akkor miért nem hangoskodtak? Mert nem sértették az érdekeiket.
A nagy szarban a lakosság és az adófizetők igenis mentsék a bankokat, a nagy "jóban" pedig extraprofitot lapáttal tolnak kifelé és óriásbónuszokat markolnak.
Vicc. Vicc az MNB és vicc a vezetője az offshore cégeivel.
Lenny 2012.01.04 14:26:18
@Dr. Deedee:
Pontosan ez történik éppen.
Majd pedig elűzik Orbánt és helyreáll a korábbi "rend". Az ő érdekeik szerint. Amit mi jólétnek hiszünk. Ők meg minket egy kis szaros piacnak. Amit eláraszthatnak nyugodtan és demokratikusan, liberálisan, hiszen így van lehetőség növekedniük és saját országaik demokráciáját biztosítani. És amit mi szeretnénk, de soha nem fogunk elérni, mert addigra már ott sem az lesz.
Nyugat vs. Kelet.
törökgáborelemez 377. A hitel 2011.06.26 09:52:56
„A kommunizmus volt a legnagyobb baj az emberiség történetében, és nem ünnepelhetjük eléggé, hogy véget ért”– mondta Orbán Viktor idén április végén. „Nem ismerünk a történelemben példát arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi embert sikerült a…..
Lenny 2011.06.26 12:44:40
@is: minden tiszteletemmel - a száraz tények, hogy lehetséges, hogy nem tetszik, amit Tibettel művelnek, se sajnos attól még a dolog nem fog változni, hogy nekem, neked nem tetszik. Viszont érdemes lenne már a világ gazdasági/hatalmi átrendeződését is észrevenni, nemcsak azt, hogy nem jön a 6-os metró, meg átnevezték ElviszPrézlire a teret... és igen, lehetsz liberális, meg igazságos (miért nem vagyunk hangosak pl. a Palesztinok ügyében??? Vagy a saját kis országunk megcsonkítása ügyében? = mert politikailag és később gazdaságilag is szopnánk. És nem vagyunk abban a helyzetben, hogy még inkább szopunk, bár igazságérzetünk a végén dicső magaslatokban lenne = ezt tette ez az ország évekig és szopott is). Fog is.
Varga Iván elődünk, kollégánk elszánt Balaton-rajongó. Óriási vállalkozásba kezdett: egy honlapon elkezdte gyűjteni a Balaton 1000, azaz ezer csodáját. Harmincnál tart. Ha már nem nekünk jutott eszünkbe az ötlet – megkérdeztük őt.Jó ideje gyűjtöd a Balaton 1000…..
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kifejezettem bírom, mikor Kedves Vezetőnk a világ pénzemberei előtt beszél. Ilyenkor egy sajátosan torzító önjáró vetítőgéppé lényegül, amit nincs az a mozigépész aki lekapcsol valahogy. Nekem az is furcsa volna, ha ő maga elhinné a…..
Lenny 2011.05.26 12:38:38
@1 db Magyarország:
HAHA:) "@pokesz70: itt már mindenki fidesznyik, csak egy maroknyi hős ellenálló maradt akik vitriolos blog-bejegyzéseken keresztül próbálják életben tartani az ellenállás szellemét:-(((( "

Amúgy minden kommenteddel egyetértek.
By the way - talán minden "oldal" egyetért abban: szerkezeti változtatások kellenek Mo.on. Egyetértünk? Maga az állami rendszer változtatása,nyugdíjtól oktatásig, közbeszerzéstől vasútig.
Q:Ki tette eddig ezt meg? A: Sem GYF, sem Bajnai, sem elődeik (beleértve Viktort) nem tették meg.
Q: Ja, akkor minden jó, mégsem kellenek szerkezeti változtatások??? Adjunk inkább 19.havi nyugdíjt a népnek. Ingyenlakást a cigánynak. Hurrá. Legyen jólét.
Meddig?
Az egész Index,cikkjeik és más oldalakon lévő blogok kizárólag szimpátiákról szólnak. Kinek ki szimpatikus.
Tenni kellene inkább valamit, mert az előző kormányok nem tettek. De most valakik tesznek.
Ja, ez sem jó, az sem jó, nektek semmi sem jó.
Alaptanulság: A sikert el kell ismerni. A fórumban lelehet írni, hogy ilyen ciki a zenekar, meg hogy nyálas, és aki ezt szeretné a TNT zenéjébe belelátni, azt ez a videó sem fogja meggyőzni. Tény viszont, hogy Ákosék megtöltötték az Arénát. A közönség nem volt átverve. Még…..
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
Lenny 2011.05.18 16:18:29
@Venyigeszu_de_Lucerna:
Hát, akkor nem tudom hol éltél. Menj el Németo.ba, látogass be egy közértbe és simán bevásárolsz ugyanannyiból. De megsúgom, olcsóbban. És azt is, hogy minőségibb termékeket kapsz. Megtankolsz 10centtel többért (kb. 30Ft-tal per liter, oké) és bár az albérleted rohadt drága lesz, de 5x annyit keresel. És tudsz félretenni is, ha nem vagy béna.
Ruházkodj és nézd meg - ami ott kapható, azt itt beszorozzák 300-al és jónapot.
Folytathatnám, de ezek szerint nem ugyanazon a vidéken jártunk.
Mégis - ismétlem magam - csak itthon látsz frusztrált bóklászó tagokat és agyvérzéskörüli 40-50eseket.
Lenny 2011.05.18 16:35:35
@Venyigeszu_de_Lucerna:
Köszi, hát akkor kedves Posztoló, íme a válasz.
Lenny 2011.05.18 16:45:14
@Venyigeszu_de_Lucerna:
Te mondtad:

"Korai szabadversenyes kapitalizmus van, tudomásul kell venni. Sokat kell dolgozni, ha az nem elég, akkor még többet. Igen, ez ilyen egyszerű"

Ez ilyen egyszerű.
...
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
Lenny 2011.05.04 10:31:55
@Kulics: lehet, de inkább vagyok nyugodt körülmények között gastarbeiter, mint magyarországon egy (haha!) sikeres bunkó.További sok agyvérzést és türelmetlenkedést, mert nem engedtek be és mert nem nyomtál szét senkit a zebrán (szemétláda gyalogosok!).
Ollé, legalább látom, hogy agyban úgysem változik semmi.
Lenny 2011.05.04 10:41:32
@Kicsit Karcos: vezess egy kicsit Romániában és élvezd Bukarest látképét.
Maga a meccs sem volt szép, a végjátéka még rondábbnak ígérkezik. Előbb a Barcelona jelentette be, hogy hírnévrontás miatt felnyomja a kiboruló Mourinhót, az ügyben az UEFA is lépett magától, hasonló okok miatt, majd kiderült, hogy a Real is megy panaszkodni az UEFA-hoz,…..
Lenny 2011.04.29 11:48:34
@Strajfa: reagálok, ha ez kielégít és akkor ma nem is kell kiverned többet a trollfütyidet:
mindkettő nálam piros. Hogy az elsőnél miért nem piros, az biztos megint egy másik összeesküvéselmélet része. Levezessem neked?
Lenny 2011.04.29 15:51:13
youtu.be/LCr9_c4rRbU
Szerintem amit itt a fickó kapott Pepétől, az is színészkedés a javából.
LoL
Komolyra fordítva: ezek alapján még csoda, h. szerdán játszhatott...
BÜSZKÉK LEHETTEK RÁ!
Azok után, amit José Mourinho szerda este a Bernabeuban a pálya szélén majd a sajtószobában előadott, ma legismertebb európai kollégái is kénytelenek voltak megszólalni, hogy helyre tegyék a portugált, aki most már a komplett futballedzői szakmára elkezdett szégyent hozni.Carlo…..
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
Lenny 2011.04.28 15:13:05
@holovac:
"Nekünk Madridistáknak meg marad a vígasz, hogy a Barca is tud sunyi, provokatív szemétláda sítlusban nyomulni, ha nem marad más ;)"

Igen, a Barca is tud, ha elé dobja a sunyiság kesztyűjét a fősunyimágus...
Lenny 2011.04.28 15:25:45
@holovac: nézd vissza a videot és meglátod.
Lenny 2011.04.28 15:27:32
@holovac: te lélektani hadviselésnek hívod - mi meg sunyiságnak. Ugye, érdekes, melyik oldalról nézzük.

Nézd már vissza a jutyúbon a Press Conference Mourinho videokat.

Lélektani hadviselés...=sunyi provokáció.
Most nem jött be.
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
Bárcsak mindig, mindent meg lehetne nyerni. Sajnos a világ nem ilyen, a foci meg pláne nem, ahogy az szerda este is kiderült. Nüansznyi különbségek döntöttek, és végül a szerencse a Madrid mellé állt. Így már biztos, hogy még ha csak egy kis Copa del Reyt is, de valamit azért…..
Lenny 2011.04.21 11:58:03
@csakazertmertcsak: nekem az 5:0 esett kurva jól a múltkor!
Lenny 2011.04.21 12:03:00
@hvuk: egyetértek, a bíráskodással (gyáva volt és rossz) és a 9-10 arány miatt.
(Mi nem, de Mourinho kritizálhatja amúgy? Már jóval a meccs előtt telesír egy 100as csomagot? röhej!)

Teljesen úgy adjátok elő, mintha tegnap egy csoda-realt láttunk volna, amely lefocizta a Barcelonat. Én nem ezt láttam. Találtak egy gólt a 3 kontrájuk egyikéből. Pepe fejese szép volt, azt adom. A másik oldalon azért Casillas is nyújtózkodott párszor, miközben a 65. perctől a realosok a tüdőgondozó-belépőjüket keresgélték.
Lenny 2011.04.21 13:37:00
Fan = Fan
Nem "fun"

Kis Belga a nagy magyar szakértőinknek:))))
Exkluzív riport Gabesszal:

"Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.
Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani."
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
Lenny 2011.04.21 13:07:44
@insane12: insane - olyan vagy, mint a neved. ... a bírókritikát pont arra mondtam, hogy ELLENBEN Guardiolával vagy a Barcaval, mi nem a bíróban keressük a megoldás kulcsát és kvázi már 2 nappal a meccsek előtt nem nyivákolunk, kiváltva a megfelelő reakciót, mint az általad imádott Murányi mágus... Tény, ami tény, a favágók és hentesek nyertek tegnap és ha a bíró tökösebb, simán kiállított volna 2-3 real-ost is.
Lenny 2011.04.21 13:09:19
@robot_: ja, mert a real-é szemet gyönyörködtető játék ... haha:)))), a Barca-ét meg szar nézni is!
:))) haha óriási vagy!
ülj le fiam, 1-es.
„Szórakozott voltam, mivel ma jött meg az osztalékom a számlámra, és akkorát csippant a mobilom, hogy teljesen megzavarodtam.” – kommentálta a kínos felsülést a volt  miniszterelnök. Gyurcsány a fotósok kereszttüzében egy ideig kínosan, feszengve figyelt,…..
Lenny 2011.04.20 16:20:09
@atila68: HAHA! Így van!
Volt Messinek az a taplósága az első meccsen, amikor a hosszabbításban az oldalvonal mellett izomból meglőtt egy labdát a nézők felé. A közvetítésben nem látszott jól, hogy mit talált el, reklámtáblát talán, aztán jött egy szurkolói videó is, de ott sem látszott, hogy hova…..
w A keselyű még él 2011.04.19 07:30:00
Az a legszarabb ebben a cintányéros, cigányzenés, pörgekalapos maszturbációban, hogy lehetne helyette valami értelmeset is csinálni akár. Vagy legalább mellette. Valamit csak úgy bolondságból, valamit, ami kivételesen, a változatosság kedvéért nem kizárólag a Fidesznek jó,…..
Lenny 2011.04.19 13:42:45
@kvasztics47: nem baj, inkább vagyok ártatlan lelkű barom, mint asszisztáljak a nadrágszíjhuzogató posztkomcsiknak, mint te. Gyurcsánnyal annyi bajom van, hogy ugyanezt tette volna most ő is. De helyette megint ártatlanul a képetekbe hazudik nagy vezíretek....haha.
Lenny 2011.04.19 13:44:25
@premier: kvasztics max. paralimpiára utazhat...
Könnyen elképzelhető, hogy nem játszhat a Iniesta a BL-elődöntő első meccsén Madridban. A Barcelona-Sahtar Donyeck meccs UEFA-ellenőre ugyanis azt javasolta a fegyelmi bizottságnak, hogy tiltsák el a jó Andrést. Mégpedig azért, mert a katalánok 3-0-s vezetésénél kiprovokált…..
Lenny 2011.04.19 10:44:25
@karikaV43: csak csodáld a tabellát realos gyökér!
Lenny 2011.04.19 11:16:08