Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törvény (törölt)

0 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror Blog!   Egy kedves kis élményt szeretnék…..
Gigantikus poszt, vérlázító részekkel, amik így összességében különösen ronda hosszú árnyékot vetnek.  Az meg, hogy a vizsgáztató az oktatóval karöltve pénz kérjen a tuti eredményért fújj, de gáz! Nekem is bedobta ezt az első oktatóm annak idején, meg is buktam azon…..
Nincs olyan újabb adóemelés, amelyet a kormánypárti sajtó agymosása ne tudna olyan gátlástalan módon bevezetni, mintha annak az állampolgár még örülne is. Ilyen esetben még arra is képes a gondosan kiválasztott statisztákkal operáló, hírcsatornának álcázott médiakutya…..
Törvény (törölt) 2015.01.18 22:19:48
@csentecsa:

Különben beszéljünk arról hogyan és mikor lesz olyan erős a magyar gazdaság, mint az osztrák, finn, japán?
Mikor lesz az átlagfizetés akkor, mint az osztrák, finn, japán?
Vagy esetleg lemondott már Vida Ildikó?
Törvény (törölt) 2015.01.19 19:16:43
@csentecsa:

Szerintem te nem vagy észnél, vagy egyszerűen túl barna lehet már a nyelved. Húzd már ki a fejed a felcsúti törpe se.ggéből!
Amit a törpenapóleon mond, tesz azzal szerinted csak egyetérteni lehet.
Hát nem, nem és nem!
Lesza.rlak focistól, lengyelestől, bolgárostól te szerencsétlen.
Fogd már fel, hogy Magyarországon az elmúlt 25 évben a politikai elitnek (benne a gyurcsótány meg bugris felcsúti) köszönhetően nagyobbnál nagyobb sz.arban vagyunk. Tévedsz, kibúvó a gazdasági helyzet, mert engem és nyugodtan leírhatom, hogy ebben az országbantöbb millióan inkább a gazdasági helyzet érdekli, mint a hitvány foci. Ha nyer a válogatott, vagy a fradi, attól k.rvára nem lesz olcsóbb az élet.
Jön a bugris felcsúti törpe és épít stadionokat, amikor a magyar gazdaság az utolsók között van az unióban, amikor a magyar átlagkereset a béka s.egge alatt van, amikor a bugris felcsútinak s.egget nyalnak a hivatalok pl.: KSH és munkavállalóknak titulálják a közmunkásokat, amikor minap becsületből lemond egy polgármester, mert fél éve ugyanazt a pár száz méteres árkot pucolják papíron a közmunkások, közben gyakorlatban meg nem is igaz. Akkor amikor a jobb jövő reményében Magyarországról a megélhetés miatt külföldre távozó magyar embereket a KSH beleszámítja a munkahelyteremtésbe, akkor ez gyakorlatilag felér egy hazugsággal, csalással.
Te melyik országban élsz csentecsa?
Vagy a kormányhoz tartozol, azért barna és bűzlik minden egyes hozzászólásod mert épp mindig vicctor se.ggéből bújtál elő?
"?Persze, ha egyszer kijutottunk volna..."
Tudod mióta hallgatom ezt, hagyjuk már a francba, ebből soha nem lesz így semmi. A gazdasággal kellene foglalkozni, meg a leszakadó rétegekkel, nem az úri hóbortokkal. Meg különben is egyik középsulis osztálytársammal pont azt elevenítettük fel, tavaly ősszel, hogy vazeg mi már a 90-es évek közepén megmondtuk, hogy amatőr szintre kellene levinni a magyar focit. IGAZUNK LETT! Ha, akkor levitték volna, kiléptünk volna UEFÁ-ból FIFÁ-ból, akkor gyorsan megtisztult volna a közeg, és valóban azok fociztak volna akik tudnak és nem azok, akiket apuci-anyuci befizet feketén (adózatlanul, megvesztegetés kinek mi a jobb) az edzőnél vezetőknél.
Törvény (törölt) 2015.01.19 19:24:47
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Ugyanolyan volt amilyenek az országutak mentén, meg autópályák parkoló kijáratainál szoktak kamerázni.
Két hétre eltűnt a Főnök. Hiányzott, na. Mert ne szépítsük, nélküle káosz volt. Még egy olyan, normális esetben piszlicsáré és triviális ügyben is, mint egy útdíjkiterjesztés. De most itt van és megmondta a tutit. Tudjuk, hogy indult: szólt a Miska, kell a della. Pár nap…..
Törvény (törölt) 2015.01.11 17:48:08
@csentecsa:
"Szépen befizetik a havi négyszáz forintot azokért a szakaszokért, amit eddig-többek között- az én éves autópálya díjamból finanszírozva ingyen használtak. Ez lesz velük."

Nem fizetem be! Érted? Különben is mi az, hogy helyettem fizettél?
1.Ha én útra keltem fizettem matricát ostoba fajankó!
2/a. Az én adómból senki sem kérte Orbán Viktor elvtársat, hogy országos stadionépítő vállalkozást indítson Magyarországon a FELTÁMASZTHATATLANUL HALOTT MAGYAR LABDARÚGÁSNAK!
A megalomán stadionépítés több ezer milliárd forintba kerül a magyar népnek, amikor ebből az ótvar útdíjból 20 milliárdot akarnak beszedni. Miért nem orbán viktor, a fidesz és csahos kutyái, mint te fizetitek a cehhet???
2/b. Az én adómból lopnak a fideszes főguruk, több száz négyzetméteres villa medencével, 10 éves gyerekének 70 milliós lakást vásárlónak, Új-Zélandra utazás Rolling Stones koncertre, "saját erőből érték el" KÖZPÉNZEN azt amilyük van, egy állástalan, akit senki sem fizet mégis milliárdos, egykori kormányszóvivő, aki azt sem tudja milyen cége van és azt mit vett, egykori polgármester, aki áron alul adott el ingatlanokat egykori maffiózóknak és vég nélkül lehetne sorolni.
Ezt mind én és a magyar nép fizeti.
Csak a tisztán látás miatt írtam le.
Törvény (törölt) 2015.01.11 17:55:13
@csentecsa:

Ja-ja, az üzemanyagban nem kevés ilyen van, még sincsenek rendeben az utak.
Vajon ki lopja el azokat a pénzeket?
A Szargyártó 2009-ben naponta 60-szor böfögte a médiába, hogy a kormánynak van lehetősége csökkenteni az üzemanyagok jövedéki adóját. 2010-ben hatalomra került a maffiakormány és emelték az üzemenyag jövedéki adóját és az ÁFÁT is.
Vajon ki lopja el ezeket a pénzeket?
Törvény (törölt) 2015.01.18 16:52:48
@Arcade Macho:
figyeljel oda hogyha 40es tabla van akkor ne 70el menjel kulonben jon a buntike, a szaguldozasra ott van a palya azert epitettek

Igen azért építették a magyar nép adóforintjaiból.
Ismered azt a táblát amit sokszor lehetett látni: "Önök pénzéből épült - Önöknek"

Amúgy nem szoktam száguldozni, ha jól emlékszem közlekedési kihágásom is már vagy 5 éve nem volt, tudod túl vagyok azon a korn, hogy száguldozzak én ráérek, de te azért a te helyedben én vigyáznék azzal a pályán száguldozással, mert sok traffi lesz már a pályán is, aztán megy a büntike.
Magyarország jelenlegi miniszterelnöke szeret hangzatos kijelentéseket tenni, ami politikai karakterének szerves része, mégis utólag bizonyára többször megbánta, ha a hallgatósága idegein cimbalmozott néhány vitatható mondatával. Károkat okozott ezekkel nem csak magának, a…..
Törvény (törölt) 2015.01.18 13:30:04
@bearman:
Tökéletesen megfogalmaztad:
"gazdasági "nemkivándorlókkal" (vö "nemmegszorítás") kellene foglalkozni, akik tanult, munkaképes emberek, akik nem Magyarországon fognak adót, járulékot fizetni"

Ezek azok a gazdasági nemkivándorlók akiket a kormány a magyar munkaerőpiaci statisztikába beleszámol.
Törvény (törölt) 2015.01.18 13:35:13
@Indriq:

"Nem vándorolnak ki, hiszen mi magunk akartuk, hogy egy közös gazdasági tér jöjjön létre, ahol szabadon lehet munkát vállalni."
orbán olvasatában pedig ez azt jelenti, hogy ha itthon maradsz, akkor meg fordulj fel.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt jönnek rá a megyei matrica rendszer kiagya(tlan)lói, hogy Budapest nem része Pest megyének. (Jó, mondjuk arról sincs fingjuk, hogy Szászhalombatta nevű település sincs hazánkban, de hát ahol Schmitt doktor álamfő lehet, ott ez még simán…..
Törvény (törölt) 2015.01.04 19:27:38
@Sterbinszky Tivald:

230 km-rel számoltam, az egyik példában 26-szor oda vissza az 52x230=11960 km 25000/11960=2.090 Ft
Törvény (törölt) 2015.01.04 20:03:46
@yotta:

Szerintem meg nem a kérdés barom, hanem a rendszer és működtetőik, talpnyalóik stb.

Egyébként a jelenlegi hatalom nem egyenjogú más Eu tagállamokkal, hanem a jelenlegi hatalom az amelyik ellen oly nagy szónoklatra volt képes 89-ben Don Felcsúti.
Törvény (törölt) 2015.01.04 20:06:11
@Kirándulás:

Jó a propaganda szöveg, na majd meglátjuk.
Lakner Zoltán találata. Na nem mintha nem lett volna egyértelmű a hazugság mindenki számára enélkül is, de jó így látni, ennyire egyértelműen megcáfolva, minden orbánista orra alá dörgölhető formában: // BejegyzésKötöttségek nélkül által ..
Ötödik alkalommal kerültek díjazásra a legkiemelkedőbb energiatakarékos háztartási termékek. A gyártók az elmúlt egy év során bevezetett termékekkel nevezhettek a megmérettetésre, melyek öt kategóriában lettek díjazva: LCD/LED televíziók, hűtőkészülékek, mosógépek,…..
Törvény (törölt) 2014.12.08 21:55:36
@eßemfaßom meg áll:
"az, hogy te szeretsz barlangban élni, vagy tv-monitor előtt éled le az életed az a te saját egyéni szocproblémád"

Nekem nincsenek egyéni szociális problémáim, ezért nem is leszek energiatakarékos zombi.
Törvény (törölt) 2014.12.08 21:58:14
@eßemfaßom meg áll:

"De nem mindenkinek fejlődött ki az ultrahangos tájékozódása ezért esténként felkapcsolja a világítást "

Igen jól írtad: esetenként felkapcsolja a világítást.
Ez a lényeg, meg az, hogy esetenként le is kapcsolom, bár ezzel az utóbbival úgy tűnik nem mindenki él, hanem úgy hagyja, aztán hadd fogyassza az áramot.
Törvény (törölt) 2014.12.09 19:01:57
@eßemfaßom meg áll:

majd ha nem egyedül élsz a barlangodban akkor megtanulod milyen ha este együtt van a család a nappaliban.

Barlangja csak a medvének van meg neked. Nekem családi házam, értelemszerűen van benne család is. Az, hogy nem vagy hajlandó megemészteni azt, hogy nem mindenki követi a példádat az az így járás esete. Nem te vagy a nem meggyőző érvelésű, hanem az energiatakarékos égők nem meggyőzőek számomra. Ezzel le is zárnám ezt a parttalan vitát, mert te nem fogsz engem meggyőzni, mert nem neked kellene meggyőzni engem, hanem annak a világító alkalmatosságnak, de ez a közeljövőben aligha fog bekövetkezni.
A tegnapi nap piszkosul felemelő volt. Tízezrek gyűltek össze, majd vonultak végig a fővároson, hogy tiltakozzanak a tervezett internetadó ellen! Közösen megtöltöttük a Hősök terét és világító telefonokkal fényt vittünk az éjszakába…. Ha korábban kérdezték tőlem,…..
Törvény (törölt) 2014.10.27 20:09:24
@$pi$:
Jól van hagyjuk, de Sz.rgyártó meg Kínába ment tárgyalni. Na ott sem kesztyűs kézzel bánnak a tüntetőkkel. Nem csak a Tiananmen térre gondolok, hanem az azóta eltelt 25 évre is igaz ez.
Törvény (törölt) 2014.10.27 20:15:19
@Tudományos libsizmus:
Nem vagyok gyurcsótányista, de
Tévedsz!
A polgári köröket még a 2002-es választás előtt a Zorbán sulykolta a híveibe mégpediglen valahogy így:
Képződjenek polgári sejtek, a polgári sejtekből polgári körök.
Nos ezek a polgári körök már 2002-ben elfoglalták az Erzsébet hidat, majd a parlament előtt verték ki a balhét.
Majd az öszödi böszme beszéde után az összes tüntetésen ott voltak, az összes balhéban benne voltak, Toroczkai, Budaházy meg az összes többi.
A yardnak meg a 80-as évekbeli technikája volt és nem tudták megfékezni az önmagukból kivetkőzött fidesz által "békés tüntetőkből" álló csoportot.
Törvény (törölt) 2014.10.27 21:36:34
@Blogger Géza:
Ne tegyünk már úgy, hogy a NAV-nál minden csak rendben lehet.
A cukor és az étolaj csak a jéghegy csúcsa.
Mindenkinek feltűnhet az, hogy vannak cégtemetők, offshorozások, papíron utaztatott áruk. Az is feltűnő, hogy minden évben nyilvánosságra hozza a NAV hogy mely cég, mely személy mennyi adóval tartozik az államnak és láss csodát szinte minden évben szinte ugyanaz a lista kerül elő.
Ezt meg lehet magyarázni? Miért nem hajtja be a NAV?
Vagy olyan évtizedes cégnevek, mint a Sokasasra Kft, Bajvan Szerdára , Agyő Április, Kacifánt Citrom, Lúzer Május Bedőlt Bau, Bedőlt Álbau, stb.
Talán ezeket az ügyeket kellene vakargatni és nem újabb és újabb adókat kitalálni, amit úgy is lenyúl, ellop az aktuális kormány.
A legkevésbé sem érdekel, hogy az RTL-nek hogyan sikerült vadhajnalban, egy Bécs melletti reptéren a kamera lencsevégére fognia Vida Ildikót. Maradjunk annyibban, hogy van valami igen profi ebben. Abban, ahogyan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke naggyá teszi ezt a mostoha csatornát.…..
Törvény (törölt) 2014.10.23 22:17:05
@Szúnyog:

Nem kell engem bevezetni ebbe a XIX. századi megoldásba, a MÁV meg a vasút maradhat a születésének a századában.
Nekem meg jobb lesz a XXI. században.
Törvény (törölt) 2014.10.24 10:53:40
@$pi$:

"A MÁV-ot nyilván nemzetközi szerződések kötik, amelyek előírják, hogy hogyan oszlanak meg a felelősségi körök közösen üzemeltetett járatok esetén."

Akkor meg nem kell rinyálni, hogy 500-an vannak egy olyan szerelvényen amelyiken jó ha 250-en elférnek.
Mosollyal az arcokon kell tudomásul venni, hogy ez a természetes állapot. Nem kell anyázni, nem kell sírni, hogy zsúfoltság van a vonatokon.
El kell fogadni ezt a tényt, mivel senki nem akar rajta változtatni.
Csak azokat nem kellene hülyének nézni, akik próbálnak rá megoldást találni. Ám ez a Magyarország a banánköztársaság.
Törvény (törölt) 2014.10.25 17:57:39
@bölcsbagoly:

Agyhalott vagy.

Lássuk csak itt írta valaki:

"A MÁV-ot nyilván nemzetközi szerződések kötik, amelyek előírják, hogy hogyan oszlanak meg a felelősségi körök közösen üzemeltetett járatok esetén."

Igen kötik a nemzetközi szerződések a MÁV-ot, mert azokat a nemzetközi szerződéseket a MÁV is aláírta.
Egy üzletben egynél több partner kell legyen.

de, nagyvonalú vagyok és azt mondom tekintsünk el az előbb általam leírtaktól.

A helyzet az, hogy természetes állapot az, hogy 250 férőhelyes szerelvényre felszállnak 500-an, mert ilyenek a szabályok. Ergó senki se háborodjon fel, mert nincs semmiféle ügy, mert ennek ezek szerint így kell működnie. Az utas meg főleg ne háborogjon, mert ő is elfogadja azt, hogy megveszi a jegyet aztán akkor utazik, amikor kedve szottyan. Aztán pont lesz egy olyan járat, amikor éppen nagyon sokan vannak.

Ebből kifolyólag valószínüleg van olyan is, hogy egy szerelvény meg félig van utasokkal, csak erről nem hallunk, mert nem háborog senki, pedig ugyanaz a rendszerhiba, szerződéshiba, mint az ellenkező esetben.
Van egy ország, ahol az adóhivatal szervezi az adócsaló maffiát, ahol a söralátétes-egysávos adócsökkentés kormánya évek óta a legkifacsartabb unortodox adókkal húz le, a bevételekből minden sarki óriásplakáton rezsicsökkentést hirdetve. Egyszer biztos készül belőle egy…..
Törvény (törölt) 2014.10.23 18:32:30
@apanna:

Igen arról kellene szólnia az adózásnak, hogy mindenki minden adót befizet. Csakhogy, ha egy állam arra épül fel, hogy adót csaljanak, akkor ez nem fog működni. Ha a mindenkori kormány olyan törvényeket hoz amelyekben mindig ott a kiskapu és a kiskapu környékén mindig tolonganak a jogászok, ügyvédek, strómanok, tolvajok, bűnözők, akkor nincs miről beszélni.
Tetszik érteni?
Az a gond, hogy az a vállalkozó aki nem nyalja egyik pártnak a s.ggét sem, miért nem fizet be mindent?
Igen lehet szidni. Csak nagyon nem megfontolt szidni, hogy miatta van mindez.
Ha kormány és a NAV tudja ezt, akkor miért nem tesz ellene?
Kinek kellene ezt ellenőrizni? A NAV-nak? Miért nem teszi? Miért nem bünteti?
Ja, hogy korrupt a komlett politikai elit, meg a NAV is. Kijelenthetjük, hogy a Nemzeti Adó és Vámhivatal adócsalásba keveredett!
Hurrá!
Törvény (törölt) 2014.10.23 18:38:10
@apanna:
És még valami:

Ezzel a botránnyal sikerült elérni azt, hogy én nem fogok sehol számlát kérni, ahol meg lehet azt máshogy is oldani.
Csakhogy tudd, most alapvetően megváltozott a hozzáállásom az áfához és az adózáshoz, a magam javára.
Én jól járok, más is jól jár, az állam pedig részemről le van sz.rva.

Továbbá polgári engedetlenségre szólítom fel a magyar állampolgárokat. Ne fizesstek adót a feneketlen zsákba.
Törvény (törölt) 2014.10.23 21:10:15
@apanna:

Szemléletváltás az kéne. Csak amikor a NAV előjön a listákkal, hogy melyik cég melyik magánszemély mennyivel tartozik, azt követően nem történik semmi. Miért?
Minden évben szinte ugyanazok a nevek kerülnek elő. Plusz a cégtemetők, Tatabánya, Nagykanizsa, stb.
Jól tudom, hogy a NAV-nak kellene nem csak felderíteni, hanem behajtani is? Miért nem teszi? Én nem gátolom benne.

Írod, hogy:
"Ezt felesleges a politikusainkra kivetíteni. "

Igenis ki kell sőt, kötelező kivetíteni, mert a NAV az egy közintézmény és mint ilyen a mindenkori kormány alá tartozik.
Ha szerinted az emberek a hibásak, akkor miért nem kéri számon a NAV az embereket és miért nem kéri számon a mindenkori kormány a NAV-ot?
A szemléletváltás nem csak azt jelenti ám, hogy fizesd be az összes adót, azt a tíz fajtát is amit holnap megemelek, meg azt a húszat is amit majd az elkövetkezendő fél évben találok ki és mindezt úgy, hogy álcázom azaz szolgáltatókra vetem ki, akik ugyebár áthárítják a számlájukban az adó mértékét. Aztán kihúzva veri a mellét a kib.szott politikus, hogy a zembereket ő nem adóztatta meg, de nem ám.
A jó k.rva anyját a politikusnak.
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
Törvény (törölt) 2014.06.25 19:14:48
@Perillustris:

A harmadik képen hol van a megállni tilos tábla?
Törvény (törölt) 2014.06.26 20:15:13
@Perillustris:

Ezt értem, de nem is húztam tombolát két forintos vackokra.
Viszont amit nem értek, az az, hogyha google térképen nézem akkor is egy halom autó parkol ott és a te olvasatodban akármennyire szabálytalan mégsem büntetik sz*rrá a jónépet.
Ez hogyan lehetséges? Ezt mivel tudod magyarázni?
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
Én nem haragszom a felcsútiakra. Ugyan miért is kellene haragudnom e hangulatos falu bármelyik lakójára? Hiszen sosem ártottak nekem. Nem ők tehetnek arról, hogy egy egész ország egy emberként fordul ellenük, és néz erre az amúgy bájos kis községre leplezetlen undorral.  Nem…..
Törvény (törölt) 2014.03.12 22:13:00
@Buday András:

És ha marad mi lesz?
Ugyanez a phos, mint ami most van. Ja és ne komcsizzál le, mert az "emútnyócév" xar volt az azt követő négy meg phos! Azért sem ér komcsizni, mert a fidiótáknál több volt komcsi van, mint az összeomlásban együttesen. :D Sosem voltam, Honvéd szurkoló, de nekik van igazuk a Porfészekben Akadékoskodó Fütyik Clubjával szemben!
A közvéleménykutatók továbbra is következetesen a Fidesz nagy előnyét mutatják ki, akár kétharmados győzelmet is lehetségesnek tartanak. Arról egyébként kevesen beszélnek, hogy mi lenne, ha a Fidesz csak kicsit nyerne, ha az előnye éppen csak akkora lenne, hogy ne legyen…..
Törvény (törölt) 2014.03.08 17:49:42
@Pipas:

Te azt komolyan gondolod, hogy 10-12 év alatt végzett 6-8 általánossal rendelkező embereken ez segít???
Vajon, ahhoz hogy a kapát, lapátot egyebet a jó végénél fogja meg, ahhoz ezt a tesztet kell kitölteni?
Továbbá számtalan olyan ember is bekerült a programba, akinek szakmája van, vagy közép és felsőfokú végzettsége.
Nekik vajon minek kell ez a teszt?
Törvény (törölt) 2014.03.08 17:55:26
@Pipas:

Soha nem szavaztam a fideszre.

Ezt most higyjem el?
Törvény (törölt) 2014.03.08 18:36:23
@Pipas:

Egy felmérésssel nehezen lehet segíteni azokon az embereken, akik nem rendelkeznek elvárható tudással.
Viszont ha az ötletgazda megmutatná neki, hogyan kell 3m széles 10 méter hosszú 4m mély gödröt ásni, akkor még tanulhatna is valamit, persze csak akkor, ha előtte nem ezzel foglalkozott a nebuló.
Ez csak egy feltevés volt, mert mihaszna, ha ezt a gödröt munkagéppel 20 perc alatt kiássák.

A felmérés ötletgazdája a valaki valakije, amire nyilvánvalóan támogatást zsebelt be.

Én továbbra sem hiszem el. Látod ilyen egyszerű az amikor én nem hiszek el valamit.
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Törvény (törölt) 2014.02.04 20:55:41
@becseit:
De nem is Nikola Teslának hívnak téged. :)
Törvény (törölt) 2014.02.04 21:06:32
@Hurri Kán:

Tévedsz! A Föld geoid alakú.

A hurri meg sosem volt Kán!
Törvény (törölt) 2014.02.04 21:08:31
@becseit:

Szerinted, ha az autógyárak komolyan elkezdenének foglalkozni vele és nem az olajlobbi érdekeit tartanák szem előtt, akkor mennyi időbe telne?
Novoth Tibitől kaptuk az emailt, mely a reklámszakma újabb csodájára hívja fel a figyelmet: Sziasztok!Felháborodtam.Csatoltam egy képet egy újságból. Az látható, hogy az intercarsos területi képviselő kegyetlenül aláreccsent a szerelőnek, akinek a fájdalom látszik az arcán.…..
Törvény (törölt) 2014.02.03 21:17:03
@abrelosojos:
Köszönjük Emese!
Törvény (törölt) 2014.02.03 21:19:02
@akos696: Elfogadható válasz, de még mindig nem értem miért olcsóbb akár a Luknál akár a Sachsnál.
Persze az is lehet, hogy ott messze a Jangce partján gyártják.:)
Törvény (törölt) 2014.02.04 19:13:37
@abrelosojos:
Te eszednél vagy???
Nem úgy tűnik, mert phosod itt a hülyeséget, közben meg jól felhúzod magad. Jó ez neked? :D
Sok minden fog még történni Felcsúton - olvasom a sokunk számára akár egy kiadós fenyegetéssel is felérő miniszterelnöki üzenetről szóló hírt. Az a helyzet, hogy Felcsúton nem volt még faluház, úgyhogy én a magam részéről örülök, hogy most már ebben sem szenved hiányt a…..
Törvény (törölt) 2014.02.02 12:09:47
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Ugyanaz a véleményem, mint amit feljebb írtam.
Olvass, tájékozódj!
Törvény (törölt) 2014.02.02 12:31:34
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Egyébként te adtad az ötletet:

Kötél!

Ha jól emlékszem Kövér is beszélt már kötélről meg most a másik oldal.
Az lenne az ország számára a legjobb, ha a két komcsipárt tagjai, seggnyalói (MSZP és szövetségesei illetve Fidesz) egymást lógatnák fel kötelek segítségével.
Nem is gondoltam még arra, hogy így mindkét gárda segíthetne Magyarország talpraállításában!
Törvény (törölt) 2014.02.02 13:00:31
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Te adtad az ötletet:

Kötél!

Ha jól emlékszem Kövér is beszélt már kötélről.
A két komcsipárt tagjai (MSZP, FIDESZ) és a hátsó felükben nyelvükkel csapkodó holdudvar egymást föl is lógathatnák kötél segítségével.
Így mindkét gárda segíthetné Magyarország talpraállítását.
A pár ezer forintos tételek mellett nagyobb összegek is gazdát cserélnek teljesen hétköznapi emberek kenőpénzes sztorijaiban. Százezres nagyságrendű részesedést kér magának a minisztériumi tisztviselő, az áruház árubeszerzője, a vízmű dolgozója, a kirendelt ügyvéd és a…..
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Közgazdászok szerint ha kevesebb embernek lenne saját lakása, akkor jobban élnénk. Hogyan lehet ezt elérni? A németek megmutatják.Korábbi posztjainkban - elérhető itt és itt - bemutattunk olyan kutatási eredményeket, melyek arra a következtetésre jutottak, hogy a magas…..
Törvény (törölt) 2014.01.28 22:01:13
@doominogame:

Mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?

1.
Először munkahelyek kellenének az ország bármely részébe. Anélkül senkinem fog egy lépést is megtenni az ország egyik végéből a másikba.
2.
Ha az ingatlanpiacot meg is mozgatná a dolog ne legyen szemernyi kétségünk affelől, hogy Mutyiországban vagyunk, és a tehergépkocsik üzemanyagköltsége hangyaf..nyi lenne a beruházások kapcsán eltűnő ezermilliárdokban mérhető összegeknek.
IFL Gazdaság Nem lesz nyugdíjam? 2014.01.25 18:56:48
1990- A társadalom egyik legnagyobb problémája a nyugdíjkérdés.2000- Továbbra is a legnagyobb társadalmi kérdések egyikeként a nyugdíjat gondolják az emberek2014- Egyértelműen a legnagyobb problémák egyike a nyugdíjkérdés, mivel az állam már bejelentette két éve, hogy…..
Törvény (törölt) 2014.01.26 15:27:10
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

A puszta tények 2000-2012-ig

Élveszületések:

2000 97 597
2001 97 047
2002 96 804
2003 94 647
2004 95 137
2005 97 496
2006 99 871
2007 97 613
2008 99 149
2009 96 450
2010 90 335
2011 88 049
2012 90 300

Úgy tűnik amit írtál az mégsem jött be.
Orbán egyik, a világképét még az MSZMP-ben megalapozó pincsije békemenetet szervez az orosz barátság jegyében a választások előtti napokra. Ugyanez a jó ember az ide készülő új amerikai nagykövet (egyébként helytálló) szavai feletti elkeseredésében a tolerancia hazájának…..