Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsaba_mári

89 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A családfő este hazaér a munkahelyéről. Kérdezi a feleség, hogy mi történt aznap. A férj mondja, hogy van egy kollégája, aki rengeteg dolgot mondott, de ő vitába szállt vele, de a kollégája sokkal okosabb, mint ő, ezért őt csúnyán lealázta és a férjnek mindenki előtt el…..
zsaba_mári 2016.11.08 22:20:51
Családi vacsorára először érkezik a lány barátja. Senki nem tudja, hogy mire számíthat, hiszen nem ismerik az ifjú lovagot, még a lány se nagyon, hiszen csak pár napja ismerte meg, mégis úgy megszerette, és a lépés is pont úgy jött ki, hogy elvitte magával haza. A vacsora…..
Egy gazdag ember úgy döntött, hogy alapít egy rádiót. Megvette az egyik piacon lévő kereskedelmi adót, és saját arculatára formázta. Ez lett a világ legidegesítőbb adója! Hahaha! Volt egy olyan műsor, ami a gyerekeknek szólt, idegesítő háttérzene ment, és valaki éles hangon…..
Valamikor az amerikai polgárháború idején, egy lovasság átkel a gázlón. Az egyik katona lemarad, babrál valamivel. Odavágtat hozzá a parancsnok, és jól leteremti emiatt. A katona duzzogva csatlakozik a többiekhez. A parancsnok úgy gondolja, hogy ez így nem mehet tovább, és este…..
zsaba_mári 2015.05.02 19:15:48
Az időutazó boxoló a XV. századba utazott azzal a céllal, hogy jól besomjon az aktuális uralkodónak az arcába vagy a gyomrába. Amint kiszállt az időgépből, meglátott egy odvas fát. Odament és abban a pillanatban reccsenést hallott. A háta mögött megszólalt a Gratulálómajom:…..
A világ legjobb viccei P. Péter 2015.03.16 18:00:00
Egy férfi nem volt elég sikeres. Az élete során semmiben sem ért el jelentős eredményt. Középszerű vagy az alatti volt. Megfigyelte viszont, hogy a siker egyedül a jó keresztnéven és a jó vezetéknéven múlik. Mert kik is a sikeres emberek? Az Attilák, a Péterek, esetleg a Zsoltok.…..
zsaba_mári 2015.03.16 19:32:32
A világ legjobb viccei A csúszás 2015.02.21 18:00:00
Egy férfi a barátnője családjánál vendégeskedik. Fürdeni indul, egy szál törölközővel, magabiztosan lépdel a fürdőszoba felé. Hirtelen elcsúszik, elveszíti az egyensúlyát, majdnem hanyatt esik, és hogy elkerülje a tényleges bukást, elkezd gyorsan hátrafele lépkedni,…..
Egy 70 éves bácsinak élete során nagyon sok nője volt, egyik jobb, mint a másik. Még így, öreg korában is, szinte ragadtak rá a huszonéves lányok. Olyan nők rajongtak érte, akiknél a legjobb testű, legszebb arcú, legszívdöglesztőbb, leggazdagabb férfiak is leégtek, mert ezek a…..
zsaba_mári 2015.02.20 09:53:46
Mikor a kis Petike elkezdett gügyögni, az egész család türelmetlenül várta, mi lesz az első értelmes szó, amit majd ki fog mondani. Mama? Baba? Nagyon izgalmas volt! Viszont hiába teltek a hónapok, később az évek, Petike nem volt hajlandó beszélni. Még orvosok is megnézték és…..
Kannibál betér a gyógyszertárba. A heteroszexuális eladónő megigazgatja szemüvegét és teljes figyelmét neki szenteli: - Mit adhatok, kedveském? Mire a kannibál: - Semmit, mert DIÉTÁZOM!!!..
A koldusfiú kiengedi a szellemet a palackból, mire az felajánlja neki, hogy teljesíti három kívánságát. A koldus ravaszul azt kérdezi, hogy a kívánságok lehetnek-e kissé komplexebbek, mint az ilyenkor szokásosak. Pl. az elmegy-e egyetlen kívánságként, hogy legyen nagyon gazdag,…..
zsaba_mári 2015.01.19 21:26:18
Majmot vesz fiának egy teremőr...
zsaba_mári 2015.01.11 22:08:31
Mári élete A kör. 2015.01.11 14:33:05
Kép innen: http://www.nlcafe.hu/data/cikk/12/113748/2.jpg ..
Egy férfi, aki láthatóan részeg, egy buszmegállóban megáll pisilni. Arra megy egy rendőr, és számon kéri, hogy mégis hogy képzeli ezt, mit csinál. Mire megszólal a férfi: - Éééénn kérrrem, ürrrrííítekkk! ..
Egy feltaláló bemutatja az új szerkezetét a közlekedési vállalatnak. Ez egy felszálló-szerkezet, abban van a lényege, hogy az utasoknak többet nem kell lépcsőn felszállni, fellépni a buszra, hanem a busz oldala kinyílik, ők befekszenek, és a gép behajítja az embereket az…..
zsaba_mári 2014.12.23 21:02:40
Egy amatőr költő diktafont vesz, mert úgy érzi, sokkal jobbak lehetnének a versei, ha nem utólag írná le azokat, hanem akkor, amikor az eszébe jut. Viszi magával mindenhová. Egyszer bemegy a piactéri WC-be és mivel erős hasmenés kínozza, hosszabb időt kénytelen eltölteni a WC…..
zsaba_mári 2014.10.08 10:07:24
A világ legjobb viccei A döntés 2014.10.06 09:13:10
Egy férfi úgy döntött, hogy mivel úgyis csak a munkahelyre megy aznap és kocsival közlekedik, ezért csak strandpapucsot húz, mivel sehol sem kell kiszállnia. Viszont éjszaka esett az eső és beázott a kocsi, 6 centiméteres víz állt a kocsi aljában. Mivel már nem volt ideje…..
zsaba_mári 2014.10.06 09:35:21
Egy férfi felmegy egy nőhöz, első randi után. A nő mondja neki, hogy nem kell levennie a cipőjét. Ennek nagyon örül a pasi, kényelmetlennek és kellemetlennek találta volna ugyanis valamiért, ha zokniban kellett volna lennie. A nő kimegy kávét főzni a konyhába, mikor visszatér,…..
Drága rajongóim. Többen kérdeztétek, miért van szakállam. Nos az ok (azon kívül, hogy anyám nő volt, apám meg férfi) az, hogy számomra is nyilvánvalóvá vált, amit rajtam kívül már mindenki tudott: a farok rossz oldalán állok/térdelek. Ezért fordítottam a helyzeten. Hát nem…..
A világ legjobb viccei Tömény 2014.09.02 06:00:00
Építőipari munkások munka előtt megitták a kocsmában a tömény-adagjukat. Az új, fiatal munkás kérdezte, hogy ez nem baj? Mondták neki, hogy már miért lenne baj?! Hát azért, hogy ha a főnök megérzi rajtam, hogy ittam, az nem baj itt? Ja, hát akkor azonnal kirúg, kidob, mint a…..
zsaba_mári 2014.09.02 14:02:26
A műrepülő világbajnokságon az egyik mutatványt hajtja végre éppen az egyik pilóta. A gép kecsesen emelkedik, pörög, a közönség integet. Ráfordul az egyik akadályra, hogy azon is túl legyen, mikor a visszapillantóban meglátja, hogy a hátsó ülésen egy hatalmas pocokfejű…..
zsaba_mári 2014.08.27 21:03:42
Talán fordulópont következik? Talán Mári ismét szingli lesz? És logorrheás öribarinőjétől is megszabadul végre? Ádehogy! Nincs neki akkora szerencséje! ..
Fiatalember udvarol a híres, több nyelven beszélő, műfordító és történész professzor lányának. Amikor már elkerülhetetlenné válik a szülőknek való bemutatkozás, megkérdezi a lányt, hogy viselkedjen az apja előtt. A lány így szól:- Édesapám nagyon komoly ember, de…..
Egy nőnek elromlik a számítógépe, megkéri hát a szomszédban lakó srácot, aki rendszergazda, hogy jöjjön át, javítsa meg, ha tudja. A srác átjön, felnyitja a házat, hümmög, majd valamit kiszed, matat, amikor hirtelen megrázza az áram! A nő ugyanis áramtalanította a…..