Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malac Passat

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal egy könnyed és rövidebb írással jelentkezem. Sokan kérdeztétek, hogy hogyan kötöttem ki a Marantz készülékeknél és mitől váltak ennyire meghatározóvá audio utazásom során. Rövid történeti áttekintő következik, ami remélhetőleg megválaszolja a kérdést. A készülékek nem pont időrendben, inkább…..
Malac Passat 2023.10.29 23:20:12
AudioWorld Szöghiba 2022.09.21 13:44:24
Mi lehetne a baj egy szöggel? Amíg egy falba üthető szeg(!)-ről beszélünk, amit a köznyelv szögediessen csak szögként ismer, azzal semmi, maximum elgörbül kalapálás közben, de azt némi odafigyeléssel el lehet kerülni, meg ki is lehet egyenesíteni. ( Néhai keresztapám – vagy inkább „körösztapám” –…..
Két héttel ezelőtt megkérdeztünk Titeket Instagramon és Facebookon, hogy ha változtathatnátok egy dolgot Budapesten, akkor mi lenne az? Szerencsére sokak fantáziáját megmozgatta ez a kérdés, így mi is rengeteg izgalmas választ olvashattunk. Volt azonban öt olyan „kívánság”, ami jóval gyakoribbnak…..
Malac Passat 2018.10.04 07:33:42
Magánszféra címmel új politikai magazinműsor indul az ATV-n, ami a sajtóközlemény szerint tabuk nélkül mutatja be ismert, magyar politikusok magánéletét. A műsort Péterfi Judit vezeti majd, és szeptember 21-én lesz látható 21:40-től. A házimunka, bevásárlás és más érdekfeszítő napi tevékenységek…..
A Movie Tank olvasói már jól tudják, hogy szeretek a cyberbullying célkeresztjébe kerülni különböző toplistáim publikálásával. Nehogy már ez pont ezen a rangsorok felállítgatásához tökéletes táptalajt adó blogon maradjon el. Első körben a véleményem szerinti 20 legjobb…..
Szeptember 13-án indítja el Hadas Kriszta Nagyszám! - 100 dal, amit egy ország dúdol című műsorát az RTL II-n, amiben a leghíresebb magyar slágereken keresztül tekintünk vissza az ország elmúlt ötven évére és az országra, amiben élünk. Lesznek bulizós, szerelmes,…..
Hoppácsak kérem szépen, ennél jobb hírt biztos nem hallottunk ma reggel: Szűcs Gábor, azaz Little G Weevil magyar, de Amerikában élő bluesgitáros lett az RTL Klub énekes tehetségkutatójának új mentora. A hírt a Blikk hozta le, de Little G-t a nagyközönséggel az Index stábja…..
Hogyan lesz valakiből jó high-end tervező? Úgy értem, tényleg jó tervező? Talán úgy, hogy zenehallgató füle és műszaki agya van. Valami ilyesmi olvasható a Townshend Audio honlapján mint „bevezető” gondolat. A Townshend Audióról tudjuk, hogy egyetlen embert takar, Max…..
Malac Passat 2013.03.28 23:08:03
@Audiolife: Ezt azért mégegyszer át kéne gondolni..:))
Kábelt tesztelni nem túl nagy élmény, még akkor sem, ha a rendszerben hallható hatása egyértelmű hangminőség javulás. Közellenség Régi és elég olcsó poén azon lovagolni, hogy a kábelek - főként a hálózati kábel - egyetlen feladata, hogy áramot szállítson a…..
Malac Passat 2013.02.23 18:19:31
@Audiolife:
Üdv az Uraknak!
Örömmel jelentem,hogy immár harmadik éve működik a hi-fi rendszerem ami 13 év anyag gyűjtése után készült el.
A "cipősdoboz"-ban már csak a tartalék csöveket tartom.:))

Üdv,Arzachel
Olvasóink jelezték: ma reggel óta, minden további nélkül bekapcsolták az RTL II-t a UPC kábelhálózatán is, lehet hullámozni. Vélhetően tesztadásról van szó egyébként, és hivatalosan csak holnaptól lenne elérhető az RTL kistesója, de ne hasogassunk szőrt a kákán, jó ez…..
Malac Passat 2013.01.01 13:39:19
„Ki kell úgyis vennem legalább egy hét szabadságot, hogy el ne ússzon jövőre. Ezért hétfőn leviszem Bazegkettőt Kareszhoz, megcsináljuk rajta azt az öt apróságot két nap alatt, aztán kedd este jössz a gyerekekkel, hozod a 190-est, otthagyjuk olajcserére, egyebekre,…..