Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nastasjafilipovna

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"- És mi lesz a végén?Felröhögött, elég undorítóan méghozzá, mint egy húgyszagú részeg, aki pontosan tudja, hogy rád még vár egy elképesztően kellemetlen zuhanás annak a gödörnek a mélyére, aminek ő már elérte az alját.- A végén? Hát mi a kis faszom lenne? Hát szépen…..
Olykor-olykor kapunk egy hangyafasznyi lehetőséget arra, hogy egy mákszemnyi lyukon keresztül megpillantsuk az örökkévalóságot. Belemarkolunk az aranyporba, csak az emberi kezet nem porfogdosásra tervezték, úgyhogy előbb-utóbb elpereg az egész, és részesei leszünk teljes…..
Adjanak nektek az isteneitek tavaszt!Csodálatos ilyenkor a természet, rügyek, virágok, nyuszikák, meg más kis szőrös izék, a János-hegyen nyilvánosan hugyozó kirándulók; de nem ezért -hanem azért, hogy a hidegtől meg a magánytól való félelmetekben vett nagy levegőt, amit úgy…..
Közhelyek közhelye, hogy a Tarantino-filmekben milyen hihetetlenül fontos a zene. Igen, az. Csak el kell képzelni, és én vagy háromnegyed órája ezzel szórakoztatom magam, ahogy például Bruce Willis közli a csajával, hogy ez egy chopper, Zed halott, aztán semmi zene, hanem elhajtanak a…..
Furcsa luxus, ami nem hagy időt a zenére. Furcsa nyomor, ami időt hagy a zenére. … Nem tudom, szóval itt van ez a korániskolában szocializálódott tunéziai arc, aki oudon rendetlenkedik, de valami olyan módon, hogy a zenéje ott fut versenyt az összes Bartókkal meg Mozarttal…..
Két dolgot biztosan nem szoktam letagadni, ha új ismeretségeket kötök, mert előbb-utóbb úgyis kiderülnek: határtalan örömömet lelem a tróger zenékben meg az etil-alkohol színes-szagos formáinak társaságban való fogyasztásában. A szesz meg a zene olyan mély és felbonthatatlan…..
Csá srácok, hát mostantól úgy tűnik, én is. Ezer meg ezer köszönet aki nincsnek, hogy meghívott. Egyébként egyáltalán nem értek a zenéhez, viszont remekül meg bírom indokolni, miért remek, amit hallgatok. A Balkan Beat Boxnak ez a kiváló száma amúgy az első, 2005-ös…..