Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nekroteka

0 bejegyzést írt és 368 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Maybelline őszi kampányában már a cég új arca, a dán modell, Freja Beha Erichsen fogja népszerűsíteni a márka szépségápolási termékeiet. Freja így olyan nagy neveket követ többek között, mint Christy Turlington, Emily DiDonato vagy Erin Wasson. A Maybelline elnöke, Damien…..
A halloweeni bulik véget értek, nézzük, a hírességek milyen - az esetek többségében - roppant fantáziátlan jelmezt választottak! Emily DiDonato Pretty womannek öltözött. Lerágott csont.   Heidi Klum Idén pillangónak öltözött. Ő az, aki minden évben nagyon rákészül a…..
Nekroteka 2014.11.03 07:53:17
A Love magazin 2014-es őszi/téli számának címlapjai - vagy legalábbis azok közül négy darab - már ki is szivárgott. Három amerikai (Christy Turlington, Kendall Jenner, Amy Adams) és egy brazil lány (Adriana Lima) látható ezeken. Melyik tetszik a legjobban?..
Kedves Olvasók, mint azt észrevehettétek, az elmúlt közel két hétben nem frissült a blog, elmaradtak a posztok. Ennek okával nem szeretnélek terhelni titeket, legyen annyi elég, hogy egy akkora - a blogtól teljesen független - pofont kaptam a sorstól, ami elég rendesen megviselt mind…..
... ahogy a költő mondaná. De ezt most én is elmondhatom magamról, mivel tegnap betöltöttem a 32. életévemet (húú, ezt kimondani is szörnyű, de leírva még ijesztőbb!). Na mindegy, kár siránkozni, hiszen attól sem leszek már fiatalabb, a születésnap pedig mindig remek alkalom…..
Nekroteka 2012.09.03 11:05:19
A Vogue Paris szeptemberi száma három már-már teljesen egyforma címlappal fog megjelenni. Egyforma minden: a borító letisztult külleme, a lányok által viselt fekete, sejtelmesen áttetsző Dolce & Gabbana ruha, a smink, a vérvörös ajkak és nagyon hasonló a frizura is. Egyetlen…..
Rihanna az amerikai Harper's Bazaar augusztusi címlaplánya. A magazin egy hosszú képsort is leközöl a barbadosi énekesnőről. A fotók szerintem remekül sikerültek, Rihanna gyönyörű és annyira ügyesen pózol, hogy akár profi modellként is megállná a helyét. A fényképeket…..
A hétvégét egy kicsit megnyújtva (péntektől hétfőig) a Tisza-tónál töltöttem egy kicsi faluban, Poroszlón. Bár az idő nem volt éppen felhőtlen (azért némi strandolást engedélyezett), a táj festői szépsége kárpótolt minket. Az élővilág itt szinte teljesen érintetlen,…..
Ízelítőt már láttunk a Prada őszi/téli kampányából, most megérkezett a teljes galéria 30 képpel és sok-sok virággal. Fotós: Steven Meisel; Modellek: Anne Vyalitsyna, Magdalena Frackowiak, Elza Luijendijkand, Iselin Steiro, Madison Headrick, Vanessa Axent ..
... Jeremy Scott-tól természetesen. A tervező időtlen idők óta készíti újabb és újabb kollekcióit az Adidas számára. Most itt a legfrissebb, az őszi/téli, ami minden eddiginél színesebb, virágosabb és macisabb. Eddig nem szeretem, sőt osztogattam neki a citromdíjakat -…..
Na nézzük, júniusban kik szerepelnek Vogue címlapokon, és milyenek lettek azok a borítók. Vogue UK - Kate Moss   Vogue Australia -…..
Arra gondoltam, hogy a közel jövőben néhány saját magam által kifejlesztett könnyű, általában fogyis, vagy legalábbis nem túl hízlaló receptet osztok meg veletek, a melegben ezek úgyis jobban esnek, ha pedig fogyókúráztok, akkor sem árt egy kis változatosság a párolt…..
Az Another magazin tavaszi/nyári száma 15 csodálatos fotóból álló sorozatot közöl le Rajzák Kingáról. A képeket Lina Scheynius készítette. Nagyon tetszik az összes kép, Kinga nagyon helyes mindegyiken... ..
Az örök kaméleon Rihanna az amerikai Elle májusi számának címlapján még szőke hajjal látható, azóta persze már ismét más színű haja és más frizurája van, de most a magazinban látható képsoron felidézhetjük, hogy milyen is volt szőkén. A hatvanas éveket idéző, poros…..
Nekroteka 2012.04.23 20:29:07
@l2njpx: Én is így gondolom...
Megan Fox-nak sikerült összehoznia egy címlapot, méghozzá a Jalouse magazin áprilisi számának borítóját tudhatja magáénak, sőt mi több, egy teljes képsort is készített róla Alexei Hay fotós. A képek szinte mindegyikén Megan valamilyen különleges, vagy pusztán csak valamilyen…..
Tovább folytatjuk az Inditex-csoport üzleteinek áprilisi friss és ropogós kollekcióinak megtekintését. Eddig a Zara TRF-en és a Bershka-n vagyunk túl :) Jöjjön hát (mind közül a kedvencem) a Stradivarius áprilisi kínálata: ..
Nekroteka 2012.04.04 16:24:20
Sokatok kedvenc rovata, a pénteki menyasszonyi ruhás poszt következik, a Pronovias 2013-as, csodálatos kollekciójába nyerhetünk egy rövidke betekintést. Ismét szépséges ruhák következnek: ..
Miranda Kerr-t Terry Richardson fotózta az amerikai Harper's Bazaar áprilisi számához.Remek kis időutazás - a képeket elnézegetve visszakerülhetünk az ötvenes évek Amerikájába. Igazán hangulatos fotók az örökké bájos Mirandával.Nektek hogy tetszik?..
Nekroteka 2012.03.16 14:36:37
A Givenchy vezető tervezője, Ricardo Tisci gondolt egyet és az egyébként akár unalmasnak is számító egyszerű fekete flip-flopok talpát egy-egy pin-up lánnyal díszítette ki. A csaj ugyan jól néz ki, de maga a papucs felvéve éppen ugyanúgy fest, mint mielőtt a lányt rányomtatták…..
Íme egy gyönyörű, natúr színű Stella McCartney szandál. Szép a formája, szép a színe, viszont műbőrből készült.Sarok: 10 cm;Ár: 485 € (kb. 143.000 Ft)Hogy tetszik? ..
A fiatalosabb Zara TRF márciusi kollekciója után (itt) most szemügyre vehetjük a spanyol cég többi ruháját és kiegészítőinek egy részét is, amik talán egy fokkal meggyőzőbbek, mint tegnapi társaik. Íme: ..
Nekroteka 2012.03.01 20:05:26
@Dr. Jula Watson: Télen én is jártam így, hogy kinéztem egy ruhát, felpróbáltam és akkor látszott, hogy semmi igazi "szabása" nincs, egy zsák és kész. Ebből is látszik, hogy khm, hogy is mondjam, hogy ne legyen sértő, olyan férfiak dominálnak a divatvilágban, akiknek nem szempont, hogy a nőt, aki hordja a ruhát, utána meg is kívánják :D
Nekroteka 2012.03.01 22:03:54
@Dr. Jula Watson: Ezen néha én is elgondolkodom :D
Maradnak a horribilisan drága felső-kategóriás meg designer-cuccok, vagy kell egy jó szabó :D
Viccet félretéve talán még a Mangoban lehet a legnormálisabb cuccokat kifogni, foszlós H&M-nél jobb minőségű konfekció, a Zarás zsákszabásnál kicsit használhatóbb és ha szerencsém van, egész jó áron.
Mire számíthatunk, ha ellátogatunk holnaptól egy Zara üzletbe, azon belül is a fiatalosabb részlegre? Körülbelül erre:…..
Nekroteka 2012.03.01 20:09:29
@The Strange: Nem kötekedésből kérdezem, de miért éri meg az ár szempontjából külföldön vásárolni?
Én is járok azért mindenfelé, de úgy vettem észre, árban ugyanott van egy magyar meg mondjuk egy francia Zara, ha meg az euró-árfolyamot nézem, még rosszabbul is járok, nem? :S
A választék mondjuk más dolog, azzal én is egyetértek.
Nekroteka 2012.03.01 22:00:53
@The Strange: Ezt mondjuk nem tudtam, azt hittem, ezek globális árak, de ezek szerint csak pont azokon a helyeken nem jártam mostanában, ahol a kettős árazás megy.
Azt mondjuk megtapasztaltam már, hogy külföldön tényleg sokkal jobbak a leárazások, nem csak a gagyi, XS-es meg XXL-es bóvlikat árazzák le, és nem próbálják meg kiszúrni a szemed -20-30%-os akciókkal :P
Franciaországban például vettem cipőket 5 euróért meg ruhákat 3-ért, farmert 5-ért...
Amíg az Oscar Díjátadóval voltam/voltunk elfoglalva a Divathét Párizsba költözött, én viszont adós maradtam egy csomó milánói beszámolóval.A Prada-val kezdem az elmaradások pótlását, aztán irány Párizs, ha pedig véget érnek a divathetek, akkor szépen apránként folytatom…..
Nekroteka 2012.03.01 20:03:26
@Dr. Jula Watson: Valszeg igen, most eléggé elterjedt ez az irányvonal, de nekem a másik asszociáció miatt nem igazán jön be. Meg mondjuk amúgy sem szeretem annyira a harsány mintákat :S
A tavaszi H&M magazin címlapján Abbey Lee Kershaw és Josephine Skriver láthatóak. Természetesen készült róluk egy helyes fotósorozat is, amelyen kizárólag a H&M tavaszi kollekciójának darabjait viselik. A fotós Terry Richardson volt. ..
Nekroteka 2012.03.01 16:11:13
@cikkcakk: Én egy zakót vettem ott nemrég, de az nem is volt annyira olcsó H&M-es viszonylatban, és nem olyan silány minőségű, mint ami a megszokott tőlük, remélem, bírni fogja sokáig.
De az tény, hogy egyre kevésbé veszek ott dolgokat, még alapdarabokat sem érdemes szerintem, mert azoknak legalább tartósnak kéne lenniük, ha már egy ruhatár alapját hivatottak képezni hosszú éveken át. Volt olyan pólóm, ami egy mosás után kilyukadt, de a kedvenceim azok a pólók/pulcsik, amik már a boltban a fogason elkezdenek bolyhosodni.

Fehérneműt, zoknit/harisnyát, sálat , néha pulcsit is veszek H&M-ben.
Fotókon amúgy minden cuccuk jól néz ki, de élőben iszonyú nagy csalódás kb minden.
Nekroteka 2012.03.01 20:02:00
@Dr. Jula Watson: Igazából tényleg nem ér többet a cuccok nagy része a kínai piacon kaphatóknál, csak ugye a marketing, a híres modellekkel készült milliós kampányok, dizájner-kollaborációk és egyéb akciók elvonják a figyelmet róla...
Én már szinte csak leárazáskor veszek ott ruhát, mert alkalmi vételnek egy-egy darab még elmegy.