Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakatos István Attila

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Szerkesztőség!    Az én problémám nem egyszerű és nem rövid sajnos. Megpróbálom röviden összefoglalni.  A feleségem több éve egy multinál dolgozik és a karrierje szépen fejlődött megérdemelten, hiszen napi min.10-12 órákat dolgozik. A munkahely miatt…..
Lakatos István Attila 2013.05.17 07:24:35
@Silkent: Ezzel az a baj,hogy a nejem nem ismer lehetetlent,én már töbször könyörögtem neki de nem szeretné az elmult tíz évet egy ember miatt feladni.
Lakatos István Attila 2013.05.17 07:55:23
@Lakatos István Attila: @tff: mivel felraktam a fecere ezek a válaszok jöttek,mindenki levonhatja a következtetését:szia! ne haragudj, de én csak privátban merek nektek írni, mert soha nem lehet tudni, hogy ez a féreg mikor facebukozik!! én csak minősíteni szeretném, ezt az állatot!! :patkány, féreg, embertelen, szemétláda, sátán.........!! de az biztos ha az én férjem, lenne ebben a helyzetben, mint te ez a féreg, már nem élne!!
ha szegénynek tényleg el kell menni, akkor ki kell őt valamilyen úton -modon késziteni:feljelenteni stb... mindennek mi dolgozók isszuk a levét, amit ez az állat művel, nem hiszem, hogy ennek ezt az ámok futását nem lehet megállítani!!! nagyon jól tetted, hogy ezt így leírtad!! olvasom nagyon sokan megoszto véleményt irnak, de mi ismerjük a mi kis angelikankat, akit imádunk, mert ő az egyedüli aki ki áll melletünk!! de az emberek már csak ilyenek, tanácsot kérsz és össze-vissza irnak mindent!! csak ennyit szerettem volna!! sziasztok
jaaaa! ez is egy jó stratégia!! de én nagyon sajnálom őt!!
most őszintén, ennyi emberrel mit akar, hogy akarja meg válltani a világot??
szemétláda!! nem hiszem, hogy itt a környékbe ekkora áruházba, ilyen kevés dolgozóval működnek!!!
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Lakatos István Attila 2013.05.16 06:12:49
???
   2008 junius 17-én Székesfehérváron ITÉLET SZÜLETETT a TESCO ELLEN, 2év 3Hó után az általam inditott munkaügyi perben. Történetem visszamenöleg 2005 decemberében kezdödött amikor is A Székesfehérvári Palota Tesco-ban dolgoztam és jogos szabadnapomat töltve…..
Lakatos István Attila 2012.12.30 13:34:12
@Sveeejk: Szia!nem szeretnélek zavarni de szeretném megkérdezni, hogy az ügyvéd úr elérhetőségét elkérhetem-e.mert nekem is szükségem van rá,köszönöm a segitséget elöre is.