Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_pataj

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzal kell szembesülnöm, hogy amikor az Átlátszó Oknyomozó Újságíró Központ szeretné megtudni, hogy az MTVA mennyit fizetett ki Kovács Ákosnak háromszázhúsz rádiós szignálért, akkor a közhivatal megtagadja az adatszolgáltatást, Ákos pedig úgy hallgat, mintha a karthauzi…..
Egy kis malőr csúszott a Fidesz pártfinanszírozási modelljébe. Olyanok is pénzt kaptak, akiknek a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nem lett volna szabad. "Bár az államnak meghatározó tulajdonrésze van a Molban, a kormány semmilyen módon nem folyik bele a cég…..
A nagyban játszó, elkötelezett diktátoroknak és a kezdő vagy műkedvelő népmegváltóknak egyaránt kedvenc homokozója az állam, amely nélkül - joggal hiszik - nem képzelhető el szabályozott, eszközszerű, vagy még jobb esetben vegetatív létre kényszerített társadalom. A mi…..
_pataj 2013.04.20 10:23:07
@Blogger Géza: "Király Júliától mint Simor csicskásától nem is lehet mást várni. Jót erősödött a Ft, mikor elhúzott a fenébe végre. (Korábban kellett volna Simorral együtt, és akkor most jobban állnánk...) Eljárt felette az idő."
Munkásságod szép darabja ez a mondat. Az MNB fidelitaszos gyerekekkel feltöltése felett érzett örömödet nem osztom..... Balog Ádádmnak konkrétean fogalma sincs a makrogazdaságról, Nagy Rózának is csak annyi amit Moszkvában (1975?) az útépítő suli közgaz szakirányán tanult. A kinevezéseknél egyetlen kritérium volt. Találd ki mi.
A fenti vitához ezt a kis cikket csatolnám:
www.portfolio.hu/gazdasag/magyarorszag_rosszabbul_teljesit_a_kormany_szerint_is.182766.html
Pénteken robbant be a magyar közéletbe a Szítsatok lázadást! című, német és osztrák értelmiségiek egész sora által aláírt kiáltvány, mely szerint Magyarország Európa rothadó góca, ami ellen „egy bécsi stratégiai kongresszusról az ellennyilvánosság hatalmas…..
“Nem tervezek visszatérni a politikába. Az egy kitérő volt, az üzleti életből indultam, ide is tértem vissza.” - ezt Kóka János mondta 2011. november 7-én az fn24 hírportálnak. Így aztán érthető, hogy felkapja az ember a fejét arra a hírre, miszerint a volt gazdasági…..
Én tényleg nagy rajongója, kedvelője és megértője vagyok a németeknek, tudok egyet s mást a történelmükről, a szellem- és kultúrtörténetükről, s arról is, hogy mi folyik manapság a Fel-Duna meg a Rajna vidékén. Van valami fogalmam arról is, mi hogyan és miért sikerül jól…..
       Széles Gábor, a Nemzeti Zombihadsereg tábornagya az elmúlt 500 év legnagyobb növekedését és újabb Orbán-kétharmadot vár valamitől, ami heveny érdeklődést váltana ki az OPNI szakembereiben, ha sajnálatos (de kétségkívül előrelátó) módon nem…..
_pataj 2013.03.29 02:48:27
@oOoOoO: Nekem minden pénzt megér a hit az örök energiában! (Apropó: mennyi időre fedezi a lakosság villanyszámláját a valutatartalék?)
GFG Blog Centrifugális erőtér? 2013.01.20 16:38:42
„...tiszta vagyok mint a gyermek /
mondta - ha tripperem nem lenne elmennék csarsz-
/ koje szélóba hogy megölhessem a cárt” (Kassák Lajos: A ló meghal A madarak kirepülnek)   Van egy nagy adag politikai bizonytalanság. Zavarban van az ellenzék. A múlt év októberében…..
Minap Ungváry Krisztián kijelentette, (köszönjük Yorgnak az ötletet) hogy ő nem liberális, mivel abban hisz, hogy "egy európai országban a kereszténységnek állami szinten is kitüntetett szerepet kell kapnia más vallásokhoz képest".  Ungváry Krisztián magánügye, hogy miért…..
"Nézem ezeket az "egyeztetéseket". Izgi, hogy szinte minden résztvevő az MSZP kennelből jön, sőt, néha egész "családias" a hangulat... ;)" – írta Szanyi Tibor a demokratikusnak nevezett ellenzék első, közjogi kérdésekről való tárgyalása után, ahol a felek megegyeztek…..
       Egy magát jobboldalinak valló értelmiségivel közölt interjút a Heti Válasz. A papírforma szerint, nekem most  arról kellene írnom, hogy micsoda sületlenségeket beszél ez az ember, milyen sötét, gerinctelen karrierista, milyen gusztustalanul szolgálja…..
A tavalyi év során számos jel utalt az elkerülhetetlen világvégére, a maják minden bizonnyal előre látták a gangnam style világhódítását, vévé Cristofel zenei karrierjét (sic!) és Schmitt Pál untergangját. Kiadtunk egy baltás gyilkost hazájának, EU-zászlót égettünk,…..
Írta: Nyulassy B. Kázmér Hiába, a Dörmögő Antiszemita is csak addig jó hazafi, amíg fel lehet mutatni a nemzetellenes lila köddel szemben, de amint a Bátor Beruházó kettesben marad vele a nagy büdösben, már utóbbinak sem fűlene a foga az egészhez. Mindhiába, hiszen az…..