Regisztráció Blogot indítok
Adatok
senkikegrgrgr (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki nem látta volna tegnap A Nagy Duettben Gáspár Laci és Maunika produkcióját, akkor hajrá, kattintson csak bátran. A Bors egyébként arról ír, hogy Maunikát olyan szexinek találják a férfi nézők a műsorban, hogy kétszer annyi ajánlatot kap, mint eddig, pedig az sem volt…..
senkikegrgrgr (törölt) 2013.02.26 11:59:08
@S***ci: Én meg németből, angolból, franciából perfekt vagyok anyanyelvi szinten, s ezekből rendelkezem felsőfokú nyelvvizsgával is, illetve olaszból is, de azt annyira nem gyakorlom. Emellett középfokuztam lengyelből, spanyolból, kicsit alapfokon beszélek portugálul is, de a kedvencem amit mostanában tanulok az a svéd. Emellett tudok lováriul, és csángókat is jól megértem. Keleti nyelvekből persze 5 nyelven is beszélek alap és középfok körül, ez "alap". Ja és háromszor doktoráltam, orvosként, mérnökként és jogászként.

Hogyne!
senkikegrgrgr (törölt) 2013.02.26 12:04:21
@sien: Nem. De a többinek sem látom értelmét. A közszolgálati ismétlés vagy merő politika, a két nagy kereskedelmi és a kis csatornáik műsora nem érdekel. Sportot nem szeretem. Filmcsatornákra akárhányszor odakapcsolok már ezerszer láttam. Ismeretterjesztő csatornákon meg többségben vannak a bulváros témák, de ami nem is az, ezer meg egy milliószor volt már. Zene csatorna... hát azt hagyjuk, igazából már egyik sem az. Ezenkívül mi van még... mesecsatorna... gyerek nincs, nem kell az sem.

Lassan hetek óta csak a nekem tetsző, dolgokat nézek, netről töltöm le. TV műsorokat, sorozatokat is. Olyanokat amelyek a sok szemét mellett elférne a két kereskedelmin is. És még csak nem is rendelkezem egyedi ízléssel, többségében annak idején népszerű, nagy nézettséggel vetített dolgok. Ja, hogy azoknak háromszor annyiba kerül a vetítési joga, mint a Chuck Norris kopónak, vagy KITT-nek.
Párszor már beszóltunk a bulvárlapoknak azért, mert természeti katasztrófákkal riogattak, vagy választási eredményeket akartak megjósolni asztrológusok segítségével. A Bors mai húzása azonban még ebből a körből is kilóg, mi legalábbis még sosem láttunk olyat, hogy egy…..
senkikegrgrgr (törölt) 2013.02.26 11:48:35
Én is karcsú vagyok címmel szerdán jó későn (23:50) indul Lakatos Márk új műsora a TV2-n, amiben a stylist fogyni vágyó hölgyeket – és egy férfit – alakít át. Az Én is karcsú vagyok című műsorban tíz nő és egy férfi kap lehetőséget arra, hogy Lakatos Márk és Dr.…..
senkikegrgrgr (törölt) 2013.02.26 11:48:07
A Bors szerint Liptai Claudia dührohamot kapott A Nagy Duett élő adása előtti percekben, mert nem működött a fülese. A stúdióban ülő nézők szeme láttára kiabált és csapkodott, és kis híján elhajította másfél millió forintot érő mikrofonját. "Komoly technikát…..
senkikegrgrgr (törölt) 2013.02.19 14:08:38
@zaki82: Nehogy Szentté avassuk már ezt a médiaribancot, mert elítélték rokkan kártyával való mutyizással. Meg mi ez a kifogás már, hogy csak kiesett a napfény ellenzőből a kártya, neki esze ágába sem volt visszaélni vele. Ja persze. Azé' áltál akkor ezzel egy időben rokkantaknak fenntartott helyen...
Németh Kristóf újra feltűnik a Barátok köztben, az általa megformált Kertész Géza ugyanis megszökik a börtönből - írja a Blikk. Hogy Kertész Géza mennyire lesz tartós szereplő a sorozatban, egyelőre nem tudni, de az a lap infói szerint biztos, hogy szeretne egy-két dolgot…..
Tavaly októberben megírtuk, hogy hacktioni útra lép az NBC tavalyi évről megmaradt egyik sitcomja, az Up All Night. Christina Applegate és Will Arnett sorozata egykamerás, azaz nem élő közönség előtt felvett sorozat volt, olyan, mint mondjuk a 30 Rock vagy a Community, hogy az…..
A DTV News értesülései szerint három magyar csatornán is megszűnik a teletext márciustól. Kihasználatlanság és az elavult technológia miatt a Sport1, Sport2 és Minimax csatornáknál kapcsolják le a szolgáltatást, a Chello Central Europe a teletext helyett a csatornák honlapját…..
Ha azt hittük volna, hogy a Heti hetesben súlyos milliókért mondanak fáradt politikai poénokat az asztal mellé bebetonozott fejek és a pár új arc, akit sikerül rávenni az egyre kínosabb műsorban való szereplésre, akkor tévedünk. A mai Bors számolt be arról, hogy Hajós András…..
senkikegrgrgr (törölt) 2013.01.22 13:08:04
senkikegrgrgr (törölt) 2013.01.22 13:08:45
@Alpino: Én 130 nettóért dolgozok havi 230-250 órákat....
Folytatódnak a sztárhaknik a Voice-ban, írja a Blikk, most pénteken például Hernádi Judit és lánya énekel majd duettet az élő műsorban, a bulvárlap szerint félmillió forintos gázsiért. Az ugye megvan mindenkinek, hogy a színésznő 13 éven át a Heti hetes egyik állandó arca…..
senkikegrgrgr (törölt) 2013.01.17 10:32:33
András nem adta be szervizbe a garanciális iPhone-ját, mert nem tudtak okos cseretelefont adni. Aztán amikor már 6 hete nem történt semmi, mégis beadta, de nem a Westendben, ahol pedig új telefont rendeltek neki (bár papírt nem adtak róla), hanem valahol máshol. Ezek után a Westendben…..
Annyira tipikus: a köztévének egy normális műsora indult az utóbbi két évben, azt is megszüntetik, miért is ne, hiszen kilóg a közepesen sem nézett fostengerből: Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című, teljesen vállalható vetélkedőjéről van szó. Az adásokat átlagosan…..
senkikegrgrgr (törölt) 2013.01.07 14:28:57