Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Murphy.

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tehernapló SceneKing Radio 2013.09.09 13:03:02
Régi adósságunkat pótoljuk azzal, hogy hírt adjunk egy szuper, magyar szerkesztésű demoscene rádióról, ahol igen jó érzékkel összeválogatott, főleg a 80-as, 90-es évek játék és demozenéiből álló műsor szól, jobbára feldolgozások, de természetesen akadnak friss slágerek…..
.Murphy. 2013.11.13 11:15:31
A Scene.hu újra pörög. Gyertek is többet kommentelni!

Egyébként ne felejtsetek a Vakonodok 2-re szavazni az Indavideo versenyén. Ha tetszett adj please 10 csillagot a filmnek.
film.indavideo.hu/video/f_vakondok_2
Folytatjuk a tegnapi mega-interjú-maratont a Graffity tagjaival. Igyekeztünk mindent kihúzni a fiúkból. Innen üzenjük nekik, hogy sok sikert a Justinblue-hoz! Várjuk nagyon! ;)   Tehernapló: Mely demokra vagytok a legbüszkébbek?Cheesion: Justinblue, egyértelmű.Cybortech:…..
Ezúttal egyetlen videóklip helyett ötöt ajánlok nektek, az én 5 kedvenc horror klipemet. Kezdem egy klasszikussal. Nincs olyan ember szerintem, aki ne látta volna. Ráadásul aktuális is, Michael Jackson kultikus Thriller-je. Lehet nevezni rövidfilmnek, videóklipnek, elvileg volt is vita,…..
Hát igen. Ahogy telnek-múlnak az évek, egyre nehezebb a popzenében újat kitalálni. Fogynak a dallamok, már szinte minden akkord-variáció megvolt (azok biztos, amik jól szólnak), ráadásul még igazán eredeti arculatot sem egyszerű kialakítani. Valóban egyre keményebb a zenész…..
A 21. század talán legfontosabb törekvése a mindenki számára érthető eszközök készítése. Hasonló elhatározás bújik meg Eric Pryde munkája mögött is. A könnyebb befogadhatóság érdekében a komplex dallam és szöveg némileg egyszerűsítve lett, de mindezt a közérthetőbb…..
Már jó pár éve indult a hullám, de láthatólag még mindig retro van. Kylie Minogue a fiatal Madonnát koppintja, de Madonna számai is a 80-as évek első felét idézik. No és mi lehetne autentikusabb forrása ennek az életérzésének, mint egy-egy hangminta az adott kor nagy…..
A hiphop igen hálás közeg, ha valaki a zenei reciklizálás nyomait keresi. A rapperek többnyire nem éppen zenei képzettségükről nevezetesek, rappelni viszont szinte mindenre lehet, aminek ritmusa van. Egyszerűbb tehát egy már jól megírt zenéből részletet felhasználni, hiszen…..
Jó hír mindenkinek, megtaláltam az eredeti videót a YouTube-on, amit először kaptam Venezuelából, úgyhogy most veletek is megosztom. Nos, íme a reggaeton szellemisége!..
Először is szeretném leszögezni, hogy én hiszek a nagy bulvár-összeesküvésben. A Megasztár is nyilván ennek része. A műsor célja egy olyan folyamat elindítása volt, aminek az utórengései mindenféle sztárcsináló vetélkedők formájában a mai napig tartanak, így folyamatosan…..
Egy kellemes szám és hasonlóan kellemes, bár kevésbé ismert eredetije. A széleskörben ismert verziót a  Faith no more készítette, de eredetileg a Commodores szerzeménye, és Lionel Richie énekli. Szerintem mindkettő nagyszerű, bár az is igaz, hogy a Faith no more nem sokat tett…..
Az itt leírtak valószínűleg csak a nagyon fiatalok számára tartalmaznak új információkat, hiszen kedvenc hittérítő rapperemről, Mc Hammerről lesz szó, aki gengszter rapper is volt, de aztán meg mégsem, most meg lelkész. A lényeg, hogy az 1990-es Please Hammer Don't Hurt 'Em c.…..
Van aki ennek örül, van aki kevésbé. Én az utóbbiak közé tartozom, ezért is fogadtam mérsékelt lelkesedéssel Kylie Minogue legújabb Wow c. klipjét, amit egyébként ebben a formában nem is sugároznak Britanniában, mert a villódzás epilepsziás rohamot válthat ki. A zene…..
Kezdésnek rögtön egy nagyon jól ismert sampling következik. Aktualitását az adja, hogy Max Romeo a raggae egyik klasszikus alakja ma lép fel az A38 hajón. Aki kevésbé járatos a raggae-ben, az is biztosan ismeri a Chase the devil c. számának legalább néhány taktusát, mivel a Prodigy…..
Médiageci Nethelyzet 2008.01.20 07:34:00
Ismét elgondolkodtam az internetszolgáltató-váltáson, ami néhány kemény lecke után nem gyakori nálam. Kezdetben BBS-eztem, mint sokan mások, kisebb vagyonba került az első 300 BPS-es modemem is (igen, 300 BIT másodpercenként, hasított, hehe), úgy rémlik, voltam 1200-on és 2400-on…..