Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apostl zevati

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meggyőződésem, hogy ez a butuska "nekünk nincsenek egymás előtt titkaink" póz, ez bizony egy többszörös félreértés. Két ember ne tegyen úgy, mintha egy személy lennének. Nekik sem jó, de nekünk sem. Ez a fajta téveszme frusztrált és veszélyes embereket generál, akik legjobb…..
Írtam már egyszer egy bűnről, az irigységről. Ez egy politikailag bocsánatos bűn. A politikus dédelgeti az irigységedet, ő kelti fel benned, táplálja és minden tettével azt sugallja, hogy igazad van, nem tehetsz róla, nem is érezhetsz másképp, nem bűn akarni a másét. Most…..
apostl zevati 2013.01.23 10:02:16
Részlet "Az általános pszichiátria alapjai" c. kiadatlan, megíratlan munkámból:

"Az orgazmusképtelenség, különösen ennek zsibbadásos vagy kábulatszerű érzésekkel kísért formája, egyszerű ingerületátviteli zavar, amit ugyanúgy a tartós dohányzás és egyéb károsító életviteli tényezők alapján kialakuló epigenetikai alapú (és/vagy örökölt) génkárosodás okoz, mint amelyik a legkülönbözőbb idegműködésbeli roncsolódásokat, vagy a személyiségzavarok jelentős hányadát, úgy mint a depresziót és ennek mániás verzióját, a bipoláris személyiségzavart, a borderline szindrómát, az ú. n. "pánik" betegséget, stb., is. Vagy ahogy férfiaknál például az átmeneti és a tartós impotenciát is, vagy a legkülönbözőbb, szigorúan fiziológiai alapú, koncentrációs problémákat, továbbá számtalan krónikus testi betegséget és egyéb idegrendszeri deformitásokat is.

Ezek között az észlelni vélt sorrendi vagy egyéb ok-okozati összefüggések merőben látszólagosak. Az észlelt és fellépő tüneteket és roncsolt működéseket valójában ugyanis kivétel nélkül az öröklődés és/vagy a kártékony életvitel következtében epigenetikailag hibásan ill. roncsoltan rögzült információk alapján végbemenő további kártékony ill. károsító működések okozzák.

Az általános életvitelében e módon folyamatosan gátolt egyed, sokszor rettegésig fajuló, iszonyatos frusztráltságát (persze az adott személyiség általános teljesítőképességétől, kapacitásától függő mértékben) rettenetes agresszivitással, szörnyű ingerültséggel és dühökkel reagálja le, aminek folyamatossága és intenzitása szintén igen hamar ennek a reakció és viselkedés módnak epigenetikai szinten történő rögzülésével jár, és ami emiatt persze idő után már reflexszinten rögzült és napi folyamatossággal alkalmazott egyszerű kompenzációs technikává is válik egyben. (Lásd pl. Örjöngő Farkas, meg a stb.-k)

A kártékony, önkárosító életvitel folytatása, fennmaradása mindezt akár elképzelhetetlen mértékben is felfokozhatja, a roncsolt állapotok spontán felszámolódásához viszont, abbahagyásuk esetén, a tapasztalat szerint pedig nagyjából ugyanannyi idő szükséges, mint amennyi idő alatt kialakultak.

Életkortól és befektetett munkától függően persze."
apostl zevati 2012.12.29 20:33:39