Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DINOBIZZO

0 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus számára a középpálya megerősítése lesz az egyik legfőbb házi feladat a nyári átigazolási időszak alatt, s a jelöltek listáján ott van az Olympique Lyon fiatal középpályása, Tanguy Ndombélé neve is. Most megszólalt az ügyben a francia klub elnöke, Jean-Michel Aulas, aki elárulta, az…..
Több olasz forrás szerint a Juventus puhatolózik a Tottenham Hotspur középpályása, Mousa Dembélé ügyében. A bianconero csapat új középpályást kíván igazolni, mivel Stefano Sturaro és Rolando Mandragora egyre közelebb kerül a Genoa együtteséhez. A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus…..
Juventus és Alex Sandro kész elfogadni a Chelsea 70 millió eurós ajánlatát, és ezt követően a klub Matteo Darmian és Mattia De Sciglio leszerződtetésével kívánja megerősíteni a keretet. A Corriere della Sera napilap értesülései szerint az eredetileg 60 millió eurós ajánlat csábító volt, de egy 70…..
A Juventus tegnap rendkívül fájdalmas vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája cardiffi döntőjében, s a sorozat lezárultával véglegessé váltak az egyes csapatok által termelt bevételek összegei. A torinói zebramezesek ugyan a pályán alulmaradtak, de pénzügyi téren az idei…..
A Juventus népszerű szélsője, Juan Cuadrado magabiztosan várja az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést, s biztos abban, hogy csapata képes továbblépni az elődöntőbe. "Jó formában vagyunk, s kiváló eredményt értünk el szombaton a bajnokságban. Fontos volt, hogy tartsuk a távolságot az…..
A hírek szerint a Juventus élénk figyelemmel követi a tavaly nyáron a Valenciától a Barcelonához szerződő, ám a katalán csapatban helyét meg nem találó André Gomest. A Tuttosport arról számol be, hogy a Bianconeri egy Cuadradoéhoz nagyon hasonló kölcsönszerződésben…..
DINOBIZZO 2017.03.30 11:17:43
@fire06: +1
Juventus állítólag hivatalos ajánlatot tett az AC Milan szélső védője, Mattia De Sciglio ügyében, akit szerződése 2018-ig köt a klubjához. A bianconero együttes érdeklődése a számos poszton bevethető játékos iránt korántsem új keletű, mivel tulajdonképpen a játékos Massimiliano Allegri kezei alatt…..
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus súlyos árat fizetett azért, mert kiengedte kezéből csoportja első helyét, s így a nyolcaddöntőben az előzetesen az egyik legfőbb esélyesnek tűnő Bayern München ellenében emlékezetes, látványos és fordulatos küzdelmet hozó mérkőzéseken tett sikertelen…..
A Schalke 04 vezetősége sajtóértesülések szerint 23 milliós ajánlatot továbbított a Juventus középpályása, Mario Lemina kapcsán. A huszonkét éves futballista nem sok lehetőséget kapott az elmúlt szezonban, ami egyrészt betudható volt a sérüléseinek, illetve a Juventus erős…..
A Juventusszal szóbahozott brazil válogatott támadó ügynöke szerint Gabigol a hivatalos ajánlatra vár. A Santos támadójáért két olasz csapat, az Öreg Hölgy és a Nerazzurri verseng, s már tárgyalásokat is kezdeményeztek a brazil klubbal. "Volt kapcsolatfelvétel az Interrel." -…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus új, magasabb összegű ajánlatot tett a Zenit Szentpétervár középpályásáért, Axel Witselért, azonban még így is 7 millió euróval kevesebbet kínál a belga válogatott játékosért, mint az Everton. Witsel azt követően vált a…..
DINOBIZZO 2016.08.01 17:19:42
A Juventusnál lázasan keresik a nagy valószínűséggel hamarosan Manchesterbe távozó Paul Pogba utódját, s most az újságírók szerint Luiz Gustavo is lehetséges alternatívaként merült fel a torinói vezetés körében. A Bianconerivel számos középpályást szóba hoztak már, legutóbb Axel Witsel volt Marotta…..
Több forrás szerint a Juventus megegyezett Gonzalo Higuaínnal, és készen áll akár a szerződésben meghatározott 94 millió eurós kivásárlási ár kifizetésére is, hogy megszerezze a csatárt a Napoli csapatától. A tegnap olyan hírek láttak napvilágot, miszerint az Öreg Hölgy 75…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Manchester City továbbra is a Juventus védője, Leonardo Bonucci nyomában lohol, s a játékos ügynöke Angliába utazik, hogy ott találkozzon a szigetországi klub képviselőivel. A City frissen kinevezett, új mestere, Pep Guardiola nem rejtette…..
DINOBIZZO 2016.07.07 20:31:29
@venember83: szerintem Buffon és Nedved is egy Zidane árán került ide... Helyet kell engedni a jövőnek. Egy Bonucci sose ér 60 milliót, ahogy egy Pogba se ér 120-at. Paratici-ék nagyon értik a dolgukat. Ha elmennek ezek a nevek akkor hiszem ,hogy jól lesznek pótolva. Lehet ,hogy ezek azok az áldozatok ,amelyek árán teljesen visszanyerjük régi fényünket. De én sem gondolom ,hogy biztos ez a helyes út. Persze szerintem is az lenne a jó ,ha ezeket a neveket képesek lennénk megtartani, de nem hiszem ,hogy jelenleg ott tartanánk pénzügyileg.
DINOBIZZO 2016.07.08 11:20:11
@juve1986: azért elég erős Zidane-t Bonucci-val hasonlítgatni. Ha már Zidane-t veszed alapul akkor Pogba közelebb áll. Pogba árából pedig kijönne pár klasszis. És Thuram már inkább nem abból az árból jött. Zidane 75 milla körül ment el és Nedved, Thuram, Buffon olyan 120 körül lehetett.
DINOBIZZO 2016.07.08 20:14:20
@juve1986: hát szerintem Bonucci hiánya nem annyira tűnne fel mint Pogba hiánya
Noha tavasszal egyszer már elutasította az Atletico Madrid a Juventus ajánlatát Correáért, a hírek szerint a zebracsíkos gárda vezetősége készen áll egy újabb ajánlattételre.  Az Atleti Gaitánt már megszerezte a nyáron a Benficából, rajta kívül pedig elég erősek a Diego Costa visszatérésről,…..
DINOBIZZO 2016.07.02 19:17:20
A horvát válogatott Marko Pjaca már felkeltette többek között a Milan figyelmét is, ám úgy tűnik, a Juventus is csatlakozott az érdeklődők táborához.  Pjaca ügynöke már megerősítette az érdeklődést a rivális milánói egyesület részéről, szerinte ügyfelének megtiszteltetés lenne a vörös-fekete mezt…..
Kedd esti hírek szerint egy találkozón Domenico Berardi tájékoztatta a Juventus vezetőségét, hogy a Sassuolo csapatánál kíván maradni. A csatár játékjogát tavaly nyárig közösen birtokolta a két klub, ám a Juventus értékesítette saját tulajdonrészét, azonban továbbra is visszavásárlási opcióval…..
A Barcelona sajtótájékoztatóban tájékoztatta a nagyközönséget brazil védőjük távozásáról, indoklásként pedig személyes okokra hivatkozott a sajtó előtt megjelent katalán klubvezető. A védő szerződése értelmében szabadon távozhat a csapattól, amennyiben június…..
A Valencia állítólag arról tájékoztatta a Juventus vezetőségét, hogy tegyen le André Gomesről, valamint le is mondott minden tárgyalást. A spanyol AS úgy értesült, hogy a Valencia igazgatói egyre ingerültebbek, amiért a Juventus folyamatosan udvarol a középpályásuknak. A…..
Dani Alves ügynöke megerősítette, hogy a Juventus hivatalos ajánlatot tett, ám a játékos még nem írt alá semmilyen szerződést. A Barcelona védője a hírek szerint a szerződésében olyan kitétellel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy ingyen leigazolja őt egy másik klub…..
Egyes olasz források szerint Antonio Conte újdonsült csapata rendkívül közel került ahhoz, hogy a nyári átigazolási időszakban szerződtesse a Juventus középpályását, Kwadwo Asamoaht. A ghánai válogatott játékos 2012-ben szerződött a torinói rekordbajnokhoz és ezen időszak…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Valencia szeretné bevonni Simone Zazát is az André Gomes klubváltásával kapcsolatos tárgyalásokba.  Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a portugál középpályás lett a Juventus legfőbb célpontja a nyári átigazolási időszakban, s a pletykák…..
Olasz források szerint a Juventus egyaránt egyeztetéseket folytat a Valencia csapatával André Gomes ügyében, illetve az AS Roma csapatát erősítő Miralem Pjanić tekintetében. A Tuttosport értesülései szerint a spanyol klub 65 millió eurót kér a huszonkétéves…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus nyáron menekülési útvonalat kínálhat a Paris Saint-Germain védőjátékosának, Serge Auriernek, akit 15 millió euro fejében költöztetnének Torinóba. A védelem jobb oldalán bevethető elefántcsontparti-francia játékos előbb kölcsönszerződés keretében, a…..