Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tapolcai evolucionista

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten volt a korrupció világnapja, ennek okán egy kétrészes blogban foglalkozunk az EU egyik legkorruptabb országával, Magyarországgal. Tény, hogy az állami szektor korrumpálódása nem 2010-ben kezdődött, mégis a Fidesz második kormányzása új szintre emelte ezt a…..
tapolcai evolucionista 2014.12.13 18:54:15
@$pi$: Inkább arról mesélj bukott devizathiteleske, még mindig 20 milla a tartozásod? Segített a 259-es CHF-n való átváltás?
Még mindig Gyurcsányra haraxol mert nem olvastad el a szerződét amit a bank az orrod alá tolt?
tapolcai evolucionista 2014.12.13 18:56:17
@sanyix: jaja, @♔bаtyu♔: @$pi$: és polivinyl a leggusztustalanabbak. Bloggerkének van egy szemernyi erkölcsi érzéke, ő nagyon eltűnt.
tapolcai evolucionista 2014.12.13 18:57:56
@$pi$: "Fékek a kocsikban, ellensúlyok meg a toronyórákban vannak. "
Neked meg eszed nincs, te hülye fideszes fasz!
A Fidesz szívesen tetszeleg a kisemberek védelmezőjének, a nagytőke ellenségének szerepében. Holott a kisemberek elnyomója, a nagytőke barátja. Vagy bábja?! A kisemberek elnyomója nem csak itt és most (vö.: 27%-os ÁFA, minimálbér alatt fizetett közmunka stb.), de mindent…..
tapolcai evolucionista 2014.11.22 11:00:13
@$pi$: Na és mesélj bukott devizahiteles! Meg vagy mentve a 256-os CHF-el és a 309-es euróval?

@Bicepsz Elek: Igazad van. Ne képezzünk diplomásokat, h ne legyen mit elszívniuk.
te mondd, h sikerült a Homo Sapiens 2 millió éves agyi fejlődését kihagynod, te szánalmas barlangrajz?

@Orbán Mutyin: Orbán, mint általában a pszichésen beteg emberek, nem bírja a nyomást. Most sokat fog hibázni.
Emlékeznek még? Volt néhány éve egy Bakács Tibor nevű humorista, már-már olyan celebféleség, egészen az egyik kereskedelmi tévé tehetségkutatójának zsűritagságáig vitte. Gyakran szerepelt a televíziókban, tényleg jópofákat mondott. Aztán jött a hír: téli szalámit akart…..
tapolcai evolucionista 2014.11.22 10:46:55
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Tudjuk hogy dolgozol. Olvassuk minden nap sajnos a munkásságod. :-((
Négy évvel a nagy magánnyugdíjpénztári (manyup-) balhé után úgy tűnik, a rendszer maradékát is be akarja szántani a kormány. Miközben akkor - zsarolás ide, süketelés oda - formálisan nem történt olyan, hogy az állam a tag hozzájárulása nélkül elvegye a törvény erejénél…..
tapolcai evolucionista 2014.11.22 10:39:26
@Larry Silverstein: és mondd csak! Tudod már mennyi a EU-s támogatások összege? Sikerült már kigugliznod?
Ki is a nagy hazudozó egyébként?
tapolcai evolucionista 2014.11.22 10:40:03
@Larry Silverstein: te meg még mindig a szád szélét nyalod orbán segge után.
IFL Gazdaság Élet a Tesco után 2014.11.21 14:35:22
A Tesco inkább egy életérzés, egy társadalmi pozíciót felölelő közmegállapodás gyűjtőneve, ami ellen a kormány meghírdette saját szabadságharcát. Le a külföldi hipermarketekkel! A kormány el fogja lehetetleníteni a Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a többi market magyarországi…..
  A második világháború vége fele, már csupán a túlélésért, az élelemért, a puszta létért is kemény küzdelmek folytak a civil lakosság körében is. Az országba beözönlő vörös hadsereget már szinte mindenhol megelőzte a híre: Erőszak, fosztogatás, rablás,…..
Tények egy fecniről! Már 2012-ben kapott kellő mennyiségű adatot a NAV ahhoz, hogy intézkedhessen. Miért nem tette? A Bunge több helyről származó információi szerint 2011 végén eljuttatott információkat megyei szinten az adóhatósághoz a kialakult helyzetről. A károkról,…..
tapolcai evolucionista 2014.11.21 07:11:13
@bölcsbagoly: "nem okvetlenül a fidesznek, hanem a nemzeti érzelmű, épeszű magyaroknak! Ha a kettő egybeesik, azzal mi is a baj? "
- Az hogy többnyire nem esik egybe. Ezt diagnosztikáltam.
tapolcai evolucionista 2014.11.21 07:15:58
@Erő e-meló: "Ha meg 500 forint lesz az étolaj ára, ahogy a Bunge szeretné, a libsi kórus azzal jön hogy a fidesz ellehetetleníti a szegényeket "

Az már lefutott ügy.

index.hu/chart/2014/11/20/elkeseritoek_a_szegenyseg_legujabb_adatai/

"A Magyar Tudományos Akadémia szociológusai ismertették uniós összehasonlításban a szegénység terjedéséről szóló adatokat. A számok azt mutatják, hogy a helyzet az elmúlt néhány évben meredeken romlott, amit a gyerekek különösen megszenvednek. A kutatók szerint ha a kormány valóra váltja a terveit, még súlyosabbá válik majd.

Magyarországon a szegénység folyamatosan nő, leszakadunk még a visegrádi országoktól is, pedig a gazdasági fejlettségünk nem indokolja, hogy ilyen mértékű legyen a leszakadás, hangzott el csütörtökön az MTA Szociológiai Intézetében, amikor bemutatták az Eurostatlegfrissebb adatait a szegénység terjedéséről.

A konferenciát azért tették nyitottá, mert a Központi Statisztikai Hivatal idén - forráshiányra hivatkozva - nem publikálta a szegénység mértékét és mélységét európai összehasonlításban mérő mutatókat, így azok nemcsak a nagyközönséghez, de még a szakmához sem igazán jutottak el. Az Akadémia ezt az információhiányt szerette volna pótolni."
Van, amire nincsenek szavak. Csak harag van, tehetetlen düh, ökölbe szorult kéz, és mélységes, iszonyú szégyen. Ha ezt a videót megnézed, ezt fogod érezni. (A megrázó rész 0:48-tól)       Mor Nicodemus Dauud Sharaf moszuli püspök a világ talán legősibb keresztény…..
tapolcai evolucionista 2014.11.21 07:00:39
@Krisz11: "Sorozzuk be a sittes meg segélyes cigányokat, azt küldjük ki az Iszlám Állam ellen. Amerika is ezt csinálja a négerekkel. "
Na ez körülbelül annyira intelligens volt, mint a közgazdasági eszmefuttatásaid szoktak lenni.
De hát nem is az eszedért szeretünk téged.
Oppá! Nem is szeretünk téged. :-((
tapolcai evolucionista 2014.11.21 07:02:52
@A megvalósult amerikai ólom..: Általában a légicsapások nem sokat érnek partizán módszerekkel harcoló terroristák ellen.
tapolcai evolucionista 2014.11.21 07:05:49
@midnight coder: " Úgy, hogy amcsi és ejróper támogatással (szervezéssel ?) a helyi neonácik megdöntötték az ukránok demokratikusan választott oroszbarát kormányát,"
- Ja, persze. Meg az internet adóval is CIA ügynökök vitték az erdőbe Vargát, hogy a magyar balliberális terroristákat kivigyék az utcára. :-))
Ilyen király anyagot szívtál kora reggel?
Voltegyszer országban akad egy társaság, ami: - Először mintát ad az amcsiknak a magyar kormányzati szintű mutyimodellből, - majd lebuktatja magát, ezzel nyilvánosságra hozza a saját hülyeségét és kirobbantja a rendszerváltás utáni idők legkomolyabb diplomáciai…..
tapolcai evolucionista 2014.11.21 06:46:17
index.hu/chart/2014/11/20/elkeseritoek_a_szegenyseg_legujabb_adatai/

"
Elkeserítőek a szegénység legújabb adatai

2014.11.20. 19:26

A Magyar Tudományos Akadémia szociológusai ismertették uniós összehasonlításban a szegénység terjedéséről szóló adatokat. A számok azt mutatják, hogy a helyzet az elmúlt néhány évben meredeken romlott, amit a gyerekek különösen megszenvednek. A kutatók szerint ha a kormány valóra váltja a terveit, még súlyosabbá válik majd.

Magyarországon a szegénység folyamatosan nő, leszakadunk még a visegrádi országoktól is, pedig a gazdasági fejlettségünk nem indokolja, hogy ilyen mértékű legyen a leszakadás, hangzott el csütörtökön az MTA Szociológiai Intézetében, amikor bemutatták az Eurostatlegfrissebb adatait a szegénység terjedéséről.

A konferenciát azért tették nyitottá, mert a Központi Statisztikai Hivatal idén - forráshiányra hivatkozva - nem publikálta a szegénység mértékét és mélységét európai összehasonlításban mérő mutatókat, így azok nemcsak a nagyközönséghez, de még a szakmához sem igazán jutottak el. Az Akadémia ezt az információhiányt szerette volna pótolni."
tapolcai evolucionista 2014.11.21 06:51:17
@jöttem: "Nő vagyok. Genetikai szempontból képtelen vagyok hosszú távon csendben maradni."
- még egy maratoni gurgula közben sem?
Röviden? Sok. A Magyar Nemzeti Bank legfrissebb jelentése alapján a harmadik negyedév végén a GDP-arányos bruttó államadósság 83 százalék volt. Ez némi mérséklődést jelent az előző negyedévhez képest (85 százalék), azonban az Orbánék által bevezetett adósságszabály…..
tapolcai evolucionista 2014.11.19 20:17:06
@Larry Silverstein: A választási eredményre pont a bolsik szoptak hivatkozni.

index.hu/tudomany/tortenelem/2014/11/16/1958_valasztas/

"
Elvtársak, nekünk igazunk volt tegnap is, igazunk van ma is és igazunk lesz holnap is!
50413675

Az biztos, hogy erre az évfordulóra a kihalófélben lévő munkásőrökön és Munkáspárt-szimpatizánsokon kívül senki nem fog szívesen emlékezni: idén november 16-án van az 1956-os forradalom utáni első kommunista választás 56. évfordulója.

Az 1953-as, a Magyar Függetlenségi Front laza 98,2 százalékos győzelmét hozó kirakatprocedúrát követően elvileg 1957 nyarán kellett volna újra az urnák elé terelni a népet, azonban az '56-os forradalom utórezgései ekkora még egyáltalán nem ültek el, ezért az MSZMP inkább két évvel meghossszabbította a képviselők mandátumát, hátha addigra sikerül elvégezni a piszkos munkát, és legalább a felszínen konszolidálni a nehezen összetákolt új kommunista vezetést."
tapolcai evolucionista 2014.11.19 20:19:51
@bölcsbagoly: "DE visszafizettük az általatok felvett hitelek legnagyobb részét!"
Semmit nem fizettek vissza. Új hiteleket vettek fel hozzá. Hazudsz.
tapolcai evolucionista 2014.11.19 20:23:15
@Larry Silverstein: Olvastam a másik poszton h lealáztak téged. :-))
Mongyuk téged nem kunszt.
Értem én, hogy az ELMŰ egy nagy cég, ennek megfelelő sebességű működéssel, meg, hogy van egy protokoll és nem lehet bemondásra tolni a lóvét, de azért csak lehetne valahogy komfortosabbá tenni az  eljárást, hamár szegény fogyasztók ott állnak a szakik által tönkrevágott,…..
tapolcai evolucionista 2014.11.19 20:08:49
@AtiSnatch_Eh?: "A fázis meg a föld tök ugyanolyan, csak másabb a fogása... "
- bazzz... fetrengtem... :-))
..
tapolcai evolucionista 2014.11.18 18:10:46
Nők, régi fotókon. Sokat láttunk már és bevallom sokszor felmerült bennem, hogy vajon akkoriban mindenki csúnya volt? Most nemcsak a mai szemmel nem túl szép frizurákra és sminkekre gondolok. Mintha minden hölgynek egészen taszító lett volna az ábrázata. Lássuk csak például Ő, Ő, vagy Ő. Ugye? Nos…..
tapolcai evolucionista 2014.11.06 21:18:50
Mindenki nyugodjon le a picsába! Még, hogy Vida Ildikó rondán beletrappolt a közélet morális ingoványába, és fröcsköli szerte a mocsarat? Frászt. Ő egy derék jómunkásember, ártatlan áldozata a körülötte kialakult hacacárénak. Hazudtunk a kitiltásról reggel, éjjel és…..
tapolcai evolucionista 2014.11.06 19:10:20
@bölcsbagoly: Hülyeségeket beszélsz. itthon 27 százalék az áfa. A román 44-et és a szlovák 39-et honnan vetted? Csak simán behazudtad?
tapolcai evolucionista 2014.11.06 19:14:34
tapolcai evolucionista 2014.11.06 19:15:34
@batka manó: Hát az áfa rés igen rossz megnevezés.
A reklámadóról zajló vita hullámai az RTL Klub falait nyaldossák. Sokan ironizálnak a legnézettebb kereskedelmi tévé hirtelen jött bátorságán. Azon, hogy végre igazi híradót sugároz. Hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és a miniszterelnöki papa meggazdagodásáról,…..
Rogán Tóni nagyon leegyszerűsítve kimondta a tutit: a devizahitel árfolyamkockázata nem az ügyfélé, hanem a banké. Ennél nagyobb mocsokság nemigen hagyta el eddig fogai büdös ketrecét, pedig mondott már sok vérlázítót. Emlékezzünk: mitől is lett a devizahitel? A vörös…..
tapolcai evolucionista 2014.07.02 16:54:30
tapolcai evolucionista 2014.07.02 16:56:52
@Elli Vízel - The Ultimatе Survivor: Kombinálta a patológia és az onkológia szavakat.
Az elmúlt hetek fővárost érintő kormányzati tervei és döntései után ismét egyre többen beszélnek a Budapest-vidék ellentétről. Megvizsgáltuk a kérdést a szavazók felől: éreznek-e ők ellentétet a fővárosban lakók és a vidéken élők között: meglévő konfliktusról…..
tapolcai evolucionista 2014.06.30 21:56:14
@Larry Silverstein: Szasz geccí!

nepszava.hu/cikk/1024236-rekordon-az-allamadossag-elerte-a-kozel-85-szazalekot

"Még soha nem volt olyan magas a GDP-arányos államadósság 2010 óta, mint napjainkban. Az Államadósság-kezelő Központ (ÁKK) tegnap közölt előzetes adatai szerint ez az érték már elérte a 84,9 százalékot. Tavaly év végén 79, a Bajnai-kormány mandátumának lejártakor viszont 82 százalékos GDP-arányos államadósságot mértek."
tapolcai evolucionista 2014.06.30 21:57:03
@♔bаtyu♔: Neked is köcsög!

"Még soha nem volt olyan magas a GDP-arányos államadósság 2010 óta, mint napjainkban. Az Államadósság-kezelő Központ (ÁKK) tegnap közölt előzetes adatai szerint ez az érték már elérte a 84,9 százalékot. Tavaly év végén 79, a Bajnai-kormány mandátumának lejártakor viszont 82 százalékos GDP-arányos államadósságot mértek."
Múltja volt is, lesz is az embernek. - mondta Offshore Miklós fejlesztési miniszter, az ország legnagyobb vidéki cégtemetőjének üzemeltetője. Az ember, aki ipari méretekben gyártotta és tüntette el a cégeket ezzel vajon azt akarta mondani, hogy a jövőben sem kívánna felhagyni az…..
tapolcai evolucionista 2014.06.30 21:53:42
Blogger Gizdát akarjuk! Magyarázza ki!

nepszava.hu/cikk/1024236-rekordon-az-allamadossag-elerte-a-kozel-85-szazalekot

"Még soha nem volt olyan magas a GDP-arányos államadósság 2010 óta, mint napjainkban. Az Államadósság-kezelő Központ (ÁKK) tegnap közölt előzetes adatai szerint ez az érték már elérte a 84,9 százalékot. Tavaly év végén 79, a Bajnai-kormány mandátumának lejártakor viszont 82 százalékos GDP-arányos államadósságot mértek."
Bán Sarolta, magyar fotós, művész, egy igazán érdekes projekt kitalálója, amivel a világ különböző helyein megtalálható árva kutyusokon kíván segíteni. Facebook oldalának már közel 300.000 rajongója van, és ez nem is csoda, remek képeket készít.   A szürreális…..
tapolcai evolucionista 2014.06.29 05:07:53
Nem, itt most nem egy klausztrofóbiás vekengés következik, hanem egy szokásos vérbeli irodai gerilla (c) poszt. Mai bejegyzésünknek két kiindulópontja van: 1. mérvadónak számító öltönyös patkány legalább 10 emeletes irodaházban dolgozik; 2. a kollégáink azért (is)…..
tapolcai evolucionista 2014.06.29 04:30:24
@Emmanuel Goldstein: bazzzzz+!!! +pusztultam a röhögéstől. :-))
Nem bírtam a vékonykliens után tovább olvasni, csak egy félperc után. :-))

@földalatti: Ezeknek ollan állásuk van, hogy az irodaházba be sem léphetnek, nem h liftejjnek.
tapolcai evolucionista 2014.06.29 04:42:53
@wmiki: Szia miki!!!! :-)) Párolog már a víz a ruhákról?
tapolcai evolucionista 2014.06.29 04:44:54
@élhetetlen: " Kínos, nagyon kínos. Beszállok a liftbe egyedül, már nyomom az indít gombot, és nagyon büdös van. Már nincs menekvés. Kiszállok egydül, beszáll egy másik kolléga. Na, mit gondolhatott rólam?"
- Mekkorát fingtam, hogy még negyedóra múlva is rohadt a lift! :-))
Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők…..
tapolcai evolucionista 2014.06.28 14:13:17
@Pan Modry: "akkor amikor az en iphone-omat loptak el, akkor miert nem koltottek el a nyomozasra 9 milliot?"
- Ha benne lennének az Orbán család privát telefon számai, arra is költenének.
tapolcai evolucionista 2014.06.28 16:57:35
@bölcsbagoly: "elmeállapotáról írtam tanulmányt"
Tehát diagnosztikáltál. És mikor diplomákol le?
A blog rendszeres olvasói talán már hiányolták a Sajtkészítők bejegyzéseit, ám a közelmúltban sem időm, sem kedvem nem volt posztolgatni. A minap azonban szívmelengető agresszióval lepett meg bennünket a magyarnaracs.hu. Közzétett egy szubjektív listát a magyar hülyékről. A…..
tapolcai evolucionista 2014.06.27 13:45:28
@sdani: Címlap? Címlapon csak a ballibsi blogok lehetnek az indexen, nem?
tapolcai evolucionista 2014.06.27 18:59:48
@kovi1970: BALLIBSIK!!! BALLIBSIK!!! BALLIBSIK!!! BALLIBSIK!!!
Rohadt ballibsik! Mindent korlátoznának!!
A rohadt szemetek!
Rohadt ballibsik! Rohadt ballibsik! Rohadt ballibsik! Rohadt ballibsik! Rohadt ballibsik! Rohadt ballibsik! Rohadt ballibsik! Rohadt ballibsik! Rohadt ballibsik! Rohadt ballibsik!
Na meg a zsidók! Meg a buzik! A cigányok is!!
komcsikról nem is szólva!
tapolcai evolucionista 2014.06.28 10:58:01
@Peterpapo: Te meglepődsz @Larry Silverstein: -en?
Egy szeméttelepen nőtt fel, neki a Fábry stílus az finom úriemberi viselkedés még.
Szerinted mit tanult a kukázó szülőktől?
Dübörög a brazíliai világbajnokság és a nemzetközi európai kupákban is kisorsolták a magyar futballklubok selejtezős ellenfeleit. Az új stadionok közül már átadták a felcsúti Pancho Arénát, debreceni a Nagyerdei Stadiont és az utolsó simításokat végzik a Ferencváros új…..
tapolcai evolucionista 2014.06.27 07:36:33
@bölcsbagoly: Ja, használd a guglit! :-)) Mindenki ezen a diagnosztikálni hülyeségeden röhög már napok óta. A "muszályra" milliónyi találat van a gugliban, sőt szótárban is előfordul.

hu.bab.la/sz%C3%B3t%C3%A1r/magyar-angol/musz%C3%A1ly

Attól még nem lesz helyes egy szó, mert a gugli robotok megtalálták a neten idióták - mint te - által bepötyögve és azt kidobja neked.
tapolcai evolucionista 2014.06.27 08:09:50
@bölcsbagoly: Te retardált idióta! Egyre mélyebbre ásod magad. A diagnosztizál szót a diagnózisból képezzük, ahogy a diagnosztikát is. Már leírták neked - akkor miért ne mondjuk hogy kozmetikál?

Vagy itt ez a két link. Az egyik miért van a másik miért nincs?
idegen-szavak.hu/keres/diagnosztik%C3%A1l
idegen-szavak.hu/keres/diagnosztiz%C3%A1l

A SZTAKI szótár miért ismeri a diagnosztizál szót, mig a diagnosztikált nem?
szotar.sztaki.hu/search?fromlang=all&tolang=all&searchWord=diagnosztiz%C3%A1l&langcode=hu&u=0&langprefix=&searchMode=WORD_PREFIX&viewMode=full&ignoreAccents=1

szotar.sztaki.hu/search?fromlang=all&tolang=all&searchWord=diagnosztik%C3%A1l&langcode=hu&u=0&langprefix=&searchMode=WORD_PREFIX&viewMode=full&ignoreAccents=0

Nyilván a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének hivatalos magyar-angol szótárát összeállítók hülyék voltak, nem volt köztük egy bölcsbagoly sem. De csak folytasd, sokat fogunk röhögni még rajtad. Ballibsizzél, az jobban megy neked!
Az elmúlt pár hétben különböző helyekről is érkezett olyan jelentés, amely a magyar gazdaság teljesítményét, állapotát elemzi. A hónap elején Brüsszel küldött nekünk egy országspecifikus jelentést, amelyben az elismerő szavak mellett jó néhány kemény kritika is…..
tapolcai evolucionista 2014.06.27 07:10:11
@belekotty: Most te komolyan azt várod ettől a @Larry Silverstein: -től, hogy értelmezni tudja amit írtál? Egy bővített mondat második felének felfogásáig nem jut el, csak kényszeresen behány mindenhová. Pontszerű agyának minden neuronját lefoglalja a ballibsi szó ismételgetése.
Majd bejelentkezik 100 nickjéből egy másikon és ismételgeti tovább a hülyeségeit.
tapolcai evolucionista 2014.06.27 07:13:11
@Larry Silverstein: Mit pöcsölsz annyit? Írd le hogy ballibsi, ballibsi, ballibsi, attól elélvezel többször is. Olvasással, főképp értő olvasással, gondolkodással ne is próbálkozz, a ballibsi szó és a vegetatív funkcióid leterhelik a csoda számba menően parányi agyadat.