Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andor Strasser

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon miért nem talál olyan sok pasi magának társat, ha reggeltől estig fent vannak a társkeresőkön, és ahol csak lehet ismerkednek? A leginkább releváns választ pont azok tudják megadni, akikkel szeretnének megismerkedni, a nők. Éppen ezért figyeltem a kommenteket, kérdeztem a nőket, hogy vajon…..
Vendégszerzőnk, Bátorfy Attila (Kreatív Magazin; Brotherhood of the Baby Powder) útirajza. Grand Tour: a 18-19. században festők, szobrászok és építészek százai, ezrei vágtak neki Itáliának, hogy felfedezzék Rómát (és Firenzét, Velencét és Nápolyt), tanulmányozhassák,…..
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
GFG Blog Krasznahorkai 2013.11.10 15:22:12
1. ~ magányos 2. ~ az Ordinárius (3. ~ semmi se marad utána)   Példamondat: „Mi, magyarok...”     Van itt egy új Zarathustra, úgy hívják, hogy Krasznahorkai László. Zarathustra magányos. Sehol sem érzi otthon magát. Mert bár Magyarország elviselhetetlen, de…..
A pilótafülkéből követhetitek végig a világ legnagyobb utasszállítójának, az Airbus A380-asának landolását a san francisco-i repülőtérre. Landolásra felkészülni! ..