Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TengerészMacska

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a vége a hétvége végének, de a kishétfői hangulatot még nyomjuk el kicsit magunkban. Indul a házibuli, jöjjön most a koktélcseresznye a tejszínhabra, a kaviár a pezsgőbe, a gulyáskrémpötty a margarinos serclire, ott imbolyog a zsíros fényű, egyrétegű szalvétán. Maradjunk…..
Egy csendesülős félakusztikus zenekari előadásba csöppenünk bele a Sztárban Sztár ötödik adásában, ahol mindenki egyből együtt van a színpadon, és egy ordas nagy playback nyitány veszi kezdetét. A díszlethangszereket azért nem simán sorsolták, Gáspár Laci kezében van…..
TengerészMacska 2015.11.04 10:18:18
@Ketzifintshy: Szia! Mikor lesz a következő blog? Már nagyon várjuk! :)
Hét lakónk van, hét becenévvel, a konfúzió elkerülése végett itt vannak a hogyvoltban használt nevek, legalábbis azok, amiket én használok. UPDATE: tévedés vagyon, ez nem az a poszt, ahol javaslatokat várunk kommentben, hanem egy szolgálati közlemény, hogy ne legyen kérdés…..
Eljutottunk arra a pontra az idei X-Faktorban, amikor tulajdonképpen teljesen mindegy, mi történik a színpadon, mert két-három jó produkció mellett olyan lapos, egyforma, bármiféle katarzist nélkülöző, a mentorok által oly’ szívesen emlegetett érzelmi átvitelt vagy mi a fenét…..
Indul 2014 első X-Faktor elő showja, amire háromnapi hideg élelem kell, mert az RTL-nél valakinek az a fixa ideája, hogy az elő shownak legalább 4 órásnak kell lennie (nem!). A nyitószám alatt leesik az állam, nem csak azért, mert Bence is énekel, hanem mert mindenki jól szól, idén…..
TengerészMacska 2014.10.20 11:38:25
@oharozsabimbolehetnek: Borbély "Heath Ledger" - Richárd az Aerosmith "Dream on" c. dalát énekelte :)
Emberek! Tudom, hogy az elmúlt két hétben elmaradt a megszokott X-Faktor-betevőtök, amit mélységesen sajnálok, mert Lilu is biztos rommá aggódta magát, hogy miért nincsenek hírbe hozva csodás virgácsai. (Arról amúgy külön írtam.) Kicsit besokalltam, plusz nem is éreztem égető…..
TengerészMacska 2013.12.03 10:25:10
@TengerészMacska: persze jav: mindig
Szomorú hírünk van a vékony pólón átütő mellbimbó látványától lázba jövő olvasóinknak: Csobot Adél, az előző X-Faktor harmadik helyezett versenyzője, a jelenlegi évad After-X című kísérőadásának műsorvezetője nem lesz látható a hétvégi műsorban, legalábbis a…..
Na, újra egy szép X-Faktor-hogyvolttól bearanyozódott reggelre virradtunk. Hózentróglit felkötni, mert a dráma már élőben ömlik a képünkbe, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a mentorok és mentoráltjaik – de szép magyar szó ez – archív felvételeire ráhúztak valami delay…..
Pompás hírünk van azoknak, akik eddig csak az asztalfióknak írogatták hogyvoltjaikat, esetleg a családot fárasztották velük: ismét teret adunk a tehetségnek, lehet hozzánk jönni sorozatról vicceseket írni, aztán learatni a babérokat és Facebookon visszajelölni az új…..
Hát végre kibukott Aliz és New Bartha alkalmi kufirca, természetesen Enikő szállította az infót Non-Stopnak, aki egy kis szar játszma után egyből nekiugrott New Barthának. Ez utóbbit se ejtették a fejére, még neki állt feljebb, majd egy jól irányzott „sekélyes” jelzővel…..
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
TengerészMacska 2013.01.12 15:21:14
@doktor.dikhed: Hangilag mindenképpen, Saci amúgy sztem tökéletes hangú, hol Amy Winehouse - ra, hol Duffyra emlékeztető hangszínnel.
De amíg ilyen k... nyeglén énekel, addig színpad közelébe sem engedném. Ez nem magyarázza azt, h csak 16 éves.
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
TengerészMacska 2013.01.05 17:34:43
Nem látom a kommentemet, na mégegyszer: @Georgey101: Kicsit vegyél vissza, kisöreg, a támadó stílusod elég ovis, hallgass némi Beyoncét, aki az r'n'b - n kívül sok más stílusban is otthon van, gyengébbek kedvéért a soulban, gospelben, stb.
Gigi pedig csak próbálja ezt utánozni, de még Whitney- t is és Kovács Katit is ugyanúgy nyom, semmi különbség a kettő között.
Felőlem hallgathatod és szeretheted, ezen nem veszünk össze, csak más véleményen vagyok, mint te.
TengerészMacska 2013.01.06 10:01:30
@tilla77: Somló a Magyar Népmesékről kb annyit tud, mint én az atomfizikáról:)
TengerészMacska 2013.01.06 10:04:15
@Liping: Ezt honnan szedted, h divat rá fújni? Megkockáztatom, hogy Weisz V.- vel együtt a legjobbak a versenyben, de a stílussal nem kevés a gond...
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..