Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HajraFidesz (törölt)

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kósa Lajos szerint ütni kell a jó gyereket, akkor majd teljesít. Amikor ezt számon kérik a debreceni polgármesteren, természetesen azt fogja mondani, hogy ezt képletesen értette. Mi ezt készséggel el is hisszük, hiszen ugyanebben a tanévnyitó beszédében azt is mondta, hogy, amikor…..
A közoktatási törvény módosításai ismertek voltak eddig is - a gyakorlatban azonban sok százezer iskolás és szüleik most, az új iskolaév kezdetével ismerkednek meg a friss rendelkezésekkel. Nem fogok a törvény által előírt változások mindegyikével foglalkozni, kizárólag a 16…..
HajraFidesz (törölt) 2013.09.02 05:47:35
@himpellér: akkor nezzel korul a vilagban, hamar proletar vagy, akiknek egyesulniuk kellett volna. Az altalatok oly nagyon imadott nyugati demokraciakban sokkal komolyabb szabalyozasok vannak az elet minden teruleten. Nem mondom, hogy joob, de mielott horogsz, tajekozodj.

Ja, hogy nem megy, mert meg a magyarul olvasas, ertes is problema? Hisz meg ezt a tovenyt sem erted!
Varánusz Meggyütt 2014 2013.08.30 12:43:20
- Ott vagyunk már? - Ott vagyunk már?? - Ott vagyunk már??? - OTT VAGYUNK MÁR????!!!!!!! - Na geci, temetés! - Ez lenne a feltámadás?? Kb ezzel lehetne leírni a kormányváltásra ácsingózók hangulatát az utóbbi időkben. A tegnap megszületett egyezséget most mindenki…..
Érdekes, és számomra örömteli fordulat következett be az Együtt-PM és az MSZP közötti tárgyalásokban. Eddig a nyilvánosságot, és így tulajdonképpen az állampolgárokat kizárva tárgyaltunk a választási együttműködésről. Tegnap azonban Bajnai Gordon és Mesterházy Attila is…..
Bukott politikán ne változtass! A szerdai kormányülés a Révész Máriusz-féle népesedéspolitikai bizottság javaslatai közül félresöpört mindent, ami jó, és azt az egyet fogadta el, ami drága, hatástalan és igazságtalan. Így a nők esélyegyenlőségének és a bébi-boomnak…..
Az akk.hu legfrissebb adatai szerint ismét történelmi csúcsra ért a központi költségvetés bruttó adóssága. Mintegy 22 238 milliárd forintra. Mivel ez a szám adja az oroszlánrészét az ún. „maastrichti adósságunknak”, ezért ennek változása pontosan jelzi előre a…..
Nevelek A nagy pedagógus-átverés 2013.07.20 23:17:09
Az Orbán-kormány rendkívül intenzív, hosszú és fordulatokban gazdag kommunikációs hadjárata lassan végére ér: már a legeldugottabb magyarországi tanya, tömegkommunikációval alig találkozó lakója is tudja, hogy rettenetesen jó lesz most már a pedagógusoknak, mert iszonyatosan…..
HajraFidesz (törölt) 2013.07.22 05:54:44
1. Tetves balosok miutan tonkretettek az orszagot, a fideszen vernek le, hogy tombolo valsag kozepette nem teremtettek amerikai eletszinvonalat - bravo, okadni kell toletek.
2.
democrat.blog.hu/2013/07/20/egy_igazsagosabb_uj_magyarorszag_megteremtesehez_nagyjabol_ez_kellene cikket nem lehet kommentalni. Csak nem cenzura van elvtarsak?

Nyugi balosbagazs - nyerni fog a fidez, mert az orszagert dolgoznak, nem sajat zsebre mint az osszes politikus a maffia baloldalon.
Az Orbán lányok videójának ideiglenes leszedése a YouTube-ról egy érdekes vitát indított a Facebook-on egy megosztásom alatt. Akit érdekel, olvassa el ott, de egy dolgot kiemelnék, ami azt hiszem az elkövetkező évek egyik legfontosabb jogi problémája lesz az interneten. Ez pedig…..
HajraFidesz (törölt) 2013.07.18 08:50:17
@toportyánzsóti: idiota vagy.
Sziasztok! Az első tényleges bejegyzésem egy aktuális témával foglalkozik: a strand. Dagiként a strandon, dagiként bikiniben, dagiként vékonyak közt a strandon bikiniben. Igen, igen, van pofám kétrészes fürdőruhát viselni. Őszintén szólva, szeretem ha lebarnulok, és szeretem a…..
Múlt-kor A kővé dermedt fiú 2013.06.18 14:03:43
Egy 1736. áprilisi, a brit Royal Society-nek címzett levelében John Freke sebész a londoni Szent Bertalan Kórház egyik betegének szokatlan esetéről számolt be.Leírása szerint egy 14 év körüli fiú lépett be a kórházba, hogy segítséget kérjen fájó háta miatt, amit…..
hacsaknem Ha kapok tíz évet... 2013.06.09 14:01:13
Mit kell tenni, amikor a történelmi árvíz egymásra lépő talpainkon felkapaszkodva már a térdünket nyaldossa, miközben Orbán Viktor árvíz hátán fölfele ívelő választási kampánya is egyre jobban teljesít? Ki kell állni és meg kell ígérni azt, amit évekkel korábban már…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Levelem témája nem a munkahelyi terror, hanem a munkanélküliség és annak következményei Magamról pár szóban: fiatal, angolul folyékonyan, németül alapfokon beszélő, középiskolai érettségivel rendelkező nő vagyok (tudom, Dunát lehetne…..
HajraFidesz (törölt) 2013.06.08 09:42:15
@érthetetlen chris: +1 abszolut igazad van. Azok akik mindenhol keresik a hibat csak magukban nem hiszik, hogy a multihoz nem lehet idosebben is bejutni. Apropo, egy 50 eves meg 15 evig dolgozik. Miert ne vennek fel?
A háború gyötörte Budapest első békés hónapjaiban járunk. A rádió már naponta játsza Karády Katalin eredeti oroszból rakétasebességgel magyarított új dalát, a Katyusát; a Vilmos császár útján pedig sorra cserélik az utcatáblákat az egykori krakéler huszártiszt, majd…..
HajraFidesz (törölt) 2013.06.02 13:09:32
@cogito verus:
"Én azokat tekintem hazafiaknak, akik felismerik a történelem szükségszerüségeit és aszerint cselekszenek"

Akkor abban egyetertunk, hogy Horthy hazafi. Ugyanis pont ezt tette, amikor 44-ig a nyilas hatalomatvetelig kenytelen-kelletlen a nemetek oldalara allt. Ha nem igy tesz, a csehek, lengyelek, stb megszallt orszagok sorsara jutunk, a helyi zsidosaggal egyutt.

De mar olvasom is a standard libsi valaszod, mely a fotelharcosok jellemzoje: majd ti libsik megmondjatok ki a hazafi.

Igen sikeres ember lehetsz, ha blogon bizonygatod idegeneknek... LOL
A Spar rekordidő alatt kinyomozta, hogy tényleg leköcsögözték naiv ügyfelet egy üzletükben, úgyhogy megtették a szükséges lépéseket: ..
HajraFidesz (törölt) 2013.05.24 21:33:31
@joetaylor: ki a faszt erdekel? Nem azt csinalta ami a munkaja.
Öt lefejezett test lebegett a napokban egy szaúdi város felett. Az illegális bevándorlókat ijesztgetik.  Szaúd- Arábia gyakran megmutatta már, nem kispályás, ha a büntetés-végrehajtás kreativitásáról van szó. A napokban Jizan városában öt jemeni állampolgárt fejeztek…..
„Auf hårt’m Fels håd sein Bluad ve’goß’n, Am Bauche liegend fand man ihn, Von hinter wår er ang’schoß’n, Zerschmettert wår sein Unta’kinn.” („Kemény sziklára folyt ki a vére,/Hason fekve találtak rá,/Hátulról lőtték le,/Szétverték az állát.”) Jennerwein,…..
HajraFidesz (törölt) 2013.05.21 07:01:10
@savanyujóska: uszito jellegu beszed, nehogy gond legyen belole. Persze bloldalon minden belefer - volt mar erre pelda sokszor a tortenelemben. Utoljara 2006-ban.
HajraFidesz (törölt) 2013.05.21 07:02:48
@Husz_János_Puszita: olvasass toikonyvet pubi. Multikulti meg reg nem volt, amikor nkunk mar allamunk volt. Tudod, Szent Istvannal kezdodott. Neked inkabb azt a cikket kellene olvasgatnod, hogy egyre butabb az emberiseg.
HajraFidesz (törölt) 2013.05.21 07:04:21
@nandras01: ez minket is vigasztal
A tartósan 3 százalék alatti magyar államháztartási hiány mára vágyott, de elérhetetlen és romantikus céllá változott. Sziszüphosz, Don Quijote és Lorca lovasembere elbújhatnak a magyar gazdaságpolitika irányítói mellett. „Córdoba. Álmom távola.  Telehold, fekete…..
"Magyarország egyetlen esélye a tudásalapú társadalomban rejlik, jövőjét a kiművelt emberfők határozzák majd meg." – néhány nappal a tandíjat is elsöprő szociális népszavazás előtt még így fogalmazta meg krédóját az ellenzéki Orbán Viktor. Pár évvel később…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Az Ételt az Életért ételosztásán ismét döbbenetes tömeg állt sorban. Ilyenkor az ember végtelenül cinikusnak érzi azokat a kormányzati nyilatkozatokat, amelyek "példátlan sikerről" és "tündérmeséről" szólnak. Azt pedig főképp, hogy a kormány eközben a szegényebbektől…..
Persze az első történetben a posztoló ismert személy. Megteheti, hogy posztol a Facebookon.De célravezetőbb lenne, ha a betegjogi képviselő közvetítésével az orvos tudatába is bekerülne ez. Terjedt az a hír a napokban, hogy egy siket lány mellől az audiológiai vizsgálaton…..
Barna hajú lányok Erica Campbell 2013.03.27 07:34:00
..
HajraFidesz (törölt) 2013.03.27 23:30:22
@kivancsivagyok:
Majd 30 ev mulva jelentkezz kerlek.
Emberek százai tolonganak a friss zöldségekért és gyümölcsökért. Egy embert meg is sebesít a tömeg, többen eltorzult arccal nyomulnak át az előttük állókon, hogy hozzájussanak az ételhez. Ez a jelenet a minap nem valamely fejlődő ország aszály sújtotta vidékén történt…..