Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holinthewol

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A magyarok értékrendje" címet viselő korábbi bejegyzésem folytatásaként, a második részben megpróbálok mélyebb betekintést nyújtani a sokszor egymásnak is ellentmondó értékrendjeinkre. Teszem ezt abban a meggyőződésben, hogy az Életben a legfontosabb önmagunk megismerése…..
"Akkor másszatok vissza a fára!".  "Akkor internetet se használj!"  "Kamionok nélkül hogyan jutnál friss élelmiszerhez?" Íme néhány azon újra és újra előkerülő mondtatok közül, amelyeket a környezetvédelmi szemlélet kritikusai vetnek rendszeresen óda nekünk,…..
holinthewol 2014.02.13 08:59:32
@ProsTata: én zöldnek mondanám magam. És nem járok a mekdonaldszba hambit zabálni, lassan 20 éve vegán vagyok és autóm sincs, még jogsim sincs és bicajozom meg tömegközlekedem. És mellette kutatással, fejlesztéssel foglalkozom és nem vagyok sem maradi, sem hülye. Azzal amit leírtál csak bebizonyítottad, hogy ostoba vagy, aki csak mocskolódni és általánosítani képes, mert ezzel próbálja igazolni azt, hogy ő szart sem tesz, mert lusta és buta? De csak nyomassad orrvérzésig a baromságaidat. hajrá!
Bő egy hete hatalmas megmozdulással adta tudtára az egyesült magyar baloldal országnak-világnak, hogy nem kér Paksból (vagy miből): vagy ezer-ezerötszázan is elmentek a vasárnap délutáni tüntire. Bizony! Aztán tegnap újra: ismét eljöttek vagy ezren! Bősz Anett közben mások…..
Orbán Viktor nem atomerőműért zarándokolt ki Moszkvába. Orbán Viktor azért ment Putyinhoz, mert pénz kell neki, és más nem ad. Vlagyimir is csak úgy, ha egyúttal végre megépítheti az atomerőművet is, amelyért oly régóta lobbizik. Február 6-án a parlamenti droidok (Kövér…..
holinthewol 2014.02.10 17:08:11
@VT Man: felsorolnád tételesen a posztban szereplő baromságokat? Úgy tűnik te be vagy avatva és mindenent tudsz a szerződésekről, gondolom ezek alapján írtad, hogy baromság. És nem azért mert egy kimosott agyú, idióta vagy, aki mindennek tapsol amit a saját csordája csinál.
Aki gyerekkel vág neki a határátkelésnek, annak az egyik legfontosabb kérdés a beiskolázás. Ez nem mindig egyszerű kérdés, különösen érdekes kihívásokat tartogat egy, a magyartól annyira eltérő rendszer, mint az angol. Ebben vág rendet Judit mai, szerintem rengeteg hasznos…..
A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége nem hajlandó kupeckedni Orbánnal Gábriel arkangyal ügyében, nem húny szemet a kormányzati "emlékezetpolitika" tendenciózus hazugságai fölött, és ma úgy döntött, hogy távol tartja magát a kormány "Holokauszt 2014"…..
holinthewol 2014.02.10 08:55:37
@Zakk: mindenki örül, hogy kiengedtek téged az elmegyógyintézetből, csak kár, hogy nem váltottad ki a gyógyszereket amiket a doktorbácsi felírt neked, pedig nagyon kéne! Siess, már biztosan kinyitottak a patikák!
A 900. poszt felé közeledve már azt gondoltam, kevés dolog tud meglepni, ám szerencsére tévedtem. A mai poszt szerzője, Roland ugyanis több szempontból is meglepetést okozott: egyrészt azzal, hogy története arról szól, hogyan és miért került Bulgáriába és miért pont oda,…..
holinthewol 2014.01.15 11:40:43
Határátkelő Új élet Angliában 2014.01.14 06:49:00
Érdekes, hogy némi csend után mostanában ismét megszaporodtak az angliai történetek, ami egyáltalán nem baj. A mai főszereplője egy házaspár, Emily és Thomas, akik lassan hat éve élnek a szigetországban, történetük azonban nem időhöz kötött. (A kép…..
...körülbelül 6-8 hónapig. Hiszen 2014 tavaszán kezdődnek Magyarországon a választások! A magyar társadalomról pedig köztudott, hogy nem öntudatos, ellenben könnyen befolyásolható, sokszor becsapható. Ráadásul mi magyarok általában könnyen felejtünk, így aztán elég pár…..
holinthewol 2013.07.12 04:37:14
@xtolzig: ha igaz lenne az a propaganda amit írtál, akkor nem ment volna el kb. 250 ezer értelmiségi 3 év alatt külföldre és nem nyugdíjas orvosok vinnék el a hátukon, úgy ahogy a vidéki orvoslást és nem lenne betöltetlen több száz orvosi hely. Nem kampány célú osztogatás kell, hanem valódi perspektíva. Csakhogy ehhez nem olyan idióták kellenének mint te, aki láthatóan pénzügyi analfabéta, de közben a mellét veri, hogy ő mekkora tudós, pont úgy, mint a főnökeid a pártközpontban...
Ma Magyarországon az alkotmányos demokrácia zsugorodik. A jogállami intézmények, amelyeknek az volna a feladatuk, hogy az állampolgári szabadságot védjék az illetéktelen, elsősorban állami beavatkozással szemben, egyre kevésbé képesek betölteni eredeti funkciójukat. A…..
holinthewol 2013.07.10 07:10:05
@pánpéter: tuti elolvastad... és ez is a legnagyobb gond az ilyen jelentésekkel, hogy a pánpéter szintű emberek nem értenek belőle semmit, egy kicsit jobban oda kellene figyelni erre. Lehetne péládul TASZ-os leporelló, jó nagy képekkel, hanggal, videókkal, hogy a hüJék is megértsék, bár nem hiszem, hogy segítene rajtuk. Sajnos egy ennyire rossz oktatásügy, mint a magyar, már eleve szociopatákat termel... így végülis teljesen mindegy :D
Hadd feszítsük egy kicsit mi is a húrt, Michnai úr! Ön azt tanácsolja a homoszexuálisoknak: "Legyetek ezért megértőek! Lássátok be, az idézett sok ezeréves rendben ti vagytok az „újak", ráadásul a kisebbség is, ezért főképpen nektek illene igazodni a többséghez. És ennek a…..
holinthewol 2013.07.09 21:06:31
@egyérintő: "A család fogalma feltételezi, hogy heterogén párkapcsolatra épül."

Ez butaság...a család fogalmát emberek találták ki, csúnya megfogalmazással élve. Valójában lassan alakult ki, állandóan változott, soha nem volt egyforma és per pillanat is kismillió féle létezik belőle... Nagyon félreállna a szád édes barátom, ha pl. 3000 éves egyiptomi, vagy mondjuk az iráni családmodell alapján kellene élned. Amiről te írtál az csak a te korlátolt agyacskádban van. Az európaiba és az amerikai családmodellben ma már bőven benne foglaltatik az egynemű párok által alkotott család is. Ez tény, nem a te kegyedtől függ. A világ szerencsére fejlődik, veled eellentétben. Oké, Magyarországon nem, de Magyarország nem is Európa.

Szóval amit írtál az nem több mint buta hazudozás, ami a korlátoltságodból, tudatlanságodból és a műveltséged hiányosságából fakad.
Valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva a modern buszokon és metrókon nem lehet kinyitni az ablakokat, így az utazóközönség ki van szolgáltatva a sofőr kénye-kedvének. Így kánikulában néha akkora a hőség, hogy a törvény szerint például állatokat már nem is lehetne…..
sorok között Jó adós a magyar 2013.07.06 05:28:00
A magyar állampapírok egyáltalán nem számítanak rossz befektetésnek. Legalábbis ha külföldi vagy. Egyre gyakrabban bukkannak fel a magyar állampapírokat méltató vélemények. A Templeton szakembere hozzátette: Magyarországnak nem a legjobb a sajtója mostanában a pénzpiacokon,…..
Amikor csütörtökön, miután a Kúria elkaszálta a másodfokú ítéletet a devizahiteles kontra OTP ügyben a Fidesz közölte: a bíróság a bankok mellé állt, azt gondoltam, ez a mikronnyi demagógia nem ér meg egy bejegyzést.  De persze ez csak a kezdet volt, a főnök szokásos…..
Vasárnap már milliós tüntetések voltak Kairóban. Én Sarával, egy kairói lánnyal töltöttem a napot Párizsban egy nemzetközi újságíró és aktivista találkozón, de nem sokat lehetett vele kommunikálni, mert nem volt hajlandó elszakadni a Twittertől és a Facebooktól, ahol…..
A jelenséget nem mi írtuk meg, sajnos. A Napi.hu írt arról, hogy százával mennek tönkre a kocsmák és különböző home made megoldásokkal működnek tovább. A portál beszámol nagykanizsai és kaposvári esetekről is, így valóban országos jelenségről van szó. A sztori egyszerű,…..
holinthewol 2013.07.03 20:33:57
@IIIIIOIIIII: Soha ne találkozz posterral, kedves korrektor!
Ma reggel került ki az új éra első hivatalos kommünikéje a Nemzeti weboldalára...
A magyar konzervatív tradíció nemzeti és keresztény. Mára azonban, negyed évszázaddal a rendszerváltás kezdete után, a legtöbbünk hite -- úgy érzékelem -- megrendült abban, hogy akár a nemzet, akár a kereszténység konzervatív-politikai értelmezése valaha is identitásképző…..