Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almahaboru

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
almahaboru 2013.03.15 16:37:40
Lássuk csak, hogy értékelné a hóhelyzetet a Fidesz ellenzékben: "A kormány nem gondoskodott a magyar emberek biztonságáról, holott a meteorológia napok óta jelezte a betörő sarkvidéki hideg, nagy mennyiségű hó és viharos szél együttes hatásaként előálló…..
Az alaptörvény-módosítást a köztársasági elnök aláírja, szentesítve ezzel egy újabb csomag intézkedést. Olyan intézkedéseket, melyeket minden józan eszű, szolidáris ember elítél. Az új módosítással egy sokkal rosszabb országban fogunk élni, ahol az áldozatvállalás…..
almahaboru 2013.03.15 09:42:54
@babo81: ne Orbánt okold emiatt, Orbán csak megtestesíti azt amit sok millió magyar gondol, ha te azt hiszed, hogy Orbán leváltásával Magyarország jobb hely lesz, akkor nagyon nagyot tévedsz és becsapod magad, Magyarország soha nem volt ennél civilizáltabb, most csak jobban látszik a valódi arculata, mert a hatalmon lévők épp nagyon harmonizálnak a néplélekkel.
Vízipipából adagolta a kábítószert alig két éves kisfiának egy anya, aki a férjével egy egész marihuána ültetvényt gondozott az otthonában. A 24 éves Rachelle Braaten egy mobiltelefonnal örökítette meg az eseményt: barátaival azon nevetnek, ahogy a kicsi nagyokat szív a…..
Március 15-e alkalmából Táncsics Mihály-díjat kapott Balog Zoltántól Szaniszló Ferenc televíziós műsorvezető. A kiemelkedő újságírói tevékenységet elismerő díj talán kompenzálja kissé azt a világraszóló igazságtalanságot, hogy Szaniszlóé az egyetlen olyan…..
Áder János aláírta az alkotmány negyedik módosítását  bebizonyítva, hogy igazi államférfi, aki felelősen képviseli politikai nemzetét és minden körülmények között ragaszkodik a jogállami keretekhez.  "Egyértelmű alkotmányos kötelezettségem, hogy az…..
almahaboru 2013.03.14 19:35:39
Nem, nem csak magyar probléma. Globális probléma – sőt, a globalizációhoz tartozó folyamat az elvándorlás, a népességmozgás. A TÁRKI kutatásai szerint közel félmillió magyar él külföldön. De ez a létszám valóban ennyi? Fél millió magyar állampolgárnak van biztos,…..
almahaboru 2013.03.14 07:46:40
@nincs_itt: pontosan, 5 éve még tényleg jellemző volt, hogy sokan diplomával lejjeb adták, mert 3x annyit kerestek, de azóta a helyzet más, a legtöbb fiatal irodai munkát végez, manager, programozó stb., akik meg melósok, azok otthon is melósok - ami egyáltalán nem lekicsinylés, mert egy "kukás" semmivel sem alantasabb, mint egy programozó, az ilyen ostoba kategóriák csak Magyarországon vannak, ahol akinek 10 forintal több van, az már veri a mellét, meg rázza a rongyot, mert pénze van, de esze az nincs. De jól is van ez így, maradjon csak otthon a sok barom, kinek hiányoznak.
A tegnapi alkotmánymódosítás elleni tiltakozássorozat láttán nem hallgathatott tovább a KDNP Kommunizmus Bűnei Munkacsoportja, mivel bujkáló, ámde nagyon veszélyes tendenciákra ismertek rá a kérdés – a kommunista bűnök – szakértőiként: A KDNP Kommunizmus…..
almahaboru 2013.03.13 08:03:26
:D a Mandiner kritizálja a szellemi testvérét s "KDNP Kommunizmus Bűnei Munkacsoportja"-t. Wow :D Ezen jót röhögtem...

@hot-spot: épp azért amiért előtte a kereszténységre, meg a cár atyuskára kellett egy akol és egy csengő... megkapták.
„A Start-munkások nagy része cigány, akiknek először munkakultúrát kell tanítani”, mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó konferenciáján. Ez a mondat a legbutább rasszizmusból fakad, és azokat a cigány magyar honfitársainkat alázza meg, akik 47 ezer…..
almahaboru 2013.03.12 20:15:52
Ügyvédi felszólítást küldtünk az ötödik kerületi önkormányzat vagyonkezelő cégének, mert jogerős bírósági ítélet és közel háromszázezer forint befizetése ellenében sem adták ki egy csókos építőipari alvállalkozó szerződéseit. Erre vonatkozó felhívásunk…..
almahaboru 2013.03.12 15:22:59
@jöttem láttam mentem: a Jobbik lesz a magyar birkák utolsó tévedése, ebben igazad van, utána ha éhed döglenek, talán majd elkezdenek gondolkodni.
Az amerikai fiú GyurmALKOTMÁNY 2013.03.11 17:01:06
"A kommunizmus megdöntését követő húsz zavaros év után végre gránit szilárdságú alapot vetettünk a jövő számára."(Orbán Viktor, 2012.)Az AVON katalógus kevesebbet változott 2012. január óta az Alaptörvénynél.(a szerk.)VÉLEMÉNY         Igen! Jól…..
Talán még soha nem láttam ennyire kiakadva Orbán Viktort. A parlamentben beszélt, s magából teljesen kikelve rángatózó arccal, önmagára láthatóan nagyon nehezen nyugalmat erőltetve adott hangot felháborodásának. Miért is?Mert az utcán tinédzserek tüntetnek a hatalma ellen? Mert…..
ProgBlog Quo vadimus? 2013.02.13 19:52:14
„…És éltünk úgy az otthonná vált tájon, mint őseink egykor az otthontalan és határtalan pusztaságban.” Hegedűs Géza: István - 1974   Magyarország irányt tévesztett 1989-’90 táján: azt hittük/hitették el velünk, hogy ha itt demokrácia lesz, akkor ettől…..
almahaboru 2013.02.14 10:57:16
"Magyarország irányt tévesztett 1989-’90 táján"

Ez nem igaz. Csak jól hangzó duma. Olvasd vissza a sajtóhíreket, nem is érdemes ezzel komolyan vitatkozni, Magyarország onnantól kezdve lett lúzer, hogy az első Orbán kormány eltapsolta a Bokros féle megtakarítást a haverok felé, majd a következő MSZP-s kormányok folytatták amit Orbánék elkezdtek, sőt még rátettek egy lapáttal, gyakorlatilag megölték a gazdasági fejlődés lehetőségeit és innentől a felszabaduló düh, indulat utat engedett a mindenféle torz tévképzeteknek, nacionalizmusnak, újnyilasoknak stb. Ez egyeseknek nagyon is jól jött, lásd. Orbánt többek közt ez az energia repítette a kétharmad kényelmébe... Innentől kezdve pedig a nyomor és a káosz gyakorlatilag létrehozott egy ördögi kört, amiben az ostoba, erőszakos emberek és a vadkapitalizmus, melldöngetős nacionalizmus mindent tarol.

"Németországban azért kezdett el működni a bevezetett demokrácia, mert a társadalom hosszú századok óta erősen polgárosodott volt"

Ajánlom figyelmedbe:
www.c3.hu/scripta/nagyvilag/98/1112/13grasz.htm

Aha, persze :) ezek a jó polgárok léttehoztak két világháborút, milliókat irtottak ki, ismered te a német történelmet? Ha ismernéd nem írnál ekkora ökörségeket.

@Fuorcontrasti:
"Trianon csak kisebb részben a(z úgy megkötött) kiegyezés következménye, nagyobbrészt az akkori magyar hatalmi és szellemi elit viselkedése okozta."

Aha. Történelmi ezoterika...az. Trianonnan kőkemény gazdasági és katonai, és nemzeti, nacionalista okai voltak, semmi köze a magyar elit csakráihoz...meg viselkedéséhez. Ehh, hagyjuk :) Amúgy a blogbejegyzésed 80%-val egyetértek, bocs a kritikákért...
K report Van-e új magyar exodus? 2013.02.13 18:39:33
A mai magyar közélet a már-már mindennaposnak tekinthető politikai civakodáson – mely szerint ugye a kormányoldal már nemhogy megrendelte a kolbászt, de a közmunkások már fonják is belőle a kerítést vs. az ellenzék szerint az ország a nemzethalál felé rohan – túl rendre…..
almahaboru 2013.02.14 09:30:21
@Azbej Tristan: akkor boldogulj otthon a Túró Rudit meg szúrd a micsodádba a Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség külföldről hazatért tagjaival egyetemben, aztán vonuljatok Orbán Mester elé es csókoljátok végig a lábujjait egyesével. Amúgy meg tök felesleges pörögni ezen a témán, akinek esze és lehetősége van úgyis elhúz, mert őket pont amiatt nem lehet átbaszni a Fideszes hazugságokkal, mert ESZÜK van - érdekes módon azonban sok fotelnáci, Jobbikos is elmegy külföldre aztán hotelt takrít, meg szart vakar a mocskos burzsujoknál, persze közben szidja a rohadt kapitalizmust és 1-2 év után hazamegy és osztja az észt, esetleg mint Ifjú Keresztény mittudoménmicsoda :D Ez amúgy jó, éljenek a lúzerek, legyen övék a mennyek országa meg az otthoni állami zsíros állások, haverok, buli fanta stb.
A morgás joga Éretlenek 2013.02.12 15:41:35
Nagy változás lesz a felsőoktatás területén: Hoffmann Rózsa várhatóan már nem sokáig fogja boldogítani sem az intézményeket, sem a hallgatókat. És ez mit jelent a gyakorlatban? Hofmann Rózsa nem megy, csak ezentúl minden erejét a köznevelés megreformálásába ölheti,…..
almahaboru 2013.02.12 19:24:54
@ursus artos: te most tényleg ettől az elmebetegtől vársz választ? :D
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
almahaboru 2013.02.12 16:58:36
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: :DDD jaja, pontos diagnózis :D tudod ezek az index utálók pont olyanok, mint azok akik a valóságsókon szörnyülködnek, éjjelente meg ott masztiznak a tévé előtt, meg a pornót lesik két ájtatoskodás között :) ez a szakállas öregúr őket is látná, ha létezne, kár, hogy csak egy rossz vicc minden isten :D illetve dehogy kár, mert ha létezne, akkor nem is élne ember a földön, mindenki a pokolban főne... de mivel nincs, ezért szabadon lehet hazudozni, péládul azt, hogy van isten :D
Ma délután a Kossuth térbe torkolló Alkotmány utcában volt az Éhségmenet végcélja, ahol tiltakozást tartottak. A Közmunkás Szakszervezet által szervezett és az MSZP által támogatott menetet egy fideszes molinó várta. A mindkét oldalán feliratozott transzparens közölte:…..
Mandiner-kommentelő és kormányt buktatni szándékozó aktivista is megjelent a hétfői diáktüntetésen, amelyet a Hallgatói Hálózat szervezett. Az általunk megkérdezettek az egyetemek finanszírozásáról és a hallgatói szerződésekről eltérően vélekedtek, abban viszont…..
Az Alaptörvény XVI. cikkének (4) pontja szerint „A nagykorú gyermekek kötelesek rászoruló szüleikről gondoskodni.” Ekkora baromságot! A szülő-gyerek kapcsolat, ez talán eléggé evidens, nem egyenrangú. A gyerekvállalás a szülő(k) egyoldalú döntése, szándéknyilatkozata…..
almahaboru 2013.02.12 09:36:48
És közben gyűjtik a fiúk a zsét is:

index.hu/belfold/2013/02/12/halasz_es_varga_vagogyonbevallasa_is_santit/

:DDD na persze, mindig, mindenre van magyarázat... mi meg élvezzük a pálmafák alatt, naptejjel bekenve, lazán az Alaptörvényt a keresztényi szeretetet sugárzó, mélyen magyar kormányunktól sok szeretettel. Ezek az Angyalok! Megmondták hétvégén!
A KARD Zsoldos patrióták 2013.02.11 18:29:27
Balog Zoltánt meglepte a hallgatók tiltakozása a röghöz kötési szándék miatt. De csak egy picit. Talán azért ilyen csekély mértékben, mert valamelyest emlékszik még ő is szabadság ízére. De ha Miniszter Urat mégiscsak (értsd: tényleg, őszintén) meglepte a tiltakozóhullám,…..
almahaboru 2013.02.12 09:30:52
@Zedder: nem szartak be, annyi eszük nincs, de a zsé hiányzik, mert azok mentek és mennek el, akik eddig is a versenyszférában dolgoztak (vagy ha nem, akkor az egészségügyben) és tejeltek rendesen, most majd marad a sok nagyokos, akik ilyen szeniális projekt tervezésre és megvalósításra képesek:

index.hu/belfold/2013/02/12/megprobaltunk_hulyebbek_lenni_a_kormanynal/

:DDDDD szááááánalmas.

A fiataloknak meg annyi, hogy aki teheti, már középiskolában húzzon el Ausztriába, vagy máshová tanulni, mert Magyarországon még 50 év múlva sem lesz jobb és erről nem az Orbán tehet, soha nem volt ez másképpen. Orbánék egyszerűen csak annyira látványosan buták és erőszakosak, hogy emiatt úgy tűnhet, hogy most sokszor rosszabb minden, pedig nem, Orbán csak a maradék demokráciát bassza szét, de gazdaságilag nem nagyobb "géniusz", mint pl. az MSZP-s "géniuszok" voltak (kivéve Bokrost és később Bajnait). Most majd a sok idióta vissza fog szavazni az MSZP-re, na az majd tuti meghozza a földi kánaánt...bár kétségtelen, hogy az MSZP többet adott a látszatra mint a Fidesz, de a háttérben ott is csak a saját "bizniszmenek" (cimborák) voltak kedvezményezve...