Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kardbíró

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AAA Autó az egyik legnagyobb használtautó-kereskedés Közép-Európában, mely láthatóan a Monty Pythontól kapta a nevét,  de Sándor nem ezért nem bizniszel velük többet. Viszont irgalmatlan hosszú levélben fortyogta ki magából a bánatát. Figyelem, 14 bekezdéses betűhalmaz!…..
Kardbíró 2019.03.02 18:13:23
Ismert változáson ment át a kéregetők pofátlansága az elmúlt 10 évben, a Fedél Nélkül igényesebb kiadást élt meg, hiszen már évek óta csak egyetlen példány van a kéregetőnél, annyira világos lett, hogy nem azért kap pénzt, mert ad valamit. Már gesztus sincs benne arra,…..
Subba Bosszú, hidegen tálalva 2010.02.02 08:00:00
Az ég irgalmazzon annak, aki beküldőnkkel szórakozik! Az általa nagyjából fél óra alatt megtisztított parkolóhelyre állt be ez a pofátlan astrás, majd mosolyogva távozott (IGEN, ahhoz, hogy lássa a beküldő a mosolyt, a helyszínen kellett lennie), ám kedves olvasónk nem volt…..
Mostanság az index.hu fórumán áll a bál arról (és általában nem csak ott és nem csak most, hanem mindig), hogy melyik az itthon kapható legjobb, legteljesebb és ár-érték arányban is megfelelő fehérje. Mivel a cégeknek nem mindig kötelező bevizsgáltatniuk a termékeiket, ezért…..