Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pákozdi Juli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szórakoztató álomvilág lehet az, amiben a szocialisták élnek. Az ő alternatív valóságuk jelentősen különbözik a Fideszétől, ám semmivel közelebb nincs a vérvalóhoz, mint az Orbáné. Amíg emezék nemzeti pántlikás győzelmi jelentésbe csomagolnák a seggpöttyrokonságot is,…..
Pákozdi Juli 2012.12.30 10:48:51
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Figyu figyu! Eldöntendő kérdés, hogy valóban van-e politikai akarat a romák felzárkóztatására? Megkérdezte-e bárki, hogy ők fel akarnak-e zárkózni? Amúgy pedig, 22 év alatt 1000 milliárd!!! forintot fordítottak a költségvetési pénzekből a felzárkóztatás különböző programjaira. A roma program parlamenti vitáján egyedül a jobbikos képviselő kérdezte meg, hol vannak a kormányoldal roma képviselői a vitáról? Egyik felkent "honatya" sem volt ott. Hát ilyen qrvára érdekli őket bármi!
Pákozdi Juli 2012.12.28 19:39:17
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vas megye és Zugló szétverése után Tóth elvtárs jutalmul kapott egy parlamenti széket. Ja, hogy Mesterházy anyu, és Csabáné anyu cuki barátnők, sőt volt idő amikor közös cégük volt... Ez az MSZP! Van még kérdés? Ja, és vannak olyanok, akik anno ágyaztak a Tóthnak, azok jelentős része már átlényegült a DK-ba. Apropó! Valaki kérdezze már meg, hogy ez a sok hülye miért tolong az MSZP asztalánál egyeztetés címen? Ők nem célok, hanem eszközök lesznek az MSZP választási eredményeinek eléréséhez.
Pákozdi Juli 2012.12.28 19:54:06
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne már!Ki az az SSteffyke? Én én vagyok, és nem teffyke, amúgy tudnék mesélni mindazon disznóságokról melyek Zuglóban történtek. De a legszomorúbb, hogy a zuglói történtekhez az MSZP akkori budapesti, és országos vezetése alávaló módon asszisztált. Megérdemelték a vereséget, hiszen egy párton belüli gazemberséget támogattak, és ezt a választók is tudták.