Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tmk

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismert, hogy a szex megnyugtat, felszabadítja a boldogsághormonokat, felpörgeti az immunrendszert, megszabadít még az orrdugulástól is. Ami a legjobb: tovább élsz tőle. Ha mindez nem lenne elég, a jógával még jobbá teheted.  Persze, sokan azt a módszert választják, hogy vad…..
Milyen az iskolás gyermek élete? Egész nap az iskolában ül, fáradtan ér haza, de még várja a házi. A gondos szülők néhány különórát biztosan beiktatnak a gyermek napirendjébe, hogy legyen majd nyelvvizsgája, vagy felvegyék majd a kinézett középiskolába és egyetemre. Jogosan…..
Ezúttal Pilates-oktatónk, Petra készített egy összefoglalót a Pilates eredetéről, és alapelveiről. Olvassátok szeretettel!   Könnyebb Pilates-fejjel gondolkodni, ha tudod, ki volt Pilates. Bátran állíthatom, nem mindennapi ember! Joseph Pilatu 1880-ban született…..
Most nem a saját tollamal ékeskedem. Nóri, új jógaoktatónk írta a cikket, aminek nemcsak nagyon örültünk, hanem nagyon hasznosnak is tartjuk. Íme: Beköszöntöttek a forró nyári napok, és ilyenkor feltesszük magunknak a kérdést, hogy biztos szeretném-e még jobban fokozni a…..
Elmesélek egy történetet: nem is olyan régen volt egy kedves vendégünk, aki nem volt elégedett a szolgáltatásunkkal. Ezeket a kritikákat fogalmazta meg: kosz van a bejáratnál (ahol a cipőket hagyjuk), és nem lehet sehova leülni, hogy felhúzza a cipőjét. Mit reagálnál a…..
A múltkori borítékból elfogytak az írások, de a napokban kaptunk egy e-mailt, amiben a kezdő jógásunk újra jelentkezett. Nagyon megörültem neki, és arra biztattam, hogy írjon máskor is! Biztosan bátrabb lesz, ha Te is megírod, segítenek-e az ő tapasztalatai neked a…..
Előző bejegyzésemben a Vipassana meditáció módszeréről írtam egy rövid kis betekintést. Most azzal foglalkozom kicsit, hogyan valósítható meg a Buddha által kitűzött egyik cél, a sóvárgás-mentesség a mai világban. A nyugati ember élete a sóvárgásról szól. A fogyasztói…..
Aki ismer, tudja rólam, hogy nagyon érdekel a relaxáció, meditáció. Az Autogén tréninget (AT) lelkesen oktatom (lassan már 2 éve) és gyakorlom (bizony már 11 éve), és szívesen olvasok bármit ebben a témában. A Szabó Ervin könyvtár polcairól hoztam el nemrégiben egy, a…..
Az öltözőben találtunk egy borítékot, amire címzettként az volt írva, hogy "Jógaliget". A boríték kézzel írt oldalakat tartalmazott egy ismeretlen vendégünktől. Mivel a címzettek mi vagyunk, ezért bátorkodunk közzétenni ezeket az érdekes gondolatokat. Néhány hete már,…..
Az öltözőben találtunk egy borítékot, amire címzettként az volt írva, hogy "Jógaliget". A boríték pár kézzel írt oldalt tartalmazott egy ismeretlen vendégünktől. Mivel a címzettek mi vagyunk, ezért bátorkodunk közzétenni ezeket az érdekes gondolatokat. Ma valahogy nem volt…..
Az öltözőben találtunk egy borítékot, amire címzettként az volt írva, hogy "Jógaliget". A boríték pár kézzel írt oldalt tartalmazott egy ismeretlen vendégünktől. Mivel a címzettek mi vagyunk, ezért bátorkodunk közzétenni ezeket az érdekes gondolatokat. Az első jóga után,…..