Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szinuhe1

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Mert ezt a tanúságot is te eröltetted. Én nem akartam. Szerintem akkor romlott el minden, amikor behálózott ez a szekta. Amikor megbeszéltük, hogy összeházasodunk, csak azért, mert a tanúk szerint ez a feltétel, hogy együtt lehessünk, komolyan elgondolkoztam, hogy akarom-e ezt. Aztán, mivel…..
-Mi ez a bélyegző, titkártestwér?  -Őhátizé... én nem tudom, már itt volt, mikor jöttem, biztos valamelyik vállalkozótestwér hagyta itten, el is rakom, ne lássák már meg, tudod, adatwédelem, meg hasonlóak... -Érdekes, Júdás testwért is megkérdeztem, ő azt mondta, hogy a Zrt alcége lett a…..
-Demiakikazangolamerikaivilághatalom korában élünk, látjuk, hogy milyen közel van a kő a szobor lábához, ugye?  Látjuk. Már évtizedek óta látjuk. Mikor legelőször láttuk, 19,14 cm-re volt a kő a szobor lábától, és minden évben, 1,44 000 milliméterrel közelebb rajzolták, és már 2012-ben is csak…..
A Jw.org az alábbi jogi jellegű, Magyarországot is érintő hírt tette közzé az oldalán:   https://www.jw.org/hu/hirek/jw/regiok-szerint/kanada/legfelsobb-birosag-dont-kikozosites-ugyeben/ "2018. AUGUSZTUS 30.KANADA Kanada Legfelsőbb Bírósága nem avatkozik be a kiközösítéssel kapcsolatos…..
Képtelen teológiai tanmese haladóknak:   "Jézus felszólítására Jakab és János otthagyta a halászatot, melyet Péter és András üzlettársaként folytatott, és amely akkora vállalkozás volt, hogy napszámosokat is alkalmaztak (Mt 4:18–22; Mk 1:19, 20; Lk 5:7–10)." it-1 1126–1128. o. -…..
  -Üdv Mantra testvér, hát Te meg hogyhogy itt ülsz, és nem a színpadon próbálsz? Csak nem feddésben vagy? -Hát... egyrészt szervusz, másrészt halkabban már, harmadrészt meg...ja!  -Micsodaaa?... én csak humorizéltem... Te feddésben? Mi történt? 32 másodperces választ adtál az Őrtorony…..
szinuhe1 2017.12.11 11:15:15
-Eddig max 2-3 levelet vittem naponta Putin úrnak, most meg napi egymilliót ugyanazért a pénzért... ez szélsőséges dolog! . . Panaszkodtak a moszkvai postások, akik a lappföldi béreket követelik, mert ennyi levelet maximum a Mikulás szokott kapni csúcsszezonban,mint amennyit nekünk ki kell…..
Elképesztő, hogy egyes bloggerek mit meg nem engednek magunknak. Képesek hazugsággal vádolni a Watchtowert! Természetesen ezek az állítások nem légből kapottak, 1 hónap alatt kb.50 e-mail és ebbe még nincs benne az egyéb, de a lényeg: Megszületett a hiperszuper bloggertényfeltárás arról,…..
  Hogy ki vagyok én? Hadd mutatkozzam be neked. A nevem X testvér. Persze ez nem az a nevem amiről felismernél, nem. Mint ahogy nem is ez szerepel a hírnökkártyámon. Természetesen van saját nevem is melynek hallatán sokakban talán félelemmel teljes tisztelet ébredne, de a valós énemet számodra…..
szinuhe1 2017.03.27 13:17:53
....." -ez áruló ! - és Jehova haragja úgy is agyon sújtja majd! " ......

Évekkel ezelőtt Chicago-ban, a Jackson parkban egy ember tömeget gyűjtött maga köré. Fellépett a szónoki emelvényre, azután elkezdte vádolni Istent: "Ha van Isten, akkor nézzék milyen borzasztó zűrzavart hagyott ezen a világon. Ha van Isten, akkor miért nem tesz ez ellen valamit. Ha van Isten, akkor kihívom Őt itt és most, hogy három percen belül vágjon engem agyon."

A tömegen döbbent csend lett úrrá. Mindenki visszatartotta a lélegzetét, szinte számolva a másodperceket is. Egy perc múlva nem történt semmi. A második perc is eltelt, és még mindig nem történt semmi. A harmadik percben a feszültség egyre jobban fokozódott, de a végén semmi nem történt. Végül a hitetlen szónok hatalmasat kiáltott: "Nézzék, itt a bizonyíték, hogy nincs Isten!"

Majd kihívást intézett a tömeghez, hogy lépjen ki, aki bebizonyítja, hogy nincs igaza. Kis idő múlva egy hajlott hátú idős hölgy, vállkendőbe burkolózva, görbe bottal a kezében, átfurakodott a tömegen. Megállt a szónok elott, és azt kérdezte:

- Uram, vannak önnek gyermekei?

- Igen - válaszolta - van két remek fiam és két kedves leányom.

- Ha az egyik odamenne önhöz egy késsel, és azt mondaná: "Apa, ölj meg engem!", megtenné ezt?

- Annyira szeretem őket, hogy gondolni sem tudnék arra, hogy megöljem valamelyiket - válaszolta.

- Ez az, amiért Isten nem vágta agyon önt az alatt a három perc alatt. Ő szereti önt. Az egyszülött Fiát adta azért, hogy az ön bűnei megbocsáttassanak, és hogy üdvözüljön. Jobb lenne elfogadni ezt az ajánlatot - válaszolta az idős hölgy.

.... hát ezért nem kell félned..... amúgy nagyon jó írás !
        Meg ha észre is vettek valamit, kinek lenne jobb, ha képek, videók, nevek, és dokumentumok jelennének meg itt? Gondolkodjunk logikusan. Tényleg? Hogy az törvénytelen? Szerintem egy szórólap hatására mentem el aznap, amikor a felvételek készültek, amelyen ez állt: "Nyilvános…..
                                                                Kedves gyerekek   Ilyenidőtájt Jehova Tanúi erkölcsi kötelességüknek érzik megvédeni a világot a gonosz mikulástól, aki mit sem sejtő, ártatlan gyermekek otthonába lopakodik be, amíg ők alszanak. Ezért a hithű tanú szülők minden…..
    Egy jó képességű testvér olvassa fel! A Biblia a következőképpen szemlélteti, hogyan lehet megkülönböztetni az igaz vallást a hamistól: „Gyümölcseikről fogjátok felismerni őket." (Máté 7:16) Talán sokan nem gondolunk bele abba, hogy a biblia Isten szava, és sokszor szó szerint kell azt…..
„MIT TANULHATUNK TŐLE? (Thomas Emlyn-től) Manapság sokan nem mernek kiállni amellett, amit a Szentírás tanít. Emlyn azonban kész volt megvédeni a Biblia igazságát. Ezt kérdezte: „Ha valaki nem vallja meg a legfontosabb igazságokat, melyeket világosan bizonyítottnak lát a Szentírásban, akkor mi…..
JT BLOG Példa a sikeres nevelésre 2016.01.03 02:38:00
Mostanában a szervezet tagjai a gyermekneveléssel kapcsolatos cikkeket tanulmányoznak a hétvégi összejöveteleken. Ebből az alkalomból arra gondoltam, hogy egy minden bizonnyal jó és követendő példát mutatok be a sikeres nevelésről. Albert Schroeder és a gyermeke, Judah lesz ennek a…..
A gyülekezeti vének kinevezését körülveszi valami misztikum. Főleg azoknak, akik csak ismerkednek Jehova Tanúival. A társulat a vénekkel egyetemben szeretnék elhitetni a gyülekezet tagjaival, hogy a kinevezés Isten szelleme által, közvetlenül Jehovától származik. Vajon tényleg részt vesz Isten a…..
A gyülekezetekben ma világszerte az idősekről való törődésről volt szó. Természetesen a szokásosan ismételt frázisokon kívül (a család felelőssége, rokon felelőssége, legvégül a gyülekezeté)  nem hangzott el más. Egy röpke közvélemény-kutatást szeretnék tartani,…..
Úgy gondolom életünk eseményei számunkra sosem befejezett történetek; sokkal inkább a fejünkben formálódnak egy elbeszélésé, ahogyan az ember a saját szűrőjén keresztül beenged részleteket a teljes történetből majd a képzelete segítségével teremti meg a saját sztoriját:…..