Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rugoman

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitézy Dávid menesztése nagy port vert fel. Hirtelen rengeteg szimpatizánsa lett, de vajon érdemei szerint vagy sem? Szakértőt hívtunk! Valamint elmentünk megvenni egy rommá tört de sérülésmentesnek hirdetett Volkswagent. Mi lett a vége? Az Égéstér 149. adásának…..
"Vajon megvárják-e az illetékesek, úgy is, mint: a kerületi rendőrök, a BKK, a fogaskerekű forgalomirányítói és a polgármester hivatal, amíg tragédia történik, vagy lépnek valamit a fogaskerekűn tapasztalható áldatlan állapotok ellen?" - ezt kérdezte a XII. kerületiek…..
rugoman 2014.02.28 10:25:09
@Teri néni: a gyalogkakukkoknál bevált...de ha Neked (pardon: Önnek) megy ráolvasással, esetleg bibliai idézetekkel is, Cseh Tamás dudorászva vagy valami mélyenszántó oraveczi gondolattal.. hát átveszem a Mester fortélyait!
rugoman 2014.02.28 12:58:12
@RiksaRider: én viszont úgy látom, a hölgyike eddigi tevékenysége baszta ki a biztosítékot - és nem csak a bringás kománál - de csak ő volt ott. Tök mindegy tehát, hogy mi volt nála, lehetett volna rokkant kocsi is vagy létra, semmi köze a konfliktushoz.
rugoman 2014.02.28 13:32:35
@spiral: ez pontosan így van. Dobom is a témát, de sajnálom, hogy ez a liba itt (is) megjelent.
Mégis megpróbálják lenyomni a torkunkon 3 milliárd forintos lehúzást. Közben előkerült egy kiskapu a törvényben. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
rugoman 2014.01.31 09:26:29
@230e:
csatlakozom az észrevételhez. az eljárás eddig is így volt, ha az adásvételire hülye fejjel Magyarországot írtál, fizethetted az illetéket, tökmindegy, honnan volt a járgány..megjegyezném még, hogy a hamisításra a "kétnyelvű" törvény miatt van szükség. a germán nem ad, csak német nyelvű papírt (naná) te meg menj fordíttatni a Bajzába 6e / oldlaért...nammegafaszom...
Yoshihiro Simada japán utazó 2008 óta járta német gyártmányú összecsukható biciklijén a világot. Miután Albániától Lisszabonig, Afrikától Mexikóig sok fele tekert már, egy hete, pénteken Budapestre érkezett. Még aznap este el is lopták tőle nagy becsben tartott…..
rugoman 2014.01.25 07:25:21
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
"És nincsenek cigányok!" ...ez még biztos a Föld?
Egy paraguayi rádióadó stúdiójában kuksolva viccesnek tűnhet, ahogy emberek eltaknyolnak a motorjaikkal, de igazából nem az. Kicsit sem. Tudom, változtatni nem tudnak rajta, segíteni sem sokat, de telipofával röhögni ennyi ember kínján... A sínek közel párhuzamosan futnak az…..
1. Bármelyik raktárra licitálj bátran! Olyan nincs, hogy egy raktár veszteséget hoz. Minden raktárban van valami, ami baromi értékes. 2. Ha egy raktárban látszólag csak értéktelen kacatok vannak, akkor sem kell pánikolni. Valamelyik értéktelennek látszó kacatról hamarosan ki fog derülni, hogy…..
rugoman 2014.01.20 15:07:12
@É2I: Ed a legjobb szerelő, mindig ingyen dolgozik...
VV Teo, az önjelölt biszex pultosnő szakított a hagyományokkal, és NEM bikinialsóban mosakodott. Tessék:..
A kampány eddigi legijesztőbb, leghülyébb és legkárosabb ötlete bukkant fel az év elején: minden magyar állampolgár alanyi jogon kapjon x mennyiségű pénzt az államtól, mert csak. Az eredeti javaslat itt megtekinthető. Akik nem érnek rá átlapozni, azoknak egy zanzásított…..
rugoman 2014.01.17 13:49:12
@szita szita péntek: sajnos nem, kb. 800 mrd a mínusz...
és én nem csak a matekban látom a hibát: az elmúlt 5 évben egy termék nyereségének megoszlása (munka-tőke vonatkozásban) 40-60%-ról 30-70%-ra változott, természetesen a tőke javára. Tehát aki a munkáját adja egy termékbe, 40% helyett ma már csak 30%-ban részesül belőle. Ez természetesen a növekvő munkanélküliség által generált helyzetből adódik, ami leszorította a béreket a béka segge alá. Elmondható tehát, hogya világban egy rétegnek kifejezetten előnyös a sok munkanélküli. Fenti arány alapján nagy befolyással kell bírjanak, tehát nem fogják a LÉT-et támogatni...hogy finoman fogalmazzak.
rugoman 2014.01.17 13:57:06
@Gerardus A. Lodewijk:
Őszintén mondom: sokat gondolkozom ezen a munkakedv-dolgon. én már 20éve melózom, így is fogok pusztulni, de a mai gyerekek ezt kicsit sem érzik sajátjuknak. lógnak a világban hátizsákkal, felmásznak mindenféle hegyekre, mentik a bálnákat meg mifaszt csinálnak, egyszóval elvannak a munka nélkül is, de még milyen jól...és nekik van igazuk. ha lehetne, én is újra kezdeném, nagy ívben leszarnám a melót, csak motoroznék szanaszét, annyit keccsölnék, amennyit feltétlen muszáj...
őszintén mondom: én nem sértődnék meg, ha nem kéne többet dolgoznom.
rugoman 2014.01.17 15:02:05
@Gerardus A. Lodewijk:
ne ja. de nem kell bankigazgatónak lenni, hogy a kölköd elmenjen világot látni. a LÉT-et itt többen azért utasítják el, merthogy a munka alapvető szükséglete a humanoidoknak..szerintem meg csak belénk nevelt görcs.
„Ma tíz magyarból nyolc bizonytalanságban él, a maradék kettő meg külföldön…” Ismeretlen Facebook-huszár Ha volt, akkor is rég volt már ilyen: fél évvel a választás előtt a „nincs kire szavaznom”-hangulat uralkodik a választópolgárok értelmesebbik, még nem…..
rugoman 2014.01.09 15:44:21
@Shopping: "boldogok a lelki szegények..." rémlik? nekik nem fáj a politika, élvezik a kereskedelmi tv-k "adásait", hitelből vesznek lapostévét és mennek nyaralni, egyszóval: bejött az élet!
akkor ki a hülye, má'bocsánat??
rugoman 2014.01.09 15:52:18
@nemecsekerno_007: sajnos nincs már a gyakorlatban, de meg tudnám tölteni az Andrássyn a kandelábereket a Deáktól a Hősökig, és mindkét oldalt!
..az álmodozáson kívül mifaszt tehetnék??
Tudjuk milyenek a munkáltatók, de sok közülük nem is tagadja, csak éppen virágnyelven fogalmazza meg a hirdetéseiben. Javaslom, hogy tapasztalatlanabb álláskeresők számára állítsunk össze egy szótárat! Kezdem én:   rugalmasság = sok túlóra várható, és csak az utolsó…..
       Tegnap megtaláltam egy listán a nagypapám testvérét, Gyurikát. Világbajnoki bronzérmet szerzett asztaliteniszben. Ismerhettem volna. Játszhattam volna vele gyerekkoromban. Megtaníthatott volna pingpongozni.        Meghalt. Ahogy mások is…..
rugoman 2014.01.03 14:46:11
@Vombatus Ursinus:
amit a világ művelt Németországgal. .. meg a Monarchiával, Törökországgal, csak a germán nem az a meghunyászkodó típus. Amilyen az adjonisten, ugye..
rugoman 2014.01.03 15:15:21
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
sajna nem értem.
rugoman 2014.01.03 15:28:27
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
nem tehetek róla, gyenge a felfogó képességem..mit tanultak?
A minap úgy hozta a sors, hogy a Moszkva térről kellett néhány megállót utaznom, így felkaptam egy Combinora oly' szerencsével, hogy még a púpos négyesben szabad ülőhely is volt. Kisszerű boldogsággal huppantam le, amikor kényelembe helyezkedés édes, apró örömét az az üröm…..
rugoman 2013.12.13 14:11:31
@Kővári György Márió:
szerintem pesti tahó volt, álöltözetben, hazafelé tartván...
Szerte a világon mindenfelé, vesztésre áll a munka a tőkével szemben –  s ezt nem más írja, mint a baloldalisággal legkevésbé sem vádolható Economist.   A gazdasági lap cikke rámutat arra, hogy a 80-as évektől kedve világszerte csökken a munkáért fizetett pénz az…..
rugoman 2013.12.05 16:10:10
@peetmaster:
megvan!! nem mondjuk ki, csak hagyjuk éhen dögleni! Na?!
rugoman 2013.12.05 16:30:23
@s: ..és tudjuk, hogy miért nem?
rugoman 2013.12.05 20:18:02
@no_successful2:
a baj az, hogy '70-ben is ugyanazt az 5 (50?) évet jósolták a fosszilis energiahordozók kimerüléséig, mint ma. Mivel a kitermeléshez szükséges technológia is robbanásszerűen fejlődik, azt is ki tudjuk nyerni (pláne nyereségesen) amit '70-ben elképzelhetetlennek gondoltunk.
A társadalmi kirekesztettség és esélyegyenlőtlenségek szempontjából napjaink Magyarországában éles kontrasztokkal találkozunk város és vidék, roma és nem roma, diplomás és szakmunkás, nő és férfi relációjában. A társadalom peremén élők jelenlegi oktatási,…..
rugoman 2013.12.05 14:52:55
@babapiskotahusi:
olyat várnál el a csuhásokról, amire 3000 éve nem volt példa...
A Népszabadság úgy tudja, hogy a Fidesz megszüntetné a közvetlen főpolgármester-választás intézményét, ami a rendszerváltás óta működik. Az indoklás állítólag prózai: nem elég népszerű a Fidesz Budapesten, a kerületi polgármesterek közül azonban van esélye többséget…..
rugoman 2013.12.03 12:42:28
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
Nem mindegy, hogy szarparti vagy sztárparti, különösen ugye ha épp a Nemzeti Filmipar Megújításáért Felelős Kormánybiztos is ott bulizik. Illetve ahogy azt a Bors cikkéből megtudtuk: „amíg Vajna Tímea a dekoltázsával hódított egy minapi celebpartin, addig férjura,…..
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
Már az a cím, hogy Elmeakupunktúrára szorul Zámbó Krisztián sem semmi, de a folytatást bele kellene hímezni egy göndör fürtökből font faliszőnyegbe, az kurvaisten: Zámbó Jimmy egy angyallátónak üzente, hogy segítsen Krisztiánnak túllépni a blokkjain. A látó…..
rugoman 2013.11.20 11:42:47
Varga Mihály nyilatkozott a Magyar Nemzetnek a gyermekes családok adókedvezményéről. Az új adótörvény adómegtakarítása 16 százalékról a bruttó bér 33 százalékára növekszik. A lépés nagyjából ötvenmilliárd forinttal hagy többet csaknem 270 ezer háztartásban -…..
rugoman 2013.11.19 16:25:18
@Almandin:
nem mindenben értünk egyet: a tudomány mai állása szerint nincs összefüggés a vagyoni helyzet és a gyermekvállalás között. Ezért van az, hogy Európa gazdag államai (Svájc, Svédország) is fogynak, na persze a cigány megszállókat nem számítva... akik pedig nálunk is igen-igen szaporák, hála a magasságosnak, ugye..ellenben a "magas iskolázottságú" tehetősekkel (ebben egyetértünk: a zsíros állás semmiképpen nem függ a szellemi kvalitásoktól, sőt!) nevezzük konzumidiótáknak őket, akik a karriert, meg az egyéniséget, meg a faszom-tudja-mit keresve egyedülállóként élik nyomorult életüket..arról nem is szólva, hogy baszhatom az adókedvezményt, amikor belerokkanok 3 (vagy több) gyerek ruháztatásába / etetésébe.
Szögezzük le: aki szerint a hajléktalanság problémájára az a megoldás, hogy a legszegényebb, legkiszolgáltatottabb embereket börtönbe kell vinni, az nemhogy nem alkalmas egy ország, város vagy kerület vezetésére, de lényegében – nem jogi értelemben – bűnöző is. Mármint…..