Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuhaszAk

49 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kanadában éppen a kétnyelvűséggel birkózó, elsős kisfiútól Toszkánán át egészen a lisszaboni anarchista kocsmákig ível a mai poszt, szóval egy dolgot bizton állíthatok: nem fogtok unatkozni. (Fotó: pixabay.com/stocksnap)..
JuhaszAk 2019.11.25 14:02:50
@Örömhernyó:
Kindergarten-t T-cel irjak Ontarioban, de Kanadaban is.
www.edu.gov.on.ca/kindergarten/
Kifejezetten érdekes utazásra indulunk ma, melynek során érintjük Dubait, az északi sarkkört és Kazahsztán is, miközben az is kiderül majd, milyen bonyodalmakat tudott okozni Phil Collins nemzetközileg egyezményes beintése és még egy hegedűvonó is előkerül...
Egy párszor már elképzeltem, hogy milyen lesz, amikor végre legelőször fogunk vízre szállni a saját hajómmal, birtokában a szükséges okmányoknak, kötelező felszereléseknek, szóval ezt a napot már sokszor elképzeltem, de a tegnap felülmúlt minden álmot.  Verőfényes…..
Amikor valakivel arról beszélgetek, hogy hány alkalommal sportolok egy héten és elmondom, hogy hetente legalább négyszer, akkor általában azt a választ kapom, hogy „erre nekem nincs időm”. Az tényleg ideális lenne, ha mindenki hetente 4-5 alkalommal sportolna, de én inkább…..
Zsolt akkor kezdett el fogyókúrázni, amikor a mérlegre állva 100 kilót látott a kijelzőn. Elmondása szerint ekkor „sokkot kapott”, mert soha életében nem volt még ilyen súlyos egyéniség. Még azon a napon elkezdett fogyókúrázni, majd egy hónapra rá elkezdett TRX-ezni. Ma a…..
Durva szombatom volt, de nagyon büszke voltam magamra, amikor túl voltam rajta. Reggel 10 órára mentem a Jógaligetbe, mert Dóri megüresedett TRX edzői helyére keres(t)ünk oktatót. Pár nappal ezelőtt Ádám találkozott edző jelöltünkkel – Anitával - akivel kölcsönösen…..
Elkötelezett TRX hívő vagyok, közel 3 éve TRX-ezek, és az állóképességem és erőm egyértelműen a TRX-nek köszönhetem, ráadásul oktatóként is foglalkozom ezzel a módszerrel. Ebben a blog bejegyzésben a TRX módszer előnyeit-hátrányait foglaltam össze. Ha elolvasod ezt a blog…..
 Még csak 3 hónapja használok egy Polár FT7-es pulzusmérős órát, de őszinte híve lettem az edzés közbeni pulzusmérésnek. Erről két cikket is írtam már itt a Jógaliget blogon. Melyik edzés a leghatékonyabb Így eddz hatékonyabban! A pulzusmérés segítségével az…..
Nyaralás alatt nagyon sok szénhidrátos ételt ettem, mert a horvát éttermekben vegetáriánusként nem nagyon volt más választásom. Így a 10 napos pizza kúra után kb 2 kilóval többel érkeztem haza, mint amivel elmentem, ráadásul a nyaralás előtti hónapokban sem voltam…..
Tegnap este TRX edzés közben  tudatosult, hogy a kemény tempó ellenére nagyon gördülékenyen mennek a gyakorlatok. Egymás után nyomtam a gyakorlatokat, miközben lassan rám esteledett, de olyan Flow élményem volt, hogy komolyan sajnáltam, mikor a telefonom jelezte, hogy eltelt az…..
Amikor egy átlagember jógázni kezd, akkor ez leggyakrabban egy jóga stúdióban vagy egy jóga tanfolyamon történik meg. Én is egy stúdióban kezdtem jógás pályafutásom és mivel egy meglehetősen kemény hot jóga sorozat gyakorlásával kezdtem, ezért az első hónapokban minden kusza…..
Elhomályosul előttem a világ, meg kell kapaszkodnom a TRX-be, hogy ne szédüljek el. A szívem zakatol, a dobhártyámon érzem minden ütését és veszettül kapkodom a levegőt. Legszívesebben leülnék, de kényszerítem magam, hogy állva maradjak és ne görnyedjek össze. Túlhajtottam…..
Laci 43 éves, halk szavú vendégünk és ő nyerte stúdiónk által meghirdetett Legfittebb Programot, mely márciusban indult és a résztvevőktől azt vártuk, hogy havonta legalább 12 alkalommal, 3 hónapon keresztül sportoljanak a Jógaligetben. Mindenki olyan órát, sportágat…..
Márciusban azzal a céllal hirdettük meg a Jógaliget Legfittebb programot, hogy minél több embert elindítsuk azon az úton, ahol már csak egy rossz emlék lesz a túlsúly, az úszógumi és a lihegés. Bérletünk árából jelentős kedvezményt adtunk, és csak annyit kértük a…..
  Zsanett egyike annak a 6 vendégünknek, aki márciusban belekezdett a 3 hónapos Jógaliget Legfittebb programba. A programban minden hónapban megnézzük, hogy Legfittebbjeink mennyit fejlődtek. Az első hónap eredményeiről már olvashattad a beszámolómat Itt olvasható a…..
A második napon hajnali 5-kor ébredtem, amikor a hajót elkezdték elkötni. A nagy dízelek korán beindultak és berezonált a teljes hajó. Cikáztak körülöttünk a zodiakok, a gyakorlott egyiptomi matrózok hamar elkötötték a rögzítési pontokat és megindultunk északnak gyenge…..
Évek óta készülünk arra Timkával, hogy elmegyünk Egyiptomba egy Vörös tengeri búvár „szafarira”. A szafari búvár berkekben egyhetes hajóutat jelent egy olyan búvárhajón, mely a hét elején megindul Hurghadáról vagy még délebbről és a hajó a következő egy hétben korall…..
Ildikó egyike annak a 6 vendégünknek, aki márciusban belekezdett a 3 hónapos Jógaliget Legfittebb programba. Az első hónap eredményeiről olvashattad a beszámolómat A második hónap eredményeit itt találod   Kérlek mondj néhány szót magadról! A mozgás a hobbim. Ha nem…..
Márciusban azzal a céllal hirdettük meg a Jógaliget Legfittebb programot, hogy minél több embert elindítsuk azon az úton, ahol már csak egy rossz emlék lesz a túlsúly, az úszógumi és a lihegés, mely akkor következik be, ha intenzív mozgást kell végezni. Az első havi…..
Jógaliget blog Jógázó celebek 2013.05.01 08:09:52
Jógázni nem csak jó-, hanem divatos dolog is, főleg az USA-ban. Az elmúlt években több cikket és képsorozatot láttam jógázó celebekről, összegyűjtöttem néhány információt, hogy ki miért és mit jógázik közülük:   Robert Downey Jr. nagyon fiatalon sikeres és…..
Úgy tapasztaltam, hogy két időszakban az átlagosnál erősebben érezhető az emberek megújulási vágya. Január elején nagyon sok ember jelenik meg a fitness termekben, friss újévi fogadalmakkal felvértezve:  „idén végre lefogyok” vagy „elég volt a punnyadásból”. A…..
Tamás egyike annak a 6 vendégünknek, aki márciusban belekezdett a 3 hónapos Jógaliget Legfittebb programba. Az első hónap eredményeiről olvashattad a beszámolómat: http://jogaliget.blog.hu/2013/04/09/ki_lesz_a_legfittebb Tamás két barátjával Gáborral és Lacival kezdett a…..
Jógaliget blog Fitness Anywhere 2013.04.21 21:03:47
Ez egy rövid blog bejegyzés lesz. Nem azért írom, hogy dicsekedjek, hanem azért, hogy egy lehetőséget mutassak az érdeklődőknek. Timkával búvárkodni voltunk Egyiptomban és egy hajón töltöttük az elmúlt hetet. Azzal a gondolattal vittem magammal a TRX-em, hogy ha otthon, egy…..
  Pár hete csúnyán megütöttem a bordáimat és ezért a jóga és a TRX-is nagyon fájdalmassá vált. Nem akartam teljesen mozgás nélkül maradni, ezért a lábadozásom alatt elmentem néhányszor egy konditerembe, ahol korábban edzegettem néhányszor. Ez a terem nagyon jól…..
Viki egyike annak a 6 vendégünknek, aki márciusban belekezdett a 3 hónapos Jógaliget Legfittebb programba. Az első hónap eredményeiről olvashattad a beszámolómat: http://jogaliget.blog.hu/2013/04/09/ki_lesz_a_legfittebb Most itt az alkalom, hogy megismerkedj Vikivel, aki…..