Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopp-ti

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Van egy „népmesei elemekkel teletűzdelt” történet: Egy szép tavaszi napon, az országgyűlési választások kampányának idején (2010) O. János honvéd tábornok önként bevonult a népnemzeti ügyészségre, hogy meséljen egy főtiszt bajtársáról hallott pletykáról. Majd egy…..
kopp-ti 2014.02.05 08:21:29
@Stradlin:
Érdekes módon a Simon ügy éppen akkor pattan ki , amikor Mészáros Lőrinc milliárdjainak a forrását kezdik el firtatni ill. amikor vagy ötven milliárdos haszonnal dolgozó fantom gázcéget találnak a fidesz holdudvarban.
Rezignáltan vettem tudomásul, hogy 2014. január 12-én elstartolt a Való Világ 6. szériája. Ezzel pedig megkezdődött az össznépi agymosás egy újabb fejezete. Mostantól kezdve újra szájtátva, kocsányon lógó szemekkel kukkolhatják a nézők, mint éldegélnek nagy semmittevésben…..
Ilyen Savanyú Jóska stílusban régen hallottam politikust szónokolni. Ehhez képest Antall József maga volt a Hofi Géza. Ez az Áder beszéd közben olyan képet vágott, mint a foghúzásra váró páciens, akinek már benyomták az ínyébe az érzéstelenítő injekciókat. Félreértés…..
Miután elhadartam a történteket, felvázoltam a sérülés komolyságát és azt is elmondtam, hogy van egy fél éves kisfiam, aki szintén megnyugtatásra szorulna, a nő beközölte, hogy idézem „hisztis p***csa” vagyok, majd hívjam őket, ha nem hisztériázok és rám vágta a…..
December első napjaiban arról posztoltam, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselő és polgármester olyan új innovatív utakat talált a szociális érzéketlenségben, amelynek csodájára járnak majd a szegények büntetőexpedíciójában gyakorlatot szerző kormánypárti…..
kopp-ti 2013.12.28 10:06:16
@safranek: Minden kegytárgy undorító...
Oké, maga a hír szombaton jelent meg, úgyhogy az év legjobbja talán túlzás. A szerző valószínűleg a Simon Zsolt vezérigazgató mögött feltételezett jobboldali érdekkörökre céloz. Forrás: mindenekfelett.tumblr.com ..
kopp-ti 2013.12.23 09:53:34
Az egyház és az állam kapcsolatáról szóló vitában a hívőknek van egy óriási lépéselőnyük, mégpedig azért, mert az egyház és az állam kapcsolata először is zavaros, áttekinthetetlen, szövevényes. Azért a hívő mindig elbújhat eme zavarban, az egyházak pedig nagyon is…..
kopp-ti 2013.11.07 19:03:24
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Azzal az ingyenességgel csak óvatosan , fizetni kell szinte mindenért , esküvőért , temetésért , keresztelésért , mondatott miséért stb.
Igen magas egyházi szinten esett szó az elváltak és újraházasodottak kérdéséről az egyházban. A Hittani Kongregáció prefektusa, Gerhard Ludwig Müller a Catholic News Service tudósítása szerint igen részletesen nyilatkozott a helyzetről, ami előrevetítheti, hogy…..
kopp-ti 2013.10.26 19:22:16
@kávét!:
Amit most kifejtettél az nem más , mint a katolikus felsőbbrendűség . Akkor szerinted a más keresztény felekezetek által hirdetett tanok tévesek és bűnben élésbe taszítják a híveiket?
Nem tudunk hibázni, úgyhogy jöhetnek a kitüntetések. Nincs mese, ebben is jobbak vagyunk, mint Európa. A belügyminiszter szerint „Európa eddig legnagyobb márciusi viharát éltük át”, Nyugat-Európában több mint 1200 kilométeres dugó volt, ehhez képest „más országokban…..
Talán még soha nem láttam ennyire kiakadva Orbán Viktort. A parlamentben beszélt, s magából teljesen kikelve rángatózó arccal, önmagára láthatóan nagyon nehezen nyugalmat erőltetve adott hangot felháborodásának. Miért is?Mert az utcán tinédzserek tüntetnek a hatalma ellen? Mert…..
Pézsma Sofőrsors 2013.03.10 01:40:06
Áder János bajban van. Az ízig-vérig pártemberből lett köztársasági elnök dilemmája bizony nem kicsiny. Ő is pontosan tudja: ha a pártrobotok hétfőn megszavazzák, úgy a negyedik alkotmánymódosítási csomaggal olyasvalamit kellene aláírnia, amellyel államfőként kivégzi a…..
kopp-ti 2013.03.10 20:04:00
@Éhes_ló:
Még nincs egy éves sem a gránitszilárdságú , saját maguk által írt alkotmány és már negyedszerre kell módosítani. Ez mindent elárul a munkájuk minőségéről. Nem rég mondta egy okos ember , hogy az az alaptörvény , amit kéthavonta át kell írni , az nem alaptörvény , hanem csak egy fércmunka.
A legitimációjuk már akkor kétségessé vált , amikor az AB által alaptörvény ellenesnek ítélt törvényeket beleemelték az alaptörvénybe ezzel folyamatossá téve a törvénytelenséget.
kopp-ti 2013.03.10 22:25:30
@Éhes_ló:

Épp a múlt rendszer mocska készül újra elárasztani az országot. Azok akik éppen a Rákosi-rendszert építik újra , az MSZMP káderképzőjében szerezték a diplomájukat.
A regnáló hatalom legitim módon szerezte meg a hatalmat , de már régen elvesztette a társadalom támogatását. Csak az elvakult fanok és a haszonélvező klientúra támogatja . A kisebbség diktatúrája épül éppen.
Józan Paraszt Diákcsemege 2013.02.11 15:33:17
Oszd meg és uralkodj - a kormány jelszava lehetne. Most épp a hallgatók gyenge pontjára tapintottak rá a röghöz kötés alkotmányba foglalásával. A felszalámizás elkezdődött. Mert ne legyünk naivak: a hallgatók egy igen jelentős része egyetért a röghöz kötéssel. Ugyanis…..
„Ne azt nézzék, mit mondok, hanem amit csinálok.” /Orbán Viktor/   Az utolsó karácsonyom volt Magyarországon. S ahhoz képes, mennyire nem rajongok ezért az ünnepért, egészen jól éreztem magam. Talán éppen a tudat miatt, hogy többé nem jövök. Fehér karácsony volt.…..
kopp-ti 2012.12.28 11:21:48
@Mr Falafel:
Nagy baj van bizony , de ehhez sem a hazai , sem az Izraeli zsidóknak nincs semmi köze. A bajt a párttitkár ivadékok és a mögöttük álló "nemzeti" oligarchia okozta a hatalom és a pénzéhségükkel . Nekik a demokrácia nem felel meg ezért újjáépítik a felülről vezérelt , az állam és az állampárt által ellenőrzött féldiktatúrát .
Múlt pénteken ejtette ki Caramel a Fekete Vonat egykori énekesnőjét a The Voice-ból, de a rajongók azóta sem tudják neki megbocsátani és közösségi oldalán próbálnak rá nyomást gyakorolni, hogy gondolja meg magát. De vannak, akik ennél is tovább mennek, és a romák…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..