Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Here Comes The Pain

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban írtuk már, hogy Gundel Takács Gábor kiszáll a Maradj talpon! című vetélkedőből, amit a köztévé azzal a lendülettel meg is szüntet majd, de akkora lett a népharag, hogy az MTVA sietve visszakozott, és újabb évadot kért az m1 egyetlen valóban nézett műsorából - de…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Jó estét! H. Lajos vagyok és segítségeteket szeretném kérni egy bonyolult munkahelyi problémával kapcsolatban!  Július elsejével nyíltak a dohányboltok és felvettek az egyikbe dolgozni Budakeszin. A főnök felesége közölte velem, hogy az…..
Here Comes The Pain 2013.07.11 16:40:24
@vantaan: Ahol felszólító módban kettő darab d-vel írják, ott.
Bezony ám, menjen nyugodtan a feljelentés, bár aztán kérdéses, hogy a mutyisoknak milyen távolságba ér el a kezük.
Nem is olyan régen egy vacsorára nyertünk meghívást, mi, a bloggerek krémje, közte Magyarország első számú burgermédiájával. Elitség volt. Ja igen, és nem csak burgerről lesz szó, akit ez zavar, az be se kattintson. A Nad'or Boutique Bisztró elég fellengzős neve egészen…..
Megosztanám én is a személyes tapasztalataimat kicsit ezzel kapcsolatban. Magamról annyit, hogy 27 éves vagyok, érettségivel, felsőfok közeli aktív angoltudással erős magyar akcentussal, meg egy be nem fejezett egyetemmel (IT). 19 éves korom óta dolgozok, így bár diplomám nincs…..
Tatár Csillának nagyon bejön Mila Kunis, harsogja a mai Bors! Leszbikus ábrándozások reményében ide kattintson! Becsajozott Az ének iskolája nyertese, Farkas Zsolti! - ez a mai vezető hír a Blikkben. A bulvárlap úgy tudja, a mindössze 14 éves tinisztárt műsorbéli…..
Egy éjszakai sétálás alkalmával vettem észre a kis bódét, mely azon a ponton keltette fel a figyelmemet, hogy megláttam rajta a nevét és webcímét: Street Burger. Valódi remek falatok az utca stílusában, vagy csak teher lesz a bélrendszernek? A bódé rendelkezik egy kis terasszal…..
Here Comes The Pain 2013.06.14 07:49:11
Here Comes The Pain 2013.06.15 07:21:19
@speed: Félreértés ne essék, mindennek megvan a maga helye és ideje. Ha nem olvasom a blogot, valószínűleg nemigen jutok el a Burger House-ba vagy a Varietébe, tehát az ilyen helyek miatt biztosan érdemes blogot írni, és megismertetni a nagyközönséggel. De egy ilyen helytől egyszerűen nem várható el, hogy valódi marhahúsból, szeretetből és örömkönnyekből gyúrt pogácsát tegyenek a helyben sült, tökéletes állagú buci közé. Kb. 10 percre tőlem van egy hasonló burgerező, van ott minden, természetesen mirelitből. Nem szoktam ott ebédelni, ellenben egy mattrészeg este lezárásaként a világ legjobb kajája tud lenni, meg abban az állapotban kár is lenne a valódi marhát az alkohol mellett erjeszteni.
A következő hétvégén megtartandó Hamburger Dayen evőverseny is lesz - nem is akármilyen! A szabályok a következőek: Nevezési díj egyéni versenyzőknek: 2500 Ft / fő Nevezési díj csapatban versenyzőknek (3 fő): 6000 Ft/ csapat   a verseny időtartama egyéni: 8 perc,…..
Here Comes The Pain 2013.06.13 18:45:30
@SemBoga: @Konyak_: @newbleda:

Íme a bizonyíték, miszerint jóval több buta ember van az országban, mint legalább minimálisan értelmes. Szarul van fogalmazva, ha 8 perc alatt mindketten megesznek 10-et, sem az idő, sem pedig a darabszám nem tud dönteni. Akkor lehet egyértelmű a verseny, ha valaki ténylegesen többet eszik. Az idő 8 perc, így az nehezen dönthet, maximum a darabszám. De felteszem a kérdést, ha esetleg mégsem tiszta: 8 perc alatt ugyanannyi hamburgert fejeztek be, ugyanott tartanak mindenben, amikor vége a versenynek. Ilyenkor mi is van?
Az utolsónak meg: hajrá, tényleg, egy falatot se egyél, nem fog összeszűkülni a gyomrod, és a második hamburger után nem fogsz rosszul lenni. Jó helyen lesz a 2500 Ft-od, neked tényleg felesleges ennyi pénzzel mászkálni.
Egy újabb 20 éve csúszó technikai fejlesztés érte el a budapesti tömegközlekedést. Jövőre, ha nem sikerül ellopni az összes hozzávalót, beüzemelik a metrók és a HÉV-ek vonalán az elektonikus jegykezelő kaput. A BKK úgy gondolta, hogy a tömeges pánik elkerülése végett az…..
Here Comes The Pain 2013.06.10 17:18:50
Múltkori versenyzőnk utalványát hamisnak nevezték egy Tescóban, de a jelek szerint olyan is van, hogy egyszerűen nem tetszik nekik a színe: Kaptam a munkahelyemen néhány ezer forintért semmire sem jó Erzsébet-utalványokat, mivel lépten-nyomon azzal szembesülök, hogy fele annyi…..
A Zingről már írtunk nektek, és bár időközben előkerült még egy food truck, melyet szintén majd bemutatunk, a tegnapi nap estére érkezett egy kedves meghívás, melyet nem tudtunk visszautasítani. Zing Food Truck első megmozdulása egészen pontosan ma déltől kezdődik három…..
Here Comes The Pain 2013.06.07 12:14:39
Here Comes The Pain 2013.06.07 12:15:53
Here Comes The Pain 2013.06.07 19:21:48
@L. Péter: Igen, az első kommentedből pont ez szűrhető le, nem pedig féléves frusztráltság és az elfojtott indulatok. És nem, véletlenül sem tűnik úgy, hogy az ingyen burger bedobására hirtelen megváltoztattad a hozzáállásodat. Illetve fogalmam sincs, mennyire kívánod a burgert, sajnos még nem sikerült bepillantást nyernem a pályafutásodba. Én például már jó sok éve iszom kávét, és furcsamód napról napra jobban kívánom.
no emisszió Képmutatók 2013.06.05 10:15:25
Hiába a felfokozott médiaérdeklődés, úgy tűnik, mégsem figyeltünk oda eléggé annak a három akasztanivaló véglénynek a Kaposvári Törvényszéken zajló tárgyalására, akik elképesztő embertelenséggel kínoztak halálra egy tizenegy éves kisfiút, Szita Bencét. A bíróságon…..
Here Comes The Pain 2013.06.06 08:02:33
@Görkoris Józsi: Tán érzékenyen érintett az a négy-öt pont, ami tökéletesen rád illik?
Robi egy érdekességre lett figyelmes a SOTE érsebészetén, amikor bepróbált egy jeges kávét. Az hagyján, hogy a vásárolt termék egy hónapja le volt járva, de az automatában még februárban megromlott italok is voltak. Vajon azért, mert a páciensek nem látják az apróbetűt? A…..
Here Comes The Pain 2013.06.04 12:51:10
Here Comes The Pain 2013.06.04 12:52:30
@Here Comes The Pain: Másodikán.
Naiv ügyfél belefutott egy újrahasznosított dvd-be Nyíregyházán. Nehéz elhinni, hogy léteznek még olyan emberek, akik megveszik az amerikai Tetovált lányt lemezen, lemásolják 90 forintért és visszaviszik a másolatot... UPDATE: Ez tényleg így néz ki. Azt hiszem, nincs igazán…..
Mindig büszkék vagyunk arra, ha valamit mi tudunk először megmutatni az országnak. A Luther Burger is egy ilyen dolog volt, és a lowcost videó után úgy néz ki a burger eléri méltó sorsát, mégpedig nem máshol, mint a Varietében, most szombaton. Annyit nyomtuk már a Luthert,…..
Here Comes The Pain 2013.06.03 17:50:02
@speed:
Nem is írtam ilyet, pusztán a tényre utaltam, miszerint egy cukros-fánkos burger nem feltétlenül vezet az egészséges társadalom irányába. Plusz, ha arányaiban vizsgáljuk, az USA-ban még annyira sem húzná a zsebeket, mint itthon egy ötszázas.
Gábor saját hatáskörén belül indította be a párbeszédet a joszaki.hu-ról kinézett mesterrel, de törölték az értékelését: A joszaki.hu oldalon kerestem mestert. Az oldal azért volt vonzó számomra, mert lakóhelyhez közeli mestert ajánl, az oldalon meg lehet nézni a mester…..
Here Comes The Pain 2013.05.31 18:50:36
@horex: Nem, szimplán csak kimegyek, eltöltök fél órát, majd eljövök. Ugyanazt tudom, mint a posztban szereplő szakember, és még gyorsabban is csinálom.
A blog.hu-ra visszaköltözött BKV-figyelő kapta a fogászatról hazafelé tartó naiv ügyfél történetét. A beszélni képtelen áldozat kezéből egyszerűen kitépték az érvényes bérletét, azzal, hogy hamisítvány: Már messziről hallottam hogy rólam beszélgetnek: "nézzétek…..
Worlon sztorija ugyan nem túl friss, de jó látni, hogy a magyarországi helyzetet a Tesco angol anyacégénél sem akarták elhinni: Annó kb. még 1 éve Székesfehérváron laktam és elmentem a MediaMarkttal egy helyen lévő Tescoba bevásárolni, ami nem is kis üzlet (igen csak…..