Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benerobi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zene az örök konfliktus, jampik-csövesek, alterosok-diszkósok, nehéz, áthatolhatatlan ellentét ez, és igen, jól látja a levélíró, ez a harmadik évezred küszöbén is komoly probléma. Lassú klikkerek kedvéért a levél végén teljes terjedelmében közüljük a szóban forgó…..
A finnyás Cukiságnak nem volt elég cuki ez a videó, pedig elég vicces, ahogy a 12 kilós japán macskát egrecíroztatják futógéppel. Újabb bizonyíték, hogy Darwint isten közbeiktatása nélkül is lehet cáfolni. ..
Subba Megivott egy liter sört 2007.12.05 10:29:00
Azért vannak a korszerű jó barátok, hogy forgassanak amikor te bajban vagy. Majd forgassanak amikor még nagyobb bajban vagy, és mindezt azonnal tolják is fel a világhálóra.     ..
Subba A görénytartóhumor 2007.12.04 15:01:00
Ígérjük ez az utolsó görényes poszt (mára). Méltó lezárásaként a napnak a kisállattartók és -tenyésztők fajtaspecifikus humorára szeretnénk némi reflektorfényt irányítani. A MVK magas szinten differenciált honlapjáról szerencsénkre nem hiányozhat az obligát viccoldal…..
Subba Görénytorta 2007.12.04 08:32:00
Szóval az úgy volt, hogy kedvesemnek szülinapja alkalmából valami görényeset szerettem volna adni. Hozzávalók: * 1 db hason fekvő görény (Lotti) ihlet gyanánt * 1 db vállalkozó kedvű, új dolgoktól meg nem riadó, műkedvelő cukrász * némi szabadidő..
Ez most kívételes eset lesz, mert ugyan mi értelme van betenni egy romlott kajás posztot a bomlásnak indult termék fotói nélkül, ugye Judit? sajna fénykép nincsen róla, mert nem volt nálam a gép az eset alatt... szóval tegnap úgy esett, hogy egészen délután 6-ig nem ettem szinte…..
Subba Egy kis kortárs zene 2007.11.27 16:12:00
Művészet címke alatt szeretnénk veletek megosztani az alábbi, Venus című videóalkotást. Az alcím: Öt elvált apa a fián játszik. ..
humor.blog.hu Mi ez, rossz vicc? 2007.09.12 09:20:00
Bemegy a kocsmába a rendőr, a szőke nő, az anyós, a skót, a zsidó, a cigány, a székely, a buzi, a bolond, a hülyegyerek, a részeg, a paraszt, a nyuszika, az agresszív kismalac, Móricka és Pistike. A kocsmáros nézi őket egy ideig, majd megszólal:- Mi ez, valami rossz vicc?Persze…..
Valószínűleg ez volt az RTL televízió történetében a legviccesebb jelenet, ami valaha képernyőre került. Beleértve a magyar rokon teljes munkásságát is. (De tényleg, emlékszik valaki olyan műsorra az ertéelklubon, amin őszintén, felhőtlenül kacagott volna? Naugye.)…..