Regisztráció Blogot indítok
Adatok
debilioemilio

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönöm a hozzászólásokat. Talán meglepő, de a velem vitatkozókat is, különösen azokat, amelyek kétségbe vonják ama „állítást”, miszerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök demokratikus politikus lett volna. Az álneves kommentelők és a névvel hozzászólók szerint ugyanis…..
debilioemilio 2015.09.18 11:17:31
@Willkommenskultur: a valóban demokratikusan gondolkodók meg tesznek az ilyen agyatlanokra.
Zöldi Lacikának meg üzenem: az újságírói hivatás nem egy párt kiszolgálásából áll mindenáron, hanem a mindenkori hatalommal rendelkezők ellenőrzését kellene alapfeladatának tekintenie. Ja, hogy akkor kevesebb pénz kerül a zsebbe az igaz, de hát aki kurvának áll az lehet, hogy pénzt tud keresni, csak nem kell megsértődni, ha a foglalkozását valaki néven nevezi. Ja és még valami: GYF a saját "szakmájában" sokkal inkább megfelelt minden mércének (elzavarható volt,nem jelölt ki senkit ki érdemes gazdagodásra stb.), ellenben a posztló kedvenc politikai oldalával szemben. De egyszer eljön az az idő, amikor minden közszereplő - a bukott rezsim szekértolói is - el kell hogy számoljanak a nép ítélőszéke előtt. Nem lesz egy könnyű menet.
Hörcher Ferenc Egy jobboldali párt nemzeti és nyugatos, atlantista és európai, egyszerre jövőorientált és hagyománytisztelő, és nem akarja a realitásoktól elrugaszkodva, kormányzása négy éve alatt felforgatni a világot.     Az amerikai diplomáciai konfliktus és a…..
debilioemilio 2014.11.03 17:18:54
@Tudományos libsizmus:" Megnéztem volna magamnak, hogy a Gergényit kitüntető Demszkyt elgyepálják a zsaruk, a parlamenti Fidesz frakció nagy derültsége közepette...

De miket beszélek. Az ilyesmi az előző rezsimben volt szokás."
Ó igen ez tényleg a poszthoz való hozzászólás volt.Szerintem Te már túl vagy azon, hogy elvállaljon egy szakorvos. Reményed csak kuruzslóban lehet, hátha még tud rajtad rontani, mert javítani képtelenség.
debilioemilio 2014.11.03 18:13:36
@Flúgatlan: "(A baj csak az, hogy a másik oldal még rosszabb. Gyurcsányt azért, mert Brüsszelben agitál Magyarország ellen, száműzném az országból és megfosztanám az állampolgárságától. Ki csinál ilyet a saját hazája ellen azért, hogy saját karrierjét egyengesse itthon?)"

Ó AMNÉZIA!!!

1.Követelt-e ellenzékből a FIDESZ az Úniós pénzek befagyasztását? IGEN
2.Kisajátította-e a csúnya GYF az EU támogatásokat kizárólagosan a saját haveri körének? NEM
3.GYF vezetése alatt a szomszédja 3 év alatt lett-e az ország egyik leggazdagabbja gázszerelőként? NEM
4.Épített-e saját szórakozására a háza végibe több milliárdért olyan vagyontárgyat közpénzből ami saját szenvedélyének kielégítését szolgálta? NEM
5. Mögötte állt-e bábként a saját pártfrakciója és koalíciós partnere? NEM
6.Volt-e kíméletlen, sőt kegyetlen ellenzéke, amelyik populista módon népszavazást kezdeményezve, mindenáron való megbuktatására törekedve? IGEN
7. Úgy adósította el az országot, hogy kb 1000 km új autópálya épült, fizetni tudta előtakarékosságként az évi 360 Milliárd FT magánnyugdíj pénztári betétállomány növekedést, volt 13.havi nyugdíj, 13.havi közalkalmazotti bér, volt korengedményes és korkedvezményes nyugdíj, szolgálati nyugdíj stb. Lemondott-e évi kb 400 Millárd ft szja bevételről azért, hogy odaaja hűbéreseinek, vazallusainak? (közben azt kiabálva, hogy tönkrement országot vett át) NEM
8. Kijelölte-e azt,hogy ki lesz gazdag az országban, és ki nem? NEM
9. Hozzányúlt-e egész ágazatok tulajdonosi szerkezetének átalakításához, kénye, kedve szerint? (Szerencsejáték, trafik,földosztás stb.)NEM
10.Volt-e saját főügyésze, Alkotmánybírósága stb.? NEM
Még sok minden egyéb felsorolható lenne, de kár minden szóért. Igazad van:jó az irány az ország teljes összeomlása felé. GRATULA
Varánusz Viktor kapitulált 2014.10.31 11:30:57
Győzött a népakarat, avagy a Gondos Vezető meghallotta a nép szavát, kukába került a netadó. (via) Tekintsünk most el attól az apró, gusztustalan kis szépséghibától, hogy adót kivetni vagy visszavonni minálunk Orbán Viktor egyszemélyi döntésén múlik, és örüljünk egy…..
debilioemilio 2014.11.01 12:54:01
@Imola Helyesi:" Csak egy új nézőpontot hoztam az események értékelésére. Ha az USA adóztatni fog, minden állam arra kényszerül majd, hogy adóztasson - szerintem."
Igen kis (vagy nagy) leány amikor a 2009.évi pü válság világválság volt nem lehetett tudni, hogy a GDP tervezésnél 0,vagy -1 től -(6-8)-ig akármi lehet akkor a teli-pofával ordítozó elvtársaid szar dumáját kajáltad: nem a válság a probléma, hanem a rossz kormányzás. De ne vegyék vissza a 13.havi nyugdíjat, a 13.havi közalk.-i bért. Kedvenceid még egy általános Gaskó Gördülősztrájk Istvánt kedvelted
debilioemilio 2014.11.01 12:55:52
debilioemilio 2014.11.01 13:20:03
@Imola Helyesi: "Az internetadót nem támogatjuk, mert a mindennapok részévé vált a kommunikációban, szórakoztató, tudományos szerepe óriási, viszont ha tényleg bevezeti az USA az online kiskereskedelem megadóztatását , az hatni fog az egész világra. Majd meglátjuk mi lesz."

Imike! Ha sikerülne kedvenced terve és mégis bevezetnék, havonta amikor fizetésre kerül sor, akkor tényleg "elélveznél"? Csak úgy kiváncsiságból kérdezem? Mert ne áltasd magad. Ez az adóbevétel nem fogja megmenteni bálványodat, bármilyen tétet teszel én adom a dupláját.
He! Te ott a nagy vízen túl! Ez most komoly? Mikor olvastam a saját barokk kunyhómban eltévedtem, mert kiejtettem kezemből a teremgarázsból az emeleti hálókhoz vezető térképet. Mondtam is az asszonynak, holnap majd azzal jöttök, mi sem mehetünk Ámerikába, mert fater kartellezésel…..
debilioemilio 2014.10.18 10:13:28
@Marcellusca: Rosszul látja a csárda:A fijjugg nem lopikálnak, csak véletlenül beletenyereltek az enyves vödörbe. Arról meg nem tehetnek, hogy amihez hozzáérnek az rájuk ragad. Így jár a kellően át nem gondolt unortodox gazdaságfejlesztő politika, amelyik rögtön az enyvgyártásra koncentrál. Kicsit túlfejlesztettük gyártókapacitásunkat.
   2010:  A magán-nyugdíjpénztárak válságban vannak, súlyos veszteségeket szenvedtek el, ezért a kormánynak gyorsan lépnie kellett, hogy megvédje a pénztártagok befektetéseit, vagyonát. - jelentette be Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott.…..
debilioemilio 2014.07.14 17:50:01
@aleb19: figyuzz kispajti, csak pontosan kell számolni:
2010 évvége eladósodottság: 79% ebből vond le a meglévő 3000 Mft-ot ami részvényekben megvolt, tehát akkor a korrigált adósság kb 69%. Jelen adósság 85% és add hozzá a 3000 Mft elbaltázott hiányzó összeget, ami a nyugdíjkassza jövőbeli kötelezetsége( erről szól a poszt) Így a jelenlegi adósság kb 95%. Na ezt honlítsd össze a 2010.évi korrigált adóssággal.95-69=26%-os növekmény. Kihajítottunk az utcára mindenkit aki nem sajátjogú nyugdíjas (rokkantak stb.) A csúnya emútt 8 évben tudtak fizetni 13. havi nyudgdíjat, épült 1000 km autópálya stb, hogy a sok " elvetemültségről" is essen szó.Úgyhogy ezt a sok fsságot én nem kajálom be.Csak egy kérdés maradt: hol a lóvé? Hová tünt a sok pénz.Mert ezt már a csúnya cocik nem tudták lenyúlni. Várom válaszod, de ne hüyeséget írj!
A korrupció szimbólumává vált nokiás doboz újra kinyílt. Azonban nem pénzt találtak benne, hanem 26 ellentmondást. A nyomozóhatóságoknak sem tűnt fel, ami egy joghallgatónak igen: Balogh Zsolt - a nokiás doboz szülőatyja - különböző vallomásaiban összesen 26-szor mondott…..
debilioemilio 2014.06.15 17:37:53
@Muad\\\'Dib: Szia dibi: tudod az a bibi, hogy hiába erőlködsz az un két oldal összemosásában, ez nem fog menni, mert csak sáfrányos lesz tőle a gatyád. Az nem válasz, hogy de a másik oldal mit csinált! Az un nemzeti oldalhoz képest a "ballibák" úriemberek voltak. Nem bántottak senkit csak azért mert nem hozzájuk tartozik, különösen nem törvénytelenségek sokaságával.Hatalomra kerülve a narancskommunisták a pályázati rendszerhez nyúltak hozzá először, a pénzfolyamot egyirányúsitották és megkezdődött a 2. rendszerváltás korszaka, az új uralkodó osztály megteremtése, kerül amibe kerül alapon. sajnos többnyire a kisemberek kárára.
A címben idézett titulust aggatták erre a mi csudagyurinkra leggyűlöltebb ellenségeink, az amcsik. Micsoda parasztok ezek, hogy képzelik? Obama nem gratulál Viktornak, a focihoz olyan hülyék, hogy külön szót - soccer - kellett használatba venniük, hogy megtudják a Kárpátok…..
debilioemilio 2014.04.18 15:30:03
@konrada: Szeretnék veled kicsit számolni figyu: 2010 kormányváltás adósságráta: kb 80%
Ebből levonandó a GDP kb 10%-a (3000 MD Ft) MNYUP ami effektive félre volt téve.(Az adósságból a megtakaritást nyugodtan levonhatod, mivel ez a pénz félre volt téve, mert ha nem akkor egyébként el sem tudták volna b.ni) Tehát a 80-10=70% átvett adósságráta.
Ma: aósságráta kb 82%, de legyen neked ez 80%, ehhez add hozzá a MNYUP 10%-át, akkor 80+10= 90%.(tudod körtét a körtével) Ez azonban korrigálandó még azzal az évi kb 360MD félre nem tett MNYUP pénzzel amit kedvenc politikai oldalad minden évben kibasz az ablakon az egykulcsos szja-val.Igy ha nem nyúltak volna hozzá a MNYUP-hoz, ez az összeg minden növekmény nélkül 4000 Md ft lett volna máig.(Ez a pénz a mindenkori Nyugdijalap 25%-át váltotta volna ki, ami tudjuk, hogy hiányzik majd 2020-tól, de nagyon).
És most nem is emlitettem a "rohadt szemét szocik" által eltartott rokkant-, szolgálati nyudgdijasok tömegét, a munkanélküliek magasabb ellátását, a 13.havi nyugdijakat, a 13.havi közalkalmazotti bért, a kb 1000 km megépitett autópályát stb. Hidd el tudnám még folytatni, de minek? Te csak szajkózd a fideszközpontból előirt mantrákat.
" – Maga melyik párt színeiben indul? – kérdezzük, mert lassan tényleg kezdjük elveszíteni a fonalat. – Hát a szocialistákéban. – Az nem lehet – hitetlenkedünk, és elővesszük a képviselőjelöltek listáját. – Ide az van írva, hogy az Együtt 2014…..
debilioemilio 2014.04.13 09:56:48
@Matyi Lúdas: látom előbb-utóbb te is rajta leszel a Nemzeti Köpő-Csészén, de még igyekezned kell egy kicsit. Ha szerencsés leszel nevedet,idehányásodat ne félj a gugli megőrzi.
debilioemilio 2014.04.13 22:08:51
@Bicepsz Elek: Nem is tudtam, hogy 2002-ben is egyfordulós választási rendszer volt mint most, vagy talán mégsem? Miért vagy ilyen mocskos hazudozó? Fizetnek, vagy csak önszorgalomból hazudsz, kizárólag nekünk,vagy magadnak is?
Varánusz Csá, Ferikém, csá! 2014.04.08 08:16:34
"Ez a nap a demokrácia ünnepe, hiszen az emberek szabadon választhatnak lelkiismeretük szerint. Remélem, hogy a többség a polgári értékek mentén adja le szavazatát" - mondta ez a mi Ferink, mi pedig mentünk az ünnepen és leadtuk szavazatunkat a szerintünk vélt polgári értékek…..
debilioemilio 2014.04.08 19:22:59
@is: rövid memóriateszt: Kiaz-miaz?"Alföldi házaspár" ez csak 20ft-os kérdés. Azért segitek: a 2.népszavazást előkészitő, elinditani akaró akció popularis a TB finansziozás tárgykörében, ami a koaliciós kormány felbomlásához vezetett, a szocifrakció beszart,( 2008 tavaszát irjuk), majd 6 hónap múlva püvilágválság. Azóta is azon elmélkedek, milyen jó lett volna, ha egy népszavazás talál telibe az OTP részvények és a ft elleni támadással egyidejű IMF mentőcsomag. Gyönyörű lett volna. Ez hajó elment, mert ha akkor fogunk padlót, ezt az újabb 6 év őrületet talán megspórolhattuk volna.
Na, ezen is túl vagyunk. Az ellenzékkel ellentétben én szeretnék gratulálni Orbán Viktornak a történtekhez, mert technikai értelemben bravúr amit véghezvittek: sikerült Magyarországot a 2 millió rezsiharcos és többmillió közönyös országává tenni. Olyan hellyé, ahol a…..
debilioemilio 2014.04.07 15:51:56
@Csaknézek...: he haragudj, de képletesen fogok válaszolni...
vki megy az utcán lát egy balesetet, sokember fekszik mondjuk egy kisusz alatt, látja, hogy az alatta fekvőknek egyelen esélye, hogy valamilyen segitséget kapjanak, akkor Te filózni kezdessz, hogy úgy is kevesen vagyunk, meg egyébként is akik már ott vannak azok közül néhányra meg kurvára haragszom, akkor inkább hagyjuk az egészet...
És most ne mond, hogy nem látod 4 millió ember kurva szarban van, akkor Te moralizálhatsz?
Az év elején bevezetett 10 százalékos rezsicsökkentés kapcsán már írtunk arról, hogy bár a kormány előszeretettel hangoztatja, hogy ezzel a lakosság terhei csökkenek, a valóságban ez koránt sincs így. A mesterséges hatósági árszabályozásnak ugyanis komoly következményei…..
debilioemilio 2013.01.19 10:38:27
@Önnek megyünk: Milyen nyolc év után, kis agyhalottam? Ekkor a pénzügyi világválságig futotta 13.havi nyugdijra, 1000 km új autópálya épitésére, tanárok, orvosok 50%-os béremelésére, nem zavartak vissza senkit a nemlétező mu munkaerőpiacra, nem vették el a megtakaritásait,ami persze neked akkor is kevés volt, mert még többet követeltél, de elhitted azt is, hogy rosszabbul élünk mint 4 éve.Most remélem elhúzol rövidesen oda ahová valók vagytok félázsiába baltás HAVERODDAL EGYÜTT.
Publius Ki épít itt diktatúrát? 2013.01.18 09:40:21
Az elmúlt 22 év legnagyobb (nyilvánosságra került..) botránya van kibontakozóban, amennyiben igaznak bizonyulnak a Heti Válasz értesülései Portik Tamás és Laborc Sándor találkozóiról. Az információik szerint ugyanis ezek célja az volt, hogy - Szilvásy György akkori…..
debilioemilio 2013.01.18 16:27:19
@doggfather: Azért mert a fizetett blomester nyiltan mégse meri mondani: Csak azért is FIDESZ
debilioemilio 2013.01.18 16:41:30
@jolaca: Kit szeressél? Nem kérdés:Reszelő Alit már csak az esze miatt is.
  Ma a Lendvay utcai Fidesz-székháznál tartotta több mint két évtizedes gigaturnéjának legújabb előadását a Belvárosi Antirasszista Nagycirkusz. Az ürügy ezúttal egy félművelt, - nótás és talán -részeg sajtómunkás szokásos heti akciója volt, amelynek során ismét egy…..
debilioemilio 2013.01.14 09:43:39
@Mr Falafel: Te viszont kibaszott nagy m-agyar vagy.Miért nem te mész külföldre az orvosok helyett?Sokkal jobban járnánk vele, ja hogy ott a kutyának sem kell a "tudásod-szakértelmed". Ehelyett itt ársztod a bűzt magadból a poszt irójával együtt.
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
debilioemilio 2013.01.01 16:06:36
@gaston: Tehozzád meg az a szegénysg, ami több millió emberre rászakadt
debilioemilio 2013.01.01 16:16:43
@Egerszegi György: Nem Poldi a beteglelkű, Ti vagytok azok.Poldi miatt még nem kellett senkinek öngyilkosnak lenni, ellenben...
Tragikus esztendőt tudhat maga mögött a kormányoldal. A Fidesz a hatalmán kívül szinte mindenét elvesztette. Akarata megtört, ereje megroppant, hitelessége semmivé lett, támogatottsága köddé foszlott, mozgástere a formális jog paragrafus-tologatására szűkült. A 2012. évi…..
debilioemilio 2012.12.30 20:04:46
@balage_81 reloaded: Az értékeléseddel egyetértek. Csak a 2/3-oshatalom mozgatórugójáról nem szóltál, pedig szerintem te is tisztában vagy vele. Számukra most jött el a rendszerváltozás, amiből 89-ben mint kisfiúk kimaradtak. Mivel ellenzékben magukhoz édesgették az első forduló nyerteseit( Csányi, Demján,Széles), segitségkükkel, illetve hallgatólagos támogatásukkal befejezik az átmenetileg 98-02 között félbemaradt és akkor csak félve elkezdett feltőkésitési folyamatot, ha beleöglik az egész ország akkor is.( Erre és csak erre kellett a 2/3-ad). Ha jól belegondolunk, nem az a baj, hogy vannak oligarcháink, nagytőkéseink,és azok kicsodák, mi a nevük, hanem az Ő tudásszintjük a mai kornak megfelelnek-e? Miután -és ez szigurúan mmagánvélemény és lehet, hogy elfogult értékitélet- a tőkés világhoz annyi közük van, hogy azt tudják miként lehet az állami költségvetés megcsapolásával magánvagyont létrehozni. Ezt a korrupt maffiás közeget érzékeljük, igazi korszerű termelés csak a multik világában létezik, amihez mi csak bérmunkát végző kisegitő személyzettel tudunk hozzájárulni.Ezzel létrejött a legrosszabb kombináció: mutyi magatartás kistudással, és akkor nem szóltam a prostitulttá lett szellemi elitünkről, amelyik szótlanul nézi végig az egész ország kivérzését.(AB,MTA,Egyetemi vezetők stb.)Felelősségük azért óriási, mert az átlag választópolgártól nem várható el az, hogy a társadalmi, gazdasági folyamatokat átlássa, értékelje. Hozzájuk csak a legegyszerűbb politikai üzenetek jutnak el, amint látjuk a legnagyobb ordas hazugságok is hosszú ideig eladhatók. A legundoritóbb számomra a Professzorok Batthyányi Köre, jobboldali értelmiségiek stb. Ez az ország igazi katasztrófája.
debilioemilio 2012.12.30 20:39:50
@HomicideWatch: Szerinted a 100 napos programot, amelyből az eü-ben valamennyi orvos, az oktatásban minden tanár 50.%-os bérfejlesztésben részesült, a Fidesz megszavazta-e vagy sem? Tiltakozott ellene, vagy követelte annak bevezetését? Ha mindez megvan, akkor a második (használt) lakás megvásárlásához adott kamattámogatott hosszúlejáratú kölcsön bevezetését 98-02 között az ellenzék támogatta-e, vagy követelte bevezetését, ami évente 100 miilárd ft-al terhelte meg és a mai napig is terheli a kvetést? Ami viszont a kvetés rendbetételére hivatott törvényekkel mit csinált kedvenc pártod? Talán népszavaztatott? Tudom téged a tények érdekelnek a legkevésbé.
Idén volt éppen tíz éve, hogy Kövér László arra buzdította a fideszes sikerpropagandában kétkedőket, hogy járjanak elöl jó példával, menjenek le a pincébe és akasszák fel magukat. "És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük…..
debilioemilio 2012.12.30 18:57:24
@reszeg tengeresz: Túl sokat ittál, te kis nobeljira jelölt.
"5. A 3. pont szerint elfogadott Magyarország Alaptörvényének átmeneti rendelkezései (2011. december 31.) az Alaptörvény részét képezi. "    (Magyarország Alaptörvénye Záró Rendelkezés)          "Mindebből az következik, hogy az Ár.…..
debilioemilio 2012.12.30 09:57:00
@dukeekud: Kedves-redves agyhalott barátom. Nem az a felháboritó, hogy minden állitásod könnyen cáfolható, hanem az az érzéketlenség azon több millió honfitársad irányában akik évtizedekre elvesztették annak a reményét, hogy ha szerényen is de emberi módon éljenek, nevelhessék gyerekeiket, akik kénytelenek voltak végérvényesen a társadalom perifériájára szorulni, közben tehetlenül nézik, hogy a felső tizezer azon tagjai akik eddig sem voltak rossz helyzetben tovább gazdagodjanak pusztán azért, mert szolgai módon kiszolgálnak egy szűk politikai elitet, akik úgy érezték, hogy kimaradtak a rendszerváltozás anyagi hasznából és most például a te segitségeddel is feltőkésitik magukat, ha az ország belegebed akkor is. Ezen törekvésük 1998 óta teljesen nyilvánvaló volt, kivéve azokat akiket a nemzeti (árpádsávos) lobogó látványa szellemileg megbénitott, sőt legrútabb emberi tulajdonságokat hozott felszinre, többek között benned is (honfitársaid szelektiv gyűlölete). Tudom most fel vagy háborodva, mit képzelek rólad. Ismeretlenül is kimerem jelenteni IGAZI BÉKAMENETES vagy.
Az Alkotmánybíróság (Ab) mai döntését sokan félreértették. Voltak, akik azt, mondták, hogy az Ab elkente a dolgokat, mivel csak a formai kérdéseket vizsgálta, a tartalmaikat nem. Ez tévedés. Az Ab ebben az ügyben nem is lehetett volna keményebb. Az, hogy az átmenetinek mondott, de…..
debilioemilio 2012.12.29 20:16:13
@kisQtya: Ezt jól elmagyaráztad, hogy miként választottál. Gratulálok. Ennél csak jövőbeni finnyás igényedre alapozott elvárásod tiszta logikája ami lenyűgözött. Biztos ami biztos ha él közeledben egy bölcsit épp elhagyó óvodás, én helyedben azért mielőtt behúzod az X-et konzultálnék vele, csak hogy ugyanolyan tuti találatod legyen, mint 2010 tavaszán.
Hogyan tovább? Az Alkotmánybíróság mai döntése feladta a leckét annak az országgyűlésnek, amelynek prominens tagja - valamint az Alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság elnöke, illetve december 17-én megválasztott leendő gyakorló alkotmánybíró, azaz Dr.…..
debilioemilio 2012.12.29 11:05:24
@Con Storm: Szia haver!Látom az evolúció mellett a népszavazás szakértője is vagy.Ezért illő tisztelettel próbálom szives figyelmed felhivni, hogy jelenleg nem az a kérdés, hogy sikerülne-é a szükséges aláirásokat összegyűjteni, hanem két sokkal nehezebb akadály lett felállitva: a VB elutasitó kinai fala, amely minden kérdés népszavazásra bocsátását elutasija,másrészt megváltoztatták a népszavazási trv-t jó okkal.De ezt te is ugyanúgy tudod mint mi mindannyian.Neked nem esik nehezedre még saját magadnak sem hazudni, nemhogy nekünk.Csak úgy emlékezetnélek a 2008 márciusi "nyertes" szociális népszapszavazás után már elő volt készitve a következő szavazás, amit az "Alföldi házaspár" által jegyzett beadvány a TB finanszirozás tárgyában.Ebből faroltak ki aszocik, ezért lett koaliciós válság.
Számomra leginkább az az undoritó ebben a történetben, hogy nem szégyellitek a pofátokat miután bebizonyosodott az a sunyiság amivel az alkotmányosságot kezelitek -ez mindig is jellemzett benneteket-, hanem még azzal jöttök, hogy lám mekkora demokrácia van, és csak az idióta ellenzék veri a nyálát.
Csak röviden emlitem az evolució témát:
Nem baj, ha nem tudsz róla,e kérdésben úgy 160 évvel vagy lemaradva.Az ne zavarjon téged, hogy úgyanúgy kiröhögteted magad, mint azok az emberek (nem voltak kevesen) akik tényleg várták dec.21-én a világ végét.Na ha azok sem pironkodnak neked sem kell,csak ne oszd az észt.Egyébként VMIKI-vel nem vagytok veszélyesek, ellenben azokkal a jogot végzett majom módjára gombot nyomagató képviselőkkel,akiknek nem okozott gondot visszamenőlegesen törvény alkotni.Na ezek kezébe tettük le az alkotmányosság biztositását.
debilioemilio 2012.12.29 11:36:48
@batgirl: Nagyon tévedsz.A Szájer laptop Józsi miatt iródott a poszt, mivel szerinte csakformai a probléma, amit simán orvosolnak úgy, hogy beteszik a tákolmányba. Na ez a pofátlanság. Az AB ügye jóval összetettebb.A poszt irója nem tehet arról, hogy sok hozzászólás kitér az AB-re is.
Szórakoztató álomvilág lehet az, amiben a szocialisták élnek. Az ő alternatív valóságuk jelentősen különbözik a Fideszétől, ám semmivel közelebb nincs a vérvalóhoz, mint az Orbáné. Amíg emezék nemzeti pántlikás győzelmi jelentésbe csomagolnák a seggpöttyrokonságot is,…..
debilioemilio 2012.12.28 21:31:27
@wmiki: Na végre megszólaltál te kis szellemi fénylőcsillag.Azt még megértem, hogy életed legszebb napjait éled, neked minden tejjel-mézzel folyó kánaánt jelent a NER, ezért bármelyik más politikai képződmény számodra elfogadhatatlan, de hogy jön ide az evolúció?
Miért veszel szádra olyan fogalmat, amiről semit sem tudsz és csak az új ember cimű lap jelenti szellemi táplálékod.Légyszi maradj csöndben, mert égeted magad.
Először is kezdjük azzal: reméljük mindenkinek Heti Válasz előfizetést hozott a Jézuska. Ez biztosítja ugyanis, hogy a következő évben is első kézből értesülhessünk kedvenc gazdasági miniszterünk gondolatairól.  Blogot írni Matolcsy Györgyről mindig hálás feladat,…..
debilioemilio 2012.12.27 21:53:42
@tlvajferi
ugye most viccelsz aranyom, vagy nem kaptad meg a napi gyógyszeradagod.Én jót tudok rajtad röhögni, de képzeld azokat az embereket akiket a legjobb közgazdászod ráültetett a 47 eft-os szopóágra, vagy kinlódnak a két éve csökkenő havi jövedelmükkel. Ha neked a társadalom 85%-ának szivatását fideszül úgy forditod, hogy nem jártak rosszabbul, akkor ne csodálkozz, ha az elmeállapotodról szól e poszt, pedig semmi kedvem személyeskedni.
Egyébként te mindent és annak az ellenkezőjét is képes vagy benyelni, csak jó irányból jöjjön az ige.(mint tudjuk a hit csodákra képes amit az aggyal műveli tud).Semmilyen ellentmondást nem táláltál ahogy a hozzádhasonló agyhalottak sem akkor amikor kedvenc mókusörs csapatod ellenzékből kétnaponta mindenhova milliárdokat követelt,majd másnap viszont azon háborgott, hogy miért adósitják el az országot.Tiltakoztál a 13.havi nyugdij elvétele miatt,a tandij, a vizitdij miatt is, ugyanakkor most természetesnek tartod,ennek az ellenkezőjét. Ha valamilyen csoda folytán közgázgéniuszod az 1kulcsos adó ellen foglalna éllást, akkor minden további nélkül annak tapsolnál. Nem biztos, hogy én mindent jól látok, de az tuti, hogy nickneved szerinti min.elnök ha 200 évig élne, akkor sem tudná az általad dicsőitett élcsapat által ellopott ( és most ezt szó szerint értsd: ellopott) összeg töredékének megfelelő összeget saját szavaid szerint elqurni.