Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tkblogger

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
telecineblog 5-en 300 ellen... 2014.06.25 21:47:34
Brad Pitt meg 4 másik férfi egy Fury nevū tankba zárva gyilkolja a nácikat. Kell ennél több? Nekem nem, kötelezõ a cucc! De ha ez téged nem gyõzõtt volna meg, akkor javaslom klikkelj a tovább gombra és nézd meg a film most megjelent elõzetesét + tudd meg hogy mitõl speciális ez…..
Ezt kiálltotta a srác cimborája, miután az beleugrott a vízbe Sydney kikötõjében. Szerencsénkre volt nála egy GoPro kamera, így nem csak kép, de videó is van az esetröl! Téged meggyõzött a videó vagy csatlakozol azokhoz akik szerint fake? Mit gondolsz?..
Egy kis trükközéssel... he he A hulu egy olyan oldal ahol teljesen ingyen lehet nézni mindenféle sorozatot meg filmeket is. A szolgáltatás csak amerikában érhető el, de vannak kiskapuk! Olvass tovább ha érdekel... Nyugi, nem bonyolúlt, mindössze egy kiterjesztést kell csak…..
Ne legyél homofób, mert műfaját tekintve romantikus zombivígjáték a Warm Bodies című film, amiben egy R nevű srác éli a zombik unalmas életét egészen addig, míg meg nem pillantja a nagy Ő-t. Szóval teljesen normális(?) heteroszekszuális a film... vagy ez már nekrofilia?! Nem…..
Két napja került az amerikai mozikba Quentin Tarantino legújabb filmje, a Django Unchained. Az író/rendező szokása szerint ismét nagy odafigyeléssel választotta ki a film zenéit (is) és olyan előadókat sorakoztatott fel mint például Ennio Morricone, Luis Bacalov, John Legend, James…..