Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bounty112

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan tele lesz minden a karácsonyra kapott cuccok hirdetéseivel, szóval ez aktuális. A Vaterás/Teszveszes hirdetéseknél gyakran találkozhatunk a "máshol is hirdetem, érdeklődj" szöveggel, ami a máshol is hirdetők egyszerű elővigyázatossága, nehogy olyasmit üssünk le és fizessünk ki, ami már nem…..
Mi van akkor, ha a szolgáltató azt mondja, megszűnik a tarifacsomag, amit épp használunk és felajánlj egy másikat. A naiv ügyfél feltételezheti, hogy a meglévőhöz hasonlót kínál, az alapos és felkészült ügyfél pedig utánajár az új tartifacsomagnak és feltételeinek. 2019 május 17.én A felhívott…..
bounty112 2019.08.09 15:28:34
@kekecke: %20-at (space) ki kell belőle törölni a "vocz"-ból és úgy bejön a link. Borzasztó arrogáns a poszter. Ráadásul el van tévedve, bizonygatja, hogy a szolgáltató nem módosíthatja, nem mondhatja le az ő határozatlan idejű szerződését. Már hogy ne tehetné? Mindkét fél nyugodtan felmondhatja bármikor.
bounty112 2019.08.09 16:45:08
@balinlinlin: közli
Újabb bizonyíték arra, hogy a csilivili animált honlap egyáltalán nem garancia arra, hogy mögötte valódi, megbízható webshop működik. Olvasónk megjárta a Mediumbutorral, mi összeszedtük, hogy a honlapon mi minden lehetett volna baromi gyanús, és megkértük tanácsadóinkat is, hogy a szakvéleményükön…..
bounty112 2019.02.20 12:16:23
A Hardverapró az egyik legrégebbi és legnagyobb IT apróhirdetési oldalon, ahol közepes boltok és kiskereskedők termékei mellett magánszemélyek is árulják a mindenféle okokból eladóvá vált számítógépeiket, alkatrészeiket, mobil- , játék- , fotóeszközeiket, vagyis bármit és mindent, ami a kütyü…..
bounty112 2019.02.07 13:58:11
@juhaszvik1: Az idézett Mi A2 Lite 625-ös processzora fasorban nincs az S7 Edge 820-as vagy Exynos procijával szemben. A felbontásról pedig csak annyit, hogy ha egymás mellé teszed a 2 telefont, fényképek, videók esetében igazán feltűnő lesz a különbség. Emellett a számszerűsíthető értékeken túl sok más téren is minőségibb, jobb anyagokat, részegységeket építenek pl. egy S7-esbe, ezért a fényképektől a hangminőségig minden jobb lesz.
A  fenti képen Európa első hegyi vasútja, az 1848 és 54 között épült semmeringi vasút egy szakasza látható. Az elképesztő helyeken haladó pályát már építésekor is tájépítészeti objektumnak tekintették, vagyis fontos szempont volt, hogy a műszaki alkotás harmonikusan illeszkedjen természeti…..
A pénzügyek irtó fontosak, mégis sokszor olyan tájékozatlanul bolyongunk a területen, mint Varga István a Fidesz médiapolitikájában. Pedig nagyon is van vesztenivalónk, amitől csak az olvasás és a tájékozódás ment meg minket.  Témandító tesztkérdésünk:  Kedves Homár! Kíváncsi lennék a…..
bounty112 2019.02.05 13:58:06
autózz! A belső sáv joga 2018.12.02 20:52:21
Mostanában többet járok autópályán, mint eddig, és felmerült bennem egy kérdés. Tipikus helyzet, hogy a jobb sávban hosszú sorban teherautók, kamionok, nyuggerek haladnak, úgy 90-110 közötti sebességgel, több kilométer hosszan. Ekkor az ember a belső sávban, 130-140 között próbálja leküzdeni a…..
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
bounty112 2018.09.18 14:42:31
Hát ez nem volt egy szerencsés vásárlás! Szegény Attila esete kész regény, de legalább lehetőséget nyújt egy csomó fogyasztóvédelmi okosság megtárgyalására. Lustáknak, türelmetleneknek, sietőknek a leghasznosabb  tanácsokat kiememeltük szép fehérrel, addig azért mindenképp érdemes…..
Egészen a mai napig biztos voltam benne, hogy egy bank csak örül az ügyfelének, hiszen az ügyfél pénzt jelent, és mi mást akarna egy bank, ha nem abból jó sokat, így aztán - hacsak nem szeg folyamatosan szerződést az illető -  nem szüntetnek meg csak úgy számlákat. Erre jött Gabi és egy sztori, ami…..
„Bízunk benne, hogy a tények mérlegelésével közelebb jut döntésünk elfogadásához.” - milyen szép, eufémisztikus megfogalmazása ez a coki van, öreg!-nek. Kedves Tékozló! Úgy látom, havonta legalább egy, de néha két panasz is érkezik a Nagy Magyar Távközlési Szolgáltatóra, a Magyar Telekomra.…..
A helyzet az, hogy a tanulságokat maga Gergő is levonta, ha nem is fogalmazta meg a levelében: a garancia és a szervizelés kérdése nem egy mellékes körülmény, amikor vásárolunk. Ha nincs rá szükség, akkor tényleg megspóroltunk 30 ezret, ha viszont kéne, de nincs, akkor kidobtunk ugyanennyit. Még így…..
"Szóval itt a ViaGogo sztori. Ha téged is átvertek, keress meg, addig akarom hajtani ezt a szekeret, ameddig meg nem szűnik ez az oldal, és elég sok adrenalin van bennem a projekthez." - írta a mefi.be oldal gazdája a Facebook-oldalán. Ugyanazon pöccent be, mint Csilla pár hónapja: a vásárlás…..
bounty112 2017.05.12 16:14:07
@KaTe: 40%-os áfa?
A hitelkátya nagyon nem mindenkinek való. Sőt, igazából a fix jövedelemmel rendelkező, precíz, pontos, fegyelmezett embereken kívül mindeki másnak egy gigantikus Veszély! Veszély! feliratnak kéne kétségbesett villogással bekapcsolnia az agyában, amint felmerül akár csak a gondolata is, mert rettentő…..
Mert ilyen lenne a TBBT, ha csak egy ember röhögne alatta, de azt Ricky Gervaisnek hívnák...
Pápai Joci nyerte A Dalt, a közmédia éneklős műsorát, amivel az is eldőlt, hogy ő indul Magyarország színeiben az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Az elődöntőket betegség miatt kihagyó Tatár Csilla visszatért a beugró Rátonyi Kriszta helyére, de lényegében nem változott semmi. A győztest a döntőben…..
bounty112 2017.02.19 17:05:24
@Puckman Éliás: Olyan screenshot kée, amiben látszik a tényleges idő is, pl. a windows órája. Simán lehet, hogy a cikkben a tartalom frissítésekor nem írták át az eredeti időt. Ez így semmit nem bizonyít, de remek értelmetlen összeesküvéseket lehet gyártani belőle.
bounty112 2017.02.19 19:53:41
@Lángosképű Szaralak: Simán el tudom képzelni, hogy létrehozáskor generálódik egy időpont, ami módosításkor mondjuk nem frissül magától. Ez nem tény, csak egy lehetőség. Honnan veszed, hogy csak itt csak most történt ez így? Nap mint nap figyeled azon a nyamvadt portálon, hogy hogyan alakulnak a cikkek változásai/időpont kijelzései? Occam borotvája elv: ha valamire van egyszerű magyarázat, szinte mindig az igazolódik be és nem az összetett összeesküvéselméletek.
Na, mi van ilyenkor, amikor az ÁSZF 2 pontja ellentmond egymásnak? Nekem mondjuk a "betegen senki ne tegye be a lábát egy konyhába" elv erősebb kutyának tűnik, mint az időkorlátos lemondás, bár azt is értem, hogy a cég igyekszik elkerülni, hogy erre hivatkozva farolhassanak ki az esti programból…..
bounty112 2017.01.12 17:04:07
@Terézágyú: kösz a tippet, A komputer nem tűr ellentmondás a novella Dicksontól, az internetnek hála este már olvasom is, a Galaktika 73-as kiadású 5. részében jelent meg.
Az egész magyar sajtót bejárta az a fotósorozat, amit Ryan Goslingról készítettek Budapesten. Az egyik képen az is látható, ahogy éppen újságot olvas (pontosabban tart, hiszen mégis mit olvasna egy magyar újságban?). A TV2 nagyon hiteles, nagyon megbízható, nagyon szakmai híradója, a Tények erről…..
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
Egy igazi állatorvosi ló kerekedett Doki netes tévévásárlásából. A saját gyenge pontjait ő maga is felsorolja, a webshop és a futárszolgálat érvelési és egyéb hibáira tanácsadóink világítanak rá.  Sziasztok A történetem a következő: Hosszabb ideje szemezgetek valamilyen 65"-os LCD TV-vel, nem…..
Negyedik epizódjához érkezett a Westworld, az HBO új, nagyszabású drámája. Az egymás után megkergülő (értsd egyre emberibben viselkedő) robotokról szóló sorozatban senki sem az, akinek látszik. Egymás után termeli ki a sorozat a rajongói teóriákat (vagy podcasteket), amik között könnyű elveszni,…..
bounty112 2016.10.27 16:10:06
@TetraB: Ez bennem is felmerült már, hogy oldják meg, hogy a vendégek ne puffantsák le egymást? Eddig azt hittem, senkinél sincs éles fegyó, csak az androidok úgy vannak megalkotva, hogy amikor találatot érzékelnek, egy robbanással sebet szimulálnak. De a legutóbbi részben kiszedett magából egy golyót a robotnő, szóval mégis éles a lőszer. Marad a golyóálló mellény, de az azért messze nem egy életbiztosítás. Gondolom alapos szerződést iratnak alá velük, hogy semmiért nem vállalnak felelősséget :) Vagy valami elkerülte a figyelmemet?
Érdekes interaktív tévéfimet vetített le az ARD a napokban: egy bírósági tárgyalásról szólt, aminek végén a nézőknek kellett eldönteniük, hogy mi legyen az ítélet. A történet szerint egy Al-Kaida-sejt a levegőben eltéríti a Lufhthansa egyik Airbus A320-as gépét (164 fővel a fedélzeten), majd a gépet…..
Nagyon kedves olvasónktól, hogy úgy reméli, története megjelenésével azonnal beindul a Problémamegoldó Gépezet, de sajnos csak annyit tudunk ígérni, hogy elküldjük a Groupamához a posztot, hátha megválaszolják a sztori kapcsán felmerülő miérteket.   Tisztelt…..
bounty112 2016.10.07 14:26:36
@M. Péter: ha be tudod tartani, hogy hitelkártyával se költesz többet, mint amennyit keresel, akkor a hülyének is megéri, hisz pénzt hoz (minél többet használod, annál többet).
Azt nem tudjuk, hogy a Genertel szerződésében mi van, de hogy a honlapjukon határozottan a kőfelverődés miatti kár térítését is hirdetik, az biztos. Az meg mennyire életszerű vajon, hogy egy követ ránkpattintó autóstól igazolást szerzünk mondjuk az autópályán? GENERTEL…..
bounty112 2016.10.03 12:13:31
@Terézágyú: Ottmaradni érdemes lehet, viszont a minicascojuk felejtős ezek szerint. Az a vicc ráadásul ebben a kötelező rendszerben, hogy nem a saját biztosítód köcsögsége számít , hanem a másik félé, hisz az téríti a károdat, ha te vagy a vétlen fél, nem pedig az, akivel te kötöttél.
bounty112 2016.10.03 12:24:21
@Terézágyú: ismétcsak, kötelezőnél ez nem számít semmit se (sajnos), miért szivassad magad a drágábbal.
bounty112 2016.10.03 12:33:31
@Terézágyú: mert a kötelezőnél téged nem tudnak lehúzni, csak a másik felet. csak ilyen minicasco meg egyéb szarságokat nem szabad kötni.
Az, hogy a Mobilbirodalom olyan stílusban levelezik ügyfeleivel, mint más a haverjaival, szórakoztatóan furcsa csak, mert elsősorban mégiscsak mobilértékesítés és szervizelés az ő munkájuk, de hogy utóbbit se végezzék el rendesen, azért az elég gáz. Kedves…..