Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenc Somodi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az? Orbán uralkodásának szimbóluma, átadták többször, szétlopták közben, most szétesik. Hát a Várkert Bazár! ..
Ferenc Somodi 2017.11.09 17:23:08
A közélettel aktívan foglalkozó állampolgárok számára érdekes csemege lehet a vergődés, amelyet Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Körének (PBK) elnöke adott elő a Klubrádió műsorában...
Nincs új a Nap alatt. Megint a régi technikák.Botka László bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek, és réginek nevez mindenkit, aki később került a politikába, mint ő. Pedig ha valaki, hát ő a tipikus régi szoci káder. Innen a kávézóból nem tudni, mennyire komoly ez a cucc, hogy Botka László…..
Csendesen ugyan, de Vona Gábor bejelentette: az LMP-vel együttműködve akarnak kormányt váltani. Ez ugyan elsőre nagyon vicces, mert a két párt együtt sem éri el az MSZP és a DK összesített támogatottságát, de azért a mondatnak mégis van jelentősége. Az ATV reggeli műsorában megtörtént a comint…..
A Kávézóban csendesen ültünk és vártuk, hogy mi lesz a MOMA által meghirdetett tüntetéssel. Nem akartunk előzetesen állást foglalni, nem akartunk a kákán is csomót kereső brigád szerepébe kényszerülni, de aggódtunk, és sajnos igazunk lett. Ez a rendezvény többet ártott, mint használt a demokratikus…..
Titkolja az állami bank, ki nyerte a tavaly év végén, ritka gyorsan lezongorázott 16 milliárdos pályázatot. A Forbes információ szerint egy Rogán Antal közelinek tartott üzletember a befutó. Vagyis nincs nagy meglepetés: a Forbes és tőle függetlenül a Figyelő is még az eredményhirdetés előtt…..
Ferenc Somodi 2016.01.20 18:01:00