Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voltar

111 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
awaken Kétbalkezesek 2018.06.27 11:02:50
Emlékszik még valaki erre a meleg párra?..
awaken bármely teljes élet 2017.12.30 02:01:51
Teljes élet utólag s az élet teljessége, kilenc egész gondolat mentén, ím: ... > én > én ki? > én élek > én vagyok > én kí vagyok = teljes vagyok > én kí'csí vagy-ok > :) > ... ( csak 1 buda, avagy: VILÁG-OS )  ..
Interjú felvételét láttam imént, benne fiatal srác, kihalt pár percre a testéből és visszaéledt, életek közti ( bardó ) lélek-állapotát meséli saját képi és szóvilágán át, vallásos neveltetése okán ítélőszéknek látva az értékelő-viszonyító visszatekintést a közös együtt élés-, az anyagi tapasztalás…..
Kezembe került egy 50pence érme ( fél font U.K. ) jelöltem rajta a megfelelő részt. Tipikus horrorfilm effekt, amint a xenomorph leharapja a közkedvelt kisállat testét a fejről. Még néhány nyúlós nyálcsepp is lóg az alien ínyéről s ajkáról. ;) az érme 2016-os, a könyv előlapjának képe 1905-ös, (…..
Megtaláltam: Alice apró ajtaja -lásd- e nyúljáratban díszeleg... Csodaország története ma talán épp itt ered, bár féregjáratnak hívni illenék mi nyúlüreg, minthogy benne áramvonta vaskukacsor közleked.   Persze: az optikai trükk is figyelemterelő az apró ajtó felett. Ha lesz időm, holnap teszek…..
Van az a pillanat, amikor véget ér a sötét kor, levehetd a téli spalettákat, lefeszítheted az üveget védő deszkákat, fényt engedhetsz az épületbe, melynek otthonlétét végig, homokzsákokkal körbeépítve védted. Védted a sötéttől, védted a nem-fénytől, a hidegszűrte alkonyattól, a hajnal nélküli…..
awaken a két legrövidebb év 2017.01.23 08:47:10
A legrövidebb évek... ott vannak, nem szökőévek, a naptáriak, papíron szépek, ezek örömmel múlnak, nyomtalan  jó emlék-pillanat nélkül nem sokan, ha volt jó, inkább ez lesz emlék, melyben szép volt lenni gondtalan... A hosszúak ha tenni való sok dolog, mind hűségesen oldalog, pihenni nem hagy…..
awaken kétszer 3 és fél év telt 2017.01.17 22:49:24
A kétszer 7 félév eltelt, szenvedés és sötétség, tanított és megpróbált, magányos böjt volt ez a tiszta léleknek, mind közt a legnagyobb terhe az igazság hordozása és viselése volt, az idő eltelt, még egyszer trombitába kell fújni, hogy kiteljen az oktáv, beleremegjen a világ átalakuló gyűlöletes…..
Út.... .... .... a legfontosabb....   Nem a változáshoz van késő sose, hanem, hogy időben felismerjük életleckénk tanításait, majd elfogadjuk s kimondjuk a legfontosabbakat, független attól, hogyan térnek vissza az igaz szavak, a belső kiteljesedés emberi kapcsolódásai felé s felől, az utak…..
awaken Juhász 2017.01.10 19:05:51
A juhász ha csak néhány báránya van, saját érdekében nem pusztíthat többet, mint amennyire minimális túléléshez szüksége van. A juhász amelyiknek nagyobb nyája van, elpusztítja amennyire rokonságának dologtalan jólétére kellhet. A juhász amelyiknek kifejezetten nagy nyája van, legalább annyit…..
awaken kanál 2016.12.31 14:56:35
KellemesAktuálisNaptárvégiÁltalánosLazulást ( KANÁL ) a ködös albionból, a holnapra kátyús, toldott-foldott, eukilépős, hypevezérelt emberdrónországból.  ..
awaken az utakat összetartó erő 2016.11.06 20:13:04
A szeretet eredete, annak észlelése -még megértése előtt is-, hogy ugyanaz a nagy forrás táplálja mindünk saját forrásának létét e világon belül s kívül, a nagy forrás pedig általunk létezi e világot s mindünket ugyanoda vezet végig fény-anyag-árnyék világbeli időtapasztalásunk mentén és…..
awaken híd 2016.10.24 23:33:12
kb 2 éve 1 nagyanya, kb 2 hónapja 1 nagyapa, mindkettő valahol 100 év, mifelénk ez még viszonylag fiatal a lehetőségekhez képest, éltek döntéseik s tanulandóik-értendőik mentén. Ma egy unokaöcsi 0 évvel. Minthogy tesómat tekintem egyetlen rokonomnak s örültem korábbi örömének, amin most átment az…..
awaken világ, világos szemen át, 2016.10.19 12:35:44
a leginkább nagyra értékelt dolgok többnyire a legpusztítóbbak, persze, Buda szemén át nézve;csak ha érzelmileg kötődve hozzájuk feladod az életet is értük... vagy mások életét. ( általában, ha valaki érzelmi fókuszba helyezve bármit/bárkit, minden mást kevésbé fontosnak tekint... ítél ) Élj…..
awaken most sem közel 2016.10.06 23:52:05
amikor szóba fordul: a másik ami miatt lennék -sincs-.most is álmodom, rólad, nézem szemeddel önmagam,pirult arcomon szokatlan mosoly villan ismét,szívem szerelmes mozdulata feléd hív s megint,éj-kék bölcs virággá nyíló lassan nőtt gondolatbimbók,mentén lett bennem távolságod fájdalom, markolvaa…..
awaken Szakáll 2016.09.30 13:52:07
Visszakerestem jónéhány önkéntes alapon publikált netes személyes adatlapot,felsőoktatásban eltöltött éveim mentén megismert kortársaimról,fura látni, hogy sokan párra találtak azóta,még furcsább, hogy ebből 2 konkrétan meleg srác az akkori nőbarátjával...a csajok persze szintén melegek. Egyiküknek…..
defalla cím nélkül 2016.08.13 22:03:06
„az élet a legjobb dramaturg”(?) – tegnap este írta Monogon. Hogy mire? Váltottunk pár mondatot - egyébként is időszerű volt -, mindig sokat kapok tőle. Nos, közzéteszek pár mondatot az elmúlt napok/hetek történéseiből, nem lesznek szaftos részletek, nyugi van. Nehezen mondok ki pár szót, s azok…..
-és íme, igazság 1 része a létezésről, istenről ( ha már tudod akkor nem mondok újat csak részleteket ), meg a mindenről- ...az életfa-fa hasonlat finom hibájából kiindulva, ( de bármely analóg értelmezésnél kezdhetném ), ugyebár: - a fa törzse egy távtartó s kérgében szállítórost-kötegenkénti…..
awaken vészkijárat 2016.08.15 16:51:37
az angol eszköztervezés eredményeiről eddigi nyolc év életbeni tapasztalatom szerint: Nem a használat körülményeire tervezték.  ( ha jól sejtem, már a gyártás pillanatában elhasználódottnak tekintik a terméket ) ide 1 80 kilobájtos jpg kép lenne illesztve, ha a blog.hu elbírná ennek hálózati…..
Azt akartam, értessen meg velem mindent, hogy rétegről-rétegre teljesebb legyen a világlátásom, a mindenséget s ennek létén kívül is megértve mindent, lépésről lépésre logikusan, de nem csak ezért jöttem, dolgom is akadt, avagy némi feladat amitől az elmúlt években elvon, távoltart, visszagáncsol.…..
"engeurian" szavazás után... ( a'la Nostradamus ? ;) ) a lelépési tárgyalások kezdetével ha jól sejtem: 1) mostanra felhívták egymást a sikerdíjakat menteni kívánó kisdiktátorok + hadurak, illetve az őket eddig az eu okán csak óvatosan befogadó helyi érdekeltek. hállelúlya. 2) a font egy év múlva…..
egy 1 kvantum rendszerben ( azaz a kérdéses célra keltett 4 aldimenziós közösmező-hullámtér + viszonylagos részecskerendszerben ) az idő ugyan szimultán és technológiai értelemben kívülről pillanat-jelenre állítható egyszerre a *** paraméterek átállításával a teljes rendszer, illetve a lefutási…..
awaken Napkeringő 2016.05.08 12:01:00
Napkeringő... duplaplazmaívtől kerengetve keltve vont városában keringőt ellobbant társa hamvaiból magzott s rügyként követ vizetfakasztott élet-kertjeivel táncol milliónyi másik tekervényes útja mentén sárga pislán ingón-ringón a Nap, arany koronája fényben úszó néhány pici ékköve, köröttem épp…..
awaken hangoljunk 2016.04.23 23:21:17
A mai poén a bejegyzés végén van: az anyag hangjai, avagy a jövő halk zenéje. a kristályok s gélek, folyadékok, gázok átmenetében, a szénacél tulajdonképp csupán kristály-kolloid azaz gél. krisály: szorosan rendeződött összetevők, esetenként polarizált molekulák alkotják rendeződéssel, törés…..