Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vaader

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
Vaader 2010.08.11 14:30:00
@Garcia bőrmester: A képességeit valószínűleg jobban ismered, mint én, tehát igazad lehet. Magyar bajnokik közül elég régen csak a kedvenc csapatom meccseit nézem, azt sem mindig.
A válogatottsághoz viszont - szerintem - legalább egy kevés alázat is szükséges. Tököli vagy kiállítattná magát a hőbörgésével, vagy simán megsértődne valamin (pl. nem ő kapja a bedobást :) ) és eltűnne a mezőnyben egész meccsre.
Vaader 2010.08.11 14:49:23
@Garcia bőrmester: "beválogatnék egy olyan csatárt a keretbe, aki jó formában lévőnek tűnik és beraknám 0-1-nél a 60. percben, hogy hátha ő talál egy gólt"
Ezzel teljesen egyetértek.
Apa ma a reggelinél bejelentette, hogy elkötteti az ondóvezetékét. Érintetlenül toltam el magam elől a zabpelyhet. Ez az Adrian Mole klasszikus járt a fejemben, mikor elolvastam Ryan Babel minden képzeletet alulmúló, szürreális, posztmodern utópiáját egy úszógatya vásárlásának…..
Az egész heti kemény munka után következzen egy átmozgató, frissítő poszt. Ezúttal érintjük a Világbajnokság és a holtszezon kommunikációs vonatkozásait, de előkerülnek örökzöldek és igazi klasszikusok is. Megszólal a játékos, az edző, és egy új szereplő, a klubelnök…..
Vaader 2010.07.16 16:48:06
@balu11: Ez a cikk elképeszt. A Kiprich megfázós résznél megnéztem, hogy nem április 1-jén írták-e :)
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Vaader 2010.07.12 13:53:28
Vaader 2010.07.12 14:08:37
@horas: VB-n nekem sem. Ha jól emlékszem a 2004-es EB döntőn rohant be talán ugyanez a fickó és dobott Figonak egy katalán zászlót. A 2002-es (?) BL döntőről emléksem még egy meztelen fickóra, bár nem vezetek statisztikát az ilyen esetekről :)
Vaader 2010.07.12 14:43:21
@horas: torrent oldalakon nézz körül (mármint HA léteznének ilyen oldalak akkor érdemes lenne ott körülnézni :) )
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nyeri meg a VB-döntőt.  Mi vagyunk a világ legjobb csapata. Már csak a plecsni hiányzik, hogy ezt…..
Vaader 2010.07.11 16:04:03
@Dr Jozef Vengloš: Tényleg? Én is azt hittem, hogy nincs szövege, mivel valami katonai induló a zenéje (legalábbis így tudom). Mit jelent, hogy nem EU konform, valamelyik történelmi riválisukat szidják benne?
(Kattintsatok a képre, faszikáim. A szöveges beharangozóhoz pedig a továbbra, ott ni.) Egy kép néha többet mond minden szónál ugyebár, de egyébként is miféle szavak lehetnének helyénvalóak, ugyanakkor minden elcsépeltségtől mentesek most? Mindössze 4 évente van lehetőségünk…..
Na, vége a szomorkodásnak, találtam egy vidám posztot amit még nem sütöttünk el: Valamelyik germán fodrász a 80-s évek elején kitalálta hogy a már akkor is csúcson lévő német focinak valami jellegzetes stílusjegyet kéne adni a rakkolós stílus mellett. Fogott hát egy 70-s…..
Korábban már téma volt, hogy a vébé előtt robbantott Nike-reklám elátkozta főszereplői, voltak, akik már ki sem jutottak Dél-Afrikába, mások megsérültek vagy gyalázatos teljesítményt nyújtottak a tornán. Epic fail. Ilyenkor mindig akadnak jóindulatú emberek a világban, akik…..
Végre komoly csapattal találkozik Argentína, az utolsó aduász is kihullhat az ellendrukkerek kezéből, továbbjutásuk esetén hivatalosan is masszív vb-esélyesek lesznek. Éles helyzetben még nem kaptak gólt, lefutott kilencven perceken szépített az ellenfél, Mexikót meg szügyön…..
Vaader 2010.07.03 16:56:59
@Iustizmord: Valaki már írta itt, hogy Pinkyre hasonlít és tényleg. www.caddicks.com/blog/wp-content/pinky_and_the_brain.jpg
Elhullott az utolsó afrikai, és az egyik legnagyobb esélyesnek tartott csapat, mégsem a szomorkodásnak és a fikázásnak van itt az ideje, hiszen egy jó világbajnokság legfőbb ismérve, hogy ebben a szakaszában már térdig járunk a hősöket az egekbe emelő, antihősöket a pokolba…..
Muntari VB naplója BOOYA!!! 2010.06.30 11:32:00
Egy csomó dolgot nem értek ezen a világbajnokságon... Megmérkőztünk például ezzel a fura germán válogatottal, akiknél többféle embert lehetett látni, mint az accra-i piacon. A legtöbbjük mondjuk ilyen átlátszó bőrű vörhenyszörny volt, akiket Ghánában biztosan nem engedne a…..
Vaader 2010.07.03 13:52:16
Habár felül a GHÁNA, s alul a víznek árja, azért a víz az URU?! Bocs, de a Pink Floydot ma már láttuk, csak az előzenekar van hátra - az a kérdés, hogy a Body Count, vagy a Rage Against the Machine játszik-e majd. Minden esetre kommenteljetek ide.....
Vaader 2010.07.02 23:02:21
Vaader 2010.07.02 23:10:09
Megkaptuk a legrosszabb nyolcaddöntőt két órában, illetve az ír őshaza rangadóját, de azt csak tévéfilm-terjedelemben. Nincs az a 24 csapatos VB, amin egy Paraguay-Japán összejönne az egyenes kieséses szakaszban, de a továbbjutó legalább a következő körben nem ugyanilyen…..
Vaader 2010.06.30 16:04:53
@Neil Blender: Hihetetlen. Miért nem Madridba ment? Fel nem tudom fogni, hogy Di Maria miért jobb 25 M-ért, mint Silva 33 M-ért.
szabályozott joga bonito vs szimpatikusan ész nélkül előre..
Elég mókás lenne Budapestről megoldani az angolfoci problémáját, hiszen a saját slamasztikánkból sem tudunk kimászni már évtizedek óta, de azért egy-két dolgot innen is észre lehet venni. Egy ilyen szintű bukás sosem egy konkrét eseményhez köthető, mi mégis a tegnapi meccs…..
Vaader 2010.06.28 15:30:26
@horas: Fura, hogy ez a görcsösség nem nagyon jön ki klubszinten. Egy BL elődöntő azért komolyabb mint egy csoportmeccs Algéria ellen.
Persze más csapattársak, más szituáció, de akkor sem értem ezt a nagy szerencsétlenkedést. Ezek a játékosok 10 hónapig profik, aztán VB-n lebőgnek 2 hét alatt.
Ceruzát le, papírt összeszed - az A és a B csoport befejezte röpdolgozatát, mi pedig már ki is értékeltük. Egy komplett idiótát megbuktattunk, egy őrültet pedig csillagos ötössel engedtünk tovább. Megvan két nyolcaddöntő párosítása, és a koreaiak jóvoltából megvan a…..
Milyen furcsa az élet! Két hete még az egész világ Maradona nagyképűségén, öntörvényűségén rugózott, azon, hogy kit hagyott otthon, kit vitt el a vb-re, kivel van jóban illetve rosszban a keret tagjai közül. Legyőztek két verhető csapatot és máris arról szólnak a hírek,…..
Una birra per favore vs. Pass us a pint, mate..
Vaader 2010.06.20 20:18:07
@horas: Gondoltam, hogy lesz valami ilyesmi. VB előtt mondtam, hogy megérné arra fogadni, hogy a csapat kirúgatja Domenechet még a VB alatt.
Jugoszlávok II. - America, fuck yeah!..
Vaader 2010.06.18 17:08:50
Vaader 2010.06.18 17:18:37
@danesdzsu2: Nem az a baj, hogy elkapta a fejét, hanem, hogy bebújt a kapufa mögé, a kezét pedig véletlenül sem emelte fel a lövés előtt.
Vaader 2010.06.18 17:44:36
Gördülő káposzták vs. jugoszlávok I...
A futballban minden a taktikáról és a mágnestábláról szól, a többi csak duma és részletkérdés (A. Sacchi). Domenech katasztrofális verést kapott tegnap, ha ez véletlenül egy 24 órás foci keretében lezajlott meccs lett volna, akkor 0-50-nel zárnak. Ez a csapat napestig sem…..
Tegnap délután kettős jubileumhoz érkeztünk. A Portugália-Elefántcsontpart meccs előtt hangzott el tizedszer, hogy "ez már tényleg jó meccs lesz". Aztán tizedszer csalódtunk. Sokan igen nagyot, mások kisebbet. Északi szomszédaink a koradélutáni találkozón segítettek…..
Kamatekamate kontra knédli...
Vaader 2010.06.15 13:06:31
A tészta, vagy a guarani óriásszték?..
Vaader 2010.06.15 11:26:16
@Artsuhtaraz: Greatest tie since Bunker Hill :D:D:D