Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vigyorex

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzményként két dolgot azonban mindenképp meg kell említeni. Az egyik az, hogy az Európai Unió közlekedési rendészetei évek óta azért küzdenek, hogy csökkenjen a halálos közúti balesetek száma, amire jó uniós szokás szerint tervet is készítettek. A cél az, hogy 2020-ban éppen fele annyi ember…..
vigyorex 2018.09.12 10:34:49
@Zabalint: Az indokolatlanságot hangsúlyozod folyamatosan.

A balesetveszélyt pedig továbbra is a nem biztonságos előzés jelenti, nem a szabályos sebességgel haladás.

Politikai vitába nem fogok belemenni.

@zord íjász: "És talán hiába túrnám. " erre gondoltam.
vigyorex 2018.09.12 19:17:27
@freemanowe: "Sztem mindenki tanult fizikát,"

Az lehet, de az internetes kommentek alapján igen sokan kegyelemkettessel mentek át
vigyorex 2018.09.12 19:24:42
@ProsTata: "Borzasztóan irritál, amikor valaki nem tartja be az autópályán de általában is a jobbra tartás szabályait." Sok esetben a külső sáv burkolata a kamionok miatt sokkal szarabb mint a belső(k), annyira meg nem élmény 130al hullámvasutazni, hogy a szabálykövetés kedvéért azt csinálja az ember
A Fidesz elnöke végül csak megtalálta Strasbourgot, pedig először Brüsszelben akarta megvédeni Magyarországot. ..
A legfinomabb bolti májkrémet, kenőmájast kerestük. 43 sertésmájas terméket vakteszteltünk, ami után joggal írhatjuk, hogy "a tesztelők élete nem csak játék és mese", és hogy ezt ne csináljátok utánunk. Sok elképesztően rossz májkrémeket is találtunk, amit már kóstolni is kihívás volt. Egyik…..
NemGogol Tüntike 2018.04.24 12:57:48
"Gyalázkodásba és nevetségességbe torkollott Sorosék tüntikéje." (Origo) Na, so. Olyan tündi-bündi tüntike. Marhaság. Most, hogy a disznófejű Nagyurat gyakorlatilag kiebrudalták Budapestről, még inkább nevetségessé vált az egész Origo szerkesztőségi – vagy diszpécserközponti – gárdája. Egy rövidke…..
Így 26 nappal "Az utolsó Jedik" premier-bemutatója előtt talán érdekes lehet elmélyednünk bizonyos kérdésekben, például az egész Csillagok háborúja történetfolyam időbeniségében. A posztunk címében feltett talányra ugyanis nincs konkrét és egzakt válasz, hiszen George Lucas 1977 -ben erről csak…..
vigyorex 2017.11.20 11:12:03
@]{udarauszkasz: az űrben igen de a filmekben mintha nem csak az ürben röpködnének hanem légkörben is.

Szoval te továbbra se tartod szánalmasan röhejesnek azt, hogy 25ezer évvel a hiperhajtómű feltalálása után 2 vagy 4lábú vaskutyában szállítják a katonákat amiket egy dróttal le lehet győzni
vigyorex 2017.11.20 11:20:22
@Duplaxiii: "Miért nem koncentrálsz arra, hogy ez eredeti részekben (az újakat elvből nem nézem, azok már a gender-generációnak készülnek) kizárólag FÉNYSEBESSÉG a legnagyobb sebesség"

Spec a Falcon a fénysebesség másfélszeresével tud menni és a "hiperűrben" utaznak vele nem a mezei űrben ami lehet bármi ami rövidíti a csillagközi utazást.
vigyorex 2017.11.20 11:21:57
@Duplaxiii: "Azt kellene tudomásul venni, hogy a SW nem scifi, hanem MESE!"

Minden sci-fi mese.
Az offshore adóoptimalizáció gyakorlata gazdasági racionalitást tükröz, viszont hatalmas populista mítosz kerekedett köré az utóbbi években. Az offshore létezésének az oka több rétegű és ezek között elhanyagolható, hogy a vállalatok és természetes személyek ki akarnak bújni az adózás alól. (Néhányan…..
Minek a gyerek? Hogy az is szegény legyen? Ugye milyen hülyeség leírva? Pedig hányan felteszik ezt a kérdést hasonlóan akár csak naponta is? "Ha valaki szegény, minek a sok gyerek. Ha nincs pénze, háza, vagyona, akkor ne vállaljon utódot, majd ha a sorsa jobbra fordul. Vagy akár még akkor sem, hisz…..
A magyar politika olyan, hogy kábé félévente felbukkan valami megváltónak kikiáltott szervezet, romlatlan civil vezető. Az életciklusuk is nagyon hasonló: az ellenzéki médiában gyorsan felfutnak, a nagyérdemű már-már bennük látja az új messiást, Orbán lekardozóját, majd pár hónap múlva…..
Nyakunkon a választások, 2017 már a csúcsra pörgetett kampányról fog szólni - a Fidesz részéről biztosan. A Jobbik nyíltan ráhajtott a baloldal szavazóbázisára, a baloldali pártok pedig elkezdtek tárgyalni egymással az együttműködésről. Utóbbi persze nem megy zavartalanul: a fideszes genyómédia…..
vigyorex 2017.01.05 20:00:23
@kewcheg: "Egy kétkeresős kétgyerekes háztartásnak 7-8száz kellene havonta egy viszonylag normális élethez, és ebben még mindig nincs benn"

Előtted a lehetőség, indits egy vállalkozást és fizess ennyit az alkalmazottaidnak (mármint a 8általásost végzett betanítottnak, a képzettnek a kétszeresét)
vigyorex 2017.01.05 20:05:50
@Allanon1: " 1000 munkavállalóból 1-re volt igaz a többi borítékosan kapta a fizetését" Most jól meg is magyaraztad, hogy miért is értelmetlen a progressziv adóztatást visszasírni.

"Nos aki akkor 24* vagy 36* többet keresett mint az átlag az jogos, hogy többet is adózott. "

Izé, aki 24x annyit keres az az egykulcsosban 24x annyit adózik. Akárhonnan is nézem X-nek a huszonnégyszerese az jóval több mint X (mármint a pozitív számok halmazán ahova a fizetések tartoznak)
Aki azt hitte, a borzalmas 2016-os évet nem lehet már súlyosbítani, az csúnyán tévedett. Nem volt elég a Brexit és Trump; nem elég, hogy az idén elveszítettünk annyi értékes embert, amennyi 10 évre is sok lenne, de az utolsó napokban előkerült Medgyessy Péter is, hogy megossza bölcsességeit a…..
vigyorex 2016.12.31 09:27:27
@Janossz: ja, hogy felállítanál első körben egy vérbíróságot ami elítélné az összes fideszest azon az alapon, hogy fideszes tehát geci

Te cuki demokrata :)
vigyorex 2016.12.31 11:29:32
@Janossz: azért a vérbíróságot nem cáfoltad, és elfelejtetted megemlíteni, hogy nem csak a fideszes hanem az összes politikusbűnözőt elítéltetnéd velük. Persze akkor nem maradna senki leváltani a Gorbánt
vigyorex 2016.12.31 11:35:16
@Janossz: Mindemellett megjegyezném, hogy anno a kedvenceid már rápörögtek erre a dologra, Killer László orbánelítéltetési kormánybiztossal, az eredményét még talán te is tudod
Aránylag sokat vásárolok online. Koncertjegyet neten, parkolást, miegymást SMS-ben. Ma ismét felkúrta az agyam a kényelmi díj. Igaz, a szolgáltató kiépített egy informatikai rendszert, bankkártyás fizetéssel satöbbivel, de ez azért (nagyon) jó neki, mert nem kell irodát fenntartania, ahol az…..
vigyorex 2016.12.23 18:54:11
@naty77: Az még nem jutott senkinek az eszébe, hogy eleve annyiért adja a jókai bablevest amennyiből ki lehet fizetni a pincért?
vigyorex 2016.12.24 08:39:08
@szaGértő: www.agentura.hu/index.php?page=szinhaz

"Színházjegyek vásárlása esetén egységesen 10 %, koncertek, rendezvények és egyéb programok esetében 10 %, de maximum 500,-Ft./db kezelési költséget számítunk fel. A foglalási számmal vásárolt jegyekre 200,-Ft a kezelési költség darabonként."

www.budapestinfo.eu/broadway_jegyiroda_xiii_kerulet_hollan_erno_utca

"Az irodánkban vásárolt jegyekre 200 Ft/jegy kezelési költséget számítunk fel (max. 1000 Ft)"

www.ticketportal.hu/selling_places.aspx#20

Ticketportal Központi Iroda
Budapest
"A jegyiroda kezelési költséget számít fel"

Angels Life
Budapest
"A jegyiroda kezelési költséget számít fel"

BFTK Nonprofit Kft.
Budapest
"A jegyiroda kezelési költséget számít fel"

Broadway Jegyiroda
Budapest
"A jegyiroda kezelési költséget számít fel"

Csepeli Jegyiroda
Budapest
"A jegyiroda kezelési költséget számít fel"

Délpest Jegyiroda
Budapest
"A jegyiroda kezelési költséget számít fel"

etc...
vigyorex 2016.12.24 08:49:29
@Circus: "pofátlanság kényelmi szolgáltatásként hivatkozni és bármi felárat számolni rá." Szóval szerinted nem kényelmesebb rányomni az egyébként is meglevő számítógépeden az egyébként is kifizetett internetkapcsolartoddal letöltött jegyen a nyomtatás ikonra az ott porosodó nyomtatódból kijöjjön egy 2ft-os papír mint felöltözni, elindítani az autót/kivinni a bringát/elmászni a bkv-ig/elgyalogolni az irodáig, sorban állni, majd ugyanezt haza.

Miért abból indul ki az átlagproletár, hogy "hátbazmeg mennyit spórolt ezen a cég és még én fizessek érte degeciezakirvaannyát" ahelyett, hogy örülne, hogy a seggét sem kell megmozditania a fotelben mégis megkapja ami kell neki.
Egy ismerősöm Facebook oldalán egyre gyűlnek a menekültellenes posztok. Ami számomra alapból visszataszító, mert nem szeretem, ha valaki bedől a propagandának, anélkül, hogy körbejárná a témát több oldalról is. Csakhogy az illető jó pár évvel ezelőtt, a kilencvenes években átmenekült Romániából…..
vigyorex 2016.08.02 14:41:38
@Serrin: "Azért nem mindegy az utazás módja. Az ő esetükben elég veszélyes módon teszik."

az okostelefon meg a pénztárca azért mégis megmarad az út végéig csak az a fránya papír tűnik el és derül ki, hogy a fél keleti világ Szíriában született 1990.január elsején.
vigyorex 2016.08.02 18:14:59
@ZX: Mit tudsz a lefejezésről ha még nem voltál lefejezve...
- Az erőszak jelen van minden vallásban, beleértve a katolikus vallást is, nem mondhatjuk, hogy ez egy vallás sajátossága - mondta Ferenc pápa a tegnap befejeződött Ifjúsági Világtalálkozó helyszínéről, Krakkóból Rómába tartó repülőgép fedélzetén. - Nem szeretnék iszlám erőszakosságról beszélni,…..
vigyorex 2016.08.02 11:06:24
vigyorex 2016.08.02 18:07:11
@Tranquillius: Komolyan nem értelek, főleg ez a "ők rendszeresen foglalkoznak Istennel," részt de igazából mindegy
Bólogató János október másodikára írta ki a kvótás népszavazást. Napnál világosabb, hogy a Fidesz a menekültellenes uszításban találta meg az utolsó lehetőséget, hogy túlélje azokat a korrupciós botrányokat (Rogántól Andy Vajnáig, az Orbán-kastélyoktól a Matolcsy-alapítványokig), amelyekbe minden…..
vigyorex 2016.07.09 10:25:19
@bóvli ország jobban teljesít: www.origo.hu/itthon/20150114-orban-mar-13-eve-sem-tamogatta-a-bevandorlast.html

"Hiába keringenek az interneten Orbán Viktor bevándorlást támogató mondatai, a Magyar Távirati Iroda már 14 éve pontosította a magyar kormányfő rosszul idézett szavait, amelyet az Amerikai Kereskedelmi Kamara üzleti ebédjén mondott 2001. június 8-án - hívta fel figyelmünket a Miniszterelnöki Hivatal.

"a soron következő néhány évben be kell fogadnunk néhány millió embert munkaerőként a szomszédos országokból. Több mint 4 millió magyar él a határokon túl, fontos, hogy olyan országot teremtsünk, amely vonzó a régióban."
Most, hogy lassan véget ér a Magyar Filmhét, itt az ideje, hogy megfejtsük, a magyar filmek valójában miért nem fognak még jó ideig eljutni szélesebb közönséghez. Mert még él a sztereotípia. "A magyar film nézhetetlen” – ez az elmúlt ötven év egyik legtöbbet citált…..
vigyorex 2014.10.19 10:33:07
Rogán szerint legyen havonta két készpénzfelvétel ingyenes, hiszen az egész ország ezt akarja. Mi legyen még ingyen? Hetente 2 korsó sör, napi 2 dl tej, heti két kiló kenyér, napi két perc ingyen telefon, esetleg havi két numera? Az utolsótól eltekintve a többinek van annyi alapja,…..
vigyorex 2013.09.11 12:29:50
Poldi bácsi megmondója Arzén 2012.12.26 14:20:33
Az év talán legbotrányosabb hírével örvendeztette meg a nagyközönséget Karácsony első napján a Magyar Távirati Iroda. Ráadásul szinte sikerjelentésként tálalva az információt.A hír arról szól, hogy január 1-jétől a jövő év végéig honvédségi lajtos kocsikból kapja az…..
vigyorex 2012.12.26 16:31:17
@tildy:): a magas vastartalom nem káros az egészségre. Egyébként ha mindig ilyen a víz, akkor gratulálok a ház asszonyának, hogy a kádat ilyen fehéren tudja tartani.