Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gitározás

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..
Gitározás 2013.03.10 21:11:21
Társkeresés az egyik legnehezebb, legbonyolultabb, de olykor a legegyszerűbb és sorsszerű rátalálás a másik felünkre. Mielőtt rátalálnánk a a másik felünkre, első feladatunk kialakítani egyéniségünket, ezzel együtt megszeretni testünket és lelkünket. Hiszen fontos, hogy saját bőrünkben jól érezzük magunkat, és amely által igazán megszerethető emberré válunk. Társkeresés ma már nem csak személyesen, de virtuálisan is nagy jelentősége van. A mai technika és utazás által könnyebben tudunk személyes találkozásokat lebonyolítani. pua.hu A szerelemben nem számít sem az idő, sem a tér, csak az érzés egymás iránt. Olykor akadályokba ütközünk, olykor nem a megfelelő emberrel találkozunk, de sosem szabad feladni, hogy megtaláljuk azt a másikat, aki segít, támogat, hű, kitartó mellettünk, tiszta szívből szerethetünk, és ami a legfontosabb elfogad minket úgy ahogy vagyunk, tisztel, megbecsül, boldogságot, örömet hoz életünkben.
Sokkoló, de fényes nappal a belvárosban egy forgalmas kereszteződésben a nők félig pucérra vetkőznek előttem... Extázisba esnek! Lehet-e pusztán a kisugárzás? Vagy annál több? Valószínűleg ez a felfokozott hatás annak tudható be, hogy az elmúlt hónapokban kezembe került egy…..
Gitározás 2013.03.10 21:00:15
A társkeresés. Vannak emberek akiknek lételeme a párkapcsolat, vannak akik nem győzik maguktól távol tartani a mély kötelékeket, és persze az a mesebeli fél %-a a világnak, akik képesek egészséges ,kiegyensúlyozott viszonyban élni egy másik emberrel.
Sajnos az alap hozzáálásunkat meghatározza anyuci-apuci cicaharca, amin túlépni súlyos tízezrek ára egy megbízható pszichológusnál, fájdalom, így sem mindig garantált a siker. Nem is tudom hány éjszakát sírtuk végig a barátnőimmel "a miért mindig a legcsalfább/ legalkoholistább / legcsirkefogóbb don juannal -
pua.hu ver az isten ???Ugyanez a fiúpajtásaimmal. A rosszhír az hogy, igaziból mi vagyunk a hülyék, nem vesszük észre, hogy nem vagyunk képesek túllépni saját magunk önsorsrontó démonjain, keressük a küzdést az elérhetetlenért. MERT! általában kishitűek, önbizalomhiányosak és szeretethiányosak vagyunk és csak azt a szeretet fogadjuk el, amiről azt hisszük, hogy megérdemeljük!
Hír már napvilágot látott, prototípust már a Messén láthatta az arra érdemes közönség, de most!!! Megjön napokon belül az első darab. Ebből: Akár 3 x 6 földfüggetlen loopkör, 4 expression pedál, totális MIDI kontroll, tápellátás a pedáloknak, teljes PC független…..
Gitározás 2013.03.06 15:29:38
Véleményem szerint a zongora mellett a gitár az a hangszer, melyen a legtöbb fiatal választ, ha zenetanulásról esik szó. Ennek oka lehet a viszonylag könnyen tanulható játék, illetve hogy napjainkban a zene, dalírás egyik alapvető eszköze lehet. A gitártanulás gitariskola.info egészen kis gyermekkortól megkezdhető, az egyes évfolyamok végén általában szintfelmérő vizsgákat tesznek a diákok, és a fejlődéshez szükséges nem csak a hangszeres gyakorlás, de a szolfézsismeretek elsajátítása is.
Új sorazatot indítunk itt a Gitár Blogon. A KORG USA olyan világsztárokkal forgatott le gitár leckéket, akik KORG metronómokat és hangolókat használnak. A 6-7 perces videók segítenek elsajátítani a sztárok egyéni stílusának egy-egy elemét, illetve bemutatják mennyivel…..
gitar.blog.hu Peta Satriani 2012.10.10 15:22:10
Peta, aki azt mondta korábban, hogy nem lesz soha sem signature cucca, sem Marshall erősítője, íme megmutatja második signature Marshallját. JVM410HJS Satriani edition, effektek nélkül. ..
Gitározás 2013.02.09 13:34:01
Minden embernek szüksége van valamire ,amiben jónak érezheti magát, amitől kitűnik a szürke tömegből. Legyen az éneklés, hegymászás, hegedűzés vagy éppen gitározás. Különböző gitárboltok találhatóak Budapesten,ahol a legolcsóbb kategóriától egészen a legdrágább kategóriáig válogathatnak kényelmesen a gitározni vágyók. Fontos jó <a href=" gitartanar.hu/ " title="gitár tanárt">is felkeresni, hiszen önmagában a jó hangszer nem elég,ha nincsenek meg az alapok,s ezt interneten vagy könyvekből nem igazán lehet száz százalékosan elsajátítani. Minden csak idő, pénz és elhatározás kérdése, no meg a tehetséggé.
Több apropója is van a teszt újra publikálásának. Egyrészt Slash apánk a napokban kapott csillagot Hollywoodban, másrészt a hazai forgalmazó birtokába került néhány darab, így aki lemaradt, nem feltétlen marad ki. Tehát íme Mezey Béla…..
Gitározás 2013.01.17 01:23:06